0
[#]

ALEX WEBSTER Pirmdien, 9 februārī, pēc 21 vakarā, programmā ROCK ARCHIVES radio SWH Rock FM 89,2 un Internet tīklā būs ekskluzīva intervija ar Cannibal Corpse basģitāristu ALEX WEBSTER

Jaunā CD makets

Kanibāļi

 

 

Komentāri
0
Chau, kaapeec neviens neko nekomentee?
0
Es kaa pirmais komenteetaajs varu pateikt, ka jaunais Canibal Corpse albums manupraat ir vislabaakais un sakariigaakais, Kursh piekriit?
0
katraa zinjaa var klausiities ilgaak kaa paareejos...
0
CANNIBAL CORPSE bija, ir un buus vienmeer visspeeciigaakaa un labaakaa brutal death metal banda!
0
Cinnibal Corpse ir Ok, profesionāla grupa, dzirdēju vienu gabis pa radio, skan labi!!
0
Tam dzhekam kas tos vaacijus prieksh kanibaaljiem ziimee sen vajadzeeja pieminekli uzcelt. Nedzudz atkaartoshanaas, bet tikuntaa laps.
0
Chau, Baltaa Aga! Henrijs
0
LIVIDITY vāciņi arī ir gaužām līdzīgā stilā izpildīti :)
vismaz "Fetish for the sick" un "...til only the sick remain" toš.
HELLHAMMER: par gaumi nestrīdēšos, bet man pēc šāda apgalvojuma automātiski rodas jautājums (ieturēts maksimāli draudzīgā tonī) cik daudz tad no brutal death esi noklausījies pirms nonāci pie šāda secinājuma ? :)
0
Ne suuda gan jau nav dzirdeejs... savulaik 91 ar first time izdzirdeeju CC i likaas ka daljshe uzhe njekuda... a bet izraadaas ka pasaule ap CC vien negriezhas... da i man domaat ka CC sevi jau izsmeelushi...:P
0
Redzi, CANNIBAL CORPSE ir mana miillaakaa banda vispaar, tapeec varbuut ssos neveerteeju objektiivi. Esmsu pietiekami daudz dzirdeejis no death/grind. Passam arii ir tiiri labi ieraxti.
0
To Lotamaars:Tu pats drossvien neesi nesuuda dzideejis tik elliigi daudz, kaa tev passam drossvien sskkiet!
0
To Juods: Tu jau redzeeji, ko raxtiiju par CC. Skaidrs, ka tas nav vairs tiirs brutal death, bet driizaak jau taads nikns, aatrs brutal deathcore. Bet ar "Tomb of Mutilated" un "butchered at birth"ssie palix vienmeer, kaa labaakie brutal death paarstaavji!
0
Par tām intervijām roka arhīvos var teikt, ka sūds vien ir.
Kretīniski debīli jautājumi un pārsvarā vēl debīlākas atbildes. Visu laiku viens un tas pats tukšums: no kā ietekmējies, par ko texti, ideālo grupu sastāvi. Vārdu sakot tukšu salmu kulšana, ne miņas no kaut kādas inteleģences vai metal mūzikas filozofijas, bet ko tu gribi no kurpniekiem, montieriem, pārdevējiem un santehniķiem.
0
Maibe taa nau tikai interveejamo vaina, biezhi vien pashi interveetaaji ir tukshaa kaa maisi, un uzdod vienus un tospashus novazaatos jautaajumus, swak, ja nu kaads veelk nav dzirdeejis, tad luudzu, "shitai bandai ir citi ideaali" :D
0
skaisti.
0
Tu,stulbais arx,tad izdomaa labaakus jautaajumus un aizsuuti Egilam Deicham. Atrodo pats kaadu grupu,ko interveet, redzeesim kaa Tev sanaaks.
0
Henrutte tev laikam lēni pielec.
0
arx: neenu toch, izdomaa un noorganizee kauko labaaku. vai vismaz reaalas idejas, risinaajumu veidus aizsuuti celveekiem, kas kaut ko dara.
0
puishi vai juus no elles nemaz nebaidaties ka shaadas shausmas klausaties? Dievs juus sodiis. Labaak buutu Rutuli klausiijushies - vinja jaunais albuums arii taads biku pasmags. Meklee puisis savu vietu pie muuzikas debesiim :)
0
Piekriitu BiggUgga un vispaar man liekas, ka Egila Deicha priekshaa cepuri nost, vismaz viens kvalitatiivs muuzikas raidiijums Latvijaa ir. Besii man taadi kaa arx, kas noniecina cita paveiktu labu darbu.
0
Kur var atrast cik (skaitlis) un kādas tieši dziesmas (nosaukumi) ir the Wretched Spawn albumā? Kam viņš jau ir?
0
To arx:he he hee! zini, peec tava runas stila var padomaat, ka labaakajaa gadiijumaa esi ateju tiiriitaajs ar knapi 3 klassu izgliitiibu!
0
Canibalu jaunais albums ir labakais no visiem.
0
Hail Metal!!!!
CANNIBAL CORPSE RULZEZZZZZZZ
FOREVER
0
Nothing is better then this stuff!
0
Nu jā albums būs labs!!!
0
Mjā, dzirdēju daļu dziesmu, nekad man īpaši viņi nav patikuši, bet jaunās dziesmas izklausījās gana jaukas ;)
0
CANNIBAL CORPSE NU TIE IR VINI...
0
Kanibāļi ir visreālākā brutal death grupa. Līķi un asinis pa gaisu!
0
Tad jaagaid Canibal Corpse atkal Riigaa. Jaunai albums vienkaarshi ideaals.
0
Alex Webster likaas baigi interesantais cilveeks.
0
CC vienmeer bija un buus labaakie!!!
0
100% PIEKRIITU!
0
Gribu Riigaa Canibal Corpse ...aaaaargh!!!!!!!
-1
Hencha, visiem pohuj tavas 13-gadnieka vēlmes. Un diez vai tavu vēlmju izkliegšana šeit dod kādu nopietnu labumu, lai CC tiešām brauktu šurp. Drīzāk nopērc pāris viņu oriģinālos albumus - tas būs lietderīgāk. Tāpat visi zin, ka mēs viņus gribam šeit redzēt. Un diez vai tu esi baigais "fans", jo interviju pa radio tu neklausījies, tavā utopiskajā pasaulē metāls ir miris kaut kur ap 1990.gadu un uz konci tu tāpat neietu, jo māte tevi droši vien nelaistu. Pat uz MP tu netiki. Tāpēc beidz šeit ārdīties!
0
kudar, Tu debilikjis esi?
0
Mini trīs reizes!
0
eikit jus latgaliai apsisike!
0
neshik tiek daug :P
0
Es jau dabuju so albumu.
TAS VIENKARSI RULLE!!!

Gore metal forever!!!
0
Alex ir labais coms.Tam garso alins taapat kaa visiem mums. ;-))
0
fuck... kur var palasiit to?
0
Par vēlu!
0
Ilove Cannibal Corpse!!!!!!!!!!!
0
CANNIBAL CORPSE koncis bija reāls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas