0
[#]

Nu mana versija par piedziivojumiem koncertaa vareetu buut shaada.

Kabataa ieradaamies pashaa laikaa - apmeeram tai briidii, kad nodevu garderobee jaku, saaka speeleet Preternatural. Kaa jau vairums no ljauzhiem, kas te dalaas savos iespaidos, shos arii principaa nedzirdeeju - alu tak gribeejaas. Kaut kaadu pusdziesmu dzirdeeju, bet nelikaas nekas uzmaniibas veerts, taadeelj vairaak nodevos Saatana alus izniicinaashanai un dazhaadaam diskusijaam ar vairaak un mazaak paziistamiem ljautinjiem, kuru saradaas arvien vairaak, saaka jau kljuut pavisam shauri nelielajaas Kabatas telpaas, un, kaut arii nav pamata neticeet Strizha izteikumiem par paardoto biljeshu skaitu, gruuti saprast, kaa tur vareeja saliist vairaak kaa 400 ljauzhu...

Kad saaka speeleet Negliitie, noleemu shos taa cieshaak ieveerteet, tachu piekljuut skatuvei kaut cik sakariigaa rakursaa bija ljoti sarezhgjiiti, taapeec naacaas iztikt ar vietu skatuves saanos un turklaat ne visai tuvu tai. Kaa izraadiijaas, taa bija ljoti nepiemeerota poziicija muuzikju priekshnesuma veeroshanai. Kaut arii nav man nekaa slikta sakaama par NF speeleeshanu, tomeer no saana skanja bija briesmiigi suudiiga, un, kas veel debiilaak - nepaartraukti tieshi aciis zibsniija tas sasodiitais stroboskops, taapeec jau peec divaam dziesmaam skatuves virzienaa vairs nespeeju paskatiities.

Atmetis ar roku negliitajiem, devos ienjemt vietu rindaa peec alus. Viena plaanotaa alus vietaa gan sanaaca nopirkt septinjus - piecus man pasuutiija cilveecinji, kam pashiem bija slinkums rindaa staaveet, savukaart pats nospriedu, ka peec taadaam mociibaam ar vienu kausu nebuus gana. Peec tam patukshojot shos un laikam pa druskai arii no kaada cita trauka, negliitie jau bija beigushi speeleet, un pa skatuvi saaka rosiities Behemoth viiri.

Neveeleedamies iesaistiities trakoshanaa, kaada bij prognozeejama prieksheejaas rindaas, iespraucos taa stipri aizmuguree apmeeram iepretii skatuves vidum. Tomeer, kameer Behemotisti skanjojaas, spraukshanaas un gruustiishanaas rezultaataa jau biju atspiests pavisam uz aizmuguri un visai sliipaa lenjkjii piespiests kaadai taburetei, uz kuras kaads staaveeja. Lai nezaudeetu liidzsvaru, sadomaaju arii uz taas uzraapties, un, kaa izraadiijaas, liidz ar to izvilku pilno lozi. Tas otrs staaveetaajs fiksi no turienes pazuda, un taa es biju virs citu galvaam, tieshi pretii Nergal saverkshkjiitajai fizionomijai, un arii skanja tur naaca tuvu ideaalai.

Par Behemoth mochiishanu arii truukst vaardu, muusu zemee sen nebija tik labs smagums dzirdeets, un kad beidzot shie no skatuves pazuda uz neatgrieshanos, tad konstateeju, ka juutos diezgan noguris un slapjsh gandriiz vai liidz peedeejai viiliitei. Nuja, un peec tam sekoja gaajiens liidz M6, kur aarpusee pie duviim tika izdzerts viens otrs no iekshas iznests aleens (iekshaa, saprotams, nebija vietas), par ko arii viesim no V-pils naacaas shkjirties no zalja papiiriisha...kaa arii uzdziedaats nu jau tradicionaalais " Alkogoljik i pridurak" ;)) peec tam nu jau pamazaam par taadu kaa tradiciju kljuustoshais afterparty Estragona rezidencee...

Tad jau peec paaris nedeeljaam Baltijas Saulee!

Intars

Komentāri
Šim resursam nav neviena komentāra!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
BigUgga
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas