0
[#]

Sestdien, 20. oktobrī Rīgā, klubā "Melnā piektdiena " uzstāsies Poļu Technical Death Metal grandi DECAPITATED!

Vēl koncertā spēlēs:
   CRIONICS (Death/Black Metal, Polija)
   TRENDKILL METHOD
   GATLING

Sākums: 20:00. (klubs vaļā no pl. 18:00)

Ieeja: 8Ls

Biļetes tikai koncerta dienā kluba kasē!

 

Komentāri
0
Muahahaha, šis laikam ir rekords, ne? Veselu vienu dienu pirms koncerta jau parādās informācija! :D
0
vēl jau var ielikt dienu pēc:D
0
Forumā jau sen tika ieliktaa infa, vēl pirms metalshow.lv :)
0
Vai nu bilde dikti novadējusies, vai arī šie nemaz vecāki nekļūst...
0
Viņiem ir jābūt Technical Death Metal grandiem, nevis jākļūst vecākiem!
0
Bigijs ir īsts dūmsteris, kas turpina izkopt slowmo :)
0
zinu, ka nebuushu, kurpe spiezh...
0
Galvenais jau ka bez vecuma ierobežojuma, kids mosh.

0
Ceru ka koncis bija labs! Apskauzhu (nedaudz).
0
jā, es ar ceru. :D
0
koncerts BIJA labs, vairak neka labs.

maz tautas vispar bija bet tas netrauceja izklaideties uz pilno
0
Nez, iespējams dēļ iemesla, ka šis man bij 3šais koncis tai nedēļā(turklāt trešajā klubā), bet nu iespaids palika ļoti pelēcīgs pēc visa. Turklāt publikas tik tiešām bij maz, ar diezgan palielu mazgadīgo plūsmu.

GATLING - otro reizi redzēju laivā šos, un man sāk patikt ar vien vairāk, lai arī it kā standarta brutālā desa(pašiem gan labpatīk to dēvēt par warcore), bet nu velns kā iespārda. Rifi, bungas un grovls - spēks, riktīga karamašīna! Ak nujā, lieki piebilst, bet baigi smukā bundziniece.. Vakara labākā blice!

TRENDKILL METHOD - iepriekšējā saskarsme ar šo grupu bij ar albumu Methodistortion, dzīvajā nebiju šos redzējis. Un.. man nepatika, nemaz! Izklausījās kā Stabbing the Drama posma Soilwork, un tas nav nekāds kompliments. Kaut kāds metalkōres un melo desas mikss, turklāt ļoti vājš, nemaz nerunājot par tīrajiem vokāliem - vhēē. Pilnīga vienaldzība vērojot šos. Turklāt vairāk redzēt šos negribas. Vispār nez kapē šie tika izvēlēti vieni kā iesildītāji, jo drīzāk atvēsināja, nekā iesildīja. Gust of Anger posms ir ui ku labāks.

CRIONICS - nespēlēja, bļē!

DECAPITATED - garlaicīgi, vienveidīgi, vāji! Nu vispār salīdzinot ar to ko viņi rada ierakstos pilnīga laža. No tehnikas(spēlē takš tehnisko desu) ne sūda. Arī vokāls varētu būt spēcīgāks un asāks. Nu ok, nebija basista, bet nu tas gluži nav attaisnojums. Eh, varbūt vienkārši biju noguris, tik tiešām nezinu, bet nu šīs koncis ne ar ko atmiņā nepaliks. Hmm, varbūt jau kļūstu par vecu, lai turētu trīs končus nedēļā!? Vienīgi akcija beigās, sapulcināt tautu uz skatuvi lai hedbango, likās tīri ok, lai publiku iekustinātu, pēdējam cēlienam.

Gatling rullē, un ar to vis izteikts!

Truklāt mans galvenais mērķis jau bij atrādīt jaunnopirktos kerzus, tas tika izdarīts, un ja kāds pamanīja - tad pasākums izdevies..
0
Pirmā nepatīkamā lieta bija aizkavētais sākums un protams tieši tad, kad pirmo reizi mūžā esmu atvilcies jau 20min pirms oficiālā sākumā :( Nākamais nepatīkamais pārsteigums - mazais cilvēku skaits (uz Gatling kādi 50, uz Decapitated ~100). Fresh Blood bija pat nedaudz vairāk. Whatever.

Gatling - no sirds taisīta desa, ar nelieliem Hardcore elementiem. Ar īpašu daudzveidību neizcēlās, bet dzīvajā aiziet baigi labi. Bundzinieci ieraudzīt neizdevās, bet cik atceros no iepriekš redzētā, tik tiešām jauka (galvenais, ka klapē pa pirmo).

Pie nepatīkamajiem pārsteigumiem piepulcējās nejēdzīgi garie starplaiki starp uzstāšanos (30-35min). Laikam tā gribēja kompensēt radušos robu - viena grupa izkrīt, tātad īsāks koncis, un īsāks alkohola patēriņa laiks …

Trendkill Method - tika nosaukts par Groove, bet spēlēja Neo-Thrash ar Metalcore elementiem. Ne viens, ne otrs man nepatīk, tā ka īpaši nesekoju notikumiem uz skatuves. Spēlēja laikam labi.

Crionics - gāju galvenokārt uz viņiem, bet nekā. Varēja tak brīdināt.

Decapitated - pāris pirmie albumi ir OK un arī dzīvajā bija labi. Buņģieris un ģitārists ir īsti zvēri, bet vokāls - standarta desas vokāls. Basa trūkumu īpaši nemanīju, jo bieži to tāpat nevar dzirdēt, vienīgi pie soliņiem un ritmikas maiņas tā trūkums bija jūtams. Nospēlēja visai maz - 40min. Hedbangings uz skatuves beigās tāda popsa vien bija, bet tāpat patīkami.

Neteiktu ka pasākums bija galīga laža, bet laikam sūdīgākais šogad.

foto.inbox.lv/bladeofdarkness2/De...
uploaded.to/?id=gyjz7n...
0
fatduude - sorry, vecīt, nekādus dižos kerzus neredzēju, bet ta kā pa grīdu nevārtījos ...
0
Beidzot kāds arī par bildēm sai saitā parūpējas... A ko, vienkarši galerijās šitādā gadījumā admins tās salikt nevarētu? Citād garlaicīgas tās pavisam, vai zin...
0
A kāda starpība, kur tās bildes stāv.
0
Ko nozīmē - beidzot ?

Hm, itkā ir galerija. A kas tur tāds interesants var būt - matainie dzīvnieki krata pačkas ...
0
Pļeķķ. :(((

"Posted on Tuesday, October 30, 2007 at 12:20:05 EST

Earche Records has issued the following DECAPITATED news:

"Two members of Decapitated have been seriously injured in a road accident involving their tour bus and a truck carrying wood in Gomel, on the Russia/Belarus border.

Vocalist Covan and drummer Vitek sustained serious head injuries as a result of the accident, and are to be taken 550 km from Gomel to Moscow for emergency treatment.

All other members of the touring party are not reported to be seriously hurt.

Our thoughts are with all members of the tour at this time.""

www.bravewords.com/news/76604...

Atliek vien cerēt, ka viss beigsies labi :(
0
Russian sources also claim that Covan and Vitek need (immediate) neuro-surgery, so the question is not whether they'll ever be able to play music again - the question is whether they'll survive or not.

Bļeģ.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas