0
[#]

Šā gada 15. jūlijā ar ekskluzīvu koncertu klubā DEPO, savu pirmo tūri pa Baltijas valstīm uzsāks leģendārā death metal grupa DISMEMBER. Daudzi Latvijas mūzikas apskatnieki jau pasteigušies šo koncertu nodēvēt par nozīmīgāko notikumu Latvijas metal scēnā.

Papildināts!

Radusies 1988. gadā Stokholmā, Zviedrijā. Grupa savā pastāvēšanas laikā izdevusi 6 albumus -
1991. gadā - „Like a never flowing stream”,
1993. gadā - „Indescent and obscene”,
1995. gadā - „Massive killing capacity”,
1997. gadā - „Death metal”,
1999. gadā - „Hate campaign” ,
2004. gadā - „Where ironcrosses grow”,
kā arī  5 dziesmu EP „Pieces”. Visi grupas albumi tiek uzskatīti par žanra klasiku.

DISMEMBER koncertējusi kopā ar tādām metal leģendām kā DEATH, CANNIBAL CORPSE, NAPALM DEATH, OBITUARY un citām.

Speciāli šim koncertam klubā DEPO tiks pastiprināta gaismas un skaņas tehnika.

Uz koncertu tiks pārdotas tikai 200 biļetes, kuras būs pieejamas Biļešu serviss pārdošanas punktos no 2. jūlija. Pirmā biļešu partija būs pieejama par 7Ls, vēlāk biļešu cena celsies.

Sākums: 22:00, iekšā laidīs no 20:00

Vairāk:
www.klubsdepo.lv
www.dismember.se
www.bilesuserviss.lv
Recenzija: Dismember "Where Ironcrosses Grow" (2004)

Edgars Āboliņš.

Komentāri
0
neoficiaalaa infa, ka speelees SANCTIMONY, ZX SPECTRUM un FLAYING
0
Un aizies 30 cilveeki, kuri iesilushi peec tam sauks Dismember atpakalj uz skatuves. Pie saatana veemekljiem!
0
A es dzirdeeju informaaciju,ka DEPO tas nenotix,bet notix klubaa AURA...Kam ticet?
0
Tici savai sirdsbalsij draugs!
0
Nu vot šito atkal nesaprotu..
It kā super duper grupa, it kā diezgan normāls ceņiks, BET - DEPO (tas, ka darba dienā vēl nekas).. :/
Šī vieta jau labu laiku atsit vēlmi apmeklēt pasākumus. Tieši TUR I mean..
Un kur tad liksies tie 200 cilvēki?! Kā siļķes konservbundžā..
0
Ja 7 Ls un vairaak, tad nu noteikti ir veets braukt uz Igauniju. Lai ietu uz Depo ir jaabuut diviem nosaciijumiem, jaabuut Dismember krutaakajam fanam, un jaabuut aarkaartiigi slinkam, lai ljoti negribeetos braukt uz Ikauniju. IMHO
0
Piekritu:)
0
Arii piekriitu Black DATA. Bet attieciibaa uz rakstu: nedaudz smiekliigi izklausaas "DISMEMBER koncertējusi kopā ar tādām metal leģendām kā DEATH, CANNIBAL CORPSE, NAPALM DEATH, OBITUARY un citām". Tikpat labi vareeja teikt, ka Cannibal Corpse koncerteejushi kopaa ar taadaam legjendaam kaa Deicide.
0
Btw, biljeshu naakamaa cena ir 10Ls, taa saucamaa "akcijas staavvieta", kameer pa 7Ls ir tikai "syaavvietas" :) Priekaa!
0
Black DATA chau!:))))
vecais, piekriitu tev uz 100%!!!
braucam uz Ikauniju!!!:)))
diivaini tas, ka DISMEMBER maajas lapaa ir info, ka koncis buus AURAA!!!HVZ
0
Vakar man zvaniija viirinsh no Swedish Showcase, kursh vinjus uz shejieni ved. Runa bij par citas grupas tuuri, bet pie viena no sarunas sapratu, ka laikam tieshaam Depo notiks shis pasaakums. Auraa laikam nojucis kautkas.
0
To Kataklysm, šodien, plkst. 02:44

Zheel dzeest aaraa postus, kur cilveeks visumaa sakariigi izsakaas, bet pie viena paspeej arii visus nolamaat. Nu pats vainiigs.
0
Domaaju, ka "Hard Rock Laager" Igaunijaa Vana-Viigala miestaa shos skatiit buus daudz patiikamaak, kaa nekaa briivaa dabaa, Igaunni sola arii labu aparatuuru, Depo nevienaa koncii, kur esmu bijis, skanna nav bijusi pat normaalaa liimenii. Pats es domaaju aiziet arii uz Depo, ja protams, limiteetais billjeshu skaits nebuus beidzies, par ko arii shaubos.
Starp citu Igaunijaa bez Dismember uzstaasies veel jaunie somu deatheri "Swallow the Sun", muusu "Neglected Fields" un gandriiz visa Igaunnju prominente, saakot no Manatark un beidzot ar Metsatoll.
Taa kaa 16-17 Jul. visi uz open air festinnu Igaunijaa:))
0
cik zinu, SWALLOW THE SUN bija paredzeeti arii latvijaa kopaa ar DISMSMBER, bet diemzheel nevareeja ierasties. :/
varbuut citreiz?
0
Ienistu DEPO ta ka neparkadu naudu neie$u!!!!Bet DISMSMBER ir labs,bet DEPO ribjas.Veiksigu koncertu Depo nevar ustaisit
0
tu esi taisiijusi?
0
Neesmu,bet neviens koncert nenotika tie$am labi.Ienistu DEPO
0
Nav vinjsh nemaz tik sudigs. Lab, ka vispaar ir kautkaads buucenis, kur taisiit pasaakumus
0
depo vnature sux,dismember zaebis grupa no cena nesotvetstvujet,esli bi bil cannibal corpse togda bi mozno bezat na etot koncert,eto stoilo bi idti!!!!!!!!!!!
0
sviedri vnature zagnuli ceni!!!!!Vobshe interesno bil li koncert grupi v stile grindcore???????????????
0
Hyz, visiem melnajiem. Esmu diezgan taalu no Latvijas& lasu, ka juulija viduu daudz pasaakumu, varbuut kaads vareetu siikaak pastaastiit par festu Igaunijaa, biju domaajis shaut uz Sinepeem, bet tagad izskataas, ka plaani vareetu mainiities. Bet Dismember Depo ir pilniigaa nejeedziiba.
0
ui taa vish i
0
ui taa vish i
0
VISI UZ IKAUNIJU!!!!:))))
0
uraa!!! un ikaunijaa piedzersimies un neko neredzeesim!!! baigi labais!!!
0
Nu nezinu gan... skat Ikaunijā fests, Madonā sinepes, Depo vai Aura- Dismemeber. pat nezini uz kurieni ibraukt vai iet. Gribētos uz Ikauniju, bet 16 man vēl jāstrādā, tikai 21:00 tieku brīvs. Nu galīgi dirsā. Varētu šaut vai nu uz Sinepēm 17 vai arī uz Dismember.Bet varbūt kāda melnā man var sastādīt kompāniju , uz turieni vai uz turieni?Ja kas tad atraxtat. ok?
0
Sinepes ir jaaboikotee. Kaut vinji visi tur nospraagtu ar savu suuda festu. Kaa var nolaist podaa tik labu pasaakumu!! Brutaali njemt un ar katru gadu staipiit veel liekaaku punjkji no taa visa. PHE!!!
0
nu tad satiekaaas konciii!
un pirstam daudz alus!
0
nu tad kur buuus?
vai AURAA vai DEPO?
0
DA gde imenno???????Svedi pishyt 4to v Aura budet!!!!!
0
es saku, vecie bleezhi!!!;)))))
uv IKAUNIIIJU!!!! i viss! tur buus viss, i DISMEMBER, i olus i briivaa daba! i ikaunju meitas!:)))JEEEE!!! braucam!!!;)
0
Tad jau redzees, boheemists, tad jau redzees, bet buutu jau labi.
0
no ikaunju meitaam gan nekas praatiigs nav...
0
Huh huh, ierunaajaas speciaalists ikaunju meitu jautaajumaa - godplayer
0
Hmm a kaadas grupas veel speelees, negribeetos izgaast 7ls pa 40min. showu...
0
vinjeim ir garaaks shovs
0
nu labi bet ilgaak jau pa 1h droshvie nespeelees..!! :(
0
nu buus jau veel grupas...
0
UZ IKAUNIIIJU!!!KA ES SAKU!!!:)))
0
DISMEMBER-Very GooD DEA7H METAL band,bet kaut kas teica ka koncerts noteiks Pardaugava kluba "AURA"...!!!
0
7 dienas lidz DISMEMBER !!!
0
Vecaa dessa ,labi ozh, jaabrien!
0
Es domaaju, ka konciits labs, bet baigi daudz cilveecinni ies uz pasaacienu. Man arii nepatiik, ka daudz koncci notiek DEPO, jo tur iekssaa smird!!!
0
Fui Depo!Dismember jabut labiem!
0
Bet vai kaads zina, cikos saaksies shis pasaakums Depo?
0
20.00 kazhetsja. kolichestvo biletov ogranicheno (200)! nado zaranee pokupatj, poka ne podorozhali do 10Ls.
0
man liekas, ka saakumam vajadzeetu buut kaa parasti - 22:00
0
Depo suxx!!!!
0
Depo pizdec ka suxx!!!
0
alex, pastaasti, kas ir taas lietas, kas DEPO suxx?
0
Bet negribaas iet uz nezinaamu laiku, viens teica, taapeec ieshu, aiziesu 22. un peec tam aplauziishos, jo iisteniibaa saakaas 18... Tieshaam nav preciiza laiks noraadiits kaut kur? Tieshaam neviens nepaziist kaadu organizaatoru? Jeb ej kad gribi, uz cuukas laimi... Nedz plakaatos, nedz Flaying zin, nedz internetaa saakums ir drukaats... Tas nav normaali, veel 3 dienas un nezin cikos naakti uz koncertu. Veel nopirks billeti un izraadiisies ka tas ir no riita, vai pa dienu, kad jaastraadaa...
0
Bilje$u servisaa raxtiits, ka saakums 20:00, bet ar to Depo neko nevar zinaat...
0
nu bet ja visi konchi DEPO liidz shim saakushies 22:00, tad kaads ir pamats domaat, ka shoreiz buus savaadaak?
0
es pieljauju, ka dirvs veras valjaa 20:00 un koncis saakas 22:00. normaali.
0
tb durvis :)
0
Hmm, shii raksta beigaas it kaa taa arii mineets - astonjos laizh iekshaa, desmitos saak.Uz biljetes gan rakstiits 20:00 un nekaa cita. Un es domaaju, ka ir pamats domaat, ka shoreiz vareetu buut savaadaak, nekaa citos konchos Depo - ir jau arii shis tas cits savaadaak - daargas biljetes iepriekshpaardoshanaa (biljeshu serviss turklaat), pie tam par dazhaadaam cenaam; nedarbojas nekaadi flaieri, kluba biedru kartes u.tml.
Aciimredzot naaksies nodroshinaaties veel papildus ar dazhiem latiem, par kuriem pasuukt neleeto depo alu, ja sanaak gaidiit :)
0
Nu koncerts vienkaarshi kolosaals, sen nebiju taadu koncertu apmekleejis. Skanna vienkaarshi lieliska, bet kaa jau vienmeer vareeja buut labaak. Perfekti skaneeja Flaying - injection. Baisi patikaas Tragedij of Faithfull no Dismember. Saakumaa arii Sanctimony bija tiiri neko, bet uz beigaam jau saaka apnikt, man taa liekas, ka vinni domaaja, ka vinnus atsauks atpakall, jo atstaaja instrumentus iesleegtus, bet nekaa... Bet biju paarsteigts, ka tik maz llautinnu bija sanaakushi... Baisi maz. Behemot - daudz, Vader - videeji, Dismember - maz, un tas buus arii viss, neviens vairs negribees braukti pie mums, un daudzi te suukstaas, kaapeec nebrauc pie mums, jo nav publikas!
0
Pagān, Tu runā, ka daudzi cilvēki nenāk uz koncertu. Piekrītu, ka vakardien bija pamaz publikas, taču ne visiem ir iespēja atbraukt uz komncertu ceturtdienas vakarā, kas nedzīvo Rīgā. Pazīstu daudzus, kas labprāt būtu tur bijuši. Savukārt otrs apsekts, kā var noprast, no izteikumiem ir nepatika pret klubu 'depo" un iespējas aizbraukt uz plašāka mēroga pasākumiem ar "Dismember" piedalīšanos. Turklāt šim koncertam tikpat kā nebija reklāmas. Man pat nācās zvaīt uz Biļešu servisu un sūdzēties, ka viņu darbinieki nerubī fišķu un nepārdod biļetes uz koncertu. Kad ninkā balsī pavēstīju, ka šāds koncerts tiešām notiek, un ka informācija ir viņu mājas lapā, atvainojās un teicās informēt savus darbiniekus. Smieklīgi, vai ne?
0
Zināma taisnība Dea ira. Es labprāt aizietu uz Dismember, bet ceturtdienas vakarā trāpīt no Madonas Rīgā un vēl piektdien uz darbu atpakaļ paspēt man bija ļoti minimālas iespējas.
0
Jaa, pats jau ieprieksh paredzeeju, ka llauzuu buus maz tieshi sho iemeslu deell - darba diena, biletes cena, ikaunju festivaals un DEPO... Bet nu nedomaaju, ka buus tik maz cilveeku...
0
Pagān, bet var skatīties arī no pozitīvās puses. Beidzot labi varēja redzēt grupu, sarokoties ar gurpas vokālistu un kārtīgi izpurināt matus. :)
0
Kaa tu zini, ka es sarokojos ar grupas vokaalistu? Varbuut mani paziisti? Bet es jau arii skatos no pozitiivaas puses, jo man shis koncerts baisi patikaas, tieshaam labs koncerts.
0
jaa...pasaakums bija labais. es biju tas, kursh pie Flaying otraas dziesmas packu kratiija jau pilnaa sparaa... :P. vinji man tiiri labi patika, njemot veeraa, ka grindu es vispaar neklausos. bija liimenii. vokaalists pirms katras naakamaas dziesmas skatiijaas lapinjaa, lai (...skatiitos notis)...
0
Sanctimony kaa parasti atdziivinaaja publiku piesviidushajaas telpaas: Jaakrata packa, lai citiem buutu ar ko elpot - taada kaa ventilaacija...
0
taatad naacaas kratiit packu arii visu Sanctimony uzstaashanaas laiku ...uhh. veel dazhi ali pastarpaam. ...un tad naaca dismember.
0
es uzskatu, ka dismember bija apmierinaati ar konci. taa pat kaa Behemoth vinji speeleeja extra-ilgi. cilveeki arii bija korekti atnaakushi (tikai reizi es tiku pilniibaa nosviests zemee). viss bija lieliski par 99%. starp citu, dismember puishi depo bija sastopami jau ap 20. ar vinjiem vareeja ne tikai sarokoties, bet dazhus vaardus zviedriski paarmiit.
0
Nē, Pagān, mēs neesam pazīstami. :) Tā kā pati biju koncertā, pēc Tavas noskaņas nebūt nebija grūti uzminēt, ka būsi bijis to vīru pulkā, kas varēja izpurināt matus un sarokoties ar 'Dismember" vokālistu, kurš mazlietiņ atgādināja rūķi Gimli. :)
0
Jaa shai koncertaa "purinaajos" ne pa jokam, pilniigi tagad kakls saap, nevaru pagroziit galvu he he. Tik traki bija tikai peec Baltijas Saules...
0
kaa tad bija ar Goat Guts? kaa saakaam pie Behexen taa liidz pashaam beigaam. es pat uz peedeejaam divaam Hornas dziesmaam noleemu apstaaties...paskatiities, kas tur galu galaa speelee :)) ..pet tu tikai kratiiju packu
0
Aaa, jaa veel bija Kazu Iekshas, pavisam aizmirsu, paldies, ka atgaadinaaji he he. Lai gan visu koncertu lietoju matus, peec koncerta riitaa iipashi neatminos, ka saapeetu kakls...
0
johaidii, kas tas par grind, kur vokaalists skataas lapinjaa peec teksta?!!!! Vechi, nu kas tas ir?!!!! Ja aizmirsti kaadu rindu, iebreec mikrofonaa vienalga ko - "Penis, vagiina, aanusi, juus esat taarpi, vai, eu tu tur skrulljainais matuli priekshaa, es esmu tevi kautkur redzeejis, vai arii vienkaarshi var ar muti atdarinaat zhirafes fekaaliju spraukshanos caur tikko ejakuleetu dzimumorgaanu. KAMON!!!! LAIV IN DIIPOU!!! AAR JUU DED?!!!
0
Viņš jau tekstu neskatījās lapiņā. Skatījās setlistu saucamo, tb kura dziesma nākamā. Kaut gan nafig grind vokālistam zināt, kas par dziesmu, var jau kaut ko nesakarīgu iebrēkt katrā puslīdz piemērotā brīdi :D Par tām notīm, kā noprotams, bij joks :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas