0
[#]

Brauciens: MEGADETH Igaunijā

2010. gada 16. jūlijā (piektdiena) Igaunijas pilsētā Haapsalu pirmo reizi ar ekskluzīvu koncertu Baltijas valstīs uzstāsies leģendārā “lielā četrinieka” (pie tā pieskaitāmi vēl Metallica, Slayer un Anthrax) grupa – MEGADETH (ASV). Koncerts notiks Haapsalu pils teritorijā, kas padarīs svētku atmosfēru vēl episkāku. Kā viesi šajā koncertā piedalīsies vispopulārākie Igauņu folk metāla pārstāvji – Metsatöll un folka apvienība Oort arī no Igaunijas.

Megadeth - amerikāņu trash metāla grupa, kuras līderis, dziedātājs un dziesmu autors ir Deivs Masteins. Grupa tika dibināta tālajā 1983 gadā, pēc tam, kad Masteins pameta Metallica. Vairāk kā 25 gadu aktīvas darbības rezultātā Megadeth ierakstīja 12 studijas albumus, trīs mini albumus un divus koncerta albumus. Megadeth skaitās viena no veiksmīgākām trash metāla grupām, pārdodot vairāk kā 25 miljonus plates visā pasaulē, ieskaitot uz „Grammy” nominēto Countdown to Extinction albumu. ASV grupa saņēma četrus platīna albumus, sešus zelta albumus un septiņas reizes tika nominēta „Grammy” balvai, kā labākā grupa „heavy metal” žanrā.

2002. gadā grupa apturēja savu darbību, jo Masteinam sākās problēmas ar roku, bet pēc fizioterapijas kursiem Megadeth atgriezās 2004. gadā ar albumu „The System Has Failed”, kas ieguva 18. vietu populārāko albumu topā žurnālā Billboard. Jaunākais Grupas albums „Endgame” tika izlaists pagājušajā gadā septembrī un veiksmīgi debitēja Billboard topā ar devīto pozīciju.

Eventtravel.lv visiem grupas faniem no Latvijas piedāvā lielisku iespēju apmeklēt šo koncertu, piedaloties izklaidējošā braucienā uz koncertu un atpakaļ.

Brauciena laikā, lai uzturētu pozitīvu gaisotni pirms koncerta, tiks rīkoti konkursi, notiks atrakcijas un citas aktivitātes. Visus brauciena dalībniekus gaida patīkami pārsteigumi un balvas!!!

Biļetes braucienam, var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena tikai 17 Ls. Vietu skaits ierobežots!

Biļetes uz pašu koncertu arī ir pieejamas visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.

Vairāk informācijas par organizēto izklaidējošo braucienu uz koncertu: www.eventtravel.lv, info@eventtravel.lv, +371 27 08 60 38

Brauciens: MEGADETH Igaunijā: afiša

Komentāri
0
!!!!!! super!
0
varēja ielikt vē kādu 86 gada bildi :D
0
pa cik vispār koncis?
0
0
Tas rižiks gan tāds jauns un sprauns izskatās savos bez kapeikas 50 gados, neskatoties uz patērētā alkohola un citu apreibinošu vielu daudzuma! Šamo jau vajag sūtīt kopā ar Oziju uz zinātnisko izpēti!
+5
Kādu vēl Oziju nah. Lemijs savos 65 izskatās daudz labāk.
0
Tiešais links uz biļešu iegādi:

www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika...
0
Nu cik var? Nevis "TRASH", bet gan "THRASH" metāls!!! Nav tāda "trash (miskastes)" metāla ;)
---
www.troksnis.lv
+1
^ man pat ir šai tēmai veltīts krekliņš ;(
+1
^^ ir gan miskastes metāls, šis piemēram:
www.draugiem.lv/terauds
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas