0
[#]

Svētki Thrash metal faniem. Ievērojami svētki. Bay-Arena leģendas Testament beizdot ir izdevuši ilgi gaidīto jauno albumu «The Formation Of Damnation». Kad pirmoreiz dzirdēju prezentācijas dziesmu no šī albuma, šķita, ka nekas īpašs šis albums nebūs. Kļūdījos, diezgan pamatīgi kļūdījos. Kopa ņemot albums ir ļoti konceptuāli saistīts, tādējādi iegūstot to savu spēku – konceptuālisms un pamatīgums – testament jaunā albuma divi stūrakmeņi. Lai arī Testament nav sasnieguši tādu statusu, kā viņu laikabiedri Metallica, Slayer, tomēr Testament ir grupa, ar ko pamatīgi rēķinās Metal mūzikas aprindās. Šis albums lieliski pierāda, kādēļ! Nav nekādu eksperimentu, pārsteigumu – No pirmās līdz pēdējai notij testament ietur savu ceļu un klausītājs var mierīgi atlaisties un izbaudīt albumu, nebaidoties, ka pēkšņi viņu pārsteigs kāds testament neraksturīgs izgājiens. Nekā tamlīdzīga - «The Formation Of Damnation» ir 100% tīrs Testament stila Thrash Metal.

Jāuzslavē ir kolosālais ģitarduets Alex Skolnick un Eric Peterson – šajā duetā ir ko dzirdēt. Bungas albumā spēlē labi zināmais Paul Bostaph, kurš bija lielisks Dave Lombardo aizstājējs iekš Slayer, kā arī viņu redzējām Rīgā ar grupu Exodus. Pārējais jau bez komentāriem – vokālists Chuck Billy tikai sev raksturīgajā tonī un manierē ir neatkārtojams, Greg Christian notur perfektu basa līniju – Testament mašinērija strādā ar pilniem apgriezieniem. Spēks. Noteikti viens no 2008 – tā gada lielākajiem notikumiem thrash metal lauciņā!

Kaspars

 

Komentāri
0
Bija OK, bet nekas dižs un prātā paliekošs. Tā kā Thrash žanrā tiek izdots visai maz kvalitatīvu albumu, tad Thrash TOP10 varētu ieiet, bet ceru ka ne.

P.S. Paul Bostaph man vairāk asociējas ar fantastisko bandu Forbidden. Slayer viņš jau to veģitatīvajā posmā pievienojās ...
0
Man vēl aizvien liekas, ka viens no sakarīgākajiem šīgada albumiem žanrā.
0
ir dažas garlaicigas vietas, bet kopumā albums baigi labs. Kapā onkuļi pa pirmo
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas