0
[#]

Vēl divi apskatnieki- thetrue un Hopkins ir uzrakstījuši savu viedokli par melnās nāves nakts 2. daļu, novērtējuši ļoti atzinīgi.  Viņu viedokļus lūdzams skatīties zemāk.

thetrue apskats

Pasaakums bija nudien uz goda, kaut saprotamu iemeslu peec nebija taas true-underground atmosfeeras, kas pagaajshgad ;) bet kaa saciit, savaadaak, tomeer labaak. jaacer, ka shii labuma izaugsme turpinaasies vismaz gjeometriska progresijaa un ieksh "Black Death Night 3" redzeesim vismaz 3 Impaled liimenja blices ;))) tomeer no naakotnes paregjoshanas atgriezhoties pagaatnee... sestdienas Latvijas blichu paraade mazliet mazinaaja manii veesturiski ieseedeejushos pesimismu par vieteejaa sceenaa notiekoshajaam aktivitaateem, kas kaa izraadaas plaukst itin zalji. Peec kaartas... Apaatiju neredzeeju. Patiikams paarsteigums bija Disease no Daugavpils (frontchikse-vijolniece ar publiku pat latviski komuniceeja, kas ir diezgan neparasti prieksh taa regjiona bandaam) - instrumentaalzaagjis ar vijoli pa vidu, ar kopumaa juutami doomisku piesitienu. Taa jau dikti inchiigi, neko tamliidziigu vieteejo grupu izpildiijumaa dzirdeet nebij naacies. Uzkrita veelme biezhi mainiit mochiishanas tempu dziesmu viduu, pat vairaakas reizes vienaa dziesmaa, kas vispaar prieksh taada daudzmaz energjiska doominja ir baigi sveetiigaa lieta, dazhbriid sanaaca jau nu a***enna labi, bet kopumaa taa ir lieta, pie kuras vajadzeetu piestraadaat, jo biezhi vien taas paarejas izklausiijaas kaut kaa neveikli un nevietaa, piemeeram, taa vietaa lai attiistiitu uz priekshu kaadu aatro momentu, tiek uztaisiits iebremzeejiens, kas atstaaj "pljuksh" efektu... vijole arii tika drusku par daudz izmantota, taa nepaartrauktaa chiigaashana mazliet ausis nogurdina, vijole vareetu buut par piedevu grupas speeleetajam muzonam nevis taa centraalaa ass. Veel buutu baigi kruta, ja dziesmaas ieviestu atsevishkju instrumentu solomomentus, tb kad kaadu gabalinju uzsvars tik likts uz vijoli, tad uz (kaadu no) gjitaaraam, utt, tas viss papildina dazhaadiibu un attieciigi rada interesantaaku muzonu. Visaadaa zinjaa bija OK.
Par Preternatural. Laikam aizgaajushi tie laiki, kad tika koncertos pie katras otraas dziesmas piesaukts Entombed un koncha beigaas bonusaa nobliezts Sepulturas kovers :) Vispaar jau man tas muzons, ko vinji agraak speeleeja ljoti labi patika, bet zinaamas paarmainjas laikam bija nepiecieshamas, lai izvairiitos no iesuunoshanas un muzikaalaa pagrimuma, ko ljoti labi demonstree Sanctimony piemeers. Sastaavs arii bishkji pamainiijies, jauns gjitaarists laikam, sintezators arii ieviests. Grupas outfits tagad gan taads, ka vareetu mieriigi iet A-Eiropu iesildiit :)) bet nu tas viss ir po, galvenais, ka muzons sakariigs...vienreiz taa pa ausu galam dzirdeeju shos "jaunajaa stilaa", laikam Behemoth koncii, bet iipashi negaaju klausiities, bet taa likaas, ka mochii ala Children Of Bodom tagadinj vai taml. Kaut kas uz to pusi jau arii bija kaa izraadaas, bet ne tik kjiimiski, buutiibaa jau tas pats vecais Preternatural, tikai modernizeetaa skanjaa ;) No redzeetajaam vieteejaam bliceem kopumaa atstaaja vislabaako iespaidu. Beigaas nogrieza Dimmu Borgir "Mourning Palace" un nemaz jau ar ne tik suudiigi :)
Peec shiem uzstaajaas Flaying, kaa Viestards man atgaadinaaja, tad tas ir nevis grind, bet death-grind, tad nu raksturoshu shos, kaa patreizeejos Latvijas death-grind kustiibas flagmanjus ;) norulleeja ar lielo rulli, pierasti augstaa kvalitaatee ar neiztruukstoshajiem Dying Fetus koveriem bonusaa, pachku izpurinaaju kaa pienaakas :)
 Kas tur peec tam bija... igaunju Manatark laikam. Mochiija klasiskajaa igaunju bleka stilaa ;)) Ariidzan nospeeleeja tiiri neko, nekas taads iipashi izceljams gan neatradiisies man ko pateikt. Viss kaa pienaakas. Blice laikam ir dazhaadu igaunju grupu side-projekts, viens gjitaarists bija no Loits, vokaalists no Tharaphita, bungjieris vai nu no Tharaphita vai Metsatoll, laaga neatminu, bet tiku arii maniijis igaunju "Tribute to Running Wild" projektaa. Var jau gan gadiities, ka visas taas grupas ir Manatark side projekti :))
 Naakamie speeleeja pasaakuma headlineri somu slavenaa nukleaaraa grupa Impaled Nazarene, par kuriem varu pateikt to, ka noblieza kaa taadiem staariem arii pienaaktos. Skanja perfekta, izpildiijums arii un dziesmas, protams, taapat. Laimiigaa kaartaa koncertprogramma sastaaveeja no songiem, kas paarstaaveeja turpat vai visus Impaled biograafijas periodus. No jaunaa albuma, ko es veel neesmu dzirdeejis diemzheel, nospeeleeja divas dziesmas, kuras man taa iisti neiepatikaas, bet peec albuma vairaakkaarteejas noklausiishanaas varu arii paardomaat. Par paareejaam dziesmaam, kuras var atcereeties paarluukojot albumu dziesmu sarakstus...bija vismaz 3 no "Soumi Finland Perkele" - Vitutuksen Multihuipennus, Total War/Winter War un Let's Fucking Die, no "Latex Cult" bija Karmakeddon Warriors un Motorpenis, no "Rapture" - We are Satans Generation, "Nihil" man par prieku bija laikam vismaz pusalbums taa kaa atsevishkjas dziesmaz nemaz neuzskatiishu, no "Absence Of War.." bija titulgabals un veel paaris labaakaas dziesminjas, ar vienvaardsakot kaartiiga best of programma :) pachku izpurinaaju taa, ka peec tam veel ilgu laiku bija pagruuti :)
peec Impaled bija jaadodas pelniitaa atpuutaa uz alus baaru, kur, kaa jau piemineets, deva diezgan nebaudaamu dziru, tiesa gan pie taa jau pierasts, ka normaalu alu sabiedriskaas iestaadees netirgo :) baaraa ieveerojamaakais moments bija piemineetaa Sanctimony gjitaarista smagais atpliisiens... peec izvemtaa kontenta gan vareeja secinaat, ka kaadu laiku nekas praatiigs nebij eests, taa kaa no surprises :) konchus nebija vairs iisti powers neko skatiities, bet taa kaa blices veel vesela rinda bij sagaidaamas, tad uz Urskumug nokraameeshanos no skatuves tomeer paspeeju.
 Ja atminja nevilj, peec tam rindas kaartiibaa bija somu cretin-grind (apziimeejums formeets spriezhot peec portretiem vinju www lapaa) monstru Positive Bastards uzstaashanaas... nekaa iipasha jau tur nebija, iipashs meesls jau arii nee, galiigi nekaa iipasha vienvaardsakot ;) suudiigi jau neskaneeja, taads videejais statistiskais grindcore. Atklaati sakot, peec Impaled bija taads sagurums, ka bija nopietns zb kaut ko veel skatiities. Nightwing kaut kaa noskatiijos, no kritikas attureeshos, jo ij necentos iipashi sekot liidz. Kad taisiijos jau projaam iet, koncerteet saaka Necromancer, kaa ieprieksh izreklameets, tad bija zinaamas paraleeles ar zviedru desu, tipa At the gates. Dziesmas garas, labi paardomaatas, draudiigs vokaals, labs instrumentaalais izpildiijums, kopumaa atstaaja labu iespaidu, katraa zinjaa labaakaa blice, kas speeleeja peec Impaled un ko es redzeeju. Peec tam gan aiztinos.
Rezumeejot - dikten labs pasaaciens un cereesim, ka tas naakotnee izveertiisies par nopietnu metaalfestu ar leerumu aarzemju blichu ;))


Hopkinsa apskats:

Meginashu es nu ar apraksturot shii pagaajushaa weekenda notikumus taa apmeram iisi, jo man jau raditaajpirkts jau saap. Vakar nevareeju neko uzrakstiit, jo man Impaled Nazarene vakars beidzaas tikai kaados 14.00, kad es iegaaju guleet, un tad saakaas murgu pilna nakts no kuras esmu atpakal laikaa tikai shodien... fuuuu.... :) nu tas nu taa.

Tatad sakshu ar piektdienu - izbraucaam uz Pernavu, kur Skyforger speleja pirmo Baltic Armaggeddon koncertu kopaa ar divam igaunu grupaam plus Impaleds. Nu ko lai saka.. taa jau viss ok, tikai cilveki bija maz, koncerts baigaaa minusaa, skana arii bija kautkada super diivaina, bet taa vispar itkaa viss bija ok. Bijam majaas 5 no riita.Sestdiena: aizbraucu uz centru kados 16.00, lai satiktu Majdziivnieku un ieverteetu kadus pirmos 2 alus. Dodamies 18.00 uz Juglu. Pirmais iespaids
pozitiivs, daudz cilveki kas dodas vienaa virzienaa, viss oki, policija arii nav daudz, kaa bija pie angaara :) Daudz paziistamu, apkart jautri visi chalo, gaisaa positiiva gaisotne, kas vispar reti tiek noveerota, manuprat peedeejo reizi es tadu sajutu nu jau legendaarajaa "Angaaraa". Par grupaam:

Apaatiju neredzeeju, taa ka neizteikshos.

Disease bija ok, tads jauks smaguciitis :) Runajot par soundu -skana koncii bija laba, arii gaismas/duumi bija loti ok, ne taa kaa Pernavaa. Laudis nebija vilushies vismaz shajaa punktaa. Majdzivnieks, kaa jau parasti mani nograaba aiz rokas un teica, ka esot visaadi disbalansi, nevarot atrast skanas punktu, arii shis un tas vel, bet man liekas ka bija oki :)) pateicu, lai nakamreiz reizi ieprieksh piesakaas par skanotaju :))) 

Tad laikam bija Flaying, kaa vienmeer loti labi. Domaajams, ka shiem dzekiem sen jau vajadzeetu saakt domaat kaa ierakstiit pirmo albumu. speecigs vokals, brutala muzikaalaa attieksme butu pirmie ierochi ciinaa par izdziivoshanu. Latvijaa savaa stilaa vieniigie, bet kapec shie lai nevareetu palikt par liideriem Baltijaa savaa stilaa? Nav nekas
neiespeejams.

Manatarks - skatiijos paris dziesmas, tad vajadzeeja noskriet pagrabinaa, ko pirmajaa reizee, kaa par briinumu nemaz neieraudziju. Nu shoreiz, viss bija ok, tur bija loti nu omuliigi. Taa nu bet grupa - izdomajushi bija iesaakt labi: ar masiivu uzskreejienu, kas radiju aptuvenu nojausmu, ka shii grupa ir aptuveni liimeni augstaaka kaa vieteejie, kuri uzskriet taa kaa spraunie briezhi nemaak, bet taa kautrigi aizlien lidz mikrofoonam :)) Pirmajaa koncii tallinaa kopaa ar Mayhemu, Manatarks izlikaas tads kaa nobijies un es nez kapec atceros, ka muzika bija leena, sohreiz pec 2 gadiem, viss ir otraadi: nobijies neviens vairs nebija, un bija aaatrs labs blekis, ko gan es domaju, koncii lielaakaa dala iipashi analizeet nesaaka, bet gan ja patika, tad gaaja un purinaaja pauri. Domaju, ka shiem laikam jau arii kaadi 2 CD iznakushi, taa kaa buutu laikam peedeejais laiks kautko paklausiities no shiem. Katraa zinaa, bija labs un kautkas interesants.

Preternatural laikaa es notirgoju vienu kreklu, arii grupa man ne iipashi, vismaz buutu vairak zem metalistiem sagerbusies a to shis "Adidas style" cto to izraisa iespaidu ka tas kautkaa parak nopietni nav nemams. Atceros, ka apmeeram ap sho laiku pie steidza ieraudziju vienu keksu kas bija ielicis sev kakja acu leecas, nedaudz sabijos, tad pasmeejos :))) Grupu seciiba laikam nedaudz pamainijas un noildzinajas bet tas jau tadas lielos festos pie vietas.

Taalak laikam vakara varoni Impaled Nazarene kaapa virsuu, jau tad bija skaidrs ka shis shows viniem bus panaakums, jo ieprieksheejaa dienaa bija disasters jeb neveiksme. Iesaakums bija iespaidiigs, ar masivu saluteeshanu, gaismu/ duumu rotalaam, publikas uzkurinaashanu, kas rezulteejas apmeram kaadaa treshajaa dziesmaa, kad kadi jautrishi apjauta,
ka laikam neviens neliedz kapt uz steidza un lekt lejaa, paldies Valdim ka nekaadi stulbi sargi tur nebija nolikti un viss vareju notikt pec dabiskiem likumiem. Visi kaa viens bija baigi solidi, gan leceeji, gan crowd surfingotaaji. Personiigi es staveju ar Pupsiku un veroju Impaledus. Varbuut jociigi, bet fakts, ka ieprieksheejaa dienaa es redzeeju labi ja 1
minuuti un arii nevareeju redzeet, jo biju tur aiznemts nedaudz. Nu sho kluudu iesaaku labot un secinaaju ka manas smadzenes sak pienemt visu sho balagaanu un pat rodas veeleeshanas alus un metala rezultaataa pasham
pienemt daliibu. Sen nebiju taa iztrakojies, balss bija nokerkta kaa krauklim :)) vispar jau no black tur tiesham bija maz, bet bija attieksme, attieksmes bija vispar loti daudz! Tas panks arii radija iespaidu ka te ir crossover style, gan no death, gan black, gan sex :) viss pa druskai un beigas laimiigas. :) Cilveki arii sanaac atbalstiit, var teikt ka viss
bija pashaa maksimuma punktaa.Man pasham nu loti iepatikas tads steidza leecejs, kas es uzreiz iedevu iesauku - "Skreejeejs". Tas bija tads tips, kas uzrausaas, tad pagriezas ar profilu uz saka taa aatri skriet uz vietas, kadas sekundes 7-10... :)))) es tur smejos baigi, tas shis ar muguru krrit puuli iekshaa, un hops- jau pec sekundes stav man tieshi blakus! es shim pieliecos pie auss,saku: Baigi forshi, vai nevari atkartot? Shis saakumaa ar aizdomam veroja
manu seju, bet taa kaa es tiesham to taa domaju, tad tiku ataolgots pec minutem 20 ar vel vienu "Skreejeeja" prieksnesumu, nu loti interesanti. Bija jau vel citi, bet tie nebija tik atraktivi. Bija skaidrs, ka grupai shadi koncerti nonotiek loti biezhi.

Urskumugs: Nogaajam slapji lejaa pagrabina, un taisni nepadomaju ka vajadzetu uzzinat ka bus nakamie. Nu neredzeju neko, kads pateica ka shie spelee jau, gajam augshaa un tad tikai redzeejam ka kads staigaa pa
steidzu un rauj vadus nost, kamer vel speelee. Uzbrauciens vai? Beigaas kaa parasti tas bija tehniskas problemas, bet es ceru ka bus vienreiz PAREIZS koncerts, kur viss bus ok, gan steidza laiks, gan nebus problemu, tad visam vajadzetu but pec labakajiem standartiem. Patlaban uz tadu Ursu koncertu es vel neesmu bijis. Nu bet jaa... esmu dzirdeejis 4 dziesmas
uz CDR un tas ko dzirdeeju manii radiija vel lielaaku interesi iespiest "play" podzinu atkal un paklaut sevi a la forest-black metal. Tad kad iznaks demo albums kautkad driizaa laika, tad es domaju, ka tas staavees uz viena
liimena ar Semigalls warchant.  
Positive Bastards - patika loti, bet taa savaa sirdii, jo skatijos no balkona. Atgaadinaaja kautkur Napalm death laikus, bet nu lidz tam vel shitiem taalu. gaidiju ka iznaks tie keemi kas majaslapaa, bet nee... normali jaunieshi, uzreiz pec purniem var pateikt ka ne no Latvijas. ja iedotu kadas spiidiigaakas dreebes un aughto vokalu, tad butu karteejais
poewriitis no somijas. Nu muzons bija labs, katraa zinaa, ja ne labs tad interesants un feins. jau vari paredzeet kada bus nakamaa dziesma, bet kautkaa tas nebija garlaiciigi bet gan nu... kruta! Tad sakaraa ar staigaashanu, alus pirkshanu, deriibaam, pagrabinu un t-krekliem neredzeeju vai taa kautkur pa ausu galam dzirdeeju to Necromanceru (bet shie man bija vieni no vakara naglam, jo nebija redzeeti nevienu reizi, taa kaa buutu pirmais un vieniigais atklaajums :/ ), Agares
un Nycticorax/Nighwing. Par peedeejiem es domaju, ka redz kaa diivaini... redzeru vienu konci kad shie vel bija totali lohi, bet 3 gadu laikaa, line ups ir nomainijies, un tagad ir viens normaals visuslimena bleks Latvijaa, kas iet tikai uz augshu.
Vispaar rezumeejot visaadas domas, jasaka ka laikam saak atgriezties METALS! Kopsh legendaarajiem Robinsona/RVR laikiem, kad bija arii metala vilnis, bija iestajies zastojs, bet ir paziimes ka viss nak atpakal. paraadijushas grupas, kas pec paris gadiem varetu izdot nopietnakus Cd, vecie arii vel turas, arzemnieki arii sak braukt biezhaak, internetizaacija utt. Viss tas ir forshi un laikam bus japiekrit ka tas bija labaakais koncis visaa 2003 gadaa. Nu Baltijas saule itkaa manaas
acis nav metal pasaakums :) Priecee tas ka, nebija nekadi ekscesi, kautkur parminu paris vardus ar barmeniem/sargiem, visi bija staraa par to ka metalisti ir kaa saka, kulturala tauta, disko pasaakumos kautini un narkomanu izraisiitie suudi esot daudz lielaaki.To gadijumu ar Sanctimony Viesturu es arii redzeeju, tiirais briinums kur shis tik aatri izrubijas. Vainigaa persona bija tada metaaliste, zinama zem varda Dolaars, kas man atgaadinaaja kautkad sen redzeetus vesternus -
pekshi ar kaaju tiek atshautas valaa durvis, bet taa no visa speeka, kas laikam vinai bija daudz, un pilnam komplektam tikai pietruuka blaaviena: "Visi pie sienas, rokas augshaa, shii ir laupiishana" :) Nu nekas varbut naakamreiz? :) nebriiniishos ka Vieturam kautkas tagad saap.

 

 

Komentāri
0
Haill visiem no NECROMANCER vokillera!
Paldies visiem,kas sanneemaas un noskatijaas muus!
0
Imgo, Preternatural bija vislabakie. un urskumugi neprot spelet koncerta, diska vanjam labak iznaca
0
Ir paraadiiijusies jauna black metal grupa WARGASM! Ja kaads maak speeleet bungas, ggitaaru, bassu! Un galvenais,ja patiik black metal un paareejais elles ssausmas, lai raxta uz manu mailu pagaidaam!
0
Pasaakums bija varen labs. Veeldivas dienas spranda saapeeja. :)
0
Ja kaadam ir interese par focheneem ta lai dod zinju, ta jau redzees ko var liidzeet. Aha, kad buus veel paareejaas sheit nopubliceetas ta bildeetaas grupas ariidzan var dabuut fotkas-lielaakas. Tik lai do zinju!
0
Nu tas bij pirmais koncis, peec kura tikai naakamaa dienaa ierubiiju ka biju pillaa-vo baigi-aizdomiiga bija taa dzeltenaa fignja ko pa 0,60 Ls tirgoja:(
0
Eu, vai kaads zin kaa sauc to meiteni, kura bija caurspiidiigajaa sietinjaa, sarkanaa kruushturiitii, un biksees ar platiem galiem? Vai varbuut kaads vinju paziist? LUUUUUDZU pasakiet vinjai, ka vinja ir fantastiska un ka Griefs grib ar vinju "sadraudzeeties" ;) Meitene ar augstaak mineeto apraxtu - atsaucies :))
0
Koncis bija vienreizeejs m/
0
HumanGrief, a tev nelikaas, ka tas, taa saucamais alus bija atshkaidiits? Nu ja shkaida alu, tad lai shkaida arii cenu!!! Viss bija superiigi, iznjemot to "alu" :(
0
ORGANIZATORAM ---- PALDIES :) Klanamies un pieluudzam :))
0
Cienie truemetal kommanda.Man viss patiik jusu kommentarijaas,tikai ir viena lieta.Mums nav jauna gitarista gruppaa,tas ir vecais(Vladimirs)vinsh tikai sagriezha matus:))Visu labu!
0
kam negadaas :))
0
Nevareeju normaali paluureet melnaas bildes ,met laukaa shaadu joku.
Warning: main(../includes/inc.error... [function.main]: failed to create stream: Too many open files in /www/metal/public/kernel.p... on line 36

Fatal error: main() [function.main]: Failed opening required '../includes/inc.error_han... (include_path='.:/usr/loca... in /www/metal/public/kernel.p... on line 36
0
Paldies par labajiem vaardiem no koncertu apskatnieku puses par NECROMANCER. Ceru juus visus atkal redzeet naakamajaa koncii!
0
vieplis: a tu refresh uztaisi
0
To Sergejs(Preternatural). Juusu fotkas arii kautkad vareetu buut, ti mnav naudas lai ieskaneetu :( A ja gribat var arii uz papiira darbniicaa sataisiit.
0
Alus baraa tiesham bija suudigs,
bet apsardze un apkalposhana daudz labak neka Kabataa.Viennozimigi-Salam... rulle!!!!
0
Piekriitu, ka alus bija taads savaads. Vinji vai nu domaaja, ka tauta buus jau taa pielillajusies, ka nemaniis vai arii dazhas vecaas alus mucheles atshkjaidiija, taa teikt, lai vairaak. Koncis bija tieshaam elegants :))
0
ja nu kāds neredzēja Impaled N, tad 17. decembrī Helsinkos būs jamējo koncis!!
0
Es gan vairaak domaaju, ka vinji skaidiija, jo izejot dienas gaismaa (ne tuale$u zilajaa un ne koncerta tumsaa, bet tie$i DIENAS gaismaa) tur bija knapi, knapi iedzeltena kraasa. Par uriins (atvainojiet) peec 10 litriem uudens ir dzeltenaaks... tas bija liels fujs. kaut gan man tur viens cilveex meeginaaja ieskaidrot, ka (citeeju) "alu te at$kaidiit nav iespeejams, jo mucas ir zem spiediena..." bet, ko tur lai saka... var vai nevar, bet manus gar$as receptorus neapmaaniisi.. tie nu gan ir satrenneeti lidz profesionaalam liimenim ;) Ja jau saka, ka at$kaidiit nav iespeejams, tad tie ir biju$i baigie profinji... medalja Jums, alus $kaidiitaaji... vareeja vis maz graadu atstaat... citaadi liekas, ka es ne alu dzeeru, bet naudu no maka izleeju...
0
nu jau atradushi par ko satraukties - alus esot shkjaidiits? taa tak tas gandriiz vienmeer ir bijis (protams, ar iznjeemumiem, kaut vai tai pashaa kabataa)!!!
0
MELNAA KAFIJA, kas man atsaucaas par to folk metaalu labu lauku atpakall, uzraxti meilu!
0
Nju es domāju ka tiešām labs pasaciens bija..visvislabākie protams bija Impaled Nazarene tad vēl protams Urskumug(bet daudzi jau pēc Impaled nebija spējīgi viņussadzirdēt...)nju tie no Daugavpils bijalabi vi visādā ziņā interesnti(nus aizmirsus nosaukumus) principā arī pašai Salamandrai ar naf ne vainas ja vien ta nebūtu tik tālu no centra...vietas ta tur daudz bet alus gan atšķaudīts :( nju gaidīsim Vader un cerāsim ka tas koncis nebūs kādā tik stulbā vietā kā Kabata(kur pēc konča vēl var paspēt uz Panorāmu) bet gan Salamandrā, kur ir daudz vietas un ilgst visu nakti:)
0
myomy, vari neuztraukties - VADER buus Salamandraa.
0
Vai kads negrib pameginat savas spejas death-grind grupas vokalista amataa? Ja ir velme, padodat zinju!
0
valdi a mosh vareetu veel kauko pirms vader uzaicinaat?savaadaak apriilja beigas taac ilgs sameeraa laicinjsh sanaak
0
Kautkas praatiigaaks uz februaari tiek shtukots... Buus skaidriiba, buus infa.
0
davai turies veciit!vispaar tas ko tu dari ir tieshaam apbriinas veerts.respect
0
Shausmiigi gribaas redzeet My Dying Bride Latvijaa!!!
0
vispaa dereetu kaads doomiigs sveetdienas vakara koncis....
0
My Dying Bride Latvijā - sapņo vien!! Bet vajadzētu!(tik pat reāli kā Marduk vai Immortal Latvija!!)
0
...vai Korpiklaani, vai Adhur... lai gan tas nemaz naff tik nereāli..
0
Vispaar jau Marduk taakaa shtukoja atbraukt decembrii, taaka nemaz tik neraali nav. (jaa un par Immortal var jau saakt nomierinaaties - nav un miers).
0
Kad Latvijaa bija DIMMU BORGIR, ES DZIRDEEJU, KA VINNI BUUSSOT VEELREZI TIKAI PEEC PUSOTRA GADA. nU LIEKAS, KA BUUS JAU PAGAAJIS 2,5 GADI. Ja godiigi, gribeetu dabuut uz Latviju dabuut CRADLE OF FILTH, CARPATHIAN FOREST, MARDUK vai pat amerikaannus DYING FETUS.
0
Cradle of Filth nebuutu slikti :P
0
vai tad neviens neatceras kaa marduk brauca uz latvviju pirms cik tur gadiem? koncerta nosaukums bij daudzsolosh - fuck off marduk. taapeec ka dzzekiem samiizaas un beigaas neieradaas uz konci. "ljauni" jaushiee ir tikai uz skatuves. par muuziku runaajot ir ok. vajadzeetu tocna dying fetus shurp atvilinaat
0
Nu veciit, izveelies uzmaniigaak vaardus par MARDUK. Dzeki gribeeja braukt un dragaat, bet vinnu fucking menedzzments visu saccakareeja - tie jau samiizaas, nevuis mardukiessi1!
0
Es peetiiju tuures ar CRADLE OF FILTH, neizskataas, ka ssie iipassi grib braukt uz muusu pusi.Es jau labpraat parunaatu ar Dani Filth un uzklausiitu vinna pieredzi vokaalaas lietaas!
0
Jaa, Dying fetus patiessaam dereetu, bet veel krutaak buutu dabuut tos slimos mexikaannus Disgorge (nejaukt ar USA grupu), vo tad gan buutu!:)
0
kaut kur padzirdēju par Finntroll kā iespējamu variantu, bet, kā jau bieži gadās, baumu līmenī.. nemaz nedrīkst sacereties!!'vispār skandināvu metāls ir kaut kas īpaši izceļams (subjektīva piebilde ;))
0
Cradle Of Filth uz Latviju!!!!
0
Nu jau akal spams panesies :) Blackmetal.ru.lv bija shitaads pats pirms ImpNaz, tikai krietni lielaaks. Ja tauta vairaak saaks konchus apmekleet, tad jau varbuut kaads saaks braukt arii uz sho pusi, taa ka arii no jums/mums pashiem daudz kas atkariigs.
0
Un tomeer My Dying Bride buutu baigi baigi labi!!!
0
Es dzirdeju tadas sliktas zinjas, ka no vecaa Dying Fetus ir palicis pari tikai 1 cilveks un speelee suudu. Varbut pat vairs nesaucas taa, bet paarliecinaats neesu.
0
To KOMUDS- nu Tu gan laikam gribi izpelniities elles aamura dusmas!!!!!!!!! DYING FETUS- 1 culveex un speelee suudu???? Tu nu gan riskee, saadi runaadams! DYING FETUS ssobriid ir viena no speciigaakajaam brutal death komandaam un kaadu laiku atpakll iznaaca jauns cd STOP AT NOTHING, kas ir vinnu labaakais garadarbs- pamatiigs trieceejs!!!!!!!!!!
0
Ja godiigi, tad taadu My Dying Bride nemaz sirds nekaarojas redzeet! Bet nu gaumes lieta, es jau saprotu :)!
0
Nebuutu ne vainas redzeet Finntroll, bet es ceru, ka taa zinna, kas tika palaista MARDUK maajaslapaa, ka ssie grib taisiit mazo tuuri pa Baltiju, ir patiesa! Tos monstrus gribu redzeet!
0
To Beldegir- Tiessi taa- CRADLE OF FILTH uz Latviju!!!!!!! Nemaz nav tik neiespeejami!
0
To hellhammer: A tu buusi to sponsoru viduu kas ieguldiis naudinju vinju uzstelleeshanai uz Latvijas skatuves?
0
nu vechi.cradli bija vistuvak mums Sanktpeterburga.jabrauc tur.uz Latviju neatbrauks.Runajot par Dying Fetus-viniem nesen beidzas koncertture.tuvakais bija laikam Ukraina.Zinat vinu dziesmu "Grotesque Impalement"?tur ir ko dzirdet!!!!!!!!!!!
Marduk noteikti atbrauks,ka ari Immortal.nav jau tik talu..
0
vini tagad brauka pa ameriku "world funeral" turee.
pec tam vineiem bus DVD ar tas saturu.
0
es domaju Marduk brauka tuuree
0
Vispaar jau ar tuuri Mardukam ir probleemas, vinji meklee vokaalu, varbuut man ir veca infa un viss jau ir nokaartojies. Taapat varbuut neesmu pietiekami informeets, bet vaitad Immortal pajukshanas procesaa ir kaut kas mainiijies?
0
To Hellhammer. Ceru ka tev ir taisniiba. Man Dying Fetus ir viena no favoriitgrupam, bet teicu ko dzirdeju. Tev ir vinju jaunais albums? Kas vel ir palicis no vecaa sastaava? Noteikti zinu, ka no vecaa sastaava ir izveidojies veel viens projekts!
0
...man vloti patika APAATIJA no DAugavpils...Dieviigi! Zheel, ka pashu labaako noguleeju...
0
Biju arii uz Black Death I.Hmmmz.
0
To Hellhammer. No Fetusa aizgaja 3 cilveki, un man bija taisniiba-no vecaa sastaava pari ir palicis tikai 1 cilveeks. Vai tiesham jaunais Fetus ir labaks par "Purifection thrugh Violence"
0
apaatija bija no ceesiim,daugavpilieshus sauc disease un vinji tieshaam ir izcili.
0
dredful hours ir labakais MBM albums
0
dreadful hours ir labakais MDB albums
0
A kas tad ar to alu bija?
Vai tad tas bija taaads suuds?
0
Lalalaaaa!
0
A kas tad ar to alu bija?
Vai tad tas bija taaads suuds?
0
To KOMUDS: viss info ir www.dyingfetus.com!!!! Jaa, jaunais albuums ir naaviigs trieceejs! Varbuut ir mazliet savaadaax, kaa vecie, bet es Tev saku - tas ir monstrs. Ja esi dzirdeejis "Killing on adrenaline", tad pareizini ar 3, un buus 3x labaax meistardarbs. Sasataavs ir mainiijies, bet tas nav ne par matu sliktaax!
0
Marduk laikam buus februaarii Latvijaa, nevaru galvot, bet sskkiet, ka taa buus!
0
To Krivix: Jaa, drossvien, ka COF uzorasiis pietiekami, bet es domaaju, ja vinni nepeelees Lietuvaa un Igaunijaa, tad no turienes cilveeki arii gaaziisies uz ssejieni, lai redzeetu ssos. Galvenais lai vismaz pasaakums atmaxaatos kaut pa nulleem, bet tas buus to veerts! Nu DIMMU BORGIR prasa 10 000$, tad COF prasiis drossvien 2tik. Bet tas ir rietumeiropaa laikam, Latvijaa ssie tika daudz neprasiis.
0
Marduk sen ir atradussi jaunu vokilleri un Immortal nav ne tunu pajukssanai, buusiet ko sajaukussi!
0
Marduk vokaalu atrada praktiski uzreiz, cita runa, cik aatri vinji var atsaakt koncerteeshanu, pie visa taa kursh vinjus pie mums organizees? (Hellhammer - listee man liekas esi, Valda viedokli dzirdeeji). Labi, suns ar Marduk, no kurienes tev infa, ka Immortal nav pajukushi? Padalies!
0
to Black DATA:Maeduk drossvien organizees tie passi, kas Impaledus un visus pareejos.Esmu listee,.Tiessi kuru viedokli no Valda, varbuut esmu ko palaidis? Jaa, peedeejaa zinna no IMMORTAL patiessaam bija Juulijaa, ka ssie visi 3 pazinnoja, ka peec 13 gadu darba grib paartraukt grupas darbiibu personisku iemeslu deell.Bet man sskkiet, ka ssobriid viss ir OK, vai varbuut es klluudos?
0
Sorry, biju domaajis Marduk:)
0
to Hellhammer:
un kas tad, Tavupraat, organizeeja Impaled'us? ;)
0
Hellhammer, atgaadinaashu ka Valdis nebija entuziasma pilns, peec ieprieksheejaa Marduk "najebona", lai arii kas tur bija pie vainas. Bet nu es jau nemaz neatteiktos aiziet uz konci, jo iipashi taapeec ka vinju jaunais albums man ljoti patika. Vieniigi vai taadu gribeetaaju buus pietiekami daudz.
0
:)))))))
0
SKAIDRIIBAI:
Impaled, Vader u.c. lielos konchus organizee 3jataa - Valdis, Deniss (Sanct.) un Sergejs (NF).
0
Alus tiesam bija gatavais meesls.Marduk starp citu toreiz par savu neierasanos pazinoja konca diena.Nezolidi.Immortal gan varetu dabut uz sejieni.
0
To Lapsa: Kas. Tu domaa, ka es to nezinu vai?????????
0
To Black DATA: Tici man, gribeeteeju redzeet MARDUK buus gana daudz!
0
To Motors: MARDUK neko nepazinnoja! PEEDEEJO REIZI SAKU- vinnu izfakotais menedzzments visu saccakareeja! Marduk nav pie vainas nekur! Varat iet uz plosiit ar nazziem menedzzmentu! IMMORTAL nedabuut uz ssejieni! Pagaidaam! Jo ssie ir pazinnoja Juulijaa, ka paartrauc grupas darbiibu personisku iemeslu deell!
0
tu ar to menedzementu esi runaajis ja tik gudrs liecies? varbuut marduk tev piezvaniija uz maajaam un atvainojaas par savu suudaino menedzhmentu? P
0
To Hellhammer: nespringsti, luudzu nomierinies, nervu shuunas neatjaunojas, un tu savu nervozitaati veel vari arii citiem pielaist... ;)
0
hellhammer pasaules naba zin.neapvainojies bet taa var sriest peec taviem komentiem
0
Marduk koncertaa redzeeju veel shogad... viens no shvakaakajiem "staar-blichu" konchiem, kaadu man naacies redzeet. Gruuti pateikt kaapeec, vienkaarshi bija garlaiciigi skatiities :)) outfits tizls, skaneeja monotoni, knapi beigas sagaidiit. nu var jau buut, ka ne paaraak labaa pashsajuuta peec ieprieksheejaa vakara paarlieku smagaa kodiena pie taa bija vainojama :)
0
cradle of filth nekad nebrauks uz Latviju, jo padomaajiet pasi, cik cilveeku naak uz tadiem konciem Latvijaa(visi satilpst "kabataa"), un cik tajaa pasaa Anglijaa!!!
njaa, ceriiba, mulkja mierinaajums!!!!!:)
0
To metalhead: Tu tiessaam esi laikam metaala galva un no ziemas slapjdrannkka Tev galva saruuseejusi! Ja pats nezini tad nerunaa!
0
To thetrue:aciim redzot, ka neesi redzeejis iisto ssovu, vai arii vienkaarssi Tev ir speciaalas antipaatijas pret sso grupu! Jaa, iespeejams, kaa taa arii bija, bet tas vienkaarssi bija tad neveiksmiigs koncis un punkts!
0
To soul: viss var notikt naakotnee!
0
tu arii saruuseejis aamurs.labi ka tu visu zini uz pasaules tad mees tieshaam visi nospraagtu no informaacijas bada.tu visu zini, visu esi redzeejis, visu paredzi kas notiks. tu esi dievs
0
Nu par to ka Marduk var skaneet monotoni piekriitu True, vinju paaris peedeejis albumi man ar diez ko sajuusmu neizraisiija tieshi shii iemesla deelj. Bet nu vinju jaunaakais darinaajums man gan likaas interesants, un taadeelj vien vareetu aiziet.
0
Hellhammer, tev arogances truukumu laikam pieshuut nevareetu ;)

peec taviem komentiem tieshaam var spriest, ka esi cieshos kontaktos ar "izfukoto" Marduk menedzhmentu - metalhead 18.12 15:52 to apshauba, bet peec tava atbildes komentaara naakas secinaat, ka tomeer nudien :)) nu tas priecee, vismaz mums kaads kompetents informaacijas avots "no iekshienes" :)))

bet nu droshi vien tev taisniiba, es jau neko taapat iipashi nejeedzu no tiem maardukiem un metaaliem :)))
0
nu kaa ta, taa jau tas vienmeer i bijs, ka kaads zin daudz, a cic akal nee... :)) Bet runajot pa Marduk, jateic taa: kaut ari man viss shitaas black padarishans ne paaraak (ar iznjeemumiem, zinaas), bet world funeral man bi patiikams paarsteigums, tiir taa neko. Un ja jau vinj atbraukt uz muuspus, es aiziet gan, tikai, njemot veera, ka peedeeja laika augstaakmineta komand i vieniga, kas tamliidzigs konchs organize pie mumsim, un kam i shitai sakara i ruugt pieredz, tad tomeer maz ticams, ka vinj atbrauks te.
0
Ko ņemas, ar Marduk viss Ok, vai ne? Lai tik brauc uz Latviju un parāda mums pasaules līmeņa šovu. Nepiekrītu, ka Cradle Of Filth pie mums nebrauktu, jo arī viņi ir spēlējuši, piem., 100 cilvēku auditorijai. Un Marduk tiešām toreiz nejau pašu iedomas dēl neatbrauca. Menedžmentā visādi joki notiek.
Sveiciens Hellhammer.
0
To thetrue: Neeeeeee, es neesmu teicis, ka Tu neko nejeedz no metaaliem un Mardukiem, vai ne?Vai tas ir kaut kas ssusmiigs, ka es tiessaam esmu parakaajies netaa un parunaajis ar dazziem purniem par toreizeejo Marduk konci-kas nenotika!Ir drossvien simtiem citu grupu, par kuraam maz ko zinu, bet Tu lloti daudz, ne taa? Redzi, es pats atziistu, ka klluudiijos par Immortal, ssie patiessaam beigussi darbiibu un es to pusgadu gandriiz nezinaaju, kaut arii man taa blice lloti patiik! Man nav nekaadu sakaru ar Marduk menedzzmentu, bet taa ir laba ideja un es patiessaam saaku domaat, ka dereetu taadus nodibinaat, paldies par ideju! Nekaadiigi negribeeju Tevi aizskart, es vienkaarssi laikam paaraak asi aizstaaveeju Marduk!
0
To metalhead: Ko lecies? Es nekad neesmu iedomaajies, ka visu zinu! Tas man liekas ir normaali, ka katrs kaa uzzina kaut ko, taa grib paveestiit citiem! Ta mees arii apmainaamies ar info! Neapvaino mani ar taadiem lamu vaardiem kaa dievs:)
0
Runa ir par gaumes lietu! Vienam liekas Marduk monotoni, citiem liekas, ka tas ir pats labaakais, kas var buut! Man vienkaarssi patiikk ssie, jo taa ir viena no taam retajaam black grupaam, ko klausos aarpus death/grind!
0
To Beldegir:Piekriitu Tev! Cradle of Filth nav cilveeki, kam sakaapis galvaa, kaa kaut kaadiem rockstaariem!Es domaaju,ka eiropas tuures laikaa vareetu vinnus pierunaat sseit uzspeeleet, ja vien buutu saaktas laiciigas paarunas.Ja Marduk atbrauks, es ticu, ka ssie paraadiis labaako!
0
elles aamurim: vai Tu veel kaadu pieturziimi iznjemot "!" zini? Shitik uzbudinaats tipinjsh...
Sveiciens marduk managementam!
0
Ko taada agresija?Visi taadi iekarsussi striidas par MARDUK u.c.Liecieties mieraa un nebrauciet virsuu manam draugam Hellhammeram. Gan jau visi kas varees atbrauks pie mums uzspeeleet un ja neatbrauks arii nekas nenotiks Laimiigu jauno gadu and Die!!!!!
0
Marduk man patiik,patiik arii citas zlobnaas black grupas.Lai tik brauc paraadiisim ka maakam uznemt gaidiidus viesus.vareetu atbraukt arii kaada folck grupa kaa RAGNAROCK vaiINEXTREMO!Visu tumšu!!!;)
0
es nelecos uz tev, ja tev taa ir licies tad pats esi vainiix un kauko paarprats. darbojies vien taalaak!!! uz pasaules pastaav arii savaadaaki viedoklji nevis tikai viena klisheja!! lai staav jaunajaa gadaa
0
Domajiet vai katreiz uz latviju atbrauks Metallica,bet tomer man vairak patika vecie gabali nevis reload ,load u.t.t.
0
nergal kuraa gadsimtaa tu dziivo? hevii metaals rullz?
0
death metal ruulllz
0
joo te ir kaads death bleck industri goth fans atsaucasssssssssssssssss death DEATH
0
aaaaaddddddddddddddassssss...
0
kas pa RULZZZ!!!taka tadi mazi saakumskoleeni-pokemoni!!!...
0
Nu ja, Metallica jau dereetu, bet vai tad vinji brauks...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas