0
[#]

Pēc atgriešanās no Viļņas un nelielas ieskriešanas mājās, kur gandrīz nekas cits, izņemot nekvalitatīva flaijera izdrukāšanu, netika izdarīts, atkal devos Vecrīgas virzienā, lai būtu klāt Latvijas jauno metāla grupu konkursa Fresh Blood noslēdzošajā un izšķirošajā kārtā – finālā.

Šoreiz pie Depo durvīm jau stāvēja diezgan iespaidīgs potenciālo koncerta apmeklētāju bariņš, un uz brīdi galvā pat pavīdēja doma, ka, iespējams, varētu nemaz netikt iekšā. Par laimi rindas kustējās visnotaļ strauji un jau pāris minūtes vēlāk atrados vecajās labajās Depo telpās.

Par to, ka jāuzstājas arī Nameless Falls, izlasīju tikai nākamajā rītā, un īsti nemaz nevaru pateikt – bija viņi vai nebija, lai vai kā – šos neredzēju. Prieks arī par pie sienām izlīmētajām Behemoth koncerta afišām.

Pēc diezgan gariem grupu ķīviņiem, kurš spēlēs pirmais, šis gods pienācās Fimozam. Spēlēja tieši tā kā es to no viņiem biju gaidījis – sūdīgi. Nekāda progresa, pilnīgs stulbums un debīlisms. Tiešām žēl, ka viņi tika līdz finālam, pie tam arī tajā apsteidzot dažu labu normālu grupu. Labi, par viņiem pietiks - nevēlos atcerēties tās šausmas, ko biju spiests dzirdēt.

Otrie bija, kā vēlāk noskaidrojās, visa šī balagāna uzvarētāji doominieki Eternal Snowfall. Nevarētu teikt, ka nepelnīti, bet mani tomēr kaut kā nepavilka tik ļoti kā nākamās grupas. Šeit arī visvairāk bija jūtams skaņas kvalitātes trūkums, jo meitenes vokāls bija daudz par skaļu, bet dažu labu citu instrumentu no otra zāles gala vispār nevarēja dzirdēt. Potenciāls jau nu grupai, protams, ir, tikai ceru, ka nesabojās visu ar kaut kādu zemas kvalitātes demo ierakstu rakstīšanu, bet kādu laiku vēl patrenēsies koncertos.

Nākamie – In The Bush. Kad ienācu zālē, likās – pilnīgs pizģec – džeki vēl pavisam jauni, bet jau mauc kā zvēri. Šķita, ka manas balss liktenis beidzot ir izlemts, bet – nekā... Ar laiku priekšnesums palika arvien vārgāks un vārgāks, un beigās Black Sabbath – Paranoid kaveris bija jau pavisam švaks, un pēdējo dziesmu par neko vairāk kā vien sūdīgu humoru nenosauksi.

Pēc šīs grupas pavisam sadrūmis un noguris apsēdos krēslā un jau sāku domāt - braukt mājās vai palikt un vienaldzīgi gaidīt koncerta beigas, kad manas emocijas krasi mainījās līdz ar Frailty kāpšanu uz skatuves. Jau ar pirmajām skaņām sapratu, kas tas ir kaut kas lielisks. Parasti man šādas grupas ne visai iet pie sirds, bet šovakar laikam bija izņēmums, jo biju pilnīgi sajūsmā par priekšnesumu. Lieliski uzburtas noskaņas, perfekts izpildījums – viss, ko vien vajag.

Un kā pēdējie Depo sienas satricināja Mutilate Myself. Tā kā lielākā daļa skatītāju jau bija aizvākušies, grupai nācās spēlēt diezgan plānām skatītāju rindām. Atkal labā līmenī bija vokālists, kas pamatīgi uzkurināja publiku, likdams viņam parādīt, kur mājo pasaules labākie hedbengeri, aicinādams pirmajās rindās esošos uz sacensību, kurš labāk ierūks mikrofonā grupas nosaukumu, un visādi citādi padarīdams uzstāšanos interesantāku. Lai vai kā, bet šīs grupas priekšnesumus vērot ir daudz interesantāk nekā pārējo. Jāpiemin, ka uzstāšanās beigās grupa nospēlēja arī Sanctimony kaveri.

Ilgi domāju, kurai no grupām atdot savu balsi, un beigās tomēr nonācu pie slēdziena par Frailty. Pie reizes, apsveicu Eternal Snowfall un novēlu veiksmi arī pārējiem.

Kudars.

 

Komentāri
0
Kudar! Fimoz? .... heheheheh!
0
Frailty - kristīgais metāls!
Edenbeast - labāk nebūtu neko runājis pēc pirmās dziesmas - es tur galu no smiekliem dabūju.
Iesaku nākamreiz uzstāties starpkonfesiju kaut kādā pasākumā....
0
Kudaram - ultra bloody brutal thanx:)))) Luuk, deell ssaadiem vaardiem pec koncerta ir jeega censties, mociities un audzet liimeni, lai naakamjaa ssovaa nospeeleetu veel labaak, kvalitatiivaak priekss passmaaju metaalistiem, kas ssoreiz tiessaam paarliecinaaja MUTILATE MYSELF! Keep fuckin' support deathy metak and keep it alive !
0
isstaas, ka neko iipashu neesmu palaiduse garaam.
0
Deathperado, tu ko?? galīgi aptaurēts esi?? Frailty ar kristietību nav nekāda sakara. Ja es citēju ko tādu, tas nenozīmē, ka tas ir jāsaprot reliģiskā kontekstā. uz bildes izskaties liels onkulis, a muldi kā pokemons.
0
Par Frailty:
Nu, sorry, bet tas ir pilnīgs sviests - kristīgais metāls, lūk tā notiek, ka neieklausās, ko cilvēks strap dziesmām saka. Nu tiešām, domājat, ko runājat!!!
0
Laba diena:
AICINĀJUMS - tas cilvēks, kassestdien no Depo aizgāja mājās ar MANU mēteli, pievācot arī šalli, cepuri un cimdus, un atstāja savu jaku karājoties DEPO, LŪDZU zvanīt man 8344860 un atgriezt manu drēbi atpakaļ!!!!!
P.S. Savu jaku var dabūt DEPO!!!!!!!!!!!
0
es tieši ieklausījos, ko starp dziesmās teica... (konkrēti pēc pirmās, kas izklausījās pēc sprediķa).
un tāpēc arī man radās tāds viedoklis.
Ok, tā kā man ir sevišķi stipras antipātijas pret kristietību, tad es visu uztveru ļoti saasināti...
0
Tas takš nekāds sprediķis nebija viss, tikai tāds intro katrai dziesmai, kam ar kristietību nekā kopīga nav. Nākamreiz pievērs uzmanību jēgai!!!
0
Jā, Deathperado! Pievērs uzmanību jēgai! vajadzēja tev kalusīties uzmanīgāk, tad būtu dzirdējis patieso nozīmi tam ko teicu. bet, ok. uzskatu to par pārpratumu no tavas puses. atceries, ka reliģijai jebkādā formā nav nekā kopīga ar mākslu, ko sevī ietver metal. stay dark.
0
Stay satanic, be true and go in dark forest!
0
Stay Alive In Hell +
0
Frailty viena no labākajām grupām nākotnē godīgi es saku.
0
hail, Behemoth... :)
0
hail,hail
0
bet man liekas, ka pašas labākās grupas Latvijā TAGADNĒ ir Dark Domination un Urskumug (Skyforger netiek šajā līgā iekļauti, tur tāpat nav jautājumu)!
0
nu kā kuram Urskumug arī nav peļami
0
Frailty tā turpināt(labu mūziku spēlēt)
0
ehhh negribu but rupjsh! bet ka cilveks kas klausas Manowar var ta izrunaties par cilvekiem? par mani ar ta izrunasies? vai tikai aiz muguras pikstesi ka es esot iedomigs lops?
0
adresats pats sapratis :)
0
nezinu nezinu
0
es shodien ar audzeeju spriedu! kads no fimoz vai mutilate myself varetu iedot kudaram pa kjirbi par shadiem vardiem :)
0
Vampīr, tu pats vispār apjēdz, cik stulbs ir tavs pēdējais komentārs?
0
a tu apjedz cik stulbs esi tu?
0
a ko tu man padarisi? dirsisi virsu aiz muguras? a bail nav?
0
Un kur tad es esmu rakstījis, ka gribu tev kaut ko padarīt? Man tu un tādi kā tu ir pilnīgi vienaldzīgi.
0
Es te šodien spriedu, ka kāds no Cradle of Filth vai Slipknot arī varētu atbraukt un iedot tev pa ķirbi, jo tu savu "kritiku" pret viņiem arī izsaki "aiz muguras" nevis acīs. :D
0
nu lai brauc un dod! tad es ari tev iedoshu, jo man teica ka tu mani noliekot aiz muguras! gribi pa purnu briljainais akst?
0
Man tu un tādi kā tu ir pilnīgi vienaldzīgi.

un tip es esot iedomigs? :DDDDDDDD
0
Izlasi savu komentāru vakar, plkst. 21:44 un tad padomā vēlreiz, kurš šeit jānosauc par ākstu!
Noliekot aiz muguras... Suņa murgi! Es tevi knapi pazīstu. Un man ir pilnīgi vienalga, kas tev ko ir teicis. Mums pat nav kopīgu paziņu. Tev liekas, ka man nav ko darīt un es eju vērpt par tevi kaut kādas intrigas?
Un, ja gribi turpināt gvelzt šitās stulbības, raksti uz mailu!
0
pajauta zanitai mergli! ance ar teica ka tu pedeja laika esi palicis bik idiotisks! zheel, es ta dzirdeju ka tev ari draugu vairs neesot, tapec jau mums nav kopigu pazinju!
lab piedot par mutilate myself njemu vardus atpakalj, bet par fimoz...
Pēc diezgan gariem grupu ķīviņiem, kurš spēlēs pirmais, šis gods pienācās Fimozam. Spēlēja tieši tā kā es to no viņiem biju gaidījis – sūdīgi. Nekāda progresa, pilnīgs stulbums un debīlisms. Tiešām žēl, ka viņi tika līdz finālam, pie tam arī tajā apsteidzot dažu labu normālu grupu. Labi, par viņiem pietiks - nevēlos atcerēties tās šausmas, ko biju spiests dzirdēt.

njaaa gudrs tu gan esi! iedomigs jau dotaja momenta esi tu!
0
Tev ir problēmas saprast vārdu savienojuma "raksti uz mailu" nozīmi?
Un Fimoz ir sūds. Viena no visu laiku sūdīgākajām metāla grupām, ko jelkad esmu dzirdējis. Tas, ka man viņi nepatīk, norāda, ka esmu iedomīgs? Nesaprotu, kā tev viņi var patikt.
0
man slinkums tev kautko rakstit uz maila! pajolinj! vajadzetu tevi bik pamaseet!
0
Pat netaisos atbildēt uz šitajām stulbībām. Ja gribi pakasīties, neesi nācis uz īsto vietu.
0
kudars, klau a Manowar nav suds...?
Es te ta palasiju un izdomaju laikam jau ka tevi vajadzeja palaist ka FRESH BLOOD Finala galveno "zvaigzni" un tad es varetu rakstit recenzinu: "cik gan sudigi tas palis ar brilem tur njemas... ne nu vispar ne publiku nejedz iekurinat ne shovu uztaisit..." (diezko patikami nav ko?)
Zini ko es tev ieteikshu, ieed Aktivo ogli un beidz tik daudz pljutit... :S
0
Un kāpēc atkal tiek iesaistīts Manowar? Nē, nav sūds gan. Tu ko, mēģini Manowar salīdzināt ar kaut kādu Fimoz? [Tumšā tauta]
Lai vai kā, ko tu no manis vispār gribi? Vēlies, lai es rakstītu kaut kādus glaimojošus aprakstus par Fimoz tikai tāpēc, lai viņiem būtu patīkami? Es rakstu par koncertu, man ir vienalga, kā kurš jūtas. Ja viņi spēlē sūdu, tad tā arī saku.
Un, ja gribi rakstīt recenziju, vari to darīt arī negaidot mani uz skatuves - uz priekšu!
0
Dažs labs navaid dzirdējis par INDIVIDUāLO GAUMES IZJūTU! Man arī Fimoz netīk, un zinu vēl purnus, kuriem arī Fimoz neiepēra. Ko tad tagad darīsiet? Iesiet visus kaustīt?
0
es ne jau par to! es par kudara lielisko attieksmi pret visu! vinjsh runa taa itka stradatu kada uberkrutaa headbangeru zhurnala! nedaudz iedomigi no vinja puses, plus vinjsh mani par tadu uzskatos :DDD
0
nu es jau ar taka neemu stara par Fimoz bet nu jebkura gadijuma ja es butu vinju rindas un man butu tas gods satikt Ledinja kungu pamuti iedotu.. :DDD
0
Ja tu būtu Fimoz rindās, tad tev pašam būtu jāuzmanās, ka kāds no publikas neiedod pa muti par to, ka šitādu sviestu spēlējat.
0
Kudars, lol :))) Fimoziem bija liidzi vismaz 30 skinu, vinjiem nenokaa nav jaauzmanaas, jo vinji tur visu prieshu aiznjeema!Turklaat Fimoziem visiem ir virs 20 gadiem, neviens vinjiem pa muti neiedos! Driizaak Tev iedos pa muti tie skini, ja Tu tur daudz dirsiisi. Ja nepatiik Fimoz, tas nenoziimee, ka vinji ir suudi, dazhiem vinji liekas diezgan gruziigi(man - NEE), bet es turu savu viedokli pie sevis un iesaku Tev arii taa dariit!
0
Bet iisteniibaa Fimozi bija reeciigi, nekad muuzhaa taa neizreecos:DDDDD
0
Izlasi manu pēdējo komentāru pirms sāc te spriedelēt!
0
Nu, labi, pirmo reizi reizi skatījies Fimoz un izrēcies. Nākamreiz arī smiesies? Un trešajā vai ceturtajā? Diez vai tev viņi vēl liksies īpaši smieklīgi. Esmu redzējis vairākas reizes un ar katru reizi izklausās arvien sliktāk. Parasti normālām grupām ir otrādi...
0
Un man ir vienalga, ka kaut kādiem slāvu skiniem patīk. Viņiem, iespējams, patiktu arī uzspridzināt Brīvības pieminekli.
0
a es vienmer reecu par manowar! ta mums ar audzeeju kopejaa ierekshanas teema :DDD
0
un Manowar tev neshkjiet smiekligi... ???
0
un kaa veel shkjiet :)
0
nu Fimoz tieshaam ir smiekliigi, taa liekas visiem! ko juus kudaram pieseejaaties!
0
nedrikst? man vinjs nepatik! ar to momentu kad vinjsh mani nosauca par jauno krievu! nav ko muti palaist punjkjutapam :/
0
Manowar ir super! Tie ir true metal warrior!
0
Jaa, Manowar ir super, bet ""kudaram biksees ir kaka""=)))))))
0
Oi, oi - kāds te mums bārstās ar otrās klases cienīgiem apvainojumiem!
0
bet kads mums te ir nedaudz pamuljkjitis!
0
Un es zinu, kurš!
0
kudars - lohs un teema sleegta! Pietiks te laiku teereet!
0
burviga atzinja! klau kudar mosh izkaujamies vienreiz? tad zinasim kursh mums te ir malejinja! ta kaa pieturi savas debilas domas pie sevis
end of the story
0
Officiaals pazinnojums:

1. apriilii, Ceesiis, klubaa Vidzemnieks, saakums 21 00 ,notiek rock/metal fests. Nu musejiem speelees Mutilate Myself un Flaying. Juusu atbalsts buus vajadziigs! Tappec barauciet un atbalstiet un mees pretii atdosiem veel speeciigaaku death metal triecienu! Support Latvian death metal! Thanx!

p.s.

To Eternal Hate!

Tev te jaabuut 100%, jo peedeeja musu dziesmaa saucas " Eternal Hate:) :)

UN PAREEJIEM ARIIIIIIIIII!

0
To Hellhammer,
:((((( Man ljooti zheel, bet neiznaaks, jo esmu saslimis un man nebuus jeega braukt uz death-metal konci, ja nevareeshu pakaifot liidzi smagajiem ritmiem! Buutu pateicis aatraak, es buutu pielicis visas puules, lai izaarsteetos un izbriiveetu laiku tik noziimiigai dienai!!!
HAIL! Un lai veicaas!!!!
0
Forsha diskusija. Nav slikti vakaraa pirms miega relakseeties.
0
bļeģ, Kudar, tevi vajag izpist caurumā par to, ko tu ierakstīji par fimozniekiem, kritiķi bļe... varu saderēt, ka nemaz pat neklausījies...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
Dethecrator
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas