0
[#]

Sestdien, 7. februārī klubā „Melnā Piektdiena” – pēc laba klusēšanas laika uzstāsies visizteiksmīgākie Brutal Death Metal stila pārstāvji Latvijā – grupa FLAYING.

Uzstāsies:
FLAYING (Brutal Death / Grind Metal, LV)
NEOANDERTALS (Ultra Brutal Death Metal, EE)
GORESLUT (Brutal Death Metal, LV)
ANAL PUNISHMENT (Death / Grind Metal, LV)

Grupa FLAYING aktīvi sāka koncertēt no 2002. gada un tā spēlējusi kopā ar tādām lieliskām grupām kā IMPALED NAZARENE, COUNT DE NOCTE, SANATORIUM , VADER, DISMEMBER, CANNIBAL CORPSE, SPAWN OF POSSESSION, DEVILIN, NEOLITH, VITAL REMAINS, RESURRECTURIS, NAPALM DEATH. Grupa arī piedalījās vairākos brīvdabas festivālos ka Latvijā tā arī ārpus tās. Visnozīmīgākais no tiem bija FUCK THE COMMERCE open air Vācijā.

Debijas FLAYING grupas albūms COMMANDMENTS-VIOLATED tika izdots 2006. gada maijā Čehijas neatkarīgas ierakstu kompānijas EPIDEMIE RECORDS paspārnē.

2007. gadā rudenī FLAYING apciemoja Eiropu savā pirmajā ārpus Baltijas braucienā, spēlējot tādas valstīs kā Slovākija, Čehija, Austrija, Polija.

Uz doto brīdī FLAYING pastiprināti strādā pie jaunā materiāla, lai tuvāko mēnešu laikā doties studijā. Koncerta laikā FLAYING nospēlēs lielāko daļu no COMMANDMENTS-VIOLATED albumā, ka arī būs iespēja dzirdēt dažas kompozīcijas no topoša albuma.
http://www.flaying.net
http://www.myspace.com/flayingband

 

NEOANDERTALS - Igauņu duets, FLAYING senie draugi nu kauju biedri. Grupa klasificē sevi ar Ultra Brutal Death Metal. Kompozīciju radīšanai grupa izmanto tikai divus instrumentus – sešstīgu basģitāru un bungas. Rezultātā rodas neaprakstāmas barbariskas skaņas, ko papildina lirika par aizvēsturisko neandertāļu dzīvi. Dažiem nāves metāla faniem ir palaimējies redzēt grupu darbībā 2007. gadā. Tiem, kas to vel nav piedzīvojis varam droši apgalvot, tas ir beigas visam dzīvajam!!! Brutāli, nāvigi un mizantropiski.
http://www.neoandertals.com
http://www.myspace.com/neoandertals

 

GORESLUT – ir četri galīgākie psihopāti kuri tiekoties vairākos tusiņos un pēc koncertu grupveida seksa pasākumos, beidzot nolēma radīt projektu, kurā varētu brīvi darīt ko grib, un kā grib, apmierināt visas vēlmes, kas nav apmierināmas pamatbandās, vai spēlējot citos projektos. Mūzikas pamatā Floridas Death Metal ar Grindcore un Hardrock piedevām kas vis tiek turēts patstāvīga augstākas perversitātes pakāpē.
http://www.myspace.com/goreslut69

 

ANAL PUNISHMENT grupa no Rīgas spēlē Death/grind stilā Sākumā grupas sastāvā bija četri cilvēki, gadu atpakaļ basists pameta grupu un tā brīža tas ir ārprātīgais trio. Savā īsa eksistences laika, grupa ātri attīstījās, tiem aizmugurē ir vairāki koncerti. Pagājušajā gada oktobrī Anal Punishment pirmoreiz uzstājās kaimiņvalstī Lietuvā
http://www.myspace.com/analpunishment

Sākums: 19:00 (klubs vaļā no 18:30)

Ieeja: 5 Ls

 

Komentāri
0
svētki !!!!!!!!!
+1
Jāiet izkratīt riebumu
0
skatos flaying`iem gičinieks aizgājis...
+1
Jāiet izkratīt reibumu :)
-2
NEOANDERTALS is forced to cancel the upcoming show on Saturday in Riga, Latvia, due to Rain being sick with his lungs and not being able to perform. He will hopefully recover soon and we hope to return to Riga as soon as possible! Thank you for your understanding!
0
Ja ta diemzzel ir...
Bet NEOANDERTALS bus Riigaa kadu citu dienu, pavisam driiz!
+1
tad jau jasamazina cena !!!
+1
brutāls pasākums enīvaij, būs brutālas laus cena sun katrs sestais brutāli dabūs pa muti >:)
+1
"laus cena sun" - bļa, kas tas tāds, ibāl ?
+2
blee, stulbi :(
+2
Tiek meklēta grupa no arzemēm līdzvertīga Neoandertals...
+3
Ta gan ir prieciga zinja,nebutu sudigi ja sanatorium atvilktos velkadu reiz.
+2
Mjā, LTV arī bērni kādreiz bombardēja ar vēstulēm, lai parādot "Labirintu" vēlreiz... un tā pēc katras reizes...
+4
Hm, a kā tu domā līdzvērtīgu ? 2 cilvēki tikai jābaro ;) Turklāt dāma no salātiem pārtiek :D
+1
GATLING !!!! baigi gribeetos redzeet :D
0
1-u vai 2-us :)
+1
Tabestic Enteron laikam neesmu nemaz redzējis (vismaz neatceros), bet šie laikam pajukuši.
0
kas tad isti bus neoandertalu vieta?
+5
Estriks ar Māriņo auros dzērājdziesmas ...
0
tad jau atkriit ...
0
Anal Punišment ar vietējo danni filth variāciju pie mikrofōna iespārdīja un iekvieca ka maz nemetās - ņammm un kvī, Flaying ar nodeva vēl neredzētus zibeņus, kaut arī neredzēti īsā laikā :/ Šķiet, ka pasaule divas Jankas vienubrīd uz skatuves nav redzējusi, kas, protams, bi ultra-jauki-brutāls pārsteigums m/ Vienvārdsakot, izdevusies muzikālā pēcpusdiena ar kārtīgu mūsīku dvēselei :) Kas nebija... nu ko es jums varu pateikt...
0
Gore Slut, dzeki, kas speleja 3 5 6 ladas visadas variacijas, nez ka iesilditajiem, kacka siem laba, bet vienveidiga, soo ganjau velak ari hellhammers iemacisies lidianu un mixolidianu un parejos zverus un nespeles 3 5 6 tik daudz :)
Anal punishment, tie jau bij klasi augstaki, pamatigi spardija ar diezgan interesantam dziesmam, patikas tas ,ka dazam dziesmam intro un autro vienadi.
Flaying nodeva, ka parasti labi, bet parak isi, bija forsa ta vieta kur to dzeku nosava, ja nemaldos chiibu :D
0
Patika ... ar prieku gaaju majaas :D
0
Bij labs (bet īss).

Beidzās pārmaiņas pēc normālā laikā, kad vēl ar autiņu var aizmaukt mājās. A to ZB ka vislaik kautkādos vienos - ne vairs kārtīgi uz mājām ar sabiedrisko aizlaist, ne vēl īsti tik vēls lai līdz rītam kautkur kostu ...
0
Paldies visiem kas atnaaca!!!
0
Vismaz 100 cilvēku sanāca ? Sākumā (uz Goreslut) tik kādi 50 bij.
0
ja bija aptuveni sotaks.
+1
Tautas tik tiešām bij visai pašķidrā skaitā.
Goreslut cik redzēti tā katru reizi šķiet savādākā sastāvā, neteiktu ka tas ko baigi gan skanējumā ietekmētu - plusā vai mīnusā, bet nu šķiet šī bij labākā grupas uzstāšanās kas redzēta. Uzstāsānās laikā turklāt bij iespēja tikt pie vizuālas uzskates līdzekļiem, paplucinātu seksžurnāla veidolā, kas no skatuves ik pa brīdim tika iemesti publikā.
Anal Punishment gan ar katru reizi tīk arvien labāk. Lai arī grupa iztiek tikai ar bungām, vienu ģitāru un vokālu tomēr pēcpuses iespārdīšanai pietiek ar to pašu.
Flaying paredzami teicami. Gan varen īsi. Kaut autaas jau ar nebij plašā skaitā, kas spētu sasaukt grupu atpakaļ uz vēl kādu gabalu. Nospēlētās jaunās dziesmas 2-3(smagi atcerēties) likās visai daudzsološi.
0
Čību nošāva? :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas