0
[#]

Dying Fetus noteikti ir viena no tām grupām, par kuras katru nākamo albumu nav jāuztraucas šīs grupas faniem, jo ikreiz var gaidīt īpaši tehnisku, ļoti ātru un brutālu Death Metal. Arī šis Dying Fetus albums «War Of Attrition» ne ar ko dižu nepārsteidz un neizbrīna – pat pēc diezgan ievērojamām sastāva maiņām grupas pamatskanējums īpaši nav mainījies, kas noteikti iepriecina šīs grupas cienītājus, bet jaunus arī nepiesaista.

Milzīgos tempos ģitāristi izspēlē tik daudz nošu, cik dažas grupas knapi izspēlē 5 studijas albumu laikā, neskaitot koncerttūres, jo arī Dying Fetus brauc tūrēs, tāpēc mēram albumos. Izcilu «akrobātiku» demonstrē bundzinieks, ritmika šeit tiešām ļoti daudzpusīga un brīžiem pat aizraujoša. Abi ģitāristi piekopj vokālās «prasmes», kas skan iespaidīgi, lai gan nedaudz pietrūkst agrāk Dying Fetus tik ļoti pierastais ultrazemais growl – ings, šoreiz tas skan diezgan pieplacināts.

Tehniski ļoti augstā līmenī šeit ir viss, līdzīgi ka iepriekšējos albumos, tikai žēl, ka tam visam ir maz sakara ar mūziku – War Of Attrition in daudz nošu, bet maz mūzikas. Apnicīgi klausīties paliek jau pēc 3 dziesmas, nemaz nerunājot, ka kopumā ir 8 dziesmas jānoklausās. Kopumā albuma skanējums ir plakans, nedaudz pazudusi brutālā noskaņa, vairāk laikam ir likts uz tehniku, kas diemžēl ir liels mīnus «War Of Attrition» salīdzinājumā ar «Stop At Nothing», kas šobrīd paliek labākais, ko no Dying Fetus esmu dzirdējis.

Žanra cienītājiem patiks, bet ja vēlaties sākt Dying Fetus sākt klausīties ar šo albumu – neiesaku, labāk ņemiet manis jau minēto «Stop At Nothing»!

CD no veikala «Randoms»

Balrogh

 

Komentāri
0
Nav nemaz tik slikti ar sho albuumu...jaunais bundzinieks daudz aatraks un vokala duties pilda basists, bet par tiem zemajiem growliem ir atbildiigs pat gitarists..pedeja laika viss ko vini dzied ir dziezgan labi izburtojams pat bez lirikas..Londona shos redzeeju LIVE...nemaz neviilos.Bija mans sapnis to redzeet..m/
No jauna alb. nospeleja tikai Fate of the Condemned, Homicidial Retribution(klips diivains youtube.com), Unadulterated hatred..Pirmo speleja protams Grotesque Impalement..
0
kadas mulkibas ka maz muuzikas??
sis albums ir loti labs, loti speecigs, agresivs un skaniigs
0
Es nekad neesmu bijis iipasha sajuusma par vinhu album artwork, it iipashi pedejie triis darbu..Nu tik sekli un leeti!!
Grotesque Impalement EP ir gan labs.
0
ir vērts klausīties ?
vispār tikai dažas dziesmas man patīk no mirstošā embrija .
protams visslabākā ir- kill your mother ,rape your dog! :D :D :D
esmu viņus klausījusies tikai youtube.com līmenī.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas