0
[#]

Kārtējais atgādinājums par šī gada Metalmania festivālu. Tika jau par to paspamots truemetal.lv forumā un metāllistē, bet tā kā šos informācijas līdzekļus ne visi lasa, tad likās piemēroti pirms festa par to painformēt arī redzamākā vietā, varbūt kādam liksies interesanti.

Afiša

Fests šogad notiks 13. martā (sestdiena), Polijas dienvidpilsētā Katovicē, Spodek hallē un pagājšgad to pamanījās apmekēt 8000 ļautiņu. Principā Metalmania ir viens no ģeogrāfiski tuvākajiem un vieglāk sasniedzamajiem lielajiem Eiropas metālfestiem (ja neskaita Tuska festivālu Helsinkos, bet tas lai pagaida līdz vasarai), tāpēc ar to varētu būt interesants Latvijas iezemiešiem. Protams, ka grupu sastāvs gan iepriekšējos gados ir bijis, gan arī šogad būs gana solīds (poļu metālisti sūdzoties, ka mazāk zināmas ārzemju blices nemaz neaicinot, jo organizatoriem, redz, nopelnīt arī gribas).

Bijām pagājušajā gadā no Latvijas 2 cilvēki uz šo festu, jāteic, ļoti izdevies pasākums un ceru, ka šogad nebūs sliktāks. Ir doma saorganizēt pašiem savu busiņu šogad, 8 cilvēki jau ir (tā kā) pieteikušies, kas nozīmē, ka sīkietilpības busiņš jau būtu aizrunāts (apmēram) pilns, bet, ja pēkšņi parādās vēl pāris cilvēkiem interese, tad tikpat labi varam arī lielāku braucamo sadabūt. Katrā ziņā, ja ir interese, tad lūgums atbliezt man mailu (thetrue@rinalds.com) vai arī iebļaut tepat komentāros, lai var to interesi apzināt... Pēc paviršiem aprēķiniem izriet, ka par braucienu varētu sanākt kādi Ls 25-30 no sejas (to tuvākajās dienās noskaidrošu konkrētāk) un pati biļete uz festu maksā 120 zlotus (ap Ls 18).

Pieņemu, ka būtu interesanti arī uzzināt, kas tad īsti tur spēlē šogad :) tātad...

Lielā skatuve:
* Morbid Angel
* Soulfly
* Moonspell
* Enslaved
* Tiamat
* Epica
* TSA
* Michael Schenker Group
* Krisiun
* Decapitated
* Esqarial

Mazā skatuve:
Šeit uzstājas poļu mazāk zināmās grupas, kuras lielākoties tomēr ir tīri ciešamas. No šeit minētājām es zinu tikai Devilyn, kas griež tīri sakarīgu gaļiņu, nav jau gluži Vader, bet tāpat labs :)

* Neolith
* Centurion - (iespeejams)
* Luna Ad Noctum
* Immemorial
* Chainsaw
* Tenebrosus
* Hedfirst
* Shadows Land
* Devilyn
* Atrophia Red Sun
* Asgaard
* Bright Ophidia
* Spinal Cord

Dažas ne īpaši izdevušās bildes no pagājušā gada festa var atrast šeit:
http://rinalds.com/metalpix/Metalmania03/

Un dažas nenoliedzami labākas šeit:
http://www.rockmetal.pl/galeria/metalmania.03-1.html
http://www.rockmetal.pl/galeria/metalmania.03-2.html
http://www.rockmetal.pl/galeria/metalmania.03-3.html
http://www.rockmetal.pl/galeria/metalmania.03-4.html

Šeitan var atrast tīri labu pagājšgada festa apskatu krieviski:
http://metalkings.ru/metalmania-2003/gig-pix.htm

Un visbeidzot festa oficiālā informācija:
http://www.rockmetal.pl/koncerty.html?tour=3290

thetrue

 

Komentāri
0
tikko no satraukuma gandriiz ar alu apleejos... Enslaved tikko pievienoti listei :))) damn, a dream coming trve... Tiamat arii... buus p***** :)
0
nju to enslaved jau buutu varen lapi ieveerteet, moke man ar jaasaak kravaaties? :)
0
heh, iisteniibaa tu jau esi iereekjinaats tajos 8os brauceejos, taa kaa citu variantu nav ;)
0
Kapec tads festivals nevar notikt Latvija.
0
taapee, ka nebuus, kas uz vinjiem ies :D

cik maksaas 18ls ;))

nju buus dazhi tepat, dazhi no leishiem, dazhi no eestiem, kopaa kaadi 80 varbuut salasiisies, kas ir tieshi par 100 reizeem mazaak, kaa polijaa :)
0
Tas par tam 100 reizem ir parak parspileti.
0
Jus jau zinat ka 17 aprili Latvija koncertes Vader
0
kur vinsh notikas ts festivaals?es nekur nevaru atrast,bet gribeetu uz vinju ietjo buus Moonspeel,Tiamat
0
Ja diez zin kur tas notiks ,pazinos noteikti pedeja diena.
0
POLIJAA, KATOVICEE, SPODEK HALLEE

tachu kaartiigaak izlasiet :)
0
Paskaties majas lapa blackdeath majaslapa un tur ir rakstits ka Vader 16 aprili uzstajas Lietuva, 17 Riga(Latvija)
0
nergal: nu taka no meenes nokritis. info par vader ciemoshanos pie mumsiem jau bija izlikts impaled nazaren koncha laikaa
0
Es uz tiesi to konci netiku.
0
taaks, tikko zvaniija no viena busu nomas kantora - shie prasa par 8vietiigo businju 277 Ls, kas iznaak apmeeram 35 Ls no deguna. Ir bishkji daargaak kaa domaaju, bet taapat neiznaak daargaak kaa ar leishiem braukt. Driiz uzzinaashu cenas arii par lielaaka businja iiri - ja nu tomeer veel kaads brauceejs uzrodas.
0
mjaa, taatad kas ir pieteicies uz braukshanu (lai pashi zin ;)
Estragons
Intars
Kjirsis & Diaana
BigUgga
Lcf
Bibo
es

ja ir veel kaadam doma braukt, tad luugtum dot zinaat asap, lai var lielaaku businju saluukot laiciigi
0
es arii?? hmmm... nu gan. atliek tikai iemineeties, ka es jau brauceejs :D

es tak teicu - redzees kaa veel ar naudaam, bet domaajams, ka buus ok ;))
0
par taam 100 reizeem nemaz nav iipashi paarspiileets, jo Spodek halles ietilpiiba esot 8000, un pagaajshgad esot bijusi gandriiz pilna :PP
0
Vai kaut-kas ir zinams par ikgadejo braucienu uz Wacken Open Air?
0
Es ar veel vienu cilvinju vareetu paraxtiities braukt ar busu, bet kad un cik ir jaasamaksaa?
0
uzraxti man emailu, sarunaasim konkreetaak. pashlaik izskataaas, ka varbuut arii 15vietiigo businju vareetu sarunaat, jo veel te paaris cilveeki izteica interesi.
0
Divainie laiki sakas...
kaukad pat nevareeju iedomaties klausoties kaadu grupu ka redzeeshu to tieshajaa eiteeraa... Un tagad "zdrasti"... vinji pat muzichku speele pavisam citu... blja... riebjas :) es par TIAMAT...
0
estragonam

gygygy :))) kaadreiz tu nevareeji iedomaaties, ka redzeesi dziivajaa daudzas grupas, kuras jau esi redzeejis :))) un veel jau viss priekshaa m/
0
he, es te taa kaa aizrunaaju tagad vienu 19 vietiigu businju, kas ir pat drusku leetaaks par ieprieksheejo 15vietiigo - 395 Ls viss kopaa.

pashlaik ir 10 brauceeji pieteikushies, it kaa izskataas, ka vareetu buut arii 11-ais (cerams). taadaa gadiijumaa buutu par braukshanu 36 Ls no sejas - katraa zinjaa, jo vairaak to brauceeju, jo tas prieks leetaaks. ja buutu 19 brauceeji (hehehe), ta sanaaktu tikai ap 20 Ls no deguna :)
0
A tur degviela ir iereekjinaata?
0
ir ir, viss ir
0
Cik ilgi tas fesivals ilgs.
0
paklau thetrue es arii gribeetu braukt, uz shito festu tikai nezinu kaa ir ar darbu..., bet taa brauktu uz visiem 100%.uz cik dienaam tas fests buus?
0
vienu dienu - piektdien peecpusdienaa izbraucam, sestdien fesc, sveetdien vakaraa atpakalj - nupat arii aizbliezu siikaaku infu uz emailu tev
0
Jautajums: Kur labak bus gulet busa vai kada viesnica Polija???
Interesanti tiesham cik ilgi tas pasakums ilgst???
Klausos MA un rokas neiz Live tos redzet&dzirdet!!!
0
pasaakums saakas sestdien no riita un beidzas sestdien veelu vakaraa. man liekas nav pilniigi nekaadas jeegas shnjaakt viesniicaa, ja var uzreiz atpakalj braukt :)
0
Metalmania 2004

2004.03.13 - Katowice
Spodek


Metal Mind Productions would like to inform that the 18th edition of the most prestigious metal music festival in Central-Eastern Europe will take place on 13 March, in Spodek, Katowice. 25 top metal bands on 2 stages! Over 20 hours of live music!
This year's headliners are: Soulfly, Moonspell, TSA and Morbid Angel.
The main stage will also host: SOULFLY, MOONSPELL, TIAMAT, MORBID ANGEL, TSA, MICHAEL SCHENKER GROUP, ENSLAVED, EPICA, KRISIUN, DECAPITATED, TRAUMA, ESQUARIAL & GRZEGORZ KUPCZYK
It will be a live premiere of Soulfly new material in the new line-up, with Dave Elefson (ex-Megadeth)!

On the second stage the fans will see: NEOLITH, CENTURION, LUNA AD NOCTUM, IMMEMORIAL, CHAINSAW, TENEBROSUS, HEDFIRST, SHADOWS LAND, DEVILYN, ATROPHIA RED SUN, ASGAARD, BRIGHT OPHIDIA, SPINAL CORD.

Concerts on the second stage will start at 10.15 a.m., the main stage kicks off at 11.30 a.m. Gates open at 9.45

The ticket price includes a special Metalmania CD, festival poster and a sticker - to be collected at "Spodek" entrance.
Tickets: 110 PLN (pre-sale), 120 PLN (on the day of the show) and 140 PLN (sections H and J).

- floor / no seats 110 PLN
- red section / seats (excl. H, J) 110 PLN
- red section / seats H, J 140 PLN
- VIP section 190 PLN

To order your ticket visit www.metalopolis.pl or call +48 32 253 77 60 If you have any questions concerning the ticket sale, please call +48 32 205 25 00 ext. 101, or send an e-mail to: koncerty@metalopolis.com.p...

Metalmania Media partners: Onet.pl, Viva, Teraz Rock, CGM, Nuta.pl, Rockmetal.pl, Radio 94, Radio Flash Katowice, Radio Flash Opole, Radio Delta, Radio Wama, Radio Brawo, Metalopolis, Aktivist, Radio Afera, Radio RAM, Dobre Radio, Radio Lublin, Radio Centrum Rzeszów oraz Metal Hammer.
0
Tikko ka apskatijos kas ta tada par grupu TSA, apskatiju linku : piciuf.w.interia.pl/muzyka_tsa.htm... un nedaudz ierecu, bet varbut ka shie labaki par MA:)))
0
shaubiigie brauceeji, kas veel taa iisti nav pieteikushies uz braukshanu, to vareetu izdariit tieshaam asap, jo naakamaas nedeeljas saakumaa (pirmdien, nu varbuut otrdien) man ir jaabuut skaidriibai par brauceeju skaitu, lai var noiireet attieciiga izmeera businju...
0
Ka mes isti daram ar naudam par busu, butu stulbi ja kadam pietruktu vai kas tml.
0
vajadzeetu naakamnedeelj savaakt... lieta taada - pashlaik esam, kaa saprotu, 10 brauceeji, ja kaads veel nav paardomaajis. veel ir kaadi 3, kas taa kaa it kaa jaa, bet pagaidaam nekaadu zinju nav devushi.

varianti:
8vietiigais buss (Ls 277) - Ls 35 no katra (brauc pirmie 8, kas pieteicaas)
19vietiigais (Ls 395) - Ls 40 no katra (brauc 10)

man personiigi nav pretenziju samaksaat 5iiti vairaak par vietu, njemot veeraa, ka lielaakaa busaa arii eertaaks brauciens, bet nav paarlieciibas, ka visi taapat domaa.
0
Vai shoferis ar ietilpst tai cena???
0
Protams 5Ls par papildus vietu lai atlaistos ir vairak neka labi!!!
0
tur ietilpst viss, iznjemot, protams, festa biljeti :)
0
Nu ja jau jaalemj tik fiksi, tad es ar vareetu pieteikties. Braukshu tochna, ja buus vietinja busaa.
0
labi, tikai atsuuti man savu vaardu/uzvaardu uz emailu, vispaar tas attiecas uz visiem, kas ir pieteikushies un kuriem es vareetu nezinaat iistos nosaukumus :) vienkaarshi, lai kaads netiktu pieskaitiits divreiz :))

principaa pashlaik izskataas, ka brauceeju vareetu buut diezgan padaudz beigaas, bet preciizaaka infa droshi vien pirmdien...
0
eh
0
nu taa, izskataas, ka 19vietiigais buss vareetu arii buut piebaazts pilns :)) riit no riita paintereseeshos par iespeejaam iehavot veel lielaaku busu ;)
0
Situaacijas updeits :)

Pieteikushies ir 22 cilveeki.

3 varianti busa iirei:
1) 20vietiigais buss - Ls 395 (Ls 20 no sejas, bet tiem, kas peedeejie pieteicaas, jaapaliek maajaas :(
2) 28vietiigais buss - Ls 550 (Ls 25 no sejas - ja veel kaadi 4 vai 5 pieteiktos, tad sanaaktu tikpat daargi kaa pirmais)
3) 49vietiigais buss - Ls 595 - viskrutaakais, bet daargaakais variants :)

nu man izskataas, ka buus laikam 20vietiigais tomeer jaanjem
0
Nu, ja es esmu no izkriteejiem, tad man labaak patiktu otrais variants :))
0
Interesanti kadi tie busi ir, vismaz markas deretu uzzinat.

P.S.
Cik diez dzeltenaja Ikarusa vietas:)))
0
2 Napoleons - tu tiki pieskaitiits ar 11. kaartas numuru, taa kaa bez uztraukumiem :)

20vietiigais esot Iveco laikam 2002. gada, slikts it kaa nevareetu buut, tuvaakajaas dienaas pats ieveerteeshu
0
heh, mees te ar Estragonu alu streebjot izspriedaam, ka vareetu varbuut naakamgad njemt to lielo dzelteno Ikarusu, kas no diviem vagoniem sastaav :))) tajaa nu tochna kaadus 70-80 cilinjus vareetu sastuukjeet :))
0
hmmm... un vai tajaa 20 vietiigajaa busaa tad brauks tie 22 cilveecinji???vai arii diviem nabadzinjiem jaapaliek maajaas?:(
0
taa sanaak, ja peekshnji veel kaads bars nepiesakaas. principaa jau vareetu mochiit ar lielo, ja visiem buutu veelme piemaksaat 7 Ls (Ls 27 lielajaa busaa vs Ls 20 mazajaa) par papildus eertiibaam, mazajaa busaa jau tomeer pashauri
0
Nju divi kas pagaidaam ir bez vietas var arii kajas pastaavet, kas ta tur i liidz Katovicei ;)
Par to dzelteeno ikaarusu... var toch saorganizeet. sarunaat vienu tarpteutisko reisu Jugla 3 - katovice, Spodek un piljit. Pa celjam pietuuraas njemt ljautiinjus. Tac specifisks metal train ;)
0
kas ir Andrej, naudas nav?
0
Eu,vai kaads nezin kursh no ceesiniekiem organizee braukshanu?esot viens kakls,kursh jau shovakar vaac naudu.
vai te ir kaac ceesinieks?atsaucas!
0
Hello,

Of course you can reserve 20 tickets to Metalmania festival 2004. I
have one question: do you have a credit card? It will be very good for
us if you have it. Then the easiest way to reserve is to book tickets
via internet on :
www.metalopolis.pl . We will leave tickets at venue place /Spodek/ in
the festival day.
Please give me a sing what do you decide and what about the credit card.
Please give me also your account number.

Best regards,
Ola/MMP
------------------

nu tipa festa biljetes arii var ieprieksh pasuutiit, bet taa kaa man jaunaa krediitkarte veel nav uztaisiita (5-o nedeelju jau Hansene taisa....), tad meegjinaashu pierunaat, lai par taam biljeteem var samaksaat uz vietas skaidraa naudaa, kas prieksh mums buutu eertaak :) ja nepiekritiis, tad buus tomeer jaaprovee ar veco kartinju pasuutiit droshvien...
0
To thetrue: tu jau esi parspiedis to peedejo CD?
0
nav veel liidz galam atvilcies :)

P.S. privaatu spamu caur email plz :PP
0
Interesanti kas tad prieksh estragona tiek kachats:))
Man jau atnaca jaunais Kataklysm, My Dying Bride, Deicide, Syffocation single ... hmm kas vel!!!
0
peedeejais Moonspellis :) Metalmaanijai jaagatavojas ;)
0
O.K., there is no problem, forget about credit card, we will reserve
tickets without it. Please tell me what kind of tickets would you like :
floor seats /standing place/ or seat section. Please give me an answer
and then I will confirm your reservation.
--------------------

pierezerveeju mums 20 biljetes arii :) jaamaksaa buus tur uz vietas un kaa saprotu tad par iepriekshpaardoshanas cenu (skaidri nezinu, bet, protams, noskaidroshu) - 110 zl
0
veel sarunaaju, ka truemetal.lv tiims dabon vismaz vienu (ticamaak, ka divas) preses/foto akreditaacijas, taa kaa pasaakuma review buus obligaati jaauzcep :) jaaiet tik vispirms jaapavingrinaas bildeeshana, hehe...

principaa tas noziimee, ka tiksim iekshaa ariidzan preses konferencee, kur paarstaavji no visaam bliceem, taapeec, ja kaadam ir kaads interesants jautaajums padomaa, ko kaadai konkreetai bandai vareetu uzdot, tad tepat pie komentaariem vareetu to iemest ;))
0
Kur var uzzinat bileshu vietas, respektivi sapratu ka tur kadas 5 kategorijas ari VIP zonas ... poliem tomert neta svaks info par shito pasakumu, nekada vizualnika un websaita prieksh festa!!!
0
Nu tas ir spidoshi vienkarshi, tad Trejam Azagthotham jautat vajadzetu cik sapnjos vinjsh nosapnjojis savus neatvairamos gitaru solo:)))hehe
0
hehe :) labs jautaajums :))

biljetes pasuutiiju parastaas, kaajaas staavamaas. pagaajushajaa gadaa vareeja kas grib arii tribiinees pieseest, taas tur ir lielas diezgan, domaaju, ka shogad nevareetu buut savaadaak. peec visaadaam tur VIP biljeteem arii iipashas vajadziibas man domaat, ka nav :))
0
Es jau vakar darba izdrukaju uz A1 formata Metal Mania 2004 plakatu, visi prasa kas tads ir ,bet man jautri ka neviens nezina kas tas tadas par grupam, ja nu vienigi Morbid angel ko dazreiz dieman drilleju darba:)))hehe
0
reku sheku -lai nju tikai ar taam biljeteem viss sanaak kaa soliits:))))
0
Starp citu, Metalmanias oficiaalaa lapa, laikam nebij te veel paraadiijies shitais links:
www.metalopolis.pl/metalmania/english....
0
uj blja, slikti ka tik viens uz preses konferenci varees aiziet...
forshi skan -- truemetal.lv team ;))
0
starp citu, par pikja savaakshanu un taadu kaa pirmsbrauciena savaakshanos bij taada doma riitvakar ieksh M6 sapulceeties, ir atbalsts idejai?
0
noskaidroju preciizi - par taam biljeteem buus iepriekshpaardoshanas cena, taa kaa, kas brauc - pietaupiet vismaz 110 polju naudinjas prieksh taa :) (Ls 16.50 tipa)
0
nu vareetu, tikai apzini paareejos
0
vareetu pliiz konkreetu sarakstu ar brauceejiem uzraxtiit. Juat to be sure that i`m in!!
0
cik noprotu tad saraxts buus zinaams tikai riit,jo jaaapzin veel ceesu brauceeji,vai ne taa???
0
taa gan
0
Uz cikiem ir doma M6 savaakties?
0
es nezinu, varbuut uz kaadiem septinjiem?
0
thetrve lika painformeet, ka tikshanaas notiekas sarkanajaa iiru krogaa!
0
jap, M6 pagaidaam aizklapeets sakaraa ar saimnieku nomainju...:/

buushu sarkanajaa iestaadiijumaa taa ap septinjiem vai bishku peec, ja kas call 9119523.
0
nu ko, it kaa ar busu kantori viss buutu sarunaats, riit tik jaaiziet papiirus parakstiit un pikji samaksaat.

provizoriskie izbraukshanas apstaaklji:
shopiektdien, 12.martaa, plkst. 16.00 no Streelnieku laukuma (kaa jau ar dazhiem brauceejiem nospriedaam - diezgan simboliski :)
0
nuja, laikam taa arii beigaas paliek:

piektdien, 16.00 no Streelnieku laukuma
0
Man piektdiena briva:)))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas