0
[#]

Nu taustāma manta man vēl jāgaida, tāpēc aprakstīšu tīri muzikālo pusi. Iesākumā, šis albūms, ko ir izlaidis “Woodcut Records”, bija jāgaida 3 gadi, jo līdz 2003 gadam Behexen bija līgums ar savu iepriekšējo leiblu.

Sākas viss līdzīgi kā "Rituale Satanum" ar diezgan dīvainu dziesmu, kuras galvenā iezīme ir “ātra”. Lai arī ātrums ir viena no Behexen iezīmēm, un jo īpaši šinī albūmā, tomēr tas nav galvenais raksturojošais lielums. Tas ir raw black metal ar pamatīgiem ģitāras rifiem, patstāvīgi manīgu tempu un labu izpildījumu. Savulaik tieši dēļ mākas labi izmantot tempa maiņu es Behexen salīdzināju ar Horna. Tagad varu teikt, ka Behexen izklausās pēc sevis, nedaudz ātrāks, nedaudz komplicētāks kā "Rituale Satanum", bet ne mazāk labs, progress acīmredzams nezaudējot iepriekšējās vērtības.

Kvalitāte laba, nav nekā daudz ko komentēt. Tieši tā pat ir ar izpildījumu, cilvēki ir pieredzējuši, kurš vairāk, kurš mazāk, bet spēlēt māk visi un dara to labi. Mūzika gan nav pārāk viegli uztverama, un sākumā paļāvos uz citu cilvēku viedokli, kas visi vienā balsī klārēja, ka jaunais albūms ir labāks par "Rituale Satanum". Noklausoties pāris pirmās reizes, likās ka ir labi. Sajūsmu neizraisīja, bet ir labi. Noklausoties vēl pāris reizes, aizķer pat ļoti, kas principā bija sagaidāms, atkal velkot paralēles ar iepriekšējo albūmu. Tagad patīk pat ļoti.

Visvairāk patika dziesmas Fist of the Satanist, Sieluni Saatanan Vihasta Roihuten, Watchers of My Black Temple un protams Black Metal Baptism.

Atzīmi nedaudz baidoties neatstāt vietu progresam tomēr paaugstinu par pus punktu un lieku 9/10. (man patīk)

Black DATA

Komentāri
0
o..beidzot Behexen izlaidis jaunu albumu!
0
Khe izklausaas labi!
0
HOLII BLADII FAKK!!!!! Beidzot tieshaam svaigi sveetiigs meistardarbs black laucinjaa. uh, cik labs. Ieprieksheejie gan man nepatiik. Eternal Realm bija manaams potenciaals, kuru nosita "Rituale Satanum", bet shis ir vienkaarshi graujoshs albums.
0
Uhh, biju dzirdeejis "fist of the satanist" gabalu kaadu laicinju apakalj, un, tagad, peec shiis recenzijas noleemu ieveerteet visu aljboomu. Nu ko lai saka, ruljezz, tachu paaraak kvlt manai gaumei. :) Klausoties velk uzlikt kautko melodiskaaku.
0
beidzot kaut kas jaunz!!!
0
Eu kur jūs visus šitos albūmus dabūjat, pa internetu sūknējat vai pirātiskos pērkat? ES vienkārši kačāt neko nevaru (2KB/s), pirātiskajos diskos var dabūt tikai komerciālo mūziku, eu nu palīdziet!
0
Nabaga cilveeks, izsaku tev liidzjuutiibu. Katrs ziedojam Zirnja cilveekam pa diskam.
0
Nu ja originaalos negribaas pirkt, un neta nav, tad it tautieshi kuriem var sadot matricas par 0.35 Ls gabalaa un sarakstiit ko vien sirds kaarojaas (jeb to kas tautieshiem ir). Nezinu kaa ir ar Latgali tagad, bet tur arii vareeja dabuut mp3 diskus. Hmmm... ar 2 Kb/s un telefonu vareetu pietikt, lai arii pa internetu pasuutiitu mp3 diskus. (Adresi neprasi - neatceros).
0
Shito teemu vareetu paarvietot uz forumu, bet she laucinju atstaat prieksh komentiem par subjektu.
0
galva saap nekaadas gudriibas tik bliez bail paliek
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas