0
[#]

Piektdien, 14. martā, klubā „Melnā Piektdiena", notiks šīs sezonas pēdējā konkursa „Fresh Blood” kārta, kurā varēsiet vērtēt grupas:

GORESLUT
SPOLTR
APOCATASTASIS
CONSUMED
RELICSEED

Izņemot konkursantus, atbalstot jaunos mūziķus koncertā piedalīsies grupa, kas savu darbību uzsāka šai pašā konkursā vairākus gadus atpakaļ, bet nu jau paspējusi ieņemt līderu statusu savā žanrā Latvijā, kā arī cieņu aiz tās robežām – FRAILTY.

Sākums: 20:00 (klubs vaļā no 18:00)

Ieeja: 5Ls

Atgādinam, ka no katras konkursa kārtas tiek izvēlētas divas grupas, kuras tiksies finālā (18. aprīlī klubā „Melnā Piektdiena”), un cīnīsies par galveno balvu – iespēju ierakstīt vienu dziesmu profesionālā ierakstu studijā, kas tiks iekļauta kārtējā latvijas metal mūzikas izlasē „Melnā Piekdiena”, kā arī iespēju uzstāties festivālā „MetalShow Open Air 2008”!

Atgādinām, ka konkursa finālā jau iekļuvuši THE BLACKOUT, ANAL PUNISHMENT, SYNODIC, REQUITALL, CULT OF DISTRUCTION, PURE SICKNESS, LASSIE THE CAT, kuriem pievienosies arī divi šīs kārtas uzvarētāji.

Good, damn, luck...

SPOLTR
Grupa SPOLTR dibināta 2001. gadā. “SPOLTR - Mēs devām vārdu mūsu noskaņojumam (aurai), tāpēc arī tāds nosaukums. Stilu pašiem grūti saprast, nu bet laikam Alternative Metal, Hard Core, Hard Rock... klausītājs labāk zinās un noteiks pats.” <…> Apveinībā ir 5 dalībnieki - Māris Lovniks - ģitāra, vokāls; Vitālijs Anikjevs - vokāls; Artūrs Meļņikovs - basģitāra; Jevģēnijs Tarasovs - bungas; Vjačeslavs Pilipovs - ģitāra.

Stils ar gadiem ir mainījies un spēles līmenis arī. Viņi dzied par visu, kas notiek mums apkārt un ko mēs pat dažreiz neievērojam. Dziesmas ir krievu valodā.

Puiši ir piedalījušies vairākos pasākumos, koncertējuši pa Latgales reģionu (Daugavpils, Preiļi, Līvāni, Varakļāni, Viļāni, Madona, Rēzekne utt), kā arī piedalījušies konkursā “Tu esi pamanīts”, kur gandrīz iekļuva labāko trijniekā - mazliet pietrūka skatītāju balsu.
Sastāvs, ir mainījies vairākas reizes - mainījies ģitārists un bundzinieks. Ceram, ka šis būs galējais un stiprākais sastāvs.

APOCATASTASIS
Grupa dibināta 2006. gada ziemā un spēlē black metal.Dalībnieki jau agrāk atzīmējušies projektos FIMOZ, ANTI, BLACKHEARTED AGGELS. Grupas sastāvā ir pieci cilvēki – Alex (guitars),TT(bass), Linda (keyboards), Janka(drums), Zimogor (vocal).

Lirikā tiek aizskartas senas civilizācijas,to mīti,cilvēka eksistences bezjēdzība cīņā pret dabas spēkiem.

CONSUMED
Grupu 2004.gada beigās nodibināja basists Aleksandrs Potapovs un ģitārists Oļegs Bogdanovs. Vēlāk viņiem pievienojās bundzinieks Vadims Vetrins. Grupa spēlē old-school death metal. Pēc kada laika komanda uz ilgstošu laika periodu pārtrauc savu darbību. 2007.gada februārī grupai pievienojās ģitārists Andrejs Goļevs, bet jau drīz aiziet bundzinieks. Viņu aizvieto bungmašīna kamēr nepievienojas Vladislavs Kačanovskis. Grupas dalībnieki uzskata, ka šis grupas sastāvs ir veiksmīgs un ļoti stabils. Tagad grupa spēlē techno-death metal. Dziesmās viņi izsaka savas domas par dzīvi, morālām vērtībām un visu, kas notiek mums apkārt.

GORESLUT
3 galīgākie psihopāti tiekoties vairākos tusiņos un pēckoncertu dzerstiņos beidzot nolēma radīt projektu, kurā varētu brīvi darīt ko grib, un kā grib, apmierināt visas vēlmes, kas nevar būt apmierinātas pamatbandās, vai spēlējot citos projektos. Grupa spēlē brutal death metal.

RELICSEED
Hard rock/classic metal apvienības RELICSEED pirmsākumi meklējami 2004. gada novakarē, kad reiz bijušās grupas „A State Of Feeling That Has No End” ģitārists ierosināja atkalapvienošanos. Piekrita bundzinieks un basiste, talkā ņemot vēl vienu ģitāristu. Pēc pirmajiem mēģinājumiem tik nolemts, ka iesāktais jāturpina četratā.

Līdz 2006. gada vasarai sākotnējais trīs puišu un meitenes sastāvs ir vairākkārtīgi mainījies, kad RELICSEED nostabilizējās kā četru puišu grupa: Edgars Rakovskis(balss, ģitāra), Mārtiņš Rudzītis (ģitāra), Kārlis Catlaks (basģitāra), Rolands Klušs (bungas).

Koncertdarbību grupa sāka ar priekšnesumu leģendārajā klubā „Saksofons”, laika gaitā „uzkalpojoties” līdz klubiem „Depo”, „ALCATRAZ” un „Studentu klubam”.

Komentāri
0
Es jau domāju, ka tikai 3 kārtas būs ... Kurš būs tāds monstrs būs, kas spēs nodzīvot no 1 līdz 8 bandai finālā ?

Ko ta šoreiz bez fočenēm ? Samīza bundžā, ka atkal nodisrsīs par trvu / netrue izskatu ?
0
o relicseed :) būs interesants fināls :)
0
Rōzā krekliņu jums parādīt???
0
VĒl nav īsti skaidrs kurā, bet vienā no tuvākajiem končiem MP, (absolūti testa režīmā & bonusa kārtā) varat sagaidīt brīnumus - paildus nereklamētas / nesen atdzmušas grupas uzstāšanos :)
0
hell patrol?
0
VIA Butchers ?
0
Valdis kaps uz skatuves:D:D:D
0
Drīzāj Hell Patrol...
Šie itkā kaut ko dara, cik sapratu.
0
tb drīzāk
0
Vilta! Tā ir vilta bildes nelikt! Aizies un huj, visi šitādi:

www.micrec.lv/uploads/makslinieki...
0
Viltus
0
Nu, ja bez tā vidējā knariņa, tad jau baigi OK :D
0
Hell Patrol it kā taisījās reanimēties un meklēja basģitāristu. Tiesa, kopš Valērija Cīruļa aiziešanas uz Dzelzs Vilku par basistu, biju izdomājis, ka tas projekts ir tomēr kancelēts.
0
"Lirikā tiek aizskartas senas civilizācijas..."

Kāpēc tad jūs viņas tā aizskarat, kādu zupas šķīvi šīs jums izēdušas?
0
"cilvēka eksistences bezjēdzība cīņā pret dabas spēkiem."

Ta jau labāk "dabas eksistences bezjēdzība cīņā pret cilvēka spēkiem".
0
Neiedomājies no sevis par daudz. Dabas spēkiem cilvēks nevar un nez vai kādreiz spēs stāties pretī.
0
Balsoju par RELICSEED. Liktās cerības uz Gorjesļut neattaisnojās :(
0
jap, es arī par Relicseed >:)
0
Es par Consumed, kaut gan Relicseed ar bija labi. A Goreslut laikam ir sliktākā banda, ko FB esmu redzējis (Spotlr nokavēju)
0
XDXD
atgadinu velreiz kadam kas nav kautko izlasijis:D

GORESLUT
3 galīgākie psihopāti tiekoties vairākos tusiņos un pēckoncertu dzerstiņos beidzot nolēma radīt projektu, kurā varētu brīvi darīt ko grib, un kā grib, apmierināt visas vēlmes, kas nevar būt apmierinātas pamatbandās, vai spēlējot citos projektos. Grupa spēlē brutal death metal.

jautaajumi veel??XD
un huj snjum ka suudiigaakie a tev nav pohuj?xD
man liekaas ka beigas pateica ka lai nebalso par grupu??!!XD
0
biju spoltr - nekas ipashs , krievi nesapratu par ko vini dzied un nebija ipashas velmes iedzilinaties
APOCATASTASIS - patika tas ka padomajushi par terpiem , tam kas dziedaja vismaz bija nokrasota seja :D , nevaru piedot ka tomer piesakot dziesmas var redzet ka cilveks nelieto valsts valodu.
interesanti ka pie sis grupas prieksa praktiski bija tikai skali aurojoshi krievvalodigie vel dazhi latvieši un mēs
consumed un goreslut nekas ipashs

visvairak patik relicseed par ko biju nolemis balsot ,
labi , energiski , atraktivi pie tam pieteica dziesmas valsts valodā :)

vispar publikas bija pamaz

ieprieceja frailty devums par to visu cieņu :)
0
NorvēģuPāķis, ņumņum - kā reiz ir pofigs :)
0
Fresh Blood šīs sezonas pēdējās kārtas rezultāti
>

SPOLTR - 4
GORESLUT - 6
APOCATASTASIS - 17
CONSUMED - 19
RELICSEED - 22

Finālā iekļūst CONSUMED un RELICSEED, kas balsošanas rezultātā guvušas lielāko balsu skaitu.
Pateicamies visām grupām, kas piedalījās, kā arī tiem, kas apmeklēja koncertu un nobalsoja par sev tīkamāko grupu.

Tiekamies Fresh Blood finālā, kas notiks 18. aprīlī MP, kur par galveno balvu sacentīsies
THE BLACKOUT,
ANAL PUNISHMENT,
SYNODIC,
REQUITALL,
CULT OF DESTRUCTION,
PURE SICKNESS,
LASSIE THE CAT,
CONSUMED,
RELICSEED.
0
Kādu laiciņu nebij gadījies būt MP, tapē nemaz nezināju, ka alus piedzīvojis ekstremālās pārvērtības - cits alus un kapeikas dārgāks. Bet tumšajam nav ne vainas! Gaišo nepaprovēju.
SPOLTR - tauta nu gan bij uz šiem maz saradusies. Spēlēja, kaut kādu metakōre/alternatīva sajaukumu, dziedāja krieviski(kas no manas puses ir pluss, jo man ļoti tīk krievu valoda metālskaņās), bet diezgan vienveidīgi, ne man patikās, ne arī sanākušajiem. Varbūt tomēr vaidzēj to rozā maiku uzvilkt, netā ar to uzmanība laba tika piesaistīta!
GORESLUT - vatevā!
FRAILTY - šķiet šī bija kāda 4 vai 5 reize, kad gadījās šos redzēt dzīvajā, bet nu šķita, ka viena no labākājām uzstāšanās, ja ne pati labākā. Bišk pat pagadījās pahedbengot. Cik nu atkal tika nespēltā I Know Your Pain, ko gribējās dzirdēt. Super priekšnesums! Turklāt tautas kvantums ar bij peiklājīgs, kaut arī pēc tam daļa nozuda. Gaidu pilno albumu!
RELICSEED - ļoti patīkams pārsteigums, nav gluži mana klausāmviela, be tnu iespārdīja nenormāli. Beidzot LV ir kāda tik tiešām spēcīga hārd'n'hevī banda. Tempā ātrie gabali rauj jumtu nost! Domāju, ka galveni favorīti uz uzvaru kopumā šai FB atrakcijā, protams, ja citas grupas uz finālu balsot nesaaicinās savas famīlijas, omes, opjus, kaimiņus, un 30 cilvēku klases kolektīvus un vēl visādus purnus.
CONSUMED - ja es balsotu tad noteikti par šiem(bet es kā parasti ignorēju balsošanu). Ļoti spēcīgs un saistošs skanējums, ar labu tehniku. Lai arī otru šamo uztāšanos pusi baudīju no pīpētavas, ar visu to, vakara labākā jaunā blice. Gribu dzirdēt vēl
APOCATASTASIS - dzirdēju diezgan pavirši, tā ar vienu ausi no pīpētavas, bet izklausījās pat ļoti okej.
Kopumā - skaņa šoreiz pat ļoti ausīm saudzējoša, vienīgi tas pasākuma garums, devos mājās ap 1 naktī, un APOCATASTASIS vēl ziņģēt nebij beiguši, nedaudz tomēr kā pa ilgu gan, man personīgi jau uz beigām galīgi jau dabesīja.
Rezultāti gan bez pārsteigumiem.
0
vieniigais kas relicsiidam traucee ir tas modernais zemais skanjojums deelj kaa vinjus par laaga hard`n`heavy negribaas defineet, driizaak peec otra superhuman skan, bet saliidzinoshi ar paareejiem skaneeja tieshaam profesionaali, kaa rezultaataa mana balss arii vinjiem tika, baigi viilos ieksh taa apocatastasis, gitaarists baigaas lietas dara, bet kad vinjs tos savus murgus taisa kopeejaa skanjaa palikaas taads tukshums ka neskaneeja nepeeckaa, nezinu kaa citiem, bet vismaz pie pashas skatuves vinjsh bij ljoti svaki dzirdams arii, goreslut gan bij jautrs sviesta projekts
0
Ja esmu spiests klausīties briesmīgu grupa tad man ir pohuj, vai viņi paši par sevi tā domā vai nē. Varēja tādā gadījumā pēdējie uzstāties.
0
tev jau ja biggij,par to tev cepumu,a paareejie streso par mums ka itka mees buutu uber zvaigznes un vinji buutu par ieeju samaxajushi pedeejos ietaupiijumus:D
tas nekas ka mes pastavam tik 3 nedeljas:D:D:D:D:D:D:D
mums tas bija prikols tikaj taj fresaa blodaa:D:D:D:D
0
Jums varbūt bija prikols, tik skatītājiem/klausītāji... gan smieklīgi nabija.
0
tas tev varbuut intar miiljo bet tie kas gaja klat un teica paldies par muusu sviestu man sirdi silda dauz labak neka vusi sitie uber tru metaljori ahujennie spechuki muuzijkaa:D
psc,nu tad davaj dzekinmj uzbliez ar 3 meegju paliidziibu normaalu grindcoru vaj detuhu...
a blade,speshaly message no HELLHAMMER-Blade of darknes tev tiks uzrakstiita ipasha dziesma,tribute to blade of darknes:blade of fuckness:D
visus nepatikas un ptikas Hammera vizienaa:D
0
NorvēģuPāķis, sorry, bet neviens jau nestresso - visi izskaka savas domas :) Ar to, ka kādam kas nepatiks, jārēķinās, jāpaklausās (varbūt kāds tomēr ko vērtīgu pasaka), jādarbojas knašāk un varbūt jāstaigā vairāk uz mēģiem, tā vietā lai tērētu enerģiju forumā mēģinot kādu kam nepatika pārliecināt par pretējo vai meklēt attaisnojumus. Nevienam neinteresē cik mēģi jums tur bijuši, cik jūs ilgi mācaties spēlēt vai cita tamldīdzīga vēsture :) Visi grib dzirdēt un redzēt. "3 galīgākie psihopāti grib apmierināt visas vēlmes" man prātā sazīmējās nenormālas asociācijas, tāpēc arī biju vīlies. Nu bet neķer tak kreņķi - padarbosies pa mēģiem un nākamreiz sanāks uz urrā \m/
0
Vai nu MP sākuši dūmus vairāk pūst, vai arī fočuks sprāgst nost, bet ar katru reizi bildes ar vien sūdīgākas paliek ;(

foto.inbox.lv/bladeofdarkness3/Fr...

P.S. NorvēģuPāķi, par kuru Hummeru iet runa ? Moš par to dzelteno, kas pie Rollexxx Lāčplēsa ielā vislaik stāv ?
0
ja ja blondiine:D
par to pashu:D
es jau nestresoju biggij:Dvienkarshi reeka naak par to ka dazhi labi noliek muus:D
nu tad lai pashi uztaisa kadu labu graindinju,laij jau paraada kas un kaa:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas