0
[#]

13. – 14. jūlijā, jau ceturto gadu pēc kārtas vasaras karstākajā laikā, Gulbenes rajona Tirzas estrādē notiks 6-tais brīvdabas rock/metal mūzikas festivāls „High Times” (www.htimes.lv)

Iepriekšējo gadu festivāli tika labi apmeklēti, tāpēc šogad pirmo reizi notiks divu dienu festivāls gleznainā lauku apvidū Tirzas ciemā, 20 km no Gulbenes.

Uzstāsies:
   SKYFORGER (folk/pagan metal) – šogad vienīgā Open-Air uzstāšanās Latvijā.
   HUSKVARN (thrash metal)
   RŪSA (rock/metal)
   TRENDKILL METHOD (modern metal)|
   TABESTIC ENTERON (grindcore)
   OCULARIS INFERNUM (melodic black/death metal)
   DAMN VISION (thrash metal)
   FRAILTY (doom metal)
   COLLIDE (thrash metal)
   DISEASE (sympho metal)
   GATLING (brutal death)
   SIDE OF PAIN (grunge metal)
   MOTORIUM (rock)
   JŪDAS GRAŠI (rock)
   SUTAS DAMPIS (rock)
   TUMORS (punk rock)
   EX ANIMĀ (rock)
   2TIE (rock)

Sākums: 13. jūlijā plkst. 19:00

Ieeja: Ieejas biļetes nopērkamas ReklaMarket un Bilešu Serviss kasēs no 1. maija un pasākuma norises vietā. To cena iepriekšpārdošanā ir 5 Ls uz abām dienām. Festivāla dienā ieeja: cena uz 1 dienu – 4 Ls; uz divām dienām – 6 Ls.

Telts vieta un autotransporta novietošana bez maksas. a.Pasākumā būs pieejami atspirdzinoši dzērieni un sātīgi ēdieni; savu dzērienu ienešana festivāla teritorijā aizliegta. Festivāla dalībnieki varēs piedalīties rajona jauniešu sporta spēlēs, kuras notiks 14. jūlijā. Viesiem būs pieejami vairāki sporta laukumi, kuros tie varēs pavadīt laikā sportiskā gaisotnē. Sakarsušie prāti varēs atvēsināties Tirzas upē, kas atrodas netālu no pasākuma norises vietas.

Vairāk informācijas par festivālu (grupu info, karte, transports u.c.): www.htimes.lv

 

 

Komentāri
0
jautajums a iekavas kur rakstits rock tas ir domats punkrock vai kaa?
vienk interese :)
0
kā redzi, tur, kur ir domāts Punk Rock (Tumors), arī ir pierakstīts punk rock ;D
0
Izskatās jau pārjēgā labi.
0
Vai ne?
0
Man nepatīk plakāts, varēja jau pacensties. :)
0
plakāts jau nevienam ausīs nezāģē =]
0
Šķiet, ka Liepājā Skyforger arī uzstāsies uz Open Air skatuves Fontaine festivālā ;)
0
bļe *^&%*) Fonofestā jāstrādā tajā laikā... (dull)
0
Labs, es jau domāju, ka nebūs ko īsti tur darīt bez dzeršanas.

Liega jakas Fontaine nevis Fonofestā. Fonofestā domājams neviena sevis cienoša metālgrupa neparakstītos tur spēlēt.
0
uz šito jau nav organizēts autobuss, vai kas tāds?
0
a nokļūšana kā?
0
Galvenais k tuvu majm tikai 20km :) Labi ka sky un hus bus. tapec shoa pasakumu 100) apmekleshu.
0
izskatās jau skaisti.
normāla cena, spēcigas grupas.

nebūtu slikti ja būtu organizētais autobuss.
0
Lidz Tirzai no Rigas ir sameeraa viegli aizstopeet. Saakums Juglaa, peec tam pec noraadeem smiltenes krustaa jaanogriezas uz gulbenes pusi un jaarullee liidz velenas bazniicai. pie bazniicas krustaa jaanogriezas pa labi un tik taisni kaadus 14km caur lizumu liidz Tirzas Kanceena kapiem. tur jau buus noraades uz HT(5min. gaajiens)
0
kurā dienā uzstāsies skyforger?
0
Cik es zinu 1.
0
Hmm, iesaku stopeet uz madonas pusi, ja no Riigas, tad no Daarzinjiem.
0
Pardodu 2 biljetes uz sho pasākumu (High times) katru par 5 Ls (uz 2 dienām).
0
nazic, kaa tevi sakontakteet?
0
karoch taa!
ir miljjons briivu vietu mashiinaa, bet panjemshu tikai 3 pirmos, ja te ir veel kaada/s kas tik veelu izbrauc no Riigas, tad she uzzvan' 29787875
izbraukshu ap 1530 apmeeram.
0
28371414 man tel.nr.
0
būs labs :)
0
IT DID SUCK A MAJOR COCK! ORGANIZER'S a FUCKIN FAGGOT!

paldies par uzmanību!
0
draugi, vairs nebrauciet uz to idiotu pasākumu, labāk mājās atpūtieties un iedzeriet kādu aliņu! :)
0
Kas tad tur bij tik traks?
0
organizatoru neizdarība, gejiska aparatūra, pilnīgs bardaks. Pierādās fakts, ka mazpisānu pasākumos spēlēt nevajag (arī nav garantija, ka vispār tiksiet spēlēt, kā tas notika ar Frailty).

High Times fuck off!!!
0
Tiem dažiem ļaudīm, kas gaidīja Frailty, cerībā mūs dzirdēt un pat sagaidīja pasākuma beigas, kā arī tiem, kas gribēja, bet vienkārši fiziski nespēja līdz pieciem rītā palikt nomodā, liels *SORRY* no mūsu puses, ka no mums varbūt daļēju atkarīgu un neatkarīgu iemeslu dēļ šoreiz koncis izpalika :(

Apsolām to kompensēt nākamajos končos! Vēlreiz sorry!
0
kaa skyforger? speeleet tika?
0
Lieta tāda, ka ja gribējāt Stopēt no Rīgas, tad ja esi meitene, tad no Dārziņiem gan labāk nestopēt. pārpratīs tevi un turpat uz salaspils memoriāla pusi aizvedīs(mežā). tad jau labāk maukt ar autobusu līdz salaspilij un tur stopēt.
0
Vispār kā koncerts????
0
kadam ir bildes? ir kads links kkur?
0
psc... bija labs neskatoties uz to ka nogulēju Skyforgerus, Ocularis, Tabastik, Frailty un Ex Animā...

beigās vēl pāris pa galvu dabūja, tāda odziņa nobeigumam...
0
kas, no kā un kādā sakarā?
0
Es gan neteiktu, ka lielaakaa vaina ir organizatoru neizdariiba, Edmunds. Driizaak nedaudz zemaak par savu peecpusi lekt vajag!
"Mees kokiem nespeeleesim". Tieshi taada bija Tava fraaze, ienaakot beksteidzjaa (ja to taa var nosaukt). "Es sarunaaju, ka naakamgad mees te headlaineri buusim"
Ar shaadu attieksmi pret saviem faniem?? - diez vai..
Veiksmi!
0
vot vot. es seedeeju, gaidiiju tieshi frailty, a man pienaak un pasaka, ka vinji atteicaas. kur profesionalitaate?
cilveeki 20 toch savaaktos noklausiities.
0
Nee nu pricpipaa organizatoru liela vaina toch nebija, tikai nespeeja kontroleet grupu speeleeshanais laikus, vai principaa grupas kuras atlaavaas ignoreet visus noteiktos laikus taa kaa Skyforger, Okularis Infernum un Collide, kuriem likaas ka nav ne skanoshanaas irobezhojumu, ne speeleesaas!!!!(par paareejiem nezinu, bet visticamaak ka veel taadi baja) Principaa mees tikaam paarcelti un 23.00 pirms Skyforger, jo Ruusa atkrita, bet beigaas visi laiki sagaaja sviestaa un muus paludza vai tomeer mees nevareetu speeleet pirms Okulaariem vai peec vinjiem, jo redz Skyforger gribeeja atraak maajaas(vot tas ir TRUE). Nu te nu mees Frailty laikam bijaam paaraak peklaajiigi un stulbi, un piekaapaamies. Un beigaas paldies vietaa mees dabuujaam speeleeshanas laiku pus piecos no riita trijaam kapu priedeem un zaalei. Shaubos ka tur vispaar veel kaads bija speejiigs kaut ko klausiities, un kur nu veel kaads muusu fans, taa vietaa mees te sanemam paarmetumus par attieksmi pret faniem un iedomiigumu??!!! Plus tai pashaa riitaa ljoti jauku apdirshanu no Okularis Infernum un Zirga (no Skyforger), vinju diskusijaa redz atklaajaas kad ko tad mees gribam, no saakuma grupai jau jaaspeelee vienalga kur un vienalgaa kaados laikos, un visi tie staasti kaa skyforger ir no saakuma gaajis, un kad palik slavenaaki, tad jau tik var labaakus laikus prasiit, uttt...(mees agraak cienijaam Skyforger....) Viss jau ir jauki, bet Frailty nav nekaads no saakuma, otrrkaart kaa trim priedeem speeleejot kaads var palikt slavenaks un nevienu fanu arii neiepriecinaasi, un paldies vietaa par piekaapshanos, snemam kaut kaadu apliksanu aiz muguras, un veel Dievs zin kas bija tanii diskusijaa, spriezot peec taa sestdienas riita, un tad veel mums paarmest iedomiibu......
0
I believe in anarchy!!!
0
Absolūts buļļu sūds tas ir "otrrkaart kaa trim priedeem speeleejot kaads var palikt slavenaks un nevienu fanu arii neiepriecinaasi"!

Pirmkārt uz High Times braucot diez vai kāds cer kļūt diži slavenāks. Es personīgi ļoti gribēju dzirdēt Frailty, lai pārliecinātos vai blomē nebiju pēdējas smadzeņu paliekas nokodis dzirdot jaunās dziesmas. Ja būtu kaut pamēģinājuši nospēlēt kaut ko, tad redzētu, ka cilvēki tiešām atnāktu. Un pie skatvues arī bija kādi pieci + uz soliem. Lai nu ko pa okulāriem neteiktu, taču vienu lietu tagad zinu droši-viņi galviņas pie skatuves neskaita!
par to apdiršanu... buļļu sūds II.
Uz elementāru jautājumu vai Sky spēlētu 10 cilvēkiem Zirgs atbildējā "jā" un pastāstija par dažādiem daudzmaz līdzīgiem gadijumiem kā pašiem ir gājis! Tur nu nekāda apdiršana nesanāk.

Būtībā bija vienkārši skumji, ka šādā veidā uzliek mīksto tiem pašiem 15-20 cilvēkiem.
0
Principaa runa vispaar nav par tiem cilveekiem, runa ir par to ka mees tiekam konkreeti apchakareeti, speeleeshanas laiki tiek piecreiz mainiiti un beigaas vispaar nav skaidrs kas notiek, un principaa mums tika pateikts kad pie skatuves neviens vairs nav palicis, un no taa arii izgaajaam....
Pirkaart vai otrkaart, trim priedeem speeleejot slavenaaks nepaliksi, iziet no Zirga teiktaa ka no saakuma jau uz labu laiku nav ko cereet, principaa vinsh aizsaaka domu par to ka shaados pasaakumos no saakuma ir jaaspeelee suudiigos laikos un tad var uz kaut ko cereet, ja biji gana tuvu lai to dzirdeetu tad nav te ko bullotes. Un otrkaart kaa jau teicu mums esot aiz estraades un runaajot ar organizaatoru, par to ko mums dariit, kaapt uz skatuves vainee, tika pazinots ka tur jau taapat neviena vairs nav.......

Buutiibaa skumji secinaat ka Skyforger un Okulaariem ir vajadiigs tik daudz laika lai vispaar vienkaarshi uzkaaptu uz skatuves......
0
Nosaciiti Tuvaak vai taalaak bet pie skatuves cilveki bija. Nezinu ko tur organizators redzeeja vai neredzeeja. Gan pie taa ugunskura, gan shur tur veel ganijaas ljaudis

Peec Sky jau veel bija mistiskais pazinojusm ka buus frailty, un okulaari peectam kaa peedeejie. Varbuut taa arii buutu bijis labaak izejot no taa, ka tad varbuut nospeeleetu abas grupas. Beet kas zin kaa buutu ja buutu
0
pirmajā dienā grupas sāka spēlēt vēlāk, jo ģenerātors nespēa vilkt visu jaudu ko vajadzēja... plus mēs nemaz tik ilgi netaisijāmies.
0
Cita aciii skabargu vieglaak ieraudziit, nekaa baljkji saveejaa.
0
Grupa, kurai ir kaut cik vesels sapraats, nekad nespeelees festivaalaa dienas nosleegumaa puspiecos no riita, kaut vai elementaari deelj kaut kaada cienjas pret paareejo festivaala publiku, atskaitot 15 fanus, kas visu vakaru gaida Frailty un kaut vai pusaizmigushi klies we want more peec tam kad grupa uz skatuves aizmieg. Vinji, luuk, tika chakareeti, un pienjeema diezgan logjisku leemumu nespeeleet vispaar, par ko veelaak forumaa atvainojaas.

Okulaari Blomee pieraadiija preteejo un naacaas teltii klausiities uuberkruto 'melodisko blakku', fakaraaraa.
0
jaa grupu piechakareja, bet tadeļ jāmeklē vaina citās grupās?
0
Tā vien rādās ka Frailty ir vienīgie, kas tajā dižajā spēlēšanas laiku juceklī palika kā lūzeri. laikam tumsā nevarēja savus atbalstītājus saredzēt
:D
Nu bet daļēji var arī saprast- ja nepatīk organizātoru attieksme var arī pacelt asti un aiziet... Vienīgais tagad būs smagi jācenšas, lai atgūtu fanu cieņu.
0
eu kas tur par klopi esot bijusi ?
kkads kko var pateikt ?
0
Bļeģ, Frailty bija jāspēlē pus5os no rīta?
Un jums vēl ir jautājumi par to, kāpēc viņi nespēlēja?
Dudes, what's up with that shit youre smoking?
0
tip itka vienu pieklapeja, esot vaidējis un stenejis. vinja draugi jau teica, ka esot apstajusies sirds un salauztas 8 ribas. no organizācias puses uzzināju, ka pāris skrambas. tas ja tu par to klapi. vai par to ka dzelzsgriezējs vislaik sita vienam džekam?
0
Sviest kaut kaads. Pa kuru laiku tas bija? Peec Huskvarn?
0
es tiiri savu godu aizstaaveeju,bet Pelikaans pats bija vainiigs,nav ko mani par reperi saukaat ja pats savurijamcaurumu un uriinpuusli nemaak savaldiit...:)
0
eu tad kas tur ar bildēm? es gribu sevi apskatīt :p
0
15 fani??? Tiirs pieneemums, tur labi ja bija 15 cilveeki, kuri klausiitos arii jebko ko citu, bet ne jau fani.
Par tiem balkiem un vainaam vispaar sviests, interesanti ko tad mees taadu izdariijaam un nopelnijaamies speeleet ap pieciem???

Un klau kika, ar iedomiibu un balkiem man liekas ka ir jaaciinaaas arii tev pashai!!!
0
heh, veļas mazgāšana panesusies :)
btw, atceros vecu pasākumu Robinsonā, kad Neglected Fields un Sanctimony (laikam) atteicās spēlēt, jo koncerts ļoti aizkavējās un laikam vēl citas lažas bija. Tad viņus gribēja redzēt nevis 15 bet krietni vairāk cilvēku. Skaidrs, ka ja uzstāšanos visu laiku pārceļ, tad nevarētu labi nospēlēt, tad nav jau nekāds prieks spēlēt.
Anyway, nedomāju, ka fani tur īpašu biokotu uzrīkos, cik grupas nav savus končus nenospēlējušas, pārsvarā jau dēļ tā ka piedzeras, kas ir vēl sliktāk nekā atteikties.
0
FRAILTY: LATVIJAS SKATUVE IR PIETIEKAMI MAZA, LAI TAJĀ SĒTU LATVĀŅUS VAI
NEZĀLES.
ATVAINOJAMIES FRAILTY FANIEM PAR SAGĀDĀTAJĀM NEĒRTĪBAAM "HIGH
TIMES" FESTIVĀLA SAKARĀ,
NOSKALOSIM TO AR ALU UN MŪZIKU AUGUSTĀ. ( SKAŅAS KVALITĀTI, 1,5 H UZSTĀŠANOS
UN VIESIEM )
PRECĪZS LAIKS UN VIETA TIKS PAZIŅOTI VĒLĀK.
0
pasakuma laiki un viss parejais tiesam krietni mainijas.. un viss ta ka ievilkas.... nezinu vai var parmest kadam ilgo gatavosanos, jo reali ta tehnika nebija no labakajam.... Skyforger gaidija pilniigi visi un vini priecja visus cik vien vareja, ko tur parmest, tik japriecajas... ta pat nav ko parmes Frailty-gaidiju ari vinus... butu spelejusi buutu skatijies... ari uz Ocularis Infernum jau nebija simti.... bet speleja, pats jau tad vairs nebiju svaigakais(pretsapju zaales darija savu), bet toomer klausijos.. bet gan citreeiz!
0
bet tagad vispar buutu stulbi, ja salektos sitas grupas, tapat jau kkad buus kopa jamochi kada pasakuma... nav ta Latvija tik liela!
0
Kurš tad te ar kuru taisās lekties??
0
Iskatās ka Frailty ir piemetusies smaga zvaigžņu slimība jo skatoties pēc sākotnējiem laikiem, šiem bija jāspele ap 2 naktī. Kilkim zaibā vienmer viss aizkavējas par divam stundām bet nau dzirdēts, ka kāds atteiktos spēlēt tapec ka maz cilvēku. Ja aizbrauca tad jaspelee jobtvai, nevis jaskaita fanu galvas un jamekle vainīgie citās grupās. Superstāri atradušies haha!
0
"Skyforger, Okularis Infernum un Collide, kuriem likaas ka nav ne skanoshanaas irobezhojumu, ne speeleesaas!!!!(par paareejiem nezinu, bet visticamaak ka veel taadi baja) "

īstenībā ja tiek aizrādīts SKY un citiem par skaņošanās ilgumu,tad jau nav tālu līdz tam,ka aizrādīs,ka par ilgu runā dziesmu pauzēs....VNK psc tādi komenti!!!!!
0

Cieniijamie maakslinieki Frailty var izteikt savu atvainoshanos cik patiik - ja speeleejat bandaa, tad esat muuzikji, un juusu pienaakums ir ne tikai speeleet, bet arii cieniit tos, kas juusu deelj ir atpeerushies 100+ km no sazin kurienes, lai juus dzirdeetu.Pagaidaam juus veel neesat tajaa statusaa, lai vareetu izraadiit savas ambiicijas, untumus, iegribas, kapriizes.
0
eu, nu tiešām, džeki, visādi gadās, nevajaga jau dubļus uzreiz liet! Saprotams, ka organizācija festivālā bija diezgan švakā līmenī, bet nu organizēt festivālu saviem spēkiem arī nav viegli (runa iet par Šķenderu)!
Ocularis Infernum arī nācās spēlēt Blomē pēc mums [Disease], ap kādiem 4:30, jo arī ievilkās visa tā padarīšana (protams, katrai grupai gribas nospēlēt vairāk, nekā norunāts)... un neko, cilvēki taču bija!
0
un vai tiešām nevienam nav bilžu? :)
0
"Ocularis Infernum arī nācās spēlēt Blomē pēc mums [Disease], ap kādiem 4:30, jo arī ievilkās visa tā padarīšana (protams, katrai grupai gribas nospēlēt vairāk, nekā norunāts)... un neko, cilvēki taču bija!
"

par sho laikam ir jaaliek iekshaa atsveiskja teema.
faak, ja pie skatuves ir 10 - 20 cilveeki, bet paareejie n-tie simti nav pie skatuves, tad jau laikam, ka lielaako dalju muzikaalaas izvirtiibas vairs neinteresee, kaa ari kaadu dalju noteikti interesee miegs. Blome mani veeljoprojaam atsauc paaris negativitaates. peec tiamat un disease tiek iedzerts alus un šņabis un iets gulēt. par spīti blakus esošajiem paskaļajiem krievu dzērājiem, tiek izdots arī aizmigt. pēc ~ stundas es pamostos un skan kaut kas tik pretīgs, ka ēdiens sāk nākt uz augšu un par aizmigšanu vairs nedomāt.

yeah - Okkularis Infernum, apsveicam ar blakkmetaalu riitausmaa, cilveeku briinisko riitgailjdziesmu, nu pareizi, liidz pulksten nezincikiem tak jaabuut ar zobeniem atpakalj mezjaa.

labs nosaukums grupai - Rītagaiļi.
0
desease laikam, valodniekiem SRRR >:)
0
Super spiganai arī nav pielecis, ka nejau galvenais iemesls bija cilvēku daudzums vai mazums. Ja Tev labāk paliek, vari pieņemt, ka kāds no mums apdzērās, salauza kāju vai vispār neatbrauca. Stay super!
0
RuncisRenars, sorry, nesapratu tavu otro kommentu... :(
0
nja, ja Blomee katra otraa banda skanjotos 40 min tad vismaz vieni kriteeji nomainiitu otrus ap 7 no riita :D bet nezi vai kaads pieljautu tik ilgu chakareeshanos.
0
"Pagaidaam juus veel neesat tajaa statusaa, lai vareetu izraadiit savas ambiicijas, untumus, iegribas, kapriizes."

Ja viņi nav tajā statusā, tad jums, ak, viedajiem šķirotājiem, vajadzētu būt pie dirsas, ka šāda maza, nevienam vēl īsti nevajadzīga grupa nenospēlē 5 no rīta 100km no jūsu siltajām gultiņām. ;)

+ jūs jau, protams, esat tajā statusā, kad varat sēdēt mājās pie kompīšiem un gudri dirst, kurš ir kurā statusā un kurš nav. :*

Nu, nenospēlēja, nospēlēs nākamreiz. Vismaz pieredzi ieguva, ka savu laiku nevienam nevajag iemainīt šādos gadījumos.

Sorī, ka es ar savu netīro muti te maisos pa vidu, būdams ne no dižo un krietno palātas, bet šitais jau ir bezpriģels. Cilvēki jums atvainojās, bet jūs tā kā tādi lopi metaties virsū ar savām, no dirsas izrautajām atklāsmēm.

Un tagad es jūs visus samīļošu. Nāciet pie papuča... :)~~
0
Iistenibaa tas uzstaashaanas laiku saraksts uzreiz bija aizdomiigs. Vai nevienai no grupaam neienaaca praataa paskatiitites arii citu grupu laikus, tur tachu tas bija staisiits taa, ka laiki bija sarakstiiti pa 45 min katrai grupai seciigi vienai peec otras.
Ir dazhi varianti kaa shaadu uzstaashanos var nodroshinaat:
1) 2 paraleelas skatuves, uz vienas speelee, uz otras tajaa laikaa skannojaas
2) visas grupas atbrauc no riita, saskannojaas un tad viena peec otras skrien virsuu un nost
3) speelee bez skannoshaanaas
4) skannojaas 30 min un speelee 15 min.
Bet gruuti nav saprast, ka paarsvaraa bija 3 un 4 variants. Ja sava skannoshanaas viira nebija, tad tas, kas bija pie pults izskatiijaas ne visai atsauciigs un maakoshs.
Bet nu pats pasaakums bija true underground ar reaali true underground aparatuuru un noskannoties tur izskatiijas ka bija tiehsaam pagruuti.
Ja tajaa sarakstaa Frailty bija jaauzstaajaas 1:45, tad skannoshanaas to vareeja atmest pat liidz 5:45.
0
Laikam ti true gan nebija, neviena neskannojaas 30 min un 15 minuutes nespeeleeja, bet veel bija arii 5 variants, kursh to visu pasaakumu sievilka, skannojaas savas 30 min un speeleeja cik jaudaaja.
0
Aa un veel pie vainas bija "jobannaa elektriiba", kas meedza izsleegties, taadus vaardus pie vienas shaadas izsleegshanaas Gulbenes izloksnee skannu viirs dvesa laukaa dodoties kaut ko veerst lietas labaa:))
0
"Cieniijamie maakslinieki Frailty var izteikt savu atvainoshanos cik patiik - ja speeleejat bandaa, tad esat muuzikji, un juusu pienaakums ir ne tikai speeleet, bet arii cieniit tos, kas juusu deelj ir atpeerushies 100+ km no sazin kurienes, lai juus dzirdeetu.Pagaidaam juus veel neesat tajaa statusaa, lai vareetu izraadiit savas ambiicijas, untumus, iegribas, kapriizes.
"

ahaha. koments - brīnums
0
vai, Fauns jau shito apopereeja.
0
Hmm, bet varbūt mums tik tiešām vaijadzētu justies kā superstāriem? Piemēram, Rūsa arī nespēlēja, bet visiem pofigs :)
0
Pag, Runci, nemet plinti krūmos, tur jau vēl var izvilkt lieliskas atziņas:

"ja speeleejat bandaa, tad esat muuzikji, un juusu pienaakums ir ne tikai speeleet, bet arii cieniit tos, kas juusu deelj ir atpeerushies 100+ km no sazin kurienes, lai juus dzirdeetu"

Tātad, ja tu esi pavārs, tad tev ne tikai ir jāgatavo paika, bet vēl jāciena to, kurš viņu patērē, jo tas kāds ir atspēries huj-viņ-zin no kurienes, lai apēstu to, ko tu esi pagatavojis. Tā kā, rausies, mīļais, pavār, augšā 5 no rīta un taisi manu jobano porciju!!! Kas vēl cits pavāram atliek, kā iespļaut šķīvī un pateikt: "Gaili, apēd visu porciju", kamēr restorāna direktors guļ. Un kāpēc viņš guļ, ja tajā laikā vajadzeja gulēt pavāram ar padarīta darba sajūtu sirdī?

Te arī mēs lieliski redzam patērētāju sabiedrības untumus. Sabiedrība, kas augusi pie televizorā atskaņotiem vīriešiem un tantēm, kuri saka: "Mums rūp jūsu labsajūta", vai "Tu esi tā vērta". Un pat jūs, metaļugas, tam nestāvat pāri. Visas jūsu lielākās ierakstu kompānijas ir tīrs bizness, un nekas vairāk. Stay fukking br00tal, kā tad...

TV5 "Fabrikā" Arnis Mednis teica kādam no dalībniekiem: "Tu beidzot esi sapratis, ka tu neuzstājies sev, bet skatītājiem", un tur jūs visi iekritāt, manas mazās marionetes. Jebkurš uz skatuves brīvprātīgi kāpj, pirmkārt, personīgu iemeslu vadīts. Tā ir labsajūta, kad redzi, ka esi radījis cilvēkos emocijas, jo kā mākslinieks, tu mīli radīt!

Kas attiecās uz šo gadījumu, es ļoti labi saprotu, kāpēc viņi nekāpa uz skatuves. Ja tev šādi nosit garīgo, tad ir divi varianti:

Kāpt uz skatuves un izpildīt robotiskas kustības, vai arī būt patiesam pret sevi un apkārtējiem, un izlaist pasākumu. Protams, kad sāktu grozīties lielāki honorāri, viss mainītos. Tā kā FUKK OFF jums visiem. Mēs visi esam patērētāji, paverdzināti šai sistēmai, kurā esam auguši. Un lai cik TRUE džeki jūs būtu, un lai zem cik cēliem vārdiem slēptos, jūs visi esat vienādi. Tādi paši kā es. Tikai atsķirība starp mani un jums ir tāda, ka man ir pohuj, vai Frailty nospēlēja, vai nē. :)

(Seko scēna, kur visi sadodās rokās un dzied: "LA LA LA", spalgās bērnu balstiņās)

...un vispār.. es esmu labi iereibis, un man nevajadzētu šeit atrasties tādā stadijā... Tāpēc, atvainojiet mani...

loging off for a while
0
Bļa nu jau pietiks, ja godīgi man prieks ka viņi nespēlēja, jo dažādu apstākļu dēļ tāpat nedzirdētu...
0
bet kas tad ir ar bildēm? tiešām nevienam nava? es redzēju fotoaparātut :) nu davai velk ārā :) nav ko kaunēties :)
0
Bļa, nu te lielākā daļa off stage personu izsaka tik gudras atziņas par to, kā vajadzētu uzvesties grupais uz steidža, cik ilgi skaņoties un vispār - ka izturēties, ka vienkārši - ahujeķ... Nu visi tik gudri, tik gudri... Shut da fuck up, listen to music and leave the techical crap to tech stuff and musicians...
0
Man liekas Balrogh ka tu driiz vareesi speelet vieniigi saviem onstage people, ja dirsiisi taalaak shitaadaa garaa.
0
tas labi, ka tev liekas, lai kas tu arī nebūtu, diršu nevis es, bet visi tie gudrīši, kas te baigi māca mūziķus kā vajag... davai štrumus jums rokās teorētiķi un mēs paskatīsimies, cik nevainojami jūs būsiet...
0
Nespeeleet tajaa pasaakumaa ir vairaak nekaa uubeer true. Vareetu mieriigi uzaicinaat arii Glen Benton uz sho festu.
Peec festa nosaukuma spriezhot tur zaalei vajadzeeja kuupeet visaas vietaas, tachu vismaz pirmajaa vakaraa specifiskais zaales smaards nebija juutams.
Arii to piekauto keksu redzeeju, vispaar jau organizeejot shaadus pasaakumus vajadzeetu arii on-site medical personaalam buut, kaa tas ir visos normaalos pasaakumos, bet shajaa gadiijumaa, kameer no Gulbenes aatrie atbrauca, tas piekautais guleeja pie billeshu paardoshanas vietas nu minuutes 15 toch.
Vieteejie arii saakumaa dzerstiijaas aarpus ierobezhotaas zonas, tachu uz Skyforger beigaam visi apsargi un billeshu tirgotaajas tantinnas bija nosviidushas, un shie bija manaami jau iekshpusee. Nekaadi mieriigi noskannotie tie jaunishi neizlikaas, pirms tam , ejot garaam, shie meetaajaas ar taaadaam replikaam kaa metaalisti-fekaalisti.
0
Saprotu tevis stāstīto, bet redzi - šādas lietas ir jāpārmet organizatoram, jo visa apsardze, medicīna un kārtība ir organizatora atbildība, mūziķi šajā ziņā ir ņiprichom... kādas grupas neuzstāšanās arī šajā gadījuma ir organizatoriskās puses neizdarības sekas!
0
"kādas grupas neuzstāšanās arī šajā gadījuma ir organizatoriskās puses neizdarības sekas!"

vāu, nu laikam jau, kaads beidzot to pateica. tādēļ jau tas ir tik ūber forši dirst uz grupām, kuras nespēlē, ja organizācija ir pilnīgā dirsā. lai kāptu uz skatuves probably jau jābūt ne tikai tehniski stāvoklim, lai varētu robotiski atspēlēt dziesmas, bet arī kaut kādam piemērotam garīgajam stāvoklim.
Manuprāt, spēlēt netikšana paredzeetajaa laikaa varētu diezgan izčakarēt pašsajūtu. Un peec tam speeleet pus5os jau ir pretiiga riicibaa kaut vai pret liidzcilveekiem, elementaari, arii metaalisti ir taadi pasi cilveeki kaa paareejie un grib guleet.
0
Es pats arii tajaa festaa iegriezos paluureet uz 3 bandaam pirmajaa vakaraa, bet peec Skyforger devos projaam, jo otraa dienaa bija jaabrauc citur.
Taa kaa pats biju pie stuures un nelietoju alk., tad viss tur notiekoshais izskatiijaas vairaak ne peec festivaala, bet peec chillout paartija, liidziigs pasaakums Kilkim Zhaibu, uz kurieni deell shii iemesla neesmu bijis peedeejos divus gadus.
Tabuuns un Trinstocka saliidzinoshi arii bija chillout tipa pasaakumi, bet nu arii, lai pietuvotos to liimenim, high times krietni jaapieliek.
0
^^^ vecīt beidz, nejauc Kilkim Žaibu te iekšā! Lai ari kāds chill-out būtu, šamais KŽ bija viapmeklētākais un arī vēl 3:00 no rīta, kas spēlēja Sear Bliss skatuves priekšā bija pietiekami daudz cilvēku.
Un vēl, visas grupas šogas dabūja ne tikai norunāto honorāru, bet vēl ekstra naudu.
Ar KŽ festivālu, attieksmes ziņā, nevar konkurēt neviens festivāls šeit.
0
te var redzēt, kā KŽ izskatījās 3:00+ no rīta, kad spēlēja Sear Bliss:

www.youtube.com/watch?v=rQLrjteieMM...
0
Lai jau taa buutu, peace.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas