0
[#]

Piektdien, 18. maijā grupa PRETERNATURAL, ierakstu kompānijas „Aghast Records” paspārnē izdos savu debijas albumu „Statical”, kas tajā pašā vakarā tiks prezentēs mūzikas klubā „Melnā Piektdiena”!

Sākums: 19:30 (vaļā no 18:00)

Ieeja: Ls 4

Ieskatam viens gabals no jaunā albuma - Reflections.mp3

Materiāls ierkastīts, miksēts un producēts „Pentagon Music” studijā Ginta Lundberga vadībā. Albumu masterējis Peter In De Betou (strādājis ar tādiem grandiem, kā Dimmu Borgir, Hypocrisy, Dark Tranquility, Dark Funeral, Ram-Zet u.c.) studijā „Tailor Maid”, Zviedrijā.

Albumā iekļautas 10 dziesmas, no kurām 9 ir pašu PRETERNATURAL sacerētas, kā arī DEPECHE MODE kompozīcijas „Enjoy The Silence” kaverversija.

Pārdabiski zemi ģitāru rifi, eksplozīva ritma sekcija, multidimensionāls vokāls un nereāla, atmosfēriska melodija – šīs ir tās īpašības, kuras raksturo „Preternatural” skanējumu. Pati grupa šo stilu dēvē par Dark Melodic Death Metal.

Neskatoties uz mūziķu jaunību, grupa jau ir paspējusi piedalīties daudzos mūzikas festivālos Baltijas valstīs un Somijā (uz vienas skatuves ar tādiem mūzikas industrijas monstriem, kā Cannibal Corpse, Vader, Impaled Nazarene, Behemoth, Vital Remains, Parricide, Nile un Korpiklaani), kā arī ierakstījusi 3 demo albumus, kā arī kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām „live” grupām Latvijā.

Kā speciālie viesi uz prezentācjas koncertu uzaicinātas vietējas apvienības - Death Rise (melodic death metal) un Gatling (brutal death warcore), kā arī igauņi Morigan (melodic thrash-metal)

Papildus informācija:
Deniss Deņisenko
Tālr. 29879475
E-pasts: deniss_@mits.lv
www.preternatural.lv

 

Komentāri
0
itais Reflections.mp3 kikko gan
0
ir ir inchīgs!
0
tie Morigan igauņi ir superīgi :) riktīgi iepēra blomē 2 gad apakaļ. Viņiem ir blondīne pie vokāla, he!
0
atsauca atmiņā agrākos Arch Enemy albumus.
0
he ir uz šito vērts aiziet
0
tiešām ļoti gribās, bet uz skyforger ari gribas paskatities.. tacu naudas maz.. baigi zel. mūzika preternatural man ļoti patīk.
0
nu ta beidzot liidz albumam tikushi
0
ēēē... neteikšu, ka gabals mani dikti sajūsminātu... un man diezgan patika viņu demuči.
0
Tai dziesmai, kas ir nolādējama - miks ir vnk ekselents... pro visās nozīmēs.

Bet par pašu mūziku neizteikšos, jo negribu bojāt sev apetīti! :)
0
nu baac. uz šito es neitu pat ja man nocirstu abas rokas un abas kajas un ar tacku brutali gribetu aizvest!!!! :(
0
bet ja trusim piedraudētu apcirpt kājeles? >:]
0
ak dies, šādu variatu es neparedzēju!!! tad nomaskētos par nēģerieti un ietu!! lai nepazīst!
0
pietiks ar nēģeriem! es apvainošos.
0
un kas tad notiks, koa?
0
es aizķeršos aiz biksēm un nokritīšu
0
trushi ir domaati eeshanai
0
netikai
0
Pārdabiski zemi ģitāru rifi, eksplozīva ritma sekcija, multidimensionāls vokāls un nereāla, atmosfēriska melodija - nu jā, lai šitādu izdomātu, kaut ko jāielieto... bet nav slikti, piesaista skatu

tikai Pārdabiski zemi ģitāru rifi - ezotēriski... mhmhmhm
0
Nu ja, tādu supervervelējumu varētu Nuclear Blast par jaunu Hypocrisy CD sacerēt. Bet dziesma nav slikta, vienīgi vokāls tizls.
0
visu cienu grupai Preternatural... laba uzstaasanas ... viss kaa naakas... bet paardabiskie zemie rifi gan kaut kaa nejutaas! ... es driizaak teiktu paardabiski augsti rifi...! :)
0
burzinjsh bij labu labais. respect. estinji pieduura, chiksai ameizings vokaals. preternatural a noblieza cienjaa. peace. tiekamies kaadaa no naakoshajiem gruustinjiem.
0
Ļoti patīkams pasākums. Skaņa atkal bija ļoti laba un tautas pamaz (150-200). Man uz biļetes bija 113 Nr. un atvilkos kad pirmā grupa spēlēja entās reizes pārdrāzto -Refuse-Resist-, it kā nebūtu citu dziesmu ko koverēt.

Gatling pārsteidza ar dāmu bundzinieci, kas veiksmīgi tika galā ar saviem pienākumiem tāpat kā pārējie grupas dalībnieki. Tā kā vairāk patīk melodiskais un tehniski / progresīvais Death metal, dziesmas likās pārāk viendabīgas un buldurējošais grovls nekādu daudzveidību neviesa, bet Brutal Death Metal faniem varētu patikt.

Morigan uzstāšanos gaidīju ar lielām cerībām, jo stils bija aprakstīts intriģējoši. Cerību dzirdēt kaut ko agro Annihilator, Forbidden, Heathen garā bija maz (šīs bandas man asociējas ar stilu Melodic Thrash Metal), bet kaut ko Holly Moses garā tomēr gaidīju. Izrādījās ka igauņi mauc kārtīgu Melodic Death ar Thrash elementiem un lielākoties grovlu. Iekurināja pamatīgi. Dziesmas bija labas, tā ka man Morigan viennozīmīgi man bija labākā vakara grupa.

PRETERNATURAL spēlēja kvalitatīvu Melodic Death Metal. Viss bija līmenī, bet ar to man ir stipri par maz. Šogad es vairs par jaunām šī stila grupām neinteresējos, jo labi ja no 10 viena ir OK. Iespaids tāds, ka katrā Zviedrijas, Somijas, Vācijas miestā ir pa Melodic Death, Melodic Death /Thrash vai Melodic Death/Metalcore blicei.

Apskatīt bildes: foto.inbox.lv/bladeofdarkness/Pre...
Lejupnodrāzt (76MB): uploaded.to/?id=b7wr3v...
0
^ un kāpēc gan, lai katrā letiņu miestā nebūtu pa pašmāju Melodic Death, Melodic Death /Thrash vai Melodic Death/Metalcore blicei ? :)
0
Petenju Maleejs, 15. maijā, plkst. 12:54 [Profils] Link
Pārdabiski zemi ģitāru rifi, eksplozīva ritma sekcija, multidimensionāls vokāls un nereāla, atmosfēriska melodija - nu jā, lai šitādu izdomātu, kaut ko jāielieto... bet nav slikti, piesaista skatu

tikai Pārdabiski zemi ģitāru rifi - ezotēriski... mhmhmhm

PASKATIES UZ TO VOKĀLISTU, KAULU KAMBARIS, bahā droši vien :D
0
cilveka arienei nav nozimes! :) galvenais ka viss ir pa pirmo zorti aprakstiits! :D
0
Būtu jau super, ja katrā pagastā pa tādai blicei būtu, bet tālāk par maksimums Baltijas plašumiem ar to netikt ...
0
jap, galvenais ka ir alus :) ... NOT
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas