0
[#]

4. aprīļa (piektdiena) vakarā klubā „Melnā Piektdiena” varēs baudīt plašu emocionālo un muzikālo spektru, ko Shadows of the Emissaries Curse tūres ietvaros mums piedāvās četras neatkārtojamas un savā stilā neapšaubāmi novatoriskas metāla grupas:

IMMOLATION
(Death Metal, ASV)
www.everlastingfire.com

MELECHESH
(Sumerian Thrashing Black Metal, Izraēla/Holande)
www.melechesh.com

GOATWHORE
(Black/Death Metal, ASV)
www.goatwhore.net

SICKENING HORROR
(Extreme Metal, Grieķija)
www.sickeninghorror.net

Sākums: 20:00 (klubs vaļā no 18:00)

Ieeja: 10 Ls

Biļetes koncerta dienā kluba kasē.

Immolation – pasaules ekstrēmās mūzikas kulta klasiķi death metal žanrā. Grupa nāk no Yonkers pilsētas Ņujorkas štatā, kur 1986. gadā, tobrīd ar nosaukumu Rigor Mortis, savus pirmos centienus radīt ko nebijušu un paliekošu kopā uzsāka Andrew Sakowicz un Dave Wilkinson. Gadu gaitā, protams, grupas sastāvs vairākkārt mainījies un papildinājies.
Pēc pāris gadiem izdotie demo ieraksti iedvesmoja Roadrunner Records noslēgt līgumu ar jaunajiem censoņiem, un šīs sadarbības rezultātā iznākušais Dawn of Possesion tiek uzskatīts par vienu no labākajiem debijas albumiem, kas nācis šajā grēcīgajā pasaulē. Un tas bija tikai sākums! Savas teju gadsimta ceturksni ilgās darbības laikā viņi radījuši brutālākās skaņas, ko cilvēka ausis dzirdējušas un prāts spējis aptvert, laužot visus un ikvienu priekšstatu par to, kādam jābūt death metālam. Unikālais stils un progresīvā jaunrade, attīstoties ar katru albumu, nodrošinājuši Immolation pelnītu līderu vietu. Tekstuāli viņi palikuši uzticīgi sākotnējam kursam: vērsties pret reliģiju, īpaši kristietību. Jaunākajos albumos Harnessing Ruin un Shadows In The Light tiek apcerēti arī politiski temati. Kādā intervijā Immolation vokālists/ basists Ross Dolans, lūgts novērtēt personīgo daiļradi 10 baļļu sistēmā un raksturot ar vienu vārdu katru no albumiem, izdarīja šādus atzinumus: Dawn Of Possesion - 8, vecs, Here In After – 7, savāds, Failures For Gods – 7, dzīvs, Close To The World Below – 8, tumšs, Unholy Cult -9, auksts, Harnessing Ruin – 8, smags, Shadows In The Light – 9, dusmīgs. Kā atzīst paši grupas dalībnieki, viņu mūzika visspēcīgāk iedarbojas tieši koncertos, ko mums noteikti vajag pārbaudīt un izbaudīt!

Melechesh (no ebreju valodas melech – karalis un esh – uguns), black metal grupējums, kura rašanās valsts Izraēla ir krasā kontrastā ar viņu radīto mūziku. 1993. gadā Jeruzālemē nodoties black metālam un ar to saistītām atrakcijām bija visai drosmīga doma. Taču tas nebija šķērslis armēņu/ asīriešu jauneklim Ashmedi savākt domubiedrus un radīt jaunu stilu – mezopotāmiešu metālu, kura galvenā ir idejiskā nostādne ir okultisms. 1995. gadā izdotais demo ieraksts izraisīja galēji pretēju emociju gammu: atzinību no black faniem un ideoloģisko vajāšanu no varas orgānu puses. 1996. gada debijas albums As Jerusalem Burns...Al’Intisar iezīmēja Melechesh virzību radīt kaut ko absolūti nedzirdētu. 1998. grupa savu darbību pārcēla uz daudz brīvdomīgāko Nīderlandi. Nākošajos albumos Djinn un Sphynx, turpinot risināt mitoloģiski okultās tēmas, Melechesh ieguva plašu atpazīstamību visā pasaulē, kļūstot par pirmo Vidējo Austrumu grupu, kas var lepoties ar tāda mēroga panākumiem. Jaunākais veikums albumā Emissaries iznāca 2007. gadā un no jauna apliecināja šīs vienības unikalitāti. Patlaban grupas muzicēšanas stils tiek apzīmēts kā sumerian thrashing black metal. Svaigi noslēgto kontraktu ar Nuclear Blast grupas līderis Ashmedi vērtē kā lielisku platformu attīstībai un iespēju savervēt savos tīklos vēl vairāk dvēseļu. Grupa pievērsusies radošajam procesam un strādā pie nākošā meistardarba.

Amerikāņu metālvienības Goatwhore savdabīgā nosaukuma izcelsme skaidrojama ar grupas paziņas izjūtu gammas raksturojumu pēc komunikācijas ar kādu striptīza dejotāju. Grupas iedīgļi meklējami 1997. gadā, kad trīs Luiziānas puiši no Thibodaux pilsētiņas nolēma pievērsties muzikāliem eksperimentiem vistumšākajā metāla mūzikas stilā. Jau 2000. gadā iznākušais debijas albums The Eclipse Of The Ages Into Black , ieturēts old school satanic black Metal stilā, apliecināja viņu potenciālu. Koncerti ar tādām prominencēm kā Kreator, Nile, Vader sekmēja atpazīstamību un stimulēja jauniem varoņdarbiem. Sekoja izaugsmes ceļš, bruģēts ar nopietnu darbu, talantu un vajadzīgās veiksmes faktoru palīdzību. Divi sekojošie albumi Funeral Dirge For The Rotting Sun un The Haunting Curse turpināja iesāktās tradīcijas, vīriem prezentējot sevi mežonīgi, melni un drastiski.

Dievu zemes Grieķijas pārstāvji ar romantisko nosaukumu Sickening Horror sola muzikālu pavadījumu emociju preparēšanai un izjūtu galējo robežu sasniegšanai. Grupa savas kopgaitas uzsākusi 2002. gadā, sākotnēji muzikāli ietekmējoties no vecākajiem kolēģiem death lauciņā Cannibal Corpse un Atheist, eksperimentālās grupas Dodheimsgard un arīdzan džeza skaņām. Tekstos iztirzātas zemapziņas un personīgo pārdzīvojumu refleksijas. Debijas albums ar nosaukumu When Landscapes Bled Backwards iznāca 2007. gada vasarā, un tam raksturīgs oriģināls skanējums, kurā ideāli sabalansēts melodiskums un brutalitāte.

Lai mūzika runā par sevi!

 

Komentāri
0
mega blieziens
0
Ek; man, kā nerīdziniekam, būs jāizlaiž; Gary Moore 24. aprīlī gribas...
0
mvahahha, buus blieziens, buuuus
0
Metalmanijaa IMMOLATION nospeeleeja ideaali, riktiiga galjas mashiina...taa kaa jaaiet obligaati veelreiz noverteet :)
0
MM nokavēju viņus, bet BA mani īpaši nepārliecināja, bet jāiet ir, kaut vai uz pārējām bandām paskatīties.
0
Ja uz šito būs tikpat maz cilvēku kā uz Bloodthirst, tad bobijam kaut ko salauzīšu.
0
vot maitas tik pamegjiniet neaiziet >:)
0
Cilvēki sanāk - a betona bloki jau priekšā...
0
Noklausījos visiem pa 1-2 albumiem un vislabāk laikam Melechesh patīk. Atgādina Rotting Christ un Samael. SICKENING HORROR arī OK, neslikts Technical Daeth ar dažiem Black Metal pribambasiem. GOATWHORE liekas visgarlaicīgākie, Destroyer 666 uz viņu fona ir ideju monstri. IMMOLATION jau biju gan dzīvā, gan nedzīvā veidā klausījies un iespaids tas pats - pietrūkst viņiem līdz A līmeņa grupas statusam. Nupat noklausījos pirmo un pēdējo album - pirmais likās pēc otršķirīgas Unleashed kopijas, bet pēdējais ar mākslīgi sakainu skaņu atgādināja citus garlaicīgos "midpaced" deseniekus - INCANTATION. Koncī viss var sanākt otrādāk, bet lielas pārliecības nav ... Eh, Suffocation kā derētu ...
0
Ja sanāks ieradīšos konci - un tikai dēļ MELECHESH!
0
Genies, Sorcerers and Mesopotamian Nights...
0
Incantationā nav nekā garlaicīga.
0
Nav, nav. Tik uz miegu nezkāpēc velk ...
0
Koncerts sāksies 19:30 !!!
0
Ai, ko nu var dirst. Immolation viņam redz nevelk līdz kaut kādam A līmenim, otršķirīga Unleashed kopija :D Unleashed paši nekad nav bijuši nekas vairāk par otršķirīgām kopijām (dzīvajā vispār vieno no garlaicīgākajām desas bandām), ja nu vienīgi izņemot Where No Life Dwells, bet ar tādiem vīriem kā Immolation viņiem i nav ko sapņot sacensties.
0
Haroš pizjģeķ, blāaaaaaaaaaaa, nahujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!

SICKENING HORROR nokavēju kādas 5 dziesmas, jo atvilkos 20:00., bet nākamie ~4 gabali iespārdīja - kvalitatīvs Technical Brural Death Metal triju vīru izpildījumā.

GOATWHORE patīkami pārsteidza, jo dzīvajā spēlēja klasisku teitoņu Thrash pie kura varēja patīkami pakratīt pačku. Tikai vietām panesās blastbīti un brutāls vokāls. jāatzīmē, ka vokālists bija lielisks gan kā frontmens, gan kā vokālists, jo lieliski dziedāja klasiskā Thrash manierā, vietām pagrovloja un paķērca un arī tīrais vokāls bija līmenī !

Milij Keša nospārdīja visus - lieliska atmosfēra un kačīgs muzons pie kura mati paši plīvoja apkārt. Varbūt vietām nebija tik labs, bet nākamajā momentā vienkārši visu nonesa ...

Immolation dzīvajā bija daudz labāks kā ierakstos, bet tomēr nespēja mani kārtīgi paraut. Profesionālais līmenis večiem ir ļoti augsts un skatīties uz ģitārista priekšnesumu bija tīrā bauda ... Kvalitatīva nāves masa augstākā labuma iepakojumā - nekas vairāk, nekas mazāk ....

P.S. Kā parasrti, tajā retajā reizē, kad nepārbaudīju aķīšus ieliekot foķikā, tie izrā'ijhās miruši, tāpēc ceriet, ka k
'ads cits ieliks fočenes ....

Bļin, kāpēc vislaik spiežas blakus esošie taustiņi ??????????????????????????...
0
Kā teica mūsu dārgais Iļjičs: Pimpis, peža, pist !!!
0
izteikšu neapmierinātību vadībai! nevajag tik brutāli labas grupas likt vienkopus... immolationam spēciņš pietrūka... :)

nu bet koncis tā spārdīja dirsu, ka mati cēlās stāvus un jumts beidzot arī tika nocelts MP!

p.s. galvu gan nevaru vairs pakustināt... :(
0
"SICKENING HORROR nokavēju kādas 5 dziesmas, jo atvilkos 20:00"

tjip parasti tā kā pierasts, ka grupas sāk nedaudz vēlāk spēlēt, bet te, kad oficiālais sākums ir 20:00 - jau paspējuši nospēlēt. bļa, es tā gribēju redzēt Sickening Horror, bet nu jā...

Goatwhore - pofig.
Milij Keša - instrumentāli labs, bet balss galīgi nekam neder. Ok, es laikam neesmu bleķer's, lmao. Bet vismaz forši, ka front džekam, kas mūs no sākuma visu laiku sauca par Lithuaniu un beigās pavisam ātri salaida ar vietējām meitenēm, priekšā nolika skaisto lapiņu - LATVIA.
Immolation - nēnormāli iespārdīja, nu nēnormāli. Jauki, ka bija gabali gan no pirmajiem albumiem, gan arī jaunos gabalus nospēlēja. World Agony dzīvajā vispār baigi iepēra. Nu kārtīga nāvīte, ko lai saka. Baigi labā attieksme, un jauki, ka atsāka spēlēt tās entās reizes, tiešām atsaucīgi jaukumiņi.

Nujā, kopumā jau moš arī bija to 10 ls vērts. Bet nu, hmm, nez.
0
Bija veerts!! alchemy of the black sun cult Goatwhore izpildiijumaa ^___________^
nee, ne,e kaut arii immolation es ikdiena aneklausiitos, dziivais bija speeciigs :O aarrr
0
Eh nu tā

SICKENING HORROR - manuprāt blieza ļoti labi un cienijami,
bet nu parcik zāle bij praktiski tukša, tad nu ar bij kā bij, nebij tur ko paraut,kādi 5 purni ieskaitot mani tik tur pačkas kratija :D kopā priekšā stāvēja , nu ļoti maz

GOATWHORE - šitos lopus jau ilgi ierakstos klausijos un arī dzīvos ierakstus skatijos tāpēc gaidīta štelle.
cilvēki jau bij ar +/- sanākuši tākā Goati spēja iekurināt pūli un panesās ellīga kačka, vismaz priekšā tā bija

MELECHESH - nu ko gaidiju to sagaidiju , blieza ļoti pārliecinoši, Vienīg liekas Ahmedam tur ar gitchu kautkas notika un kautko tur 1maja dziesmā čakājās. Bet nu bij labi

IMMOLATION - nu bij zvērā, riktīga gaļas mašīna , vienīg tas ka spēki bij jau izsīkuši spranda sāpēja, bet nu organizms pats kačājās mūzikas pavadijumā, bij pa pirmo
...

Kopumā varu teikt pasākums bij pa pirmo, ļoti labs
Arī skatoties pa malam varēj redzēt ka paši mūziķi nāca ārā kad spēlēja kāda grupa un viens otru atbalstija.

Nu bet protmas pārsteidza mani tas ka cilvēku bij tomēr salīdzinoši maz, kur tad palikuši visi lielie true
bet nu labi vairāk skābekļa tiem kas atnāca.
KAUTKĀ TĀ

Liels paldies organizātoriem

ps, varbūt vēlāk vel ko uzrakstīsu , laigan šaubos

0
a es vakar nedzēru. un laikam to nedarīšu arī turpmākajos končos... jūtos ģeniāli! spranda sāp tā it kā būtu aizgājis uz immolation konci! :D :D
0
Naivais Slayermans ... Pirms nedēļas uz Bloodhtorne & Co. bija mazāk tautas kā uz Sickening Horror (tas gan netraucēja ~moshpit uztaisīt :) Šeit jau pilna zāle gandrīz bij. Kādi 300-350 čeli.

Njā izskatās ka džeki pa tūrews laiku normāli sadzērušies kopā - viens otru slavēja utt. Goatwhore cik nopratu nospēlēja Melechesh (3 no beigām) un Immolation (2 no beigām) koverus ?

Hm, uz Anal Atack 1 ar būs laikam jāaizvelkas. Panna uz dupša un uz priekšu :D
0
Es nez kas tā pa grupu bij kas pirmā spēlēja, bet katrā ziņā tā viss vairāk iespārdīja.
No Melenchest gaidīju mazliet vairāk, bet bij kūl tie vīraki.
Un ba Immulation es kautkā neaceros vai nedzirdēju, bļ. Enīvej būs jānem piemērs no kautkā kas te izteicās par to ka nedzēra un nedzers.
Kā arī tik tiešām biju gaidījis vairāk tautu. Tad jau uz anālo pārtī!
0
Nu jā es uz Bloodhtorne & Co tā ar netiku tākā cik tur cilvēk bij es nezinu un kas tur darijās utt

bet nu kad siknesi beidza spēlēt zāle vel izkatijās patukša , vai ar visi stāvēja kautkā tā ka nevarēj redzēt :D
0
Uz Sickening Horror cilvēki bija tik maz tāpēc, ka nezināja, ka sāksies ātrāk.
viss bija super, tikai tā skaņa dažreiz ta bija normāla, tad nekāda. Immolation nospēlēja daudz labāk nekā Brutal Assault pagājušajā gadā. Iesmaidīju arī par Milija Keša solistu pirmajā rindā pie Immolation.
0
Parasti konchos nekratu pachku, bet nu shoreiz gan taa normaali. Saaka jau kakls stiivs palikt, pamaseeju un pilniigi njifiga- ne saap, ne galva neturaas. Jea!
0
Nu koncis bija gandrīz vai vairāk kā Ls 10 latu vērts, ņemot vērā cik maz par to var nopirkt. Visas grupas bija lieliskā līmenī gan tehniskā gan muzikālā ziņā. Tāpēc vēl jo vairāk izbesīja fakts, ka uz kkādiem frešbladiem un kārtējiem pašu nemaz ne tik kvalitatīvo grupu koncertiņiem (nerunājot par visām diskotēkām) cilvēki salasās daudz vairāk. Man šķiet, ka koncis bija nopietns un nozīmīgs notikums Latvijas metal koncertu dzīvē, tāpēc cilvēku neatsaucība šķiet diezgan nožēlojama. Sak dzert alu kā metālisti gribam, bet maksāt par labu koncertu ne. Nu ok paši vainīgi, vismaz nebija pārbāzts.
Grupas protams spārdīja. Katra pa savam. Piemēram likās, ka enerģijas ziņā Goatwhoram tās bija pat brīžiem vairāk kā pašiem Immolation... nu vismaz vokālam... Melechesh savukārt izcēlās ar īpatnēja saspringuma izturēšanu, kas bija tāds diezgan intriģējošs moments priekš šī stila kā tāda. Arī Sikening horors bija ok. Žēl gan ka viņi sāka spēlēt tik laicīgi. Nu par Immolation, tur nav daudz ko piebilst - tas ir tas kas liek kādu grupu dēvēt par headlaineriem - kad šie spēlē, tad izejas vairs nav. Un pēc tam ir tāds: "O jōōbtvai.... tas gan bija..."
0
Koncerts no tiesas bija apmekleeshanas veerts. Publika kaarteejo reizi nepatiikami paarsteidza, un koncerta saakumaa pat shkjita, ka pat puse no atnaakushajiem nesalasiisies. Nu ko - saprotami par tiem, kuri uz koncertu kaut kaadu iemeslu deelj atnaakt nevareeja, bet pat paareejiem iisi un vienkaarshi: MULJLKJIS TAS, KURSH NEATNAACA! Un lai iet dirst, ja peecaak veel kaads breec, ka nebrauc normaalas grupas, vai nav normaalu koncertu!!!
Attieciibaa uz publiku - veel pieziime pashmaaju kucheleem, kuraam laikam ir jaaatgaadina, ka viena lietra ir fanot par grupu, bet otra, piestraadaat par tuures groupies prieka diviiziju. Taa kaa visai labi sapratu to dzheku, kursh savu beibi, kura kaut kaadam staaram bija kaklaa kaarusies vinja acu priekshaa, taa smuki ar jauku gruudienu (un varbuut veel ko vairaak) palidinaaja zem solinja un atstaaja kaucot (es, kas saakumu neredzeeju, peecaak dabuuju vilkt laukaa... :D), taadejaadi, laikam, pasuutot ...
Par koncertu:
Varbuut arii bija taa vaina tur, ka tas fests saakaas bishki aatraak nekaa bija plaanots, jo tie, kuri nokaveeja SICKENING HORROR, no tiesas zaudeeja visai daudz. Es, savukaart kaarteejo reizi konstateeju, ka griekju metaals mani atkal nav pieviilies, par ko peec uzstaashanaas arii atzinos pashiem grupas daliibniekiem.
GOATWHORE. Jaaatziist, ka no visam pasaakuma labajaam grupaam shii mani aizkjeera mazaak, lai arii nebuut nebija sliktaaka par paareejaam. Speeciigs old school deathrash black, lai gan briizhiem pavilka uz monotonitaati. Kaadaa pirmspeedeejaa dziesmaa jau tieshaam likaas, ka ir par garu taa vinju uzstaashanaas.
MELECHESH. Laikam jau MELECHESH visiem vairaak atminjaa paliks ar to ka Ashmedi muus uzrunaaja kaa Lietuvu, un ar to, kaa tas vinjam tika aizradiits ar uz toletes papiira uzrakstiitas "Latvia" shiltes priekshaa nolikshanu. Tuuliit peec vinju uzstaashanaas es shim apprasiijos par sho miseekli - skaidrojums vienkaarshs: peec peedeejaa koncerta Somijaa, shie braukushi uz shejieni un shim it kaa esot pateikts, ka veel buus koncerti Lietuvaa, Latvijaa un Polijaa. Ar sho domu shis arii esot aizmidzis un pamodies jau Riigaa, kur neviens vinjam taa arii neesot pateicis, kur tad iisti vinji atrodas, savukaart shis esot padomaajis, ka koncerti notiek taadaa seciibaa, kaa vinjam tas ir ticis pateikts - Lietuvaa, Latvijaa, Polijaa. :D :D Uzstaashanaas saakumaa gan bija kaut kaadas kjibeles ar vadiem un skanju, kas vai nu pamatiigi foneeja un bija dzirdamas visu uzstaashanaas laiku, vai arii pazuda pavisam, neskatoties uz visai interesanto muzikaalo materiaalu, ko, pat neskatoties uz mineeto kljuumi ar skanju vareeja baudiit pat ljoti cieshami - taadaa zinjaa cepuri nost, jo vechi savu lietu prot!!!
Vakara naglas IMMOLATION. Nu nedziivojam mees tik attiistiitaa valstii, kuraa koncerti notiek tik biezhi, ka mees jau vareetu buut pieradushi pie tik labu grupu koncertiem viena vakara laikaa (shito domu man shodien izteica Edenbeast - autortiesiibas vinja :D :D :D) - taapeec jau IMMOLATION uzstaashanaas saakumaa vareeja just, ka publika ir manaami nogurusi. Neskatoties uz to, IMMOLATION norulleja pat ljoti labi, lai neteiktu vairaak. Izlaadeeshanaas par visiem 1000%, kam sekoja neliels afterparty, kura laikaa uz kulinaaraas maakslas pamata tika manaami izcuukota backstage muuzikju telpa, kad paaris cilveeki no MELECHESH, un, ja nemaldos, arii GOATWHORE, kaa arii viens no tuures skanju tehnikjiem no desas un baltmaizes shkjeeliiteem uz sienas salipinaaja Wellnsvinjsazinko, ko pasludinaaja par maakslas darbu un peec mana ieteikuma nosauca "Sousages are falling like rain", jo taas desas patieshaam no griestiem bira visai biezhi...
Ak, jaa, muuzhiigajiem njerkstonjaam - es tachu shoreiz na tikai ar tiem muuzikjiem aprunaajos, bet arii visai labi ietuseeju. Apskatieties spogulii - vai neesat jau zalji?!
0
Ā! Jā, jā, bija viens tāds apaļīgs onka, kas pie visām grupām mēģināja pieslānīties un centās iepazīties. Tie nabagi nezināja, kā no viņa atkratīties...

Mēs jau daudzi varētu pieiet, piemēram, pie Melechesh frontmena un pateikt:"Hey! That was a great show! It is fckn awesome to have you here in LV, I hope you are enjoying yourselves as much as we are..." (seko sirsnīgs IT Warpath veidīgs rokasspiediens :D ar cerību, ka šams guļot pludmalē atvaļinājuma laikā siltās zemes krastā atcerēsies tavu silto smaidu :DD
0
fak nu kāpēc Sickening Horror spēlēja pirmie?
0
Kaadam bildes i? Iznjemot J.Zarinju
0
īzīgetā būtu kaut kad jābūt
0
un kur tās J.Zariņa bildes var redzēt?
0
check out metalshow.lv ;)
0
jzfoto.lv
0
I.T.Warpath galvenais noliek grūpijas un pats kā tāda uzvedās. :)
0
man vecicis I.T.Warpath, metaas aciis... vislaik veeroja visus kautko mekleeja :D respect viņam ...taadaa vecumaa apmekle koncertus .. :D
0
Manuprāt apmenklētāju skaits bija pietiekams, lai koncertā varētu labi justies - pietika gan skābeklis, gan vieta kur matus izpurināt bija, neviens uz kājām nekāpa un arī draugus bij iespējams pārvietoties pa zāli, lai pakomunicētu ar draugiem :D Liels prieks, ka uz šo koncetrtu bij atbraukuši arī igauņi, tādejādi jauki papildinot apmeklētāju rindas. Un pats koncerts bija lielisks. Vairāk tādu mums vajadzētu!
0
Eu, veči, man gan šķiet, ka jūs mani tur vispār redzējuši neesat, bet izlasījuši to mazo piezīmīti mana raksta beigās, aktīvi sākat ar īkšķa žīšanu un ar pa muti diršanu nodarboties. Jeb vai jums tā latviešu nacionālā kaite (skaudība) ir tik liela? Kurš tad ir vainīgs, ja jūs, tādi kaktu rūcēji un netā dirsēji būdami, paši nespējat pat pie mūziķa pieiet un paldies pateikt, turot viņu par kaut kādu neaizsniedzamu dievu. Man tas ir pilnīgākais "PO!", vai viņš mani tur kaut kur atceras vai ne - viņiem tādi rokas spiedēji un atzinības paudēji pienāk simtiem katru tūres vakaru - bet tas ir tas fakts, kas liek viņam saprast, ka uz šejieni tas nav atbraucis veltīgi ka publika arī šeit ir tam draudzīgi noskaņota, un, ka labprāt redzētu to uz vietējām skatuvēm vēlreiz. Pie tam, ja man reiz bija tāda iespēja - atrasties backstage-ā, tad kāpēc man to neizmantot un ar mūziķiem neparunāt? Neesmu jau kaut kāds stresains mazais2.
0
Mazais2 nav nekāds stresains. mazais2 ierēc par tevi, jo tu tāds foršs esi.

Patiesībā mazajam koncis galīgi negāja pie sirds.

Immolation bija vienīgā banda, kas patika un ko pievienošu pie savas ikdienas play listes. Galu galā, es nevienu no grupām pirms koncerta nebiju dzirdējis.
0
Neņem dzīvi pārāk nopietni! ;)
0
mazais2, dranķagabals tāds! :D Es tikko pacentos tavu profila bildi apskatīt!!! :D :D Labi, ja mani pazīsti, varbūt citkārt atgādini kas esi - nebaidies, nekaušos. :D Uzjautrināji.
0
nu nesanaaks tagad buut Latvijaa kaadu laiku, taa jau vareetu :D
kauties jebkuraa gadiijumaa neiesaku, savaadaak es sev neveelos kriminaalo rekordu, pirms meenesha vienam cilveekam paarlauzu roku. tas taa... siikumi

un koncertaa tu mani taapat redzeeji, kad runaajos ar KK, varbuut vairs neatceries. Prieks, ka uzjautrinaaju :D
0
Redzēt tad varbūt arī redzēju, bet vai zināju, un vai atceros...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
PeterisP
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas