0
[#]

Nākampiektdien-sestdien (16.-17. jūlijs) mazā Igaunijas miestiņā Vana-Vigala notiks lielākais Igaunijas, un varētu teikt arī Baltijas, metalfests Hard Rock Laager 2004, kuru, kā domā organizatori, šogad apmeklēs ap 1000 metālgalvu.

Festā spēlējošās blices:

DISMEMBER (swe)
SWALLOW THE SUN (fin)
NEGLECTED FIELDS (lat)
OSSASTORIUM (lit)
BRIDES IN BLOOM
CATAFALC
FORGOTTEN SUNRISE
HERALD
HUMAN GROUND
JMKE
KANTOR VOY
LOITS
METSATÖLL
MUST MISSA
NECRO STRIKE
PASKAR KOLGATS
SOLWAIG
ZAHIR

Biļetes:

Biļetes visai padārgas - 350 EEK (ap 14 Ls) uz vietas vai 275 EEK (11 Ls) iepriekšpārdošanā. Pēc idejas var mēģināt biļetes nopirkt pa ceļam Pērnavā (tas mūzikas veikals, kur tās tiek pārdotas ir no autoostas uzreiz pāri ielai esošā šopping-centera pirmajā stāvā) - bet šaubos vai vēl būs, vismaz pagājšgad festa dienā vairs nebija.

Nokļūšana:

Vispirms no Rīgas ar autobusu līdz Pērnavai (der jebkurš autobuss, kas iet uz Tallinu). Pēc tam no Pērnavas uz Vana-Vigalu (ap 50 km brauciens). Autobusi uz šo nomaļo vietu kursē tikai pāris reizes dienā. Dīvainā kārtā makā vēl atradu busa biļeti no pagājušā gada, no kuras var izspriest, ka viens autobuss brauc 16:00 :) Atpakaļ uz Pērnavu svētdienā busi arī neko bieži nekursē, tā ka, ja nespēsiet piecelties tā paagrāk no rīta, tad nāksies gaidīt arī līdz kādiem 16-iem :) Vislabākā nokļūšana, protams, būtu ar savu transportu, vai vienkārši stopojot. Organizētāji arī apgalvo, ka par atstāto auto drošību uztraukties nevajadzētu.

Vispār...

Jauks fests jaukā (parasti klusā) vietā pie dabas, 30 metru no galvenās skatuves ir upe, kur pēc sirds patikas var iet izplunčāties, ir vietējais veikals, kur pārdod itin smeķīgu vietējo alu un igauņu blices arī griež tā neko :)

Campingošana pasākuma ietvaros tiek organizēta futbola laukumā. Pats pasākums noris slēgtā zonā, kurā būs divas skatuves un tiks pārdots ēdamais un pats galvenais - dzeramais, droši vien, ka neizpaliks arī grupu disku, atribūtikas tirgošana.

Saites:

Pagājušā gada festivāla bildes var aplūkot šeit:
http://gallery.alkohol.ee/HRL-2003

Informācija:
http://laager.hardrockclub.ee/

Saistītie:
Hard Rock Laager info

Komentāri
0
žel netieku, tā toč brauktu. malači eesti, ka noorganizē tādu festu. hail.,
0
ja labi saorganizeesietes, varbuut ar busu brauksiet. Mans domaa, vai kraat speekus Trinciem, WOA vai arii braukt (it kaa juutas slims) :)
0
Busu man liekas nafig organizeet, leetaak ar sabiedrisko aizbraukt :) Vieniigi piektdien jaabrauc jau no riita/priekshpusdienaa, lai var liidz 16-iem tikt uz Peernavu (gan jau peec tam veel kaads buss arii iet). Kaa arii peec programmas viss saakas jau 16-os, par ko es drusku shaubos, jo pagaajshgad arii taa bija, bet reaali saakaas pasaakums 22-os un vakara peedeejaa blice Tharaphita beidza griezt apmeeram piecos no riita :)
0
droshi vien jau karstasiniigie igaunji nebuus nevienu papildus reisu no Peernavas noorganizeet iedomaajushies...:) Bet vispaar pashreiz esmu par 96% noskanjots braukt :)
0
Tagad gudri jaaizspriez, no kaa lai atsakaas, jo sis pasaakums vareetu buut to veerts!! Varbuut kaadam ir info no iepriekseejaam reizeem cik vareetu izmaksaat celsh???
0
Greeks nebraukt uz taadu pasaacienu!!!! pie tam, ko te dariit? iet uz piesviidusho DEPO??kur nekaadas skanjas un nav kur apgriezties!!!naaafig!!!
Igunijaa, briivaa dabaa, super!
ja veel, Dismember pie mums speeleetu AURAA, tad veel domaatu, jo tur esmu bijis,ir grezni...
UZ IKAUNIIJU!!!URRRAAAA!!!;))...
0
Man nesanaak. Baigi zheel :(
0
Vieniigi uztrauc tas, ka jaakrataas ar diviem autobusiem. zeel, ka netiek organizeets autinsh, kautarii nedaudz daargaak sanaaktu, vismaz zinaatu, ka liidz galam tiksu :]
0
Neoficiaali organizatori izteicaaas, ka iespeejams Sergejs no Neglected Fields domaajis par busa organizeeshanu, taa kaa jaameeggina kontakteet ar vinnu, varbuut arii kaads buss tiks organizeets.

Oficiaalajaa maajas lapaa sadallaa "ajakava" ir izlikti grupu uzstaashanaas laiki, interesanti, ka katru vakaru buus pa labam headlinerim, kaa paskatiijos Tuska festivaal maajas lapaa, tad abi divi gan "Swallow th Sun" un "Dismember" peec Igaunijas koncerta jau naakamajaa dienaa uzstaajaas Tuskaa:))
0
Valdis ir izteicis taadu domu ka busu uz turieni taisiit neizdevigi ju tas bezjedziigi staaves... kameer pasazieri "lomiis pachku" vai plunchasies upee ;)
0
nja, es veel paaris dienas atpakalj svaarstiijos vai mochiit uz tusku vai uz HRL, bet slinkums un fakts, ka uz Tusku laikam vienam buutu jaabrauc, tomeer paliidzeeja man izhkjirties par estiem :)

a busu uz turieni organizeet tas ir pilniigi garaam - 3 dienas, par katru dienu 70 Ls + benziins, taadi lati sanaak, ka maz neliekas :)
0
hmm, nu ja, bet taadaa gadiijumaa (ja nav busa) dereetu tomeer taakaa visiem savaakties un braukt taakaa kopaa, jo vienam vareetu buut baigi garlaiciigi, jo garsh celsh.. un cik apmeeram vareetu maksaat celsh?? (nu paaris latinjus vareetu jau piesviest un braukt ar busu)
0
Nezinu par celja izmaksaam skaidri, jo pagaajshgad braucu no Ainazhiem, bet no Riigas liidz Peernavai biljete vareetu buut kaadi 4-5 Ls + ~1.50 liidz Vana-Vigalai.
0
Btw, busi pashi no sevis neorganizeejas un ja tur brauc tikai dazhi cilveeki tad prieksh kam deelj taa njemties. Kaada probleema, iekaap Riigaa autobusaa (tas ar ko es braucu Peernavaa bija trijos), stundinju pastaigaajies, apskati Peernavu un chetros brauc taalaak liidz festivaala vietai, kaadas probleemas. Atpakalj liidziigi.
0
katraa zinjaa, kaukaa jau aizkulsies, nekur nepazudiis. busu tureet 3dienas diikstaavee ar nau jeegas, ja vien tas nav privaatais
0
Nju es domaaju, ka buus jaabrauc beidzot Igaunni kaut ko jeedziigu saorganizeejussi... :)
0
tiekamies tur!!!:))
0
kaape taadas lietas tik neganti pikjo...beee...nu jaa shai saulee nekas jau naw pa velti
0
Nu kaa to njem. 18 grupas, divas dienas, briivaa dabaa. reku bij iespeeja ar celju un biljeti iekljauties ieksh 24 Ls; nu veel dzira un bariiba - diez vai vairaak par 20 Ls buus. Taatad 44 Ls.
Taalaak padomaajam. 18 blices sadalot mazaakos koncertos shepat pie mumsim, sanaak kaadi 3. Tas, kuraa uzstaatos Dismember, kaa zinaam, maksaa kaadus 7 Ls; paareejie divi vareetu buut ne mazaak par 3 Ls. Kopaa 13 Ls. Veel dzeram katraa koncii; atkariigs no attieciigaa kluba, bet kaads pieciits jau katraa aizies, 13+15=28 Ls. Starpiiba paliek 16 Ls; no tiem 12 par celju; paliek 4 Ls par briivadabas pasaakuma romantiku, un neierobezhotaam iespeejaam kontakteet ar sveshtautieshiem. Tad katrs pats lai veertee, vai uzskata to par adekvaatu samaksu.
0
Nav jau leeti, bet nu pasaakums jau ar nav nekaads kreisais. Aizbraukt uz kaiminju zemi, izbaudiit dabu, labu muziku... nu neieshu atkaartoties. Es plaanoju iekljauties vispaar kaados 25 - 30 Ls.
0
klge rääkige mõnes inimlikus keeles, ja muide see üritus oli ikka üli kõva, Herald oli ikka parim bänd, ja see rokkis täiega
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas