0
[#]

Ceturtdien, 25. jūnijā klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies ASV Melodic Death Metal / Metalcore monstri The Black Dahlia Murder, http://www.myspace.com/blackdahliamurder
kā arī vietējie:

Trendkill Method (http://www.myspace.com/trendkillmethod)
Enhet (http://www.myspace.com/enhet)
Seborrhea (http://www.myspace.com/seborrhea)

+ Dj Tom InnerFade

Sākums: 20:00 (klubs atvērts no 19:00)

Biļetes (no Ls 8) jau iepriekšpārdošanā Biļešu paradīzes kasēs – http://www.bilesuparadize.lv

Koncerta dienā kluba kasē - Ls 10

The Black Dahlia Murder ir Deathcore / Melodic Death Metal vienība, kas dibināta 2000.gadā Voterfordas pilsētā, Mičiganā (30.min. uz ziemeļiem no Detroitas), un savas pastāvēšanas laikā neapšaubāmi kļuvusi par vienu no ievērojamākajām grupām uz Detroitas metal/core skatuves. Grupas nosaukumu ietekmējusi aktrises Elizabetes Šortas, bēdīgi slavenas kā Melnā Dālija (angl. Elisabeth Short a.k.a. The Black Dahlia; 29.07.1924. – 15.01.1947.) neatklātā slepkavība, kas vēl joprojām tiek uzskatīta par vienu no nežēlīgākajiem un noslēpumainākajiem noziegumiem ASV vēsturē.

Savu karjeru The Black Dahlia Murder uzsāka ar sešu kompozīciju demo What A Horrible Night To Have A Curse, kas tika ierakstīts 2001. gadā, un jau 2002.gadā grupa ieraksta debijas EP - A Cold-Blooded Epitaph. Jāatzīmē, ka šis darbs tika izdots pašu dibinātā leiblā Lovelost Records.

Pēc veiksmīgu koncertu virknes grupa parakstīja līgumu ar Metal Blade Records, un 2003. gada jūnijā izdod savu pirmo pilnvērtīgo albumu Unhallowed, kas saņēma lieliskas mūzikas kritiķu un klausītāju atsauksmes, kas nostiprināja viņu pozīcijas tolaik plaukstošās ASV metal mūzikas apritē. Uzreiz pēc Unhallowed izdošanas grupa dodas lielā koncerttūrē pa ASV un Eiropu, taču tās laikā vienību pamet viens no tās dibinātājiem - bundzinieks Cory Grady, kura vietā nāk Zach Gibson, ar kuru arī tika turpināta šī tiešām iespaidīgā tūre kopā ar The Red Chord, Arch Enemy, Napalm Death un Terror, kas ilga gandrīz divus gadus.

Un tas bija tikai sākums…

 

Komentāri
0
tas der!
+5
tā grupa ir huiņa
+4
ir gan jaa
-5
nē, jūs vienkārši neko nesaprotat no mūzikas. :)
0
tai Dālijainav ne vainas īstenībā. Tāds moderns At The Gates
+2
No tā žanra vēl salīdzinoši klausāms, tiktāl es piekrītu.

"moderns At the Gates" gan neko labu nenozīmē, ņemot vērā, ka 2/3 metalcore izklausās kā AtG riffi arpāris breakdown'iem pa vidu un tizlu vokālu pa virsu. Vismaz tāds iespaids ir radies, iedziļināties nav bijis vēlmes.
+2
nu tā jau ir, bet šamiem vokālis nav no tās tizlās puses.
+3
nu pag, visi nevar klausītie foršu muzonu, kādam arī šitāds jāklausās >:)
-5
shitiem chaliem ir ahuuns skills...piekrtiitu - tasturneko ..vnk tiem cilveekiem kas ir baigie true un pashi nemaz nezina ko noziimee panemt roka instrumentu taa arii neko nesapratiis...vnk ir laba muuzika un ir pilniigaakaa huina...daudziem konchos nemaz neinterese ko speelee, ka tik troksins un var paardiities...taada ir lielaakaa dala sabiedriibas, un tas ir skumji..bet pienemu ka uz shaadu konchi buus daudz vairaak tautas nekaa uz kaadiem fucking black vai pagan utt konchiem
-5
vnk dziive iet uz priekshu un viss attiistaas..viss ir reali izspeelets un vajag jaunas idejas un fiichas muuzikaa, lai prieciigaaka dziivoshana, taadel arii naak jauni stila novirzieni
0
es tā aizdomājos...kāpēc to stilu sauc par metalcore vai deathcore? manuprāt prātīgāk būtu to visu saukt par New Wave Of Death Metal?
-4
taads pagars stila nosaukums :D

new wave - back in grave... ssitaa labak skan! :D

+2
Skills vien jau muzonu par labu vēl nepadara.
+6
dālija gan nav tas trakākais variants, bet tie kas saucās kā jaunie brutal tehnical death metal tak ir nebaudāms muzons. Skils džekiem ir, nenoliedzami, dažreiz pat pārņem mazvērtības kompleksi kā viņi rukā, tirlī te, tirlī tur, svīps šiten, arpēģija citur. Tikai dziesmām nav nekāda vērtība, nav dziesmām kontinuitātes, ievada, nobeiguma, atrādīšanās ar tehniku un visam nejūtu dvēseli tajā muzonā. Principā šo muzonui spēlējošanās grupās var peņemt albūmu, izārdīt visas dziesmas pa rifiem un salikt kopā savādāk un nekas nebūs mainījies.
Laikam kārtīgu oldskūlo death un ne pārāk tālus aizmucējus no saknēm vairs neizdosies pārspēt. Ar tehniku kaŗtīgu spēku neizņems cauri.
Kaut vai salīdzinājumam death - the saound of perseverance ar jebkuru modīgo tehisko ūber krutumu. Kurš trāpīs pa dvēseles stīgām un kurš tiks izslēgts jau pus albūmā ?
>-+
0
ā, vēlējos apjautāties:
Seborrhea atkal spēlē kopā ?
un kāds ir tagad sastāvs ? >:)
+2
^ +1
agrāk vārdu salikumam "tehniska mūzika" bija pavisam cita vērtība un garša.
šodien tiešām 90% tehcnical blices rada iespaidu, ka džeki par visām varītēm grib nozīmēties, cik kruta viņi māk spēlēt. bet garšas nekādas. skan mehāniski, atstrādāti un nedzīvi.
protams, ir arī tādi, kuriem vispār drīkst ļaut spēlēt tikai citu sarakstītas dziesmas, bet nedrīkst laist pie komponēšanas. piemēram, Behold... the Arctopus. ārprāts pilnīgs :D
+1
^ japp, tieši tā, es saprotu, ka džeki rukā ahujenna, tiešām novertēju un esmu arī kaut kādus tabus paspēlējis, jo fiškas jau interesantas, bet kopumā ne reizi neesmu noklausījies visu daiļradi, apnīk, gribas uzlikt kādu gorefest, hypocrisy, bloodbath, carcass... utt
+2
nuja, tas rodas tāpēc, ka tagad džekiem ir tas ir pašmērķis - uzrakstīt grūtu dziesmu.
bet tāds Atheist un Cynic, tak arī ir tehniski sarežģīts, taču neskan vis tā, it kā viņi būtu speciāli sēdējuši un domājuši pēc labi uzrakstītas dziesmas: "ai, ziniet, veči. baigi elementāri tomēr izspēlēt. citi vēl padomās, ka mēs nemaz nemākam krutāk - piemufļīsim vēl kaut ko klāt!"
-1
smuko veco tehnisko desinieku varētu salīdzināt ar klasiko mūziko, ko esam skolā mūzikas stundās klausījušies, kaut kur pa ausu galam dzirdējuši, kāds licis klausīties (bahs, bēthovens, mocarts un daudz daudzi vareni vīri), un jauno tehnisko desinieku ar mūsdienu moderni klasisko mūziku - kas izklausās pēc slima starp ribām izdrāsta kucēna smilksta, manai ausij nebaudāma mūzika, pat teiktu, na haļavu samestu nošu kaudze ar domu, ka tikai neskan ne pēc kā dzirdētā (pie reizes, ne pēc kā skaista).
0
Petenju Maleejs, šodien, plkst. 14:27
ā, vēlējos apjautāties:
Seborrhea atkal spēlē kopā ?
un kāds ir tagad sastāvs ? >:)

yo!

nu nez vai atkal spelee... mees taa ejot Tabestiku sliedees :D
zin kaa piedavaaja konci...nu kapec gan neuzspeleet...
spelesim dziesmas no pirmaa albuma+saadas tadas kompoziicijas no jaunaa reperu-buduāra.. 8)

Par sastāvu... esam tie paši 4i ... visi pajolji!
0
par to medīgo tehnisko vel: man tas liekās vispār nesaprotami, zinot kāds meistarības līmenis viņiem ir: 9 no 10 grupām vispār nav soliņi. Kas tas ir par vājprātu ? Pat Dambis bla spēlē soliņus >:)
0
nu bez sōliņiem mierīgi var arī iztikt sk. Fear Factory
+1
bet tehniskā desā tomēr prasās :)
+1
nekādas sūda tehniskās desas netur līdzi Dambim. :D
0
ninja: a jums nav duka kārtīgi turpināt muzicēšanu ?
+4
Skils viņiem ir ļoti augsts, bet pārmērīgi viņi to neizrāda. Standartīgas struktūras dziesmām, 4/4 visu laiku - karoč viss, kas vajadzīgs, lai pavilktu... Un pavelk arī ne pa jokam m/

www.youtube.com/watch?v=lZWGFKekEmI...
0
To dalijas Dokumentariju gan gribetu redzet, izkatas tiri jautri dzeki.
0
A pēdējo reizi kad Inokentiju redzēju dzīvajā šiem pat tāds pasmuks kardānblastbīts šur tur uzpeldēja...
0
Nahuj viņi mauca nost kājas īkšķim visu nagu? tas ko true skaitās?
0
izskatījās, ka tas īkšķis jau pirms tam bija cietis un nags bija jānahrenizē. bet droši vien, ka tas ir arī true un pālis.
+3
n a uj v ikn ujvis ujs
+3
es ar pimpi pa pāli rakstiju :D
0
ta izskatas :D:D
-1
piesmēja manu klavierīti... :@
-1
Tas DVD gan labs, jauti dzekini.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas