0
[#]

OCULARIS INFERNUM EP 2009EP dzirdamas kompozīcijas kādreiz ierastajā melodic black metal manierē. Kaut arī grupa tagad ir mainījusi savu skanējumu, lai dziesmas neizzustu aizmirstībā, ir pieņemts lēmums izdot kompozīcijas, kas jau pirms kāda laika ierakstītas ar Ginta Lundberga palīdzību ierakstu studijā "Pentagon Music".

Dziesmu saraksts:

1. Intro
2. Hunger
3. Northern Maid
4. Black Morning

Grupa EP ir izdevusi pašu spēkiem un ļoti ierobežotā skaitā. No 29. oktobra EP būs pieejams mūzikas veikalā "Randoms" Kaļķu ielā 4, Vecrīgā. Iespējama arī pasūtītīšana par samazinātu cenu rakstot uz e-pastu: ocularis_infernum@inbox.lv vai arī 13. Novembrī, klubā Melnā Piektdiena, kur notiks arī albuma prezentācija.

Uz doto brīdi Ocularis Infernum ir nesen noslēguši Igaunijas mini tūri, kur kā headliner grupa uzstājās kopā ar latviešu black metal apvienībām Dark Domination un Grondh un tagad strādā pie jauna materiāla albumam, ko plānots ierakstīt gada nogalē.

http://www.myspace.com/insaeculasaeculorum

Komentāri
+1
šim vajadzētu aiziet, ir visi priekšnosacījumi - dziesmu nosaukumos ir: north, black, morning, intro >:)

kā gāja Igaunijā ?
0
Man EP patika.
+3
Tr00! trve! trv3! kvlt! Hail S8N!
+1
ja nemaldos,ceturtā LV metal relīze šogad.
ripulis ok,noformējums varēja būt drusku labāks,bet ja pieņem,ka
velns ir melns, tad ok.
+1
Ellišķīgās aces!!!!
+2
Igaunijā gāja visādi. Tallinā un Pērnavā bija zvērā, Tartu bija ok. Bija arī koncis Valgā, kur publika bija dažas emo vecenes/sīkas popsas no Latvijas un Igauņu pacančiki un skinhedi/panki/wtf ar priekšējo zobu trūkumu.
+1
Cik no sava amatieriskā sociālantropoloģiskā viedokļa esmu novērojis, tie subkultūru spilgtākie eksemplāri mitinās ap galvaspilsētām ! Tāpēc arī Valgā tādi radījumi paredzami, imho !
+1
melnais rīts m/

Jāni, kad Oculāri kļūs vēl drūmāki!?
-2
shaiza
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas