0
[#]

Gribēju nedaudz padalīties ar iespaidiem no sestdien notikušā pasākuma Gulbenē - High Times (diezgan miglaina afiša redzama šeit).

Tātad, bija jāuzstājas diezgan paprāvam bariņam bandu (neesmu 100% pārliecināts, ka visas viņas arī uzstājās, bet kas zi…), tiesa gan - no tā bara man agrāk dzirdēta un redzēta bija tikai viena - Infected.

Brauciens iesākās sestdienas rītā, kad Syculpture no #metal pavēstīja, ka ir iespēja sperties kopā ar Infected uz Gulbeni. Nu sacīts darīts – nekas labāks uz doto brīdi arī nebi ko darīt. Tā nu paķēru fotoaparātu, pārpalikušo aliņu un uz auteni prom.

Maķenīt nokavējos, bet nu visi laimīgi tikuši busā, sākam lēnām kratīties uz austrumiem – stunda vien, kamēr no Rīgas tiek ārā :D Ap trīs stundām ilgušais brauciens pagāja kā jau ierasti šādos izbraucienos - ākstoties un jokojoties, un ap sešiem bijām galāpunktā – Gulbenē.

Tur Infected pretim bija atnācis, kā varēja noprast, kāds no organizatoriem, kurš daudzmaz izstāstīja un ierādīja uz kuru pusi jāiet - kur ir kultūras nams. Pa ceļam līdz slavenajam kultūras namam tika aprunāta un aprēkta Gulbene, galvenokārt dēļ klusuma - ne auto ne cilvēki uz ielām netika manīti, pat suņi nebi dzirdami, kas vēlāk gan izrādījās velti – uz konča laiku sāka sarasties trokšņaina tauta :)

Pēc kultūras nama un zāles apskates, tika meklēts pēc veikala, kas arī veiksmīgi dažu minūšu laikā tika atrasts – ēsti un dzerti pēc garā ceļojuma gribējās vārdos neizsakāmi.

Sākotnējā skepse drīz vien izgaisa – manis plānoto “ņu tur jau vairāk par desmit cilvēkiem nebūs” vietā saradās diezgan zolīds skaits gan mataino, gan nemataino lopu, arī telpas bij vairāk kā apmierinošas pēc izmēriem, gaismas tīri ok. Vienīgi skaņa bij kreitni dīvaina – mūzika skanēja salīdzinoši labi, taču balsis lai arī saklausāmas bija, tomēr saprast nevarēja nu neko.

Gaidot konča sākumu, lēnā garā tika sūkts sapirktais alutiņš, visāda ākstīšanās, tā, ka sākumu nācās nokavēt, bet par to liela bēda nebija.

Tātad, pirmā blice, ko sanāca ievērtēt bija Ex-Anima. Dizgan zolīdi zipāja kaut ko roķīgu, vietām tā niknāk pazāģēja. Vispār jau patikās, tikai no tekstiem neko nevarēja saprast, bet tas, pieļauju, norakstāms uz skaņas aparatūru un/vai skaņotājiem, par cik praktiski visām grupām no vokāla neko īpaši saprast nevarēja.

Nākamie, kas kaut nedaudz piedūra bija grupa, kas močīja deathuhu (nosaukumu nu nekādīgi nesanāca izzīlēt), žēl, ka ierados tikai uz pēdējām songām, kad tika laisti Six Feet Under koveri, piemēram, War Machine, pie kuras uz laiku pazaudēju balss spējas. Tagat tik atliek prātuļot, kas tika spēlēts sākumā. Bet tā norībināja pēc pilnas programmas!

Pēc šī grupas tika piefixēti divi kēxi, kuri bija šogad uz Metal Mania un tagat rāpās uz skatuves - grupa Cocophonics (nosaukums tika vēlāk noskaidrots), spēlēja mūziku, kas, varbūt, varētu atbilst raksturojumam pankroks. Īpaši nepiedūra, tīri subjektīvi mūzika kā tāda.

Nu ko? Beidzot bija pienācis klāt Infected laiks, dēļ kuriem arī vairāk vai mazāk tikai sperts uz Gulbeni. Nu ko lai par Infected pastāsta? Tie, kas ir jau redzējuši, zinās, ka džeki klausītājiem griež iekšas uz otru pusi, un šis koncis nebija izņēmums! Infected rībina, pūlis lauzh kaklus, man vēl šodien nedaudz jūtams :) Pirms konča izdevās izkaukt, lai grupa nospēlē gabalu (diemžēl, pagaidām bez nosaukuma,  mazu video gabaliņu no cita pasākuma var apkatīties šeit 10Mb), kas man diktām iet pie sirds, ko arī viņi izdarīja, pietam, pat divas reizes, pūlim nikni aurojot ATKĀRTOT!!! ATKĀRTOT!!! ATKĀRTOT!!! >:]

Pēc Infected uzstāšanās tika nolemts doties uz autoostas pusi, kur arī trijos tika sagaidīts autobuss, kas mūs pavisam gulošus sešos rītā bija atvedis atpakaļ uz Rīgu.

Ko es varu teikt par pasākumu kopumā - vispār jau ļoti pozitīvi, nebiju nekad domājis, ka ārpus lielākām pilsētām gadās arī ne tikai šlāgerpavasarvasarasrudeņziemas, bet arī pa smagākam pasācienam. Organizatoriem ar īpaši nebi kur piesietes, ja nu vienīgi alu iekšā nepārdeva (vai jau bija beidzies?). Kopējās izmaksas - 10Ls (ceļš 5, ieejas biļete 1, pārējais apēsts un apdzerts). Nu nav nemaz slikti par labi un jautri pavadītu laiku!

Bildes

BigUgga

Komentāri
0
Sameeraa kvalitatiivas bildes paraadiijushaas, patiikami. Man patiik taa chochinja ar gjitaaru rokaas. Taada tiiri simpaatiska. Izskataas, ka garshiigi ciciishi un dupsis arii vareetu buut delishez.
0
tikai vinjai tas feiss paaraak taads kaa vecai tantei!
0
ko nu aaksties, var tachu arii izsleegt gaismu.
0
Kaads iisti dekodeetaajs ir vajadziigs lai skatiitu to 46 sek. un 10 baigo baitu lielo "filmu"?
0
Hail,koncis bija normals,neskaitot to,ka pa Infected uzstashanos laiku no mugurpuses grustija metaljorus urlas un goperi un mus atdarinaja:(
un pec koncerta vel brauca virsu pie Kulturas nama.
pec tam knapi izpalika kautinsh ar kjedem un no trushu bura norautiem kokiem:)
pac koncis OK.ta blice,kura norava 2 6feet under kaverus saucas Desperate un vini speleja ari sawus trekus pirms tamm.tas bij' labs priekshnesums.
0
corpse: es jau vispār brīnos, kas viņus tādus tur iekšā laida...
0
Laida gan ieksa:(
vini jau maxaja latu,lai tikai paskatitos uz mums un izsmietu:(
pec tam,ka mes ar viniem dirsamies tuvakaja parka,noskaidrojas,ka vinu filosofija ir-pizdziit tadus ka mes-matainos.Vini izteicas,ak ir apveltiti ar augstu IQ. he he
tu ari tur biji??
0
ja godigi,tad shis sviests mazliet pabojaja garigo,kursh bija ljoti labs visu koncha laiku..VINI MIRS<ES TO zinu
fishka tada,ka man piesolija iemaukt ar mietu un iedzit zeme.no sakuma man likas,ka tikai kreivu gopi ir tie urlas,bet ir ari tikpat lieli kroplji_latvieshi:(
bet lidz es ieminejos,ka esmu no dpils,ta vini automatiski atshuvas:)
0
nu baigi gan :) aber logjiski, ka es tur biju. un vispaar tie krievi koncha laikaa pie kultuursnama soliija visus sasist :D bet tad shamie kkur aizgaaja un cik es sapratu vinji veel naakushi atpakalj... nu gan cilveekiem iekshas.
0
chau SIC!!!
0
Koncis bija super!Vislabakais protams bija Desparate un Infected.Vienigais, kas nedaudz pabojaaja labo feelingu peec koncha bija Dazu aprobezotu aitasgalvu'laipnaa'izturee... pateicoties labajam koncim tas tagad neliekas tik sausmiigi.Pasi vainiigi, ka ir tik aprobezoti un stulbi.
0
es tik kauko dzirdeeju par urloshanos, bet pasam nesanaaca izbaudiit, pat iipasi nepamaniiju urlas, ufff. varbuut labi ka taa
0
jaa visu ciennu Maartinnam, Laurim un Jaanim kas to visu noorganizeeja...pasaakums tissiem bija uz goda...bet par taam urlaam - taada jau ta Gulbene ir...
0
Koncis gan jau ka tieshaam bija labs tikai zheel ka netiku:(
0
urlas smird. es vinjus visus uz saruuseejoshaa mieta uzseedinaatu. sukas, bljaaa
0
Kurš ķēms te atļaujas aiskart meiteni ar ģitāru?
0
nu ja,kroplji bez IQ(-IQ)
Caelum rulz
Jums publika bljava atkartot ,atkartot,un izvelejas nevis iepriekshpedejo ,bet pedejo treku,lai atkarto.:(
isteniiba Seljai vajzdeja gichu mazliet skalak,jo bungas skanu parsitta,bass labi deva araa.
0
to Corpse: mosh tu wareetu pie pults pieseesties un pareguleet? a?
0
nahuj uzreiz gruzit virsu?
0
es tikai saku ka bija :D
0
Par Infected varu labus vārdus teikt; man patīk. Pirmo reiz viņus dzirdēju 2001.gadā Madonā, spēlējot uz mazās skatuves ar vienu bungu pedāli.tas bija labs Krāslaviešu krievu detonātōrs.
0
:DD man apt ir ieraxc :DD baigji kruc :DD metalpower
0
nja tik paaris gadi bij taadi jaunmetaliigi, bet nju pamazaam atgriezhamies pie trumjetala :D
0
Koncis ideaals.. baa.. zheel ka paareejie daudzaakie nobremzeeja.. bet nu.. gods godam.. ES STARAAAAA :P~~~~
0
njaa...reaals koncis,man patika,iznjemot to,ka peec tam muuseejie gandriiz atraawaas no gobiem..bet tas taa...galjiigi bija divi bendi Infected un Desperate...
0
cha Corpse...
0
Chau Sic!!
Come On Jesus Christ!!
Dzi,dzi dzi dzi
Ka iet? Driz tiximies!!
Bet konci bija superigs:)
0
nu ko pasaakums labs! paldies 3jiem jaukajiem puikaam, kas lika beidzot arii gulbenes urlaam pagrauzt nagus...
0
Kadel manu komentaru izbraakeeja
0
pidarazi iznjeema manu komentaaru.cuuukas
0
Jaunatklaajums bija grupa Letargija. Tieshaam labi nospeeleeja.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Komentāri
Viskas