0
[#]

Pirmie albūma akordi atsauc atmiņā tāda paša viena cilvēka projektu Catacombs. Nu, šausmīgi līdzīgi. Tāds ventilācijas šahtā, trubā vai alā skanošs Funeral Doom. Catacoms gan ir primitīvāks, jēlāks un acīmredzot rakstīts bez metronoma. Šis ir mazliet noslīpētāks, tomēr tik un tā to var nosaukt par Catacombs brāli, vai pat mazliet kārtīgāku dvīni.

Nav slikti, patiesībā. Uz visa pārējā draņķīgā Funarel Doom fona, kas radīts pēdējos gados, šis projektiņš spēj aizķert klausītāju, un piesaistīt uzmanību kaut uz vienu, divām kompozīcijām. Depresīviem, uz metālu tendētiem tīņiem un muzikālajiem eksperimentētājiem gan ļoti patiks. Novēlu patīkamu klausīšanos un slīgšanu vēl dziļākā agonijā un pamestībā. Tieši tas ir galvenais un vienīgais, ko Mistress of the Dead mums spēj piedāvāt. Perfekta mūzika naksnīgām tava dzīves noslēguma apcerēm.

80/100

E.

 

Komentāri
0
Šitais būs jāpalūko.. Viens no viņa iepriekšējiem albumiem - "Beneath Funeral Flowers" - bija makten spēcīgs.. Piesaistīja tas, ka, atšķirībā no dažādām citām grupām, kurām funeral doom birkas tiek izsniegtas bez redzama iemesla, šis projekts tiešām rada bezkompromisainas un līdz zobu griešanai pliekanas bēru himnas..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Komentāri
Viskas