0
[#]

Sestdien, 1. septembrī Rīgas klubā "Melnā Piektdiena" uzstāsies pasaules līmeņa metālmūzikas leģendas.

Koncerttūres "Northern Assassination Tour 2007" ietvaros klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies:

ROTTING CHRIST (Black/gothic Metal, Grieķija),
KRISIUN (Brutal Death Metal, Brazīlija),
INCANTATION (Death Metal, ASV),
CRIONICS (Death/Black Metal, Polija).

Koncerta sākums pulksten 19.30. Klubs atvērts no pulksten 18. Ieeja – 10 Ls.

Biļetes būs nopērkamas koncerta dienā kluba kasē.

Grieķu black metal apvienība ROTTING CHRIST dibināta 1987. gadā un ir ievērojama gan kā viena no pirmajām šāda stila grupām reģionā, gan arī kā viena no visilgāk spēlējošajām smagā metāla grupām – 20 gadi ir visai ievērojams stāžs. Tās vārds un muzikālā darbība izskanējusi tālu aiz savas valsts robežām – iekaroti abi Amerikas kontinenti, lielākā daļa Eiropas, Krievija, Apvienotā Karaliste un arī Vidējo Austrumu reģions. Darbības sākumposmā muzikālā rosība vairāk bija vērsta grindcore virzienā, vēlāk grupu CELTIC FROST un VENOM iespaidā pievēršoties black metal žanram. Visu šo gadu laikā grupa vairākkārt arī attālinājusies no melnā metāla, ļaujoties gotiskajam vilinājumam, bet pēdējos divos albumos atkal atgriezusies pie savas karjeras laikā pārbaudītām vērtībām. Šobrīd grupā spēlē brāļi Sakis Tolis (ģitāra, vokāls) un Themis Tolis (bungas), Giorgos Bokos (ģitāra) un Andreas Lagios (bass).

Brazīliešu brutal death metal pārstāvji KRISIUN savu darbību sāka deviņdesmito gadu sākumā. Kopš tā laika ar katru jauno albumu skanējums sasniedz aizvien jaunu brutalitātes, nežēlības, tehnisko iespēju līmeni. Izbraukājuši gan Ziemeļ-, gan Dienvidameriku, kā arī Eiropu un Japānu, KRISIUN ir aizrāvuši veselu sekotāju vilni, savaldzinot ar tikai sev vien raksturīgu muzikālo skanējumu. Kopš 90. gadu sākuma grupa izdevusi deviņus albumus. Grupas pārstāvji apgalvo, ka jaunākajā 12 dziesmu albumā „Assassination” apkopoti labākie grupas skanējuma elementi, kas piesaistījuši klausītāju uzmanību visu KRISIUN darbības laiku.

INCANTATION – ASV death metal grupa, kuras darbība aizsākusies tālajā 1989. gadā, un kura ir paguvusi nomainīt tik daudz dalībnieku, ka to uzskaitīšanai būtu nepieciešama atsevišķa lapaspuse. Šobrīd grupā darbojas John McEntee (ģitāra, vokāls), Roberto Lizarraga (bass), Kyle Severn (bungas) un Reyash (bass). Kā var nojaust pēc grupas nosaukuma vien, galvenās viņu dziesmu tēmas ir saistītas ar tumšajiem spēkiem, kas laika gaitā gan ieinteresējuši publiku, gan arī likuši novērsties daudziem miermīlīgāk un skeptiskāk noskaņotiem ļautiņiem. Klasiskā INCANTATION skaņa ir nepārprotama, spēcīga agresija kopā ar agonizējošu nolemtību.

Poļu death/blck metal grupa CRIONICS tika izveidota 1997. gadā Krakovā, kad zem šāda nosaukuma ar mērķi spēlēt ātru un melodisku metālu apvienojās War-A.N. (vokāls, ģitāra), Yanuary (ģitāra), Marcotic (bass) un Carol (bungas). Pusotru gadu pēc grupas dibināšanas tapa pirmais ne pārāk labas kvalitātes četru dziesmu demo ieraksts ar atbilstošu nosaukumu „DEMO 98”, kam sekoja daži koncerti. Drīz pēc tam mūziķi atrada savu trūkstošo posmu – taustiņnieku Vac-V, līdz ar kura iesaistīšanos grupas darbībā tās mūzika kļuva daudz interesantāka un pilnskanīgāka. Turpmākajos gados grupa piedzīvoja vairāku dalībnieku maiņu, līdz beidzot tās pamatsastāvā nostabilizējās: War-A.N., jau pieminētais Vac-V (no 1999), bundzinieks Darkside (no 2001), kā sesijas mūziķiem piedaloties arī sākotnējam pamatsastāva dalībniekam Yanuary un Destroyer (bass, vokāls).

Eiropu CRIONICS iekaroja 2005. gadā kopā ar grupām DECAPITATED, HATE un DIES IRAE "The Ultimate Domination Tour 2005" tūres ietvaros.

 

Komentāri
0
Šitos jau sen gaidiju |m|
0
Nu tak jāiet, ka vai plīst un lūzt! Pirmā Skolas Diena - kā neiesi - to tak vēl līdz sirmam vecumam var svinēt un neapnikt!!! Par svētību visam nākamam mācību gadam arī nebūs jāuztraucas - pats Kristus mūs pagodinās ar savu ierašanos :D...
0
Apdirsties un nedzīvot, ja pirmos divus šoreiz neredzēšu...
0
Man kaut kā atkal tuvākas tieši tās otrās divas bandas!
0
Man jautājums dievam tam kungam: vai kadreiz vispār iekritīs kāds koncerts, kas nebūtu taisni manā darba dienā? Šogad vēl tāds gadījums nav bijis...
Moš, tomēr uz baznīcu aiziet?...
0
Stonerosis slimiibas lapu var dabuut 15 minuutees, shitos nevar palaist garaam
0
Baznīca jau tev tāpat nelīdzēs, tai ar dievu, pat ja tāds būtu, nav nekāda sakara. bet nu tiešām, laicīgi zinot, pārīti brīvdienu dabūt nav problēma nevienā strādātvērtā darbā.

Tjā, ja nu vienīgais infas avots ir tm, tad ar to laicīgumu ir t
0
ir tā pašvaki.
0
Jācer, ka Krisiun nepiekāsīs...
0
Krisiun nemēdz piekāst. Viņi var uzlikt vienu lielu FUCKING FUCKU :)
0
Krisiun is very, very good. Un šoreiz vismaz cerams šie atbrauks.
0
Laikam būs jāaiziet alus iedzert.
0
*insert random "uz šito jāiet" quote here*
0
Tas, ka jāiet skaidrs, tikai cikos? Kādas ir prognozes par koncera sākumu: sāksies laikus, ātrāk vai arī vēlāk...
0
kā jau vienmēr
0
KRISIUN jau arī pagājušoreiz nepiekāsa - tur kaut kas ar pašu tūres organizāciju nebija klapējis.
P.S. Tā stunda briest!...
0
to slayerman:
Un kā tad ir vienmēr?
0
Nubet ir tak rakstīts cikos sākums. To jau tik uz vietas redzēs, vai kāds kavēsies vai vēl kādas problēmas :o
0
Gan jau tāpatās kaut kas pa pieskari aizies. Ja alus būs labs, un grupas atbraukušas un instrumenti pa ceļam nebūs pazuduši, tad noteikti puspilsētai elektrība pazudīs (pie tam a puse, kur MP atrodas).
Un vēl jau eksistē Bobija faktors. Uzmanieties no betona bloku vedējiem un cilvēkiem ar ugunsmetējiem, kas drūzmēsies RVR drupu teritorijā.
0
Da neuztrauc mani nekādi mistiskie bobija faktori... un arī novēlots koncerta sākums ne... tik ir gadījies pagājušajā sezonā aiziet laikus, bet jau spēlē otrā grupa. Lūk to, šajā gadījumā, es nevēlos...
0
kad ta tā i bijiz? :D
0
Krisiun un Crionics nebiju dzirdējis, bet no RC un Incantation klausījos pāris albumus pirms pāris gadiem - nepatika. Nolēmu ievērtēt pēdējos grupu veikumus. Visvairāk ierullēja Krisiun un Crionics. Īsti nesaprotu, vai stili ierakstīti vadoties no vecajiem diskiem, jo lielu starpību starp bandām nedzirdēju - labs brut teh det met labākajās Morbid Behemoth tradīcijās. Incantation atmiņā palikusi kā standarta Death Metal un nekas viņu sniegumā nav mainījies - midtempo klasisks Death, nekā īpaša, bet ar alu OK (viņu vietā daudz labāk būtu Grave dzirdēt, ar kuriem Krisium tūrēja vēl pirms 2 nedēļām). Rotting Christ nedaudz pārsteidza, domāju ka būs tups Black a la "back to roots" vai bezsakarīgs Gothic Metal kā uz pāris albumiem, bet izrādījās tīri normāls Melodic Metal, kuru bojā tikai trulie blastbīti :). Varētu raksturot kā agrīnā Monnspell, vidusposma Samael, Salem un Nightfall miksli.

Būs laikam tomēr jāaiziet padzerstīties ...
0
Blastbīti spārda pakaļu!!!! Tu neko nesaproti!
0
Viņi paši sevi drīzāk atspārda ;)
0
Bigij, toč atceros, ka Carpathian Forest koncis sākās pirms laika, ja nemaldos, Moonspell arī.
0
hmmm... jap, kad atnācu uz Moonspell, pisrmā grupa jau praktiski bija beigusi uzstāšanos.
0
Ugu, atnācu 20:30 (sākums bija 20:00) un otrie iesildītāji (Before the Dawn) nospēlēja vēl tikai 25min. Kopš tās reizes raustos un nāku precīzi uz noteikto laiku.
0
20:30 un 20:00 tak ir ar 1/2h nokavēšanos?
0
Jā, bet gribi teikt, divas somu bandas atbrauca lai nospēlētu 55min pa abām ieskaitot nomaiņu ?
0
iespējams tas ir. piemēram, ja pirmā nozippā divus songus.
0
Dīvaini, ja Somu grupa ar kādiem 5 albumiem atrbrauc pie mums 2 songus norukāt ... CRIONICS ar tā darīs ?
0
rotting christ spaarda pautus
krisiun neiipashi
0
rotting christ vienkārši ir labi.
0
INCANTATION. PAAREEJIE VAR DROSHI NEBRAUKT. AMEN
0
nē, visas 4 grupas atbrauks un mēģinās pēc iespēkas vairāk letiņiem sadot pa muti un vispār nespēlēs... >:)
0
Ikilledmyfamily, šodien, plkst. 02:43
INCANTATION. PAAREEJIE VAR DROSHI NEBRAUKT. AMEN

Tieši otrādāk !
0
Nu nu! Opinions are like assholes, everybody has one. Es arī tieši Incantation visvairāk gaidu (tiesa gan tikai tāpēc, ka pirmie 2 jau redzēti un Crionics nav īpaši dzirdēti).
0
Jā, visi mošos skatuves priekšā un bez mūzikas. Mmmm!
0
improvizēs
0
bet secība būs kāda?
0
dodu 90% ka secība būs šāda - Crionics, Incantation, Krisiun, RC
0
Tikko atgriezos no Viļņas konča. Secība sekojoša: Crionics, Incantation, RC, Krisiun. Diemžēl diezgan pamatīgi novēlojos un pirmās divas apvienības neredzēju. Žēl, ka palaidu garām Incantation, bet gan jau citreiz. Gan RC, gan Krisiun atzīmējās lieliski. RC repertuārā bija pārstāvēti gabali no visiem karjeras laikaposmiem, visvairāk gan no pēdējiem 2 albumiem un pabeidza uzstāšanos ar samocītu "atsiu, Lietuva" :) Nogrieza pēc labākās sirdsapziņas, nekur piesieties, paliku apmierināts. Krisiun man negaidīti pat mazliet labāk patika, kaut gan brutal death klausos ļoti minimāli, tomēr dzīvajā šī zibens spēriena izlāde vienaldzīgu atstāt nevar. Varbūt arī tāpēc, ka skaņa bija mazliet labāka kā RC, kam tā brīžiem aizpeldēja tālēs zilajās. Vokālists visu uzstāšanās laiku bārstījās ar štampveidīgām frāzēm ("you, brother, I appreciate you for supporting underground metal", "yes, this is true underground shit", etc.), pieredzējām arī ģitāras solo pārtiju un ieplānotu bonusgabalu beigās.

Must go, kā sacīt jāsaka.
0
Nu par "atsiu" nav ko smīkņāt; grieķi vispār neprot ščģž izrunāt, jo viņu valodā tādu skaņu nav.

Heijā, es vēl.jau esmu dulns :)
0
Klubā tika atrasta truba. Īpašnieks (M) lai raksta uz mailu info@metalshow.lv
0
nu kā var šitā smelt....
0
Kopumā Rotting Christ dzīvajā izklausījās daudz niknāk nekā ierakstos. Es jau sāku šaubīties, vai tā vispār ir tā blice, ko es mēdzu klausīties. Bet tad skanēja Athanati Este un viss bija čikiniekā, nu, spēcīgi jau atspēlēja. Diemžēl viņiem kaut kas nebija īsti labi ar skaņu, bungas stipri grieza ausīs.

Crionics bija tā poļu blice, kas izklausījās un ļoti līdzinājās viņu pašmāju Behemoth, tikai šamiem bija vēl taustiņnieks, kuru tikpat kā nevarēja dzirdēt. Vai ir jēga kaut ko atdarināt? Nepatika.

Incantation. Interesanta blice, ļoti pārliecinoši.

Krisiun. Mani vakara favorīti. Žetons par skaņu, jo tā bija bauda, un visu labi varēja dzirdēt. Dubult žetons par tehnisko izpildījumu, vienaldzīgu tas diezvai kādu varēja atstāt. Džeki tiešām labi sagatavojās. Vispirms dziesmas, tad bungu solo, tad atkal dziesmas, tad ģitārsolo un atkal dziesmas. Basa solo nesagaidīju :) Izskatījās, ka Krisiun'iem patika šeit spēlēt un ka publika palika apmierināta.

Bija vērts aiziet.
0
Pasākuma laikā ir pazaudēts Olympus fotoaparāts. Ja kāds ir atradis, lūdzu atsaukties. Paldies!
0
patīkams sezonas sākums :)
0
Rotting Christ tik tiešām pārsteidz ar agresivitāti, no kuras šamo albumos nemiņas, vismaz pēdējos.

Un Krisiun neapšaubāmi bij šā vakara kulminācija. Perfekti nozāģēja!
Vienīgais jāpiekrīt jau izskanējušajam viedoklim ka "Support underground metal" frāzes bij nedaudz liekas un drīzāk uzjautrinošas.

Bet kopumā bij baigi labi!
0
šitas bija sūdīgākais koncis uz kādu es vispār esmu bijis.
0
Nu ko, tagad tikai jālaiž uz Tokijō Hōtel!
0
bija vērts. tiešām.
incantation parasti neklausos bet bija tīkami. un RC un Krisiun arī nodeva vienkārši perfekti.
0
Crionics varēja paspēlēt ilgāk
0
Crionics - muzikāli pat varbūt bija ok, vokāls - drīzāk kaitinošs.

Incantation - ideāla gaļiņa, nu vienkārši bučsauļuki, vokāls tiešām spēcīgs. Spēcīgi noblieza, smuki norūca. Tiešām pozitīvi un mīļi.

Rotting Christ - tas gan jau biš uz miegu pavilka, sēdēt tur aizmugures soliņā un gaidīt, kad viņi reiz beigs. Nokaitināja runčuku.

Krisiun - vakara ejakulārā kulminācija, gan vietā bija šamo brutalitāte, tehniskās pilnvaras, ģitāru un bungu soliņi, gan arī jaukās 'we're not tryinh to kiss your ass, but this is fucking underground' frāzes. Sirsnīgi, smieklīgi un mīļi. Bet nu blieziens kārtīgs, Venomu arī paķēra, nu malači Krišuki, malači. Arī beigās atnāca atpakaļ, kaut gan nemaz jau nu tik daudz atpakaļ-saucēju nebija. Nu jaukuļi.

Skaņa, protams, nebija pilnīga, bet nu vairāk vai mazāk pofig, Krisiun ir redzēti.
0
Visi, manuprāt, nospēlēja patiešām labi.

CRIONICS - žēl, ka nebija iespējams saklausīt taustiņnieku. Bet nu priekšstats radās anyway...

INCANTATION - tā "agonizējošā nolemtība" skanējumā ideāli noderētu kā fona troksnis, braukājot ar auto pa Rīgas sastrēgumiem, vai arī ICANTATION repertuāra regulāru noklausīšanos varētu likumdošanā iekļaut kā piedevu mūža ieslodzījumam.

ROTTING CHRIST - izklausījās aizrautīgi un nikni. Iespaidīgāk nekā ierakstos! Un pratās arī uzrunāt publiku latviski - tas patika.

KRISIUN - patiešām spēcīgs priekšnesums, tāds pārliecinošs pasākuma noslēgums.
0
Nelielu neizpratni radīja tas, ka nebija iespējams iepirkt kādu CD no KRISIUN albumiem. Bija doma iegādāties.
0
Koncis sākās uzreiz pēc 20:00 un kopumā laikam bija kādi ~400 cilvēki.

No Crionics man patīk tikai pēdējais albums, bet dziesmas no iepriekšējiem (diviem) dzīvajā izklausījās daudz labāk. Neslikts Behemoth pakaļdrinājums. Taustiņnieks uz skatuves bija tikai smukuma pēc, bet viņa iztrūkumu nemaz nejuta. Džeki spēlēja tikai 25min un bija tīri labi.

Bija klusa cerība ka Incantation dzīvajā bliezies pa hitam no katra albuma un skanēs labāk nekā diskos, bet tāda pati pelēcība vien bija. Tā kā visi albumi vienādi un arī dziesmas tajos nearko neatšķiras, tad večiem nav kur īsti izvērsties. Arī amīši spēlēja tikai 25min, bet likās ka kādas 40min.

Ārī puveklīšiem man patīk tikai pēdējais albums, bet dzīvajā arī citas dziesmas bija OK. Par Black Metal laikam tikai dažas no tām varētu nosaukt, pārējais ir tāds extreme Gothic Metal. Tautai patika labi un pačkas tika kratītas uz nebēdu. Kā hedlaineriem pieklājas, RC nospēlēja visilgāk – 70min, bet nekādu cerību izsaukt sevi atpakaļ nedeva :(

Pāris minūtes vēlāk sāka bliezt Krisiun un beidzot varēja kārtīgi izkratīt pačku, jo dzīvajā brazīļi izklausās vēl iespaidīgāk kā albumos. Stunda pagāja nemanot un bez lielas piepūles večus izdevās izsaukt vēl uz dziesmu.

Paldies mājastēvam par alu un afterparty !

BILDES:
foto.inbox.lv/bladeofdarkness2/Kr...
uploaded.to/?id=kjs0co...
0
Koncis bija labākais Latvijā kādu vvz cik pēdējo gadu laikā. Crionics gan nokavēju, bet visi pārējie bija teju ideāli, cits par vitu labāki. RC šoreiz skanēja daudz labāk nekā pirms 2 gadiem Salamandrā, Non Serviam baigi iegrieza. Bet vakara naglas tiešām bija Krisiun, atskaitot pašu sākumu, vienkārši perfekti. Venom kavers arī spārdīja pamatīgi :)
0
Pilnīgi piekrītu! Krietni sen tā kauliņus nebīju izlocījis un izkratījis, lai pēc koncertta nākamajā dienā būtu sāpīgi pat no gultas izvelties. Bet bija tā vērts! Kā skatos, dažiem ir bijis tāds visai interesants afterparty, Man un vēl dažiem/-ām censoņiem/-ēm afterparty turpinājās visu četru grupu tūres busiņā, un tā tuvākajā apkārtnē, kur laipni pacienāti ar mūziķu piedāvāto alu laiku pavadījām visdažādāko tēmu sarunās, kuras pats beidzu tā ap 4-iem rītā, kad no tiesas jutos gana saguris, un, atvadījes no augsti godātajiem viesiem, devos uz savas mītnes pusi, ko veiksmīgi arī sasniedzu. Par atmiņu no festa palika gandrīz visu mūziķu autogrāfi, no kuriem gan Sakis, gan Themis Tolis bija tik laipni, ka atstāja tos uz maniem ROTTING CHRIST albumiem "Passage To Arcturo" un "Thy Mighty Contract" (mīļākās R.C. lietiņas manā fonotēkā), un, protams drausmīgi labs koncerts, kurā (no tiesas nožēloju) nedzirdēju visu CRIONICS uzstāšanos, jo biju aizņemts ar savu un svešu alkohola krājumu patērēšanu ārpus koncerta telpām. Patīkami pārsteidza INCANTATION, kuru albūmos, lai arī kā klausījies, tomēr līdz šim iebraucis netiku. to arī pēc koncerta viņiem pašiem pateicu, ka koncertā viņi bija labāki nekā albūmos (ceru, ka nevienu ar to aizskāris neesmu). Par ROTTING CHRIST - es domāju te nav ko runāt - no manis kā veca šīs bandas fana neko citu kā slavinošas ditirambas nesagaidīsiet. Un KRISIUN! To lielo paldies par VENOM koveru gabalam pēckoncerta tusiņā viņiem pateicu pats, kā arī to, ka viņi ir mans šāgada lielais atklājums arī (ko citu man bija teikt, ja līdz šim biju viņus klausījies tikai pa ausu galam, un tikai pirms koncerta tā labi (a-z) izklausījos pāris viņu albūmus?). To arī noskaidrojām, ka visi KRISIUN dalībnieki ir brāļi, tikai ar dažādiem uzvārdiem, ģimenes uzņēmums, tā teikt! Viss bija vienkārši baigi labi un cerams, ka vismaz puse no šīm brigādēm uz latviju atbrauks vēlreiz!
0
Atkal "Latvija" ar mazo burtu - dranķa aparāts!!!
0
Hm, biju piemirsis ka viņi spēlēja koveru (-In League With Satan- laikam), laikam tāpēc ka par Venomu nefanoju.

Bet kaklu un kauliņus vajag trennēt: biežāk uz končiem nākt pačku pakratīt (var arī mājās patrennēties :). Man jau kādu gadu ne nākamajā, ne aiznākamajā dienā nekas nesāp ;)
0
Maz jau sanāk! Cik tad tie "labie konči" mums te bieži notiek?!!!! Tagad, kā te dažs izpļāpājās, varētu būt DECAPITATED gaidāmi oktobrī, bet novembrī... (kāda jautrība!!!) varbūt vienreiz pat MARDUK līdz šejienei atbrauks (ja atbrauks...) ...
Mani jau, izdzirdot šo pēdējo vēsti, vien smiekli sanāca, atceroties "FUCK OFF MARDUK!!!" pasākumu, liekas '98 gadā un tos lielos gaidīšanas svētkus pēc dažiem gadiem kad "MARDUK ATKAL PIEKĀSA!"...
0
taa. parasti gan uz tādiem pasākumiem eju reti, bet ja par brīvu, tad labprāt.

ok, pēc kārtas -

Crionics - man nepatika. Behemoth klons, tikai krietni vien bālāks.
Incantation - ļaunu rūķu spēlēta desa ar zināmiem doom elementiem. nepavilka.
Rotting Christ - gaidīju tikai šamējos, cerēju ka būs baigi labi. jā, nospēlēja ar atdevi, bet ne to labāko setu. ir viņiem daudz daudz vairāk labu dziesmu, kamēr šoreiz nospēlēja lielākoties tās, kas man nav patikušas. vairāk varēja spēlēt jauno materiālu, nevis tikai 3 dziesmiņas no tā, kas nemaz nav tās spēcīgākās albūmā. nu, varbūt citreiz...

Krisiun - ziniet, klīst runas par to, ka SUNN O))) ar savu ultrazemās skaņas vibrāciju varot uzķert to BRŪNO noti. Krisiun, kas kopumā ņemot dzīvajā nav nekas vairāk par troksni (piedošanu, grupas fani ;) ), ar savām skaņu vibrācijām izdarīja to pašu :D m/
0
^^ - klauns.

Koncis vienkarši izcils, visas grupas nospēlēja superīgi. Skaņa arī bija ļoti laba, īpaši Krisiun.

0
Varbūt es maldos, jo pēc RC biju bezspēkā atsēdies kreisaja malā pret skatuvi, diezgan patuvi tumbu4kām un man arī likās, ka kaut kas nav riktīgi ar skaņu, bet vēlāk satiekot RC tur pie soliņiem skaņa jau bija dikti labāka
0
"Incantation - ļaunu rūķu spēlēta desa ar zināmiem doom elementiem. nepavilka. "

w00t? es īd'n'bīsta mūzikas gaumi atceros kā gana dūmīgu, Incantation nepatika un Rotting Christ - neatdeva labāko?

karoč es kaut ko laikam neatceros.
0
Njā, Doom elementus Incantation mūzikā vēl nav izdevies saklausīt. Moš tas bloody intro viņus par Dooma/Death ir padarījis ?
0
Nu ja vidēju tempu uzskata par doom elementu... Tad, piemēram, Bolt Thrower arī sanāk dūmdesa :D
0
Domāju, ka par dūmu desām vislabāk var pastāstīt gaļas kombināta darbinieki, kas strādājot rada tieši šādu produkciju, lai gan vislabākie dūmu desu speciālisti ir lauku saimniekpapi, kas pēc katra nokauta ruksīša (skats, kas ļoti atgādina CANNIBAL CORPSE vāciņu "Butchered at Birth"), tādas sažāvēja vai visai ziemai, un ņammāja, kopā ar sutinātiem kāpostiem, ūsas kustinādami. Bet tā kā koncerta laikā uz skatuves neredzēju nevienu no augšminātajām personām, tad laikam Edenbeast-a dūmu desu teorijai atļaušos atlkāti nepiekrist.
Protams, ka arī es no ROTTING CHRIST būtu labprāt dzirdējis dažu labu sev vairāk tīkamu gabalu, taču tā kā grupa nespēlē jau pirmo gadu un labu gabalu viņiem ir sakrājies visai krietni, pie tam, kā bija noprotams, šajā tūrē viņi nepavisam nabija hedlaineri, par kuriem varēja uzskatīt KRISIUN, tā kā labprāt samierinājos ar to dziesmu klāstu, kuru viņi nospēlēja, jo arī tur netrūka man tīkamu gabalu.
0
Nu ceru ka gaja patikami . taa kaa nesakasiju 20 ls biletei tad nu atputos gremdejoties laiski vannaa baudiju sarkanvinu dazhadas taa izpausmes njaa. ta pagaja vakars visnotal jauki.
njaa :D
0
O_o bobijs sācis dzert?!
0
Man gan Bolt Thrower drīzāk ar melodesu asociējas.
0
Nē - tā nav! Boltthhhrower ir tankdesa.
0
Ls20 !? Kur tādu summu rāvi ? Vai jau laicīgi pieskaitīji vēl Ls10 nodzeršanai ?

Nu, ~ melodesa viņiem uz pēdējiem albumiem sāk parādīties. -The IVth Crusade- gan varētu arī par dūmudesu nosaukt
0
izklausās, ka jums ēst gribas:D
0
ām.
Bobij - tu nedzer!
Atceries, vecais!
0
atliek tikai kaut ko savādāku pret masām orientētu pateikt, ka uzreiz panesas diršana. :D godīgi sakot, tas pat uzjautrina...
0
"atliek tikai kaut ko savādāku pret masām orientētu pateikt, ka uzreiz panesas diršana. "

nevienā pēc-tevis komentārā nebija nekā tāda, ko varētu nosaukt par diršanu.

es teicu, ka jocīgi.
Warpaths stāstīja par dūmu desām.
0
Dirsties takš ir kudi interesantāk, kā vienbalsīgi laizīt pakaļas )). Abet, cik nu man pašam ir nācies dzirdēt atsauksmes par RC, vieniem par šo ansambli ir baigā jūsmošana, tai pat laikā citiem, neiet ne pa vienu galu iekšā.

Par dūmdesām. Mans šī gada atklājums iekš šī subžanra ir zēni no ansambļa Swallow The Sun. Šo pēdējais veikums Hope, gards pēc paša nelabā, vietām ir i dūma lēnīgums, vietām i desīgi dupsētājgabali.
0
Ai tas jaunas nav ne uz pusi tik upapā kā Morning never came... Es kaukur manīju, ka šogad re-release digipakā vai kaukā tā...
0
viss tas ir viens elliskjiigs bullshits, a kur paliek grupa sandra, vai kaads ir vinju jaunaako materiaalu un splitu kopaa ar broken hope iechekojis ?
0
tā sandra, kas 80tajos? :D
0
Man ar palaimējās tikt uz pasākumu (paldies par jautājumu Gustav), redzēju, ko vēlējos visvairāk - Crionics - ļoti energjisks, agresīvs un zvērīgs, moderns Death Metal, tieši tāds, kāds man patīk visvairāk, labākajās Morbid Angel un Behemoth tradīcijās. Lieliski.
Incantation - atsevišķas dziesmas bija tīri Ok, bet tas arī viss, pārsvarā manai gaumei pārāk vienveidīgi mūzikas ziņā, lai gan atraktīvs šovs, spēlētprieks , trijatā viņi piepildīja skatuvi, kā arī skaņa bija laba.
Rotting Christ - ļoti laba, pārliecinoša uzstāšanās, vismaz tik daudz, cik redzēju (pirmās 4 dziesmas), bet tā kā man šī grupa nekad nav bijusi starp klausāmajām, pēc 4 dziesmām devos prom.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas