0
[#]

Piektdien, 15. septembrī uz kluba "Melnā Piektdiena" skatuves kāps kārtējās, otrās konkursa „Fresh Blood“ kārtas dalībnieki – grupas Ocularis Infernum, Year Zero, Bloodstone, Excelsiors un Trauma Moralis!

Katras konkursa kārtas uzvārētāji tiksies finālā, kur viņiem tiks dota iespēja sacensties savā starpā par galveno balvu – iespēju ierakstīt vienu kompozīciju profesionālā skaņu ierakstu studijā (Fenikss), kas savukārt tiks iekļauta izlasē “Melnā Piektdiena”.

Atgādināsim, ka no pirmās konkursa kārtas finālā izgājušas grupas Bite Back un Lazarus.

Kā jau ierasts, konkurss norisināsies vairākās kārtās, tāpēc, ja gribat parādīt uz ko esat spējīgi, vēl ir laiks pieteikt savu grupu un piedalīties nākamajā Fresh Blood cēlienā!

Ocularis Infernum
2002. gadā grupu nodibināja Andris (soloģitāra) un Agris (ex-bundzinieks). Sākumā puiši spēlēja black metal. Arī kādu laiku pēc vokālistes Kristiānas pievienošanās grupai mūzikas stils palika nemainīgs, bet kad grupai pievienojās Magnuss (taustiņi), mūzika neizbēgami kļuva melodiskāka. Līdz šim brīdim skanējums nav mainījies, un grupa spēlē melodic black/death metal. Pagājušā gada sākumā grupai pievienojās Andrejs (basģitāra), gada beigās – Jānis (ritma ģitāra), un pavisam nesen – bundzinieks Justs.

Year Zero
Apvienība Year Zero spēlē dark/doom metal ar melodisku vokālu, dibināta 2005.gadā. Sākumā grupa spēlēja gothic-metal, taču ar laiku grupas repertuārā parādījās smagākas noskaņas. Lielāko iespaidu uz viņu mūziku atstājušas tādas apvienības kā Arcturus, Opeth, Katatonia, Ulver, 3rd and the Mortal, Samael, Unholy, Pink Floyd, Dream Theater, Depeche Mode un Laibach.

Bloodstone
Bloodstone dibināta 2004. gadā, un spēlē stilā, kas ir tuvs Melodic Death. Viņu mērķis ir dažādu smagās mūzikas novirzienu apvienošana ar mērķi panākt īpašu, individuālu skanējumu un atmosfēru.
Lielāko ietekmi uz viņu mūziku atstājuši Helloween, Nightmare, Blind Guardian, Amon Amarth, Covenant, Sodom, Judas Priest, Accept, Annihilator.

Excelsiors
Excelsiors sāka muzicēt 2002. gadā kā skolas grupa. Organizēja vairākus pasākumus, kuros paši arī uzstājās, tāpat vairākas reizes uzstājušies arī klubā “Saksafons”.
Grupas darbībā bijuši vairāki pārtraukumi, tāpēc muzicēšanas stils nav vēl izkopts, taču paši savu mūziku devē par gothic/thrash.
Ietekme gūta no tādām apvienībām kā Kovenant, Dimmu Borgir, NIN, Slipknot, Gathering. No vietējiem Neglected Fields, Skyforger un Sanctimony.

Trauma Moralis
"Grupā Trauma Moralis ir trīs dalībnieki, un šādā sastāvā viņi darbojas no 2006. gada pavasara. Savu mūziku viņi raksturo kā grindcore/funk/black ar hardcore elementiem. Dažas dziesmas ir ieturētas folk/metal stilā, izmantojot tautas instrumentus. Trauma spēlējusi festivālā Sutas Balss kopā ar tādām apvienībām kā Skyforger un Husqvarn, klubā Depo ar igauņu pārstāvjiem Catafalc, pašmāju Tabestic Enteron, Collide un Gatling. Ietekme gūta no tādām apvienībām kā Cock and ball toreture, Norma Jean, Skyforger, Nile un Red hot chillpeppers.

Sākums: 20.00 (vaļā no 18.00)

Ieeja: 3Ls

 

Komentāri
0
Te nav variantu Bloodstone vinnēs!
0
Pēc kā tu spried?
0
nea Ocularis Infernum būs līderos
:)) !
būšu .. 100% !
0
un beigās uzvarēs Year Zero:)
0
jaa jaa ja jau death ta uzreiz kruta???
0
lol, death mums tikpat kā nav, losi!
0
Excelsiors - gothic/thrash ??? Kas tas taads ? Tipa Kreator - Endorama vai ?

Trauma Moralis pēc apraksta liekas līdzīgi sviestam vārdā Tabestic Enteron.

Tā kā stilistiski Year Zero, Bloodstone un Excelsiors liekas pieņemami, vajadzēs aiziet.
0
Nu ble, nez vai būs vērts iet????
0
jau delj Trauma Moralis ir veerts iet !
0
jo dienas, jo vairāk brīnos par to, kā var izteikt viedokli par grupu, ja nekad mūžā neesi viņu dzirdējis
0
^^^ tas man domaats ?
???? :D ko tur dirs ?

madhause biji (liidz beigaam) ? .............
0
nē, tas bija visiem
0
Trama Moralis uzvara garantēta!
0
Es gan liktu uz Year Zero un Ocularis Infernum. Tie tomēr ir pazīstamāki, tādas lielāks fanu skaits nāks līdzi...
0
a lidz ritam klubs ira vala vai nee?
0
domaajams ka nee noskatiisies izdzersi savu alinju un ieshi chuchaat uz maajam!
0
Vienīgie no šiem, kas nav dzirdēti ir Bloodstone, tāpēc par tiem neņemos spriest. Bet runājot par pārējiem ir ļoti grūti paredzēt kurš uzvarēs. Visas diezgan spēcīgas grupas(nu Ok Trauma Moralis laikam tikai ar sviestu var paķert).
0
jā, visas grupas ir tik ļoti spēcīgas, ka es vairs nevaru izturēt spriedzi:(
0
zhiidi taadai ! netieku ! straadaashu kaa neegjeris !
vismaz viens labums - nepiedzershos un nedabuushu pa seju :DDDDD
0
tomeer tieku :D
0
un piedzersies un dabuusi pa seju... :D
0
heh nedabuuju gan .. zheel ... taa gribeejaas kaartiigu klopi :D
0
brrr... auksti, bet koncerts bi' labs, baigi labs...
0
heh nebija nemaz tik auksti :D
viss bija ok .. tik "Year Zero" man BAIGI nepatika .

bet no "trauma moralis " gaidiiju nedaudz vairaak .
bet vienalga mani favoriiti ....
0
manuprāt, Year Zero bi' ok, bet baigi nobesīja "spasibo"... nu a tā favorīti viennozīmīgi Okuļāri...
0
kāpēc Okulāri ?
0
kāpēc Okulāri ?
0
1.viņiem bija labi daudz to dziesmu
2.dziesmas kur to sintezatoru var dzirdēt man tīri labi patīk
3.viņu dziesmas iepēra visvairāk(domāju, to ļoti labi varēja redzēt...:)
4.lielākie konkurenti bija Bloodstone, bet atkal "spasibo" un viņiem nebija Kristiāna pie mikrofona...
0
Bloodstone ir pelnijushi uzvaru, oculaari nebija slikti tikai paaraak vienveidiigi!
0
Bloodstone bija labākie un akulāri vairs nevarēja paķert-jo Bloodstone nomočija tā pa visām grupām kopā-grupas gičas soliņi bija nepārspēti- tajā vakarā!!!
0
giču soliņi nudien nav galvenais mūzikā:)
0
vai tik Bloodstone nebij tie nīkuļi, kas ar savu sētmietisko skatuves tēlu vilka uz žāvu. ja man nav taisnība, tad sadodiet man kārtīgi pa muti.

moš te ir kāds, kas darbojas šai grupā ?? moš kur var novilkt kādu dziesmiņu, ievērtēt ..

atkal velk uz diršanos (pēctusa otrās dienas sindroms) - šiem skatuves tēla koncepcijas atšifrējums slēpjas grupas nosaukumā .., nu kur tik tizli var kaut ko izdomāt !!

piedāvāju grupai nomainīt nosaukumu, piemēram, uz "asiņainās sētnieka apenes" vai "akmeņ_lauzīšu deflorācija" - ku daudz tīkamāk un visiem uzreiz skaidrs ar ko ir darīšana.

gadījienā, ja es galīgi ne pa to ansambli izsakos, ta 2 x dubultā man pa muti !!
+1
mūzikā arī nav galvenais- ka kāds pi... ieliek acīs lēcas un tēlo baigi kruto,kaut arī bungas spēlē dranķīgi-to mazais2

kādi nīkuļi- viņi norāva vislabāk-ja O I vinnēs šo raundu tad tikai tāpēc ,ka atnāca daudzi grupas draugi ar ko kopā dzer u.tt bet muzikālā - .....
vienveidīgi-lēti...
redzēsim..
0
bokss, bokss .., behemoth izdara pārīti sitienveidīgu roku kustības, kuras mērķi nesasniedz, liekas, ka viņš šodien ir sliktā formā .., bokss, bokss.
0
^^^ behemoth komenta pirmaa rindkopa ir vienkaarshi gjeniaala. Kaa teiktu Kartmens no South Park : "SWEET !!!"... veel ir labs Nelsona : "Njeee-Heee"...

no offence to mazais2 , bet behemotam vareetu uzlikt alu , vai kas nu shim labaak garsho , par mana(un netikai mana) garstaavoklja uzlaboshanu... :P
0
2 Behemoth
Bloodstone bija labi, bet muzikālā ziņā bija mazliet garlaicīgi. Soliņi, pēc maniem ieskatiem(un domāju, ka arī pēc daudzu citu) tiešām nav galvenais.
0
cik cilvēku tik viedokļu
0
a man alu neviens negrib uzsaukt ??
0
jā un katram sava taisnība un nav taisnības zemes virsū .., tā i netiku skaidrs, kas uzstājās pirms OI ?? oi, oi, mani sāk zvetēt viens spalvains tēvains bokserenēs ar uzrakstu priekšā - Bloodstone ..
0
Pirms OI bija Bloodstone...
0
otrpus monitora neapturamas smieklu izraisītas konvulsijas izsauc kāda drudžainu vartīšanos pa zemi .., gaisā sāk vundīt "navisoi lobs smoordenjsh" ..
0
Dārgais Behemoth, priekškam cilvēkam piestādīt orientāciju, kuras viņam nemaz nav?

jā, spēlēju draņķīgi. Un tu būtu tas, kurš spēlē nedraņķīgi?:)) Varbūt tavuprāt Trauma Moralis bija tie, kuri spēlēja kruta. Vai arī tev ir savi kritēriji, pēc kā tu nosaki? Vai arī vienkārši tev nepatīk manas acis? Nu kā tad īsti tur ir?

no otras puses - ja jau es spēlēju tik draņķīgi, tad mani okulāros paņēma spēlēt gluži vai misēkļa pēc (ak vai!!!!) un visa zāle, kas jūsmoja par okulāriem noteikti bija saaicināti draugi no Tukuma. KĀ TAD! :D
0
ieliec arī savu bildi, es Tev momentā noteikšu gan tavu orientāciju gan "skaistuma" pakāpi, gan visu, ko vien vēlēsies!
0
.. pēc neveiklas behemoth sitienu kombinācijas, mazais2 izdara pārīti belzienu pa pretinieka ķermeni. behemoth izdara soli atpakaļ, lai slēptu savu seju, aizliek tai priekšā dūres (klusi pie sevis: "Es jums vēl parādīšu, kurš te ir karalis !!). pirmais raunds beidzies. zālē skan Zombiju Robja - Living Dead Girl.., kāda pusplika karsējmeiča ritmā krata savu formīgo dupsi.., spēcīgā dzimuma pārstavji sabāž rokas kabatās ..
0
korķis, nav jau nekas traks tajā, ko viņš pateica, sava taisnība viņam, protams, ir, es nestrīdos, taču viņš izvēlējās ļoti stūrgalvīgu veidu, kā to pateikt.
0
to mazais2: viņi tevi paņēma grupā, lai tu viņiem varētu ats.... un citreiz pienest kafiju,tēju,..pamasēt kājiņas..nu karoč belij sluga..

..kāds te sakars ar orientāciju tu gadijumā neesi sūdu stumdītājs?????
0
viss skaidrs, kaut kāds sīkaļa pie kompja piesēdies un tagad raksta visu, kas ienāk prātā.

"mūzikā arī nav galvenais- ka kāds pi... ieliek acīs lēcas un tēlo baigi kruto" - orientācija? vārds "pi..."

Tev smadzeņu nav, rakstīt kaut ko tādu. Tā ir bezjēdzīga diršanās

Pasaki man acīs visu, kas tev sāp, begemotiņ! Redzēsim, vai tev pietiks dūšas. Droši vien, ka nē:) Pie kompja mēs visi esam drosmīgi..
0
tā ir bezjēdzīga diršanās bla bla bla-tu esi tā pārmīzis jēgu..ka nav ko uzrakstīt...:D
tu Taisnās zarna operators:D

0
lol, es esmu mierīgs kā tanks, toties tu gan mīzies pateikt, kas esi un arī smadzenes tev vairāk par lētu dirsienu nevelk un nekad arī nepavilks, ar to arī apsveicu! Viens vairāk... :DD
0
.. otrais raunds sākas ar saraustītu behemoth dzīšanos pēc mazais2. mazais2 ieverības cienīgi izvairās no pretinieka sitienu kombinācijām (vai tie maz ir sitieni? bērnudārzs, manai omei izdotos ku labāka sitienu sērija - pie sevis noburkšķ cīņas orbitrs). šķiet behemoth no šādas nēsāšanās pa ringu ir nokausēts. re, kā viš ar zobiem ieķerās un, vates kumšķiem ejot pa gaisu, nokož sev nost cimdus, kuri ar liegu vēzienu krīt skatītāju masās. Tam seko viena feko–defeko sēriju behemoth izpildījumā pa pretinieku korpusu. gongs.

behemotha cimdi ir izrubījuši veceni, kas sēž 3 rindā, tai apkārt saskrējuši ziņkārīgi purni, nu grūstās, kurš tiks šo mākslīgi elpināt ..
0
sterils esi?
0
Cik tev gadiņi?
0
zālē nemiers, visi ar nepacietību gaida, kad sāksies trešais raunds, orbitram spriedze piedzen pūsli ar čuru pilnu, nu tūlīt ies pāri malām, un viš linčo prom ar roku krampjaini ieķēries vēdera lejasdaļa, pūlis sauc gaļu, gaļu, asinis un vecenes.

jaunava 3 rindā cenšas uzrausties augšā, bet tas nenākas viegli, slīdot pret nosiekaloto grīdu ..
0
ETZP
0
GKĶD
0
mazais2 - tu saac atgaadinaat mani... a ja kas , tu mani par visiem peec koncerta komentiem smagi noliki , kaa arii visu manu grupu...
Tagad mosh mana kaarta pateikt kaads Ocularis Infernum(driiz izdomaashu arii aizskaroshu vaardu) ir kaka , tapeec ka tev esot leecas , un tapeec ka tu redz drankjiigi bungas speelee... Es taa nedariishu , es cienu visus - bet es gribu lai tu tomeer atceries par ko tu noliki mani&co , un ar ko tu esi labaaks shajaa situaacijaa ;)
Atceries - es veel teicu , ka koncertos Shit Happens , mister paradidli un flemi 4 stundas ar kaajaam , vai kaa tur... :D

Bet nu - neapvainojies tik... savaadaak paliksi pilniigi par manu kopiju :D
0
dārgais draugs, tas vis, protams, ir jauki ar vienu mazu atšķirību - tu neko neredzēji un tas, ko uzrakstīja tas nervozais čubis augšā tā arī palika tikai tukšs, nepamatots teksts, jo pēc ilgiem pūliņiem neko vairāk par patiesi "gudriem" tekstiem es tā arī nedabūju izlasīt.

Es biju klāt, kad tu spēlēji, visu redzēju. Tikpat labi kāds varēja šajā saitā ienākt un ierakstīt, ka Bite Black bija tehniskākā grupa Latvijā - TAČU MĒS ZINĀM, KĀ BIJA UN JA NEZINAM, tad NESAKAM:) Kā tu vari kaut ko pateikt par grupas koncertu vai mūziķi, ja neesi redzējis/dzirdējis? Atbildi man uz šo jautājumu.

Ja kas, te nav nekas, uz ko apvainoties. Ne jau es esmu tas, kuram nākas aplauzties.
0
Vienkārši aiz bezdarbības te dažiem sāk jumts braukt.....
0
:D
0
mazais2 - nu , Ocularis Infernum es esmu gan redzeejis gan dzirdeejis... Un tas "nervozais čubis" , ir vieniigais , kas komentee jauno bundzinieku.
Teiksim taa - viena balss , un taa pati negatiiva(es vienk biju domaajis ka tu nokapaasi taa , ka visi tagad rakstiis , ka jaunais bundzinieks ir baigi kruts).
A par "gudriem" tekstiem - saac pierast. neviens nekad neko konkreetu nevarees pateikt , kaa tikai tukshas runas par : "tu nespeelee ritmaa" , "tu netraapi pa shkiivjiem" , "tu nepareizi seedi" vai tml... Neviens nekad taa arii nav speejis pateikt : "Vot tajaa dziesmaa , tajaa briidii , bija taadi vot suudi"...

Un jaa - nav jeegas uzreiz soliit pa muti visiem kas pasaka kautko ko tu negribi dzirdeet... Ja nu tomeer Behemoth'am ir taisniiba ? ;)
0
viņam patiesība acīs kož... ja kas arī ir pelnijis pa muti tad tas ir ''mazais2''
ko tur strīdēties ar to ''kruto'' bundzinieku,kāpēc nav pamatots??? tas ir mans viedoklis- Bezpautainais ,trīspirkstu , Justs vārdā "Jautrīte"

Siekalzaķa un žogvāveres krustojums
0
vispaar es buutu shausmiigi pateiciigs , ja kaads pastaastiitu arii kautko par citaam grupaam... Es sparotu ka Ocularis Infernum(ko tas vispaar noziime?) bija tik kruti , ka neviens nevienu citu grupu neatceras... Bet ja nu tomeer - kaadaa stilaa speeleeja , mosh bija kautkam liidziigi ? kautkaadas atseviskjas ieveeriibas cieniigas iipashiibas(labi gjitaaristi,vokaalisti utt) ?
Kaa iisti bija ar to Bloodstone kam patiikot Judas Priest un Accept ? bija tur kaada heavy metal smaka vinjos , vai vinjos tas Accept tik cik "influence" ierakstiita ?
0
sen nebiju šeit neko rakstijis, bet nu gan kautkādam sīkam pipukam ir sakāpis galvā un te atļaujās ar visiem dirsties, nu piena puika? Domā esi pārākais vecis? Īstenībā tu ne sūda nevari, un arī pie bungām neesi nekas izcils. Tādi sūdi, kā tu mētājas katrā pažobelē. Domā lēcas ir baigi kruta? Nē atkal tu kļūdies, tas tikai parāda kāds muļķis tu esi, iemācies labāk spēlēt un tad te sāc visiem braukt virsū. Moš vēl pateiksi, ka "elles briļļuki" spēlē kvalitatīvu mūziku? Jūs spējat tikai atspēlēt klišejas un katru rifu atkārtot 20 reizes - domā 9min dziesma liecina par jūsu krutumu - nē tas liecina par aprobežotību un nespēju ģenerēt idejas (ok, ja tajās n-tajās ,minūtēs būtu kas interesants). Kopumā vidusmēra orangutāns sit bungas tavā līmenī(jacene un drobene reizē, pa retam vēl kāds šķīvis)
0
Kaut kaads murgs! Par slinkuliitis lasiit... Nu ko lai saka, jauna grupa ir jauna grupa un nevajag uzreiz pec paris konchiem celt rocinju gaisa ar paceltiem "radzinjiem" : "Jo, es ir kruc!" Bet tapat oponentiem nevajadzetu dirst par speleshanas prasmi, naax gadi, naax prasmes un sapratne vai vispar ir verts speleet...
0
"elles briļļuki" vot šitas ir zajebis...:D
0
Liega - bet vai tad okulāri ir baigi jauni? Jau diezgan sen uzstājas taču...
0
...netā jau visi lieli dirsēji.
Mans vērtējums:
Bloodstone - sākums jau likās ahujenna kruts, bet ar laiku palika pat ļoti garlaicīgi. Pieļauju kā daudzi bija uz dirsas, par tiem "krutajiem" soliņiem. Nu ok, cienu to viņu sologičistu par sweeping tehniku utt, bet nu tik nodrāzti tie soliņi... kamōn, nomaini copy-paste ar insert...
Ocularis Infernum - protams, mani favorīti. varat jau dirst, ka garlaicīgi, gari un vienveidīgi gabali, bet manuprāt bija ausīm ļoti patīkamas melodijas. Priekš LV pat ļoti labi, priekš pasaules līmeņa gan nedaudz jāpiestrādā.
Year Zero - daudz sūdīgāk, nekā ierakstā:( Kopumā - vnk boooring. Man diemžēl nepatika, cerēju uz kaut ko ahūnāku:)
Excelsiors nokavēju, bet Trauma Moralis laikā bija jau jādodas prom.
0
Paldies, Hellgar! Beidzot kāds uzraksta kādu aprakstu.
0
laps i, es nu ar gribu, biš te parakstīt par pašu pasākumu ar. ja sabāž visu vienā maisā, proti - grupu uzstāšanos uz skatuves, noskaņu zālē, alus cenu pret tā kvalitāti, kā arī diskusiju līmeni, kuras šai pat topikā pēcāk izvērsušās - tad lieku vērtējumu 3 ar + (līdz 4 gan nu nekādi nevelk, jo ir šādi/ tādi apstākļi, kuri neceļ roku to darīt). Negribas šoreiz salikt kādas atzīmes, tāpēc zemāk vien uzskrebelēšu, kas man patika un kas nepatika, tā ka, ja kāds še vēlas lasīt asins stindzinošus pasākuma izķides aprakstus, labāk še ta ar beigt, jo nav man vēlme šoreiz vienus smuki stampāt dubļos līdz ausīm, savukārt citus no tiem pašiem sūdiem vilkt aiz ausīm ārā.

Lai pēcāk neaizmirstu, vēlos uzreiz pateikt paldies visiem tiem, kas ir līdzvaininieki Fresh Blood notikšanā - skaņu vīriem un sievām, alus brūveriem, visiem tiem mazajiem neredzamajiem melnā darba darītājiem, bez kuriem nekad nu nekādi nevar iztikt, kā arī, protams, visām apkopējām, kam pecāk to visu bij jānokopj. No sirds, Liels Paldies !! mēs esam trakoti lieli Cūkas un tur vair nekas nav glābjams ..

nu ko, sākam.

1. kā man besī tas, kad uz skatuves cilvēks, kurš grib, lai šo sauc par mākslinieku, labākajā gadijumā spēj no sevis izspiest monotonu/ bezgaršīgu sava štrumentu dricelēšanu, pretī tam vēloties no zāles saņemt jūsmpilnus apbrīnas strāvojumus. ue, nu tā nevar, tas tak bēbjiem pat skaidrs, ja tu gribi, lai tev pievērš uzmanību - rīkojies (Korķa metodes, joprojām darbojas dikti efektīgi - piemīzt biksēs, sākt neganti gaudot, nu galu galā kaut vai apdirsties un iemīcīt sevī visus šos labumus), nu nevar, kā stabam stāvēt iemietam zemē (ok, ar vienu mazu izņēmumu var - tu esi cilvēks ar īpašām vajadzībām un baidies, ka tavs ratiņkrēsls var ielidot trakojošā pūlī, kur tevi nepamanījuši sadzen tavas pat pēdējās veselās ribas tavās pat zarnās. labi ir vēl otrs izņēmums - tu esi tiešām "ahūna kruts mākslinieks" (".." - rakstīts boldā un ar divām svītrām apakšā pasvītrots) un uz tevi visiem blenzt tā pat ir baigais kaifs).

2. kā var atnakt uz konkursu un zālei izmest tip -mūsu janka kavējās, biš uzgaidīsim, saprotiet viņš strādā pa naktīm un drāzienu no savas čības saņem tikai otrdienas rītos un piektdienas vakaros, viš tikko zvanīja, ziniet, priekšpēle šiem jau pirms 5 min. kā beigusies vēl pārītis saskaņotu kustību un viss būs čikiniekā ..

ja tas koncis, kurā šie ir vienīgie maucēji, ta cits bazārs, bet šoreiz - diskvalifikācija (sports mīlīši vārguļus un kropļus nemīl !! :))

3. tizli no malas izskatās, kad solists dziesmas vidū aiziet un ielej sevī malku minīša. ja es, žagodamies rītu kotletes un atraugādamies virsū dzertu ķefīru, tas tak būtu viens aizraujoš skats, ne? labi, biš piekāpjos, ja to dara tip performances ietvaros vai ar pēc dziesmas izpildīšanas, ta ok, ja nē, ta es laižu pēc karsta boršča.

4. cieni savu ienaidnieku !! maigi izsakoties - nahuj man blenzt uz tiem jobariem, kas nemāk i bungu kocinjus pareizi rokās turēt, un kas tā par vipendronīgu gičas spēlēšanu. vēl maigāk - nosts ar homīšiem/ gopņikiem/ nacionālistiem/ invalīdiem (visiem, kas ikdienā vai pārdienas lieto lēcas, zobu protēzes vai anālās lodītes), ko vēl es aizmirsu? vo atcerējos, nost ar Korķiem Fauniem, Malējiem .. hmmmm, ko vēl es piemirsu? pat, ja necieni, nespļauj bļodā no kuras pašam nāksies rīt !! nu dien neticu, ka daudziem steigšus savajadzējās uz māju sīčus barot .., bet nu tā demonstrālā savas nostājas paušana - kad bariņiem vien sāka linčoja prom, knapi paguvuši sagaidīt brīdi, kad pēdējais čoms no skatuves savu pakaļu novāks - vien bij ko vērta !!

biš noguru, mēle galīgi sausa, tagad no cita gala.

pozitīvi ir tas, ka tāda tipa pasākumi notiek. interesa par tiem ir un ar laiku dabiskās izlases rezultātā šis tas ar galīgi neiznīks (palasies kaut vai augstāk, kur pēc konča viens smuks boka cīniņš tika uzrauts - tip - "jesli ne pa poļe, to v razdivalkah mi im pokazhem hu is hu!!" :))

priecē tas, ka katrā ansamblī arī šoreiz neizpalika pa kādai rozīnītei. tik vien vajag, kā biš sažmiegt acis, lai tās labāk fokusē.

nu un par to verdiktu. nevienam nebija liegts saaicināt draugu leģionus, kas kaismīgi sabalsotu par saviem elkiem. ja nevar atļauties leģionus, tad paķer līdz kādu pārīti kārtīgu "sem na vosem" višebonu/ vijebonu - jaunēkļu ar pareizo ticību un orientaciju, kas ierāda jūsmīgākajiem neticīgajiem, kas ir tā kunga mīlestība un taisns spriedums (lasi atspārdītas aknas un sūrstoša pēcpuse).

galu galā, tik tiešām nahuj ņemt galvā, ko kāds par tevi vai tavu grupu riebīgu uzraksta. arī tam, ko es še par Fresh Blood uzdricelēju, nav nekādas nozīmes. novēlu jums visiem jauku pirmdienu :))))) ...
0
... lai jums visiem jauka pirmdiena ..
0
rezultātiņi:

Excelsiors - 11
Trauma Moralis – 20
Year Zero – 28
Bloodstone – 41
Ocularis Infernum – 75
0
haaaaaaaaaaaaa!!!! Bush, I mADE IT and Ocularis ROCKS!!!
0
:D
0
Nedaudz kļūdījos par Bloodstone, bet 2. vieta arī ir vieta
0
Nu ja, mans saakumu nokaveeja tapeec par pirmajiem diviem nekaa nevaru pateikt ne laba ne slikta.
prieceejoshs fakts ka year zero tomeer atradusi bungieri un pat labu bungieri. Nekaadu lieku paareju, nekaadu murgu viss pilniigi preciizi vieniigi veel kaadi savaadaaki skjiivji gan nekaiteetu. Aaa un laikam peedeejaa dziesma veel nebija dataisiita liidz galam nu spriezot peec taa ka nebij vokaala bet tiiri intresants gabals taapat. Okulaarie gan labaak izklausiijaas ar maaksliigajaam bungaam vai nu skanja bij kaukaa neriktiigi sakrukjiita nu taa dikti blekiski [gitaaras vien vareeja dzirdeet] bungas gan knapi dzirdeeju vairaak dabuuju skatiities. Nu varbuut kaukaa paaraak viegli speeleeja tas bungieris vai kas?? smiekliigi izskatiijaas taa lieta ko laikam sauc par chrash slaapeeshanu kas tika panaakta uz 100% neljaujot skiivim pat saakt skaneet. Nezinu neesmu tik gudrs varbuut tas bij kaukaa kruti domaats bet man sanaaca smiekli. peedeejaa gabalaa gan tas single stroke roll tika taa kaukaa izmisiigi taisiits varbuut energija paraadiijaas??? nu nezz man likaas fui.
par traumu gan laikam nav veerts nekaa laaga rakstiit domaats tas ir sviests, ir arii sviests nu lai ir vai ta man zeel
0
aa un aizraadiijums organizaatoriem vajag vairaak balsojamaas lapinjas sadrukaat, bileshutirgotaajtante man teica ka beigushaas nu ko nu vairs taa arii neizteicu savu viedokli balsojamajaa formaataa
0
nu tauta ko mees tagad kasamies???visi tikai saak speeleet....un galvenais trauma negaaja uz uzvaru,shameejie nodirsa visu ko vien vareeja....un kaada vaina/??vajaga cieniit visus..oculaariem respect ka tik jau taali tikushu un bija patiikami klausiities,beidzot DZIIVS budzenieks(bija)...nu jaunieshi uzvareeja un godiigi pietam...vieniigi year zero bija taads..khekhemm...s##ds...... pat labaaki(kautgan arii tikai s pivkom patjanjet)..un taa vijole kas lliidz zaales galam gaudoja kaa aizshauts suns,vispaar bija murgs...sish ir vienkaarshi mans kritikas meeginaajums un vis...vajag cieniit tos kas kautko censhaas panaakt nevis speej tikai pi###st muuli un peectam teikt ka skanja bija sitaada...vokaals bija shaads...(a ko citu teixi ka karuselji saakaas)...publisks FUJ tiem kas visus nozaakaaja...tadkad pats buusi uz skatuves tad arii iedroshiries ko teikt...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas