0
[#]

Beidzot arī Rīgā pamanīju šo ilgi gaidīto disku, paķēru momentā nemaz nešauboties. Šī grupa pievērsa manu uzmanību pagājušā gada Rock Im Park, lai gan redzēju tikai koncerta pēdējās divas dziesmas, tomēr iespaids palika tas labākais, kas savukārt paspilgtinajās redzot Lacuna Coil Šigada Rock Im park uz Alternative Stage. Lieki piebilst kaut ko par uzstāšanās un skaņas kvalitāti, kas bija iespaidīga, lielisks šovs un pilnīga kontrole pār publiku.

Tad nu beidzot arī jaunais disks «Karmacode».

Jāsaka, ka salīdzināt šo albumu ar iepriekšējo «Comalies» ir visai pagrūti, jo šajā diskā Lacuna Coil ir savādāki, vairāk ir vienkāršāku ģitārrifu, ritmiski jaunais disks iepējams ir vienveidīgāks, bet tas absolūti netraucē, jo pašas dziesmas ir lieliskas, interesantas un daudzveidīgas.  Ļoti pārsteidz vokālie izpildījumi - Cristina Scabbia un Andrea Ferro tiešām pārsteidz ar savstarpēji lielisko duetu, vokālās aranžijas ir iepsiadīgas un tas ir viens no lielākajiem «Karmacode» plusiem, par ko var pārliecināties arī Lacuna Coil koncertos. Protams, ļoti jūtami, īpaši ritmiskajā daļā, cauri iet nu metal tipiskās tendences, bet katrā ziņā Lacuna Coil no šī novirziena ir paņēmuši savā mūzikā labākās iezīmes.

Production šim albumam tika atkārtoti uzticēts Woldemar Sorychta un šajā izvēlē grupa noteikti nav kļūdījusies, skaņa ir noslīpēta līdz perfektumam, ģitāras, bungas skan ļoti tīri, bass pumpējošs un konkrēts, sampli padara kopainu krāsainu un paspilgtina kopumā viss albums ir izstrādāts līdz sīkākajām niansēm. Spilgtākās dziesmas no «Karmacode» noteikti ir «Fragile», «To The Edge», singls «Our Truth»,  «You Create», nedaudz vieglākā «Closer» un lieliskā koverversija dziesmai «Enjoy The Silence». Šādas mūzikas cienītājiem noteikti iesaku šo albumu, nenožēlosiet!

Diskā ietverta ir arī media daļa, kurā ir īsfilma «Lacuna Coil on Tour», dažādas grupas bildes un video «Our Truth».

Savā skalā lieku 9 no 10 ballēm

Balrogh

 

Komentāri
0
man no Lacunas patīk visi albumi izņemot Unleashed Memories(no ši man tīk tikai To Live is to hide un Senzafine), un pavisam droši šitais ir mans non-favorīts numur2(žēl). no šī man patīk tikai Enjoy The Silence(šī ir manuprāt ļoti izdevusies kaverversija) un vēlviena dziesma bija bet aizmirsu nosaukumu.

P.S. vai man vienīgajam šis jaunais albums likās vitām tāds uzkrītoši kornisks?
0
ups, izlasīju kārtīgi un pamanīju nu metal pieminēšanu, laikam man vienam tā neliekās. lūk tas arī ir tas klupšanas akmens, manuprāt viņiem tas bija lieki.
0
Nezinu, jau "Comalies" albūmā Lacuna Coil norādīja muziokālo virzienu, manuprāt, viņiem ļoti piestāv šis virziens...
0
negribētu piekrist, manuprāt Comalies bij tipisks, ļoti labs gotiskā roka albums bez jebkādām cita stila piešpricēm.
0
nu ta neko diezgan klausaams, ja neklausaas ilgi
Enjoy The Silence liekas labaakais kas tur ir
ta vel our truth, ar diezgan labs
0
Labs albuums, bet tas jau nav tas LC...man labaak patiik vinju vecie albuumi, it iipashi Comalies, Halflife un In a reverie...
0
kad izdzirdēju to albumu pirmo reizi - super!

kad sāku klausīties otro reizi, tad ne līdz pusei netiku, kad jau aknās sēdēja. kopš tā laika ne reizi nav gribējies šitos uzslēgt.
0
Joprojām man liekas, ka «Comalies» ir tha best albums viņiem.. Lai gan jāatzīstas, jaunāko neesmu vēl dzirdējusi.. gan jau paspēšu(=
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas