0
[#]

Pēc divarpus gadu pārtraukuma norvēģu blackmetāla monstri Mayhem beidzot izlēmuši ar diviem koncertiem aplaimot arī Baltijas valstu iemītniekus.

Latvijā konča diemžēl nebūs, tomēr interesentiem pastāv iespēja aizbraukt Igauniju vai Lietuvu (tā kā Lietuvas konča dienā Rīgā ir Vader, tad droši vien tomēr uz Igauniju). Tūre jādomā, ka notiek par godu tūliņ tūliņ (oficiāli Eiropā - 29. martā) iznākošajam (subjektīva piebilde - izcilajam) jaunajam albumam "Chimera". Domāju, ka plašākus komentārus šī grupa neprasa ;)

Mayhem supporta blice tūrē līdzi brauc japāņu deathsteri Defiled. Atklāti sakot, par šiem es līdz šodienai neko nebiju dzirdējis, taču grupa dibināta jau 1992. gadā un tās biogrāfijā ir tūres kopā ar Testament, Vader, Morbid Angel, utt. Pēc nelielas blices veikumu ievērtēšanas (viņu mājaslapā atrodamas divas dziesmas) rodas diezgan spēcīgas asociācijas ar to pašu Vader :) Cik saprotu, tad viņi tūrējas par godu pagājšgad iznākušajam albumam "Divination".

 

Bez šīm divām blicēm Tallinā uzstāsies arī labi zināmie igauņu blackeri Manatark.

Plašāka informācija (biļešu cenas un pasākuma sākšanās laiks) vēl nav zināma, bet kā uzreiz, tā tūlīt...

Teitan arī Latvijas iedzīvotāju potenciāli interesējošo tūres koncertu saraksts:

  • Thu 08.04.04 Loppen, Copenhagen, Denmark.
  • Fri 09.04.04 Musikens Hus, Gothenburg, Sweden.
  • Sat 10.04.04 Inferno Festival, Oslo, Norway.
  • Sun 11.04.04 Klubben, Stockholm, Sweden.
  • Tue 13.04.04 Tavastia, Helsinki, Finland.
  • Wed 14.04.04 Tampere Club, Tampere, Finland.
  • Thu 15.04.04 Loop, Oulu, Finland.
  • Fri 16.04.04 Rockstars, Tallinn, Estonia.
  • Sat 17.04.04 Mulen Ruzas, Vilnius, Lithuania.
  • Sun 18.04.04 Park, Warsaw, Poland.
  • Mon 19.04.04 Halford, Berlin, Germany.
  • Tue 20.04.04 Abaton Club, Prague, Czech Rep.
  • Wed 21.04.04 Mega Club, Katowice, Poland.
  • Thu 22.04.04 Mega Pub, Budapest, Hungary.
  • Fri 23.04.04 Rockhouse, Salzburg, Austria.
  • Sat 24.04.04 Titanic City, Munich, Germany.

    Saites:
    Mayhem mājaslapa
    Defiled mājaslapa
    Raksts iekš hardrockclub.ee (igauniski)

Komentāri
0
laps apraksts! nju ko, laikam buus jaasperas uz to eeesti >:]
0
pareiz, ka jaabrauc, shito konci laist garaam buutu vistiiraakaa nolaidiiba :)) es jau listee shito iemetu, bet - taa kaa uz shito konci vareetu diezgan daudz apziniigo brauceeju sarasties, tad varbuut vareetu samesties un saliigt kaadu mikrobusinju? eertaak un leetaak iznaaktu. viedoklji velkomeeti :)
0
Vells vinj zin. Ja laiks un $$$ atljaus, mozh vareet ar.
0
Mazliet atsvaidzināju un papildināju savas necilās zināšanas par meihem iekš www.metal-archives.com, un man radās daži jautājumi - kurš no jums ir redzējis viņus dzīvajā un kā tas mūsdienās notiek? Vai tā ir patiesība par cūku galvām, kas koncertos uzmauktas uz spieķiem, par līķautiem, kuri pirms koncerta novilkti kādam izraktam jau apbedītam cilvēkam, kuros koncerta laikā tērpjas grupa, par gaļas sviešanu koncerta apmeklētāju pūlī un likšanu faniem to uz vietas rīt, par mirušajiem un pūstošajiem kraukļiem, kuri ir novietoti uz skatuves, lai grupas dalībnieki, spēlējot, varētu saost nāvi, par sevis uzšķēršanu uz skatuves? Vai koncertos maz ir kaut cik droši?
0
BET KAD BUUS TEH GATHERING????
0
kudars: vairaak taadu konchu, un matainie peec gada izmirs :DDD
0
heh :))) vienreiz ir redzeets turpat Estijaa. Par cuuku galvaam ir tiesa - vinjiem katraa koncii staav pa chetraam taadaam uz skatuves (no kuraam ieprieksheejaa koncii mees divas savaacaam ;) Par taadaam antisanitaaraam padariishanaam kaa puustoshajiem kraukljiem, liikjautiem un piespiedu smirdoshas galjas baroshanu es neko nezinu ;)) nu Igaunijas koncii laikam bij taads moments, ka Maniac ar naziiti noshnjaapa gabalinjus no taam pashaam cuuku galvaam un meta publikaa, bet taa nav gluzhi puustoshu krauklju galjas iebaroshana piespiedu kaartaa ;) par sevis uzhkjeershanu arii drusku paarspiileets - tas pats Maniac savas rokas nedaudz padurstiija ar dzelonjstiepleem (njemot veeraa, ka rokas shim galiigi reetainas, tad laikam taa ir diezgan parasta padariishana :) taas arii visas taas shausmas :) varbuut nosuuknee kaadu Mayhem koncha video no DC vai taml - nostaasies visi priekshstati savaas vietaas ;)
0
Jaabrauc uz Igauniju. Tur nav variantu
0
Jaa, MAYHEM redzeet patiessaam gribeetos, lai gan tur vairs nav nekaa no vinnu saakuma laikiem, bet ssito leeggendaaro balckeru koncii buutu tik un taa jaabuut.
0
kaa, nekaa nav...

ok, "origjinaalais" 1983. gada sastaavs:
Euronymous (beigts no Burzum rokas) on guitar, Necrobutcher (veelarvien ir) on bass, Manheim (kas tas taads) on drums

Pashreizeejais sastaavs, kas ir stabils kopsh *1995.* gada:
Hellhammer (kopsh 1988. gada), original vocalist Maniac (pirmoreiz kopsh 1986. gada), former bassist Necrobutcher (pirmoreiz no 1983.), and new guitarist Blasphemer

jaateic, ka sastaavs ir teju vai "origjinaalaakais" kaads ir bijis, ja taa var teikt, njemot veeraa ka kadru mainiiba bijusi ieveerojama :)
0
Jaa, par sastaavu es Tev vareetu piekrist, bet es jau vairaak domaaju muzikas zinnaa. Es jau nedomaaju, ka peedeejie razzojumi ir slikti, bet es lloti nozzeeloju, ka nebija iespeeeja vinnus skatiit sejaas ap De Mysteris dom Sathanas. Manaa skatiiijumaa tas ir labaakais true black ieraxts, ja veel nnem veeraa taa laika tehniskaas iespeejas. Nepiekriiti?

Loggiski, ka tad kad elles aamurinnss reanimeeja grupu, tad taa ieguva pilniigi jaunu teelu un skannu. Ne sliktaaku, bet savadaaku noteikti.

Starp citu vinaa koncii (live ieraxts.Piemirsu nosaukumu) pat uz stage tik dziivajaa pieaicinaats klaat 1 no vecajiem vokilleriem - Attila.

0
Bet kaa tad iisteniibaa sanaak? Vader koncis ir pie vainas, ka MYHEM nebrauc pie mums, bet apkaart:( ?
0
nju, nez'-nez'. mayhem maajas lapaa baltijas valstu nav. peec 15-taa apriilja uzreiz 18-ais naak. no somijas uz poliju.
0
Tagad jau iir:)
listen.to/defiled/
0
Un šeit:
www.mountainside.lt/mounta...
0
;(
Taalaak:
ainrock

vai:
.lt/mountainrock
0
http pieliec priekshaa
0
Njaa, par tiem Mayhem garadarbiem... Mediolanum Capta Est saucaas tas koncertnieks. Atilla tagad bljaustaas ieksh Aborym.

Par "De Mysteries..." man atklaati sakot nav tik lielas sajuusmas kaa ~95% Mayhem cieniitaaju (saliidzinot savu viedokli ar piemeeram metal-archives.com atrodamajaam recenzijaam)... Let me play devils advocate a little ;) Albums, protams, ir ljoti labs, tachu nelaime taa, ka mazliet vienveidiigs shkjietaas un vokaals man arii nepatiik - ok runaa jau ka esot bezmaz vai true black krutuma kalngals - veel kretiiniskaakos tonjos iegaargt tekstus laikam iespeejams nav :))) Gruuti pateikt, vai tas ir mans iecieniitaakais Mayhem albums. No vienas puses vinjiem to full-length studijas albumu ir tik maz - taadi nopietni tikai 3 (ieskaitot jauno un neskaitot Wolfs Lair Abyss) - gruuti taa saliidzinaat, bet jaunais albums man tomeer labaak patiik par sho kauch taapeec, ka kvalitatiivaak izpildiits, daudzveidiigaaks un interesantaaks. Starp citu paklausiijos shodien speciaali to "De Mysteries" vairaakreizh no vietas un secinaaju, ka par mana favoriitgabala tituls no Freezing Moon ir paargaajis uz Buried By Time And Dust, kuru metal-archives recenzijaas nezkaapeec bezmaz visi atziimeeja kaa neizdevushaakos albuma kluci :) Laikam man nav kaut kas kaartiibaa ar gaumi vienkaarshi :)) Jaa, starp citu - pats pats favourite Mayhem ieraksts man ir "Freezing Moon/In Memorium", kur sakopoti visaadi 2dziesmiigie kvlta EP utml - shajaa albumaa lielaako dalju De Mysteries dziesmu var dzirdeet ar Dead vokaalu, kas lai arii peec muusdienu standartiem nav krutuma kalngals, bet man patiik labaak par Atillas veikumu - vai arii vispaar bez vokaaliem, kas man starp citu tiik veel labaak, lai arii skanjas kvalitaate ir kaa no atejas... bet tas pats Buried By Time And Dust kaa pavelk...

Eh, aizmuldeejos :) Aa, ja par visu laiku labaako true black albumu runaajam, tad manupraat tas ir Ulver - Nattens Madrigal - gan kompoziicijas, gan izpildiijuma zinjaa ieliek smagu klokji visiem, ko esmu dzirdeejis. Nepieradushaam ausiim gan shito vareetu buut pagruuti klausiities, bet rekomendeeju :)
0
Ja kaads apziniigs tautietis organizee busu vai ko tml. uz Tallinu, tad esu brauceejs un gaidu e-mailu.
0
Njaa manaa kolekcionaa tas albums saucaas The Madrigal of Night, bet preciizaak jau laikam tomeer ir Nattens Madrigal
0
Es neesmu nekaads ULVER daillrades speccuks, bet man te kompii meetaajaas kaut kaads ieraxts, kur ULVER maigi sakot speeleet kaut kaadu leeni akustidku instrumentaalu techno, vai velns vinn zin ko. Murgs kaut kaads. Jaa, laikam jau agraak bija black, bet neko daudz neesmu dzirdeejis.

Jaa, par De Mysteries vokaalu tainiiba, bet vai tad tagad ir kaut kas liidziigs dzirdeets - asinis stindzinossi "trollu" kurkstieni. Nu par to vienveidiibu paarmest nezin vai vajadzeetu, tas jau galu galaa nav domaats kaa melodic progresive black, bet gan true black.

Es to passu jaunaako nemaz neesmu dzirdeejis.

To ko MAYHEM speelee peec reanimeesanaas (to laikam paveica hellhammer) nemaz nav slikts muzons, bet tikai daudz atsskkiriigs. Un cik es saprotu, tad peec true Mayhem fanu uzskatiem, taa ir sveetuma apgaaniissana:)

0
latyshej toka zhalko :) proleteli kak to :) pridiotsia katatsia po sosediam
0
Ulver iraid viena no taam ljoti retajaam bliceem, no kuras veikumiem man patiik pilniigi viss, ieskaitot "instrumentaalo tehno" ;) Dailjrade vinjiem ir ljoti daudzveidiiga - saakumposmaa bij blekjis - 2 albumi gan tikai, ja neskaita demuchus/splitus un Kveldssanger albumu, kas lai gan tiek pieskaitiits pie shamo "black metal trilogjijas", tomeer buutu driizaak pie folka (arii tomeer ne iisti) pieskaitaams - seeriigi gabali akustiskaas gjitaaras pavadiijumaa. Peec Nattens Madrigal shamo masterminds Garm paarmetaas uz ambient/electronica, kas shamiem padodas ljoti neslikti.

OK, De Mysteries vienveidiibu varbuut arii nevajadzeetu paarmest, bet peec 100+ noklausiishanaas reizeem tomeer to var skaidri saskatiit ;) Nav jau obligaati jaaspeelee melodiskais blekjis, lai no taas izvairiitos ;) Par sveetuma apgaaniishanu es neko nezinu, bet nu labi :)
0
Mayhem jau bija Tallinaa, un tas bija dikti jaux konciz. Taa kaa dereetu otrreiz ar' ieveerteet :))))
0
sanjemaas apziniigie tautieshi jaabrauc uz Igaunjiem ja kas padod zinju es ar i brauceejs
0
cik atmikos cūku galvu bija štuks uz Latviju vest, bet tomēr palika igauņu mežos netālu no robežas.
0
Jebkuraa gadienaa un lai uz kuru pusi taisiitos braukt ja kaads kaut ko organizee tad dodiet zinju
0
To : TheTrve.
Nu tad buus paleenaam ar laiku jaaieveertee ULVER garadarbi. Laikam jau buutu veerts vinnus dzirdeet taa pavairaak.

Nu ar to MAYHEM sveetuma apgaanissanu ir taa, ka tas kas tika sarazzots peec reanimeessanaas, tas viss ir "sveetuma aptraipiissana". Jo diehard MAYHEM fani par MAYHEM true saoundu uzskata visu kas ietureets De Mysteries stilaa(laikam jau nekaa daudz nav:). Taa luuk!
0
De Mysteries stilaa ir ietureets tikai pats De Mysteries, hehehe :)
0
to arx: taas cuuku galvas, cik atceros, atstaajaam igaunju baaleljinjiem turpat tallinaa, par ko shie bija shausmiigi prieciigi :))
0
nē. tika vesta busā viena galva, toč zinu.,.)
0
Manatark esmu dzirdeejis
0
OK, igauniski es gandriiz ne s**a neceertu, bet....

"16. aprillil ehk reedel esinevad Rockstar´sis MAYHEM (nor), MANATARK ja DEFILED (jap), algus on planeeritud kuskile 20:00 kanti."
"algus" laikam noziimeeja saakumu, nu to taapat var saprast, vaarcsakot, saakas koncis 20:00

"Piletite arv on rangelt limiteeritud ja selles osas erandeid ei tehta, sisse pääseb vaid 200 inimest, sest maja pole kummist."
hmm - taa var saprast, ka biljeshu skaits ir limiteets uz 200

"Pileti ostmise eelisõigus on VIPidel ja Vaderi pileti omanikel, Mayhemi pileti ostmisel tehakse Vaderi piletile vastav märge, nii et rohkem kui ühte piletit sellega ei saa."
vienaa teikumaa "Vader pileti" piemineets divreiz, kas vareetu noziimeet, ka baumas par to, ka iekshaa varees tikt ar estu Vader biljeteem iraid patiesas..(?)

"Pileti hind saab olema 125 krooni."
5 Ls

oki, buus gan laikam jaasagana infa kaadaa saprotamaakaa valodaa :)
0
peec zinjam un aptaujaatajiem braaliem uz tallinu varetu doties varens skaits letinju.tikai viens bet..tisam vajadzetu kadu kas var sarunat kadu businju par attiecigu samaksu.jo loti negribetos iekluut taada pasaa situaacijaa kaa saulos, kad stulbie estinji neved mus uz majam..vai ari visi grib maukt ar stopiem?ar autinju celu sanaks samaksat dargaak nekaa mesties busam...varbut ir verts padomat?
0
Es domaaju ka tieshaam ir veerts mesties businjam :) Kaads vareetu uznjemties to dariit
0
ziniet. par cuuukas galvu taa ir varbuut leģenda ko?

liiķauti
0
ja kaac veelas busin'am mesties un braukt uz lietuvas konci, raxtiet. atkariigs no taa cik tautas. uz shito greeks neaizbraukt.
0
Es + veel viena persona noteikti braucam
0
Es arii itkaa buutu ar mieru braukt
0
Joprojaam cienu sos zegjeleetaajus!
0
Shaize taada ka Lietuvas koncis tai pashaa dienaa kad Salamandra. Kaut nu taas baumas par Igauniju butu sviestainas, varetu pleest uz abiem pasaakumiem
0
nu es plaanoju uz reiz uz 2 konchiem braukt. tur 16. datumaa tie pashi vader un 17. mayhem. bil'etes it kaa apmeeram pa 4ls. pa nakti palikshana pusliic suudiigaa viesniicaa 5ls.
crazysowild, juus uz lietuvu?
0
to Dani nu nezinu nezinu it kaa jau vairaak velk uz Igauniju, bet ja nu tieshaam netiks iekshaa, tad buus baigaa saape, katraa zinjaa ja man notekti jaaizveekas starp vader un mayhem tad ar notraushu asarinju un izveelos mayhem lai gan buutu jauki paspeet paspeet uz abiem..... Diemzeel patreiz reaalaak izskataas Leishi
0
Uz leišiem cilvēki 3 vēl brauks, bet busam laikam tik un tā pa īsu.
0
Es jau te forumaa vien kaadus 8 saskaitiiju vajag zinju tautaas laist un ljaudis saradiisies
0
Vai tad vispār ir kāda iespēja kādam no mums tur tikt iekšā, ja ir tikai 200 biļetes? Vai tad igauņiem pašiem 200 cilv. neatradīsies? Un tā vispār var būt, ka uz tik lielas grupas koncertu nāk tikai 200 cilv.?
0
Brauksh uz Lietuvu...
0
nu ta braucam Dagnita :)
0
kudars, nava gan iespeejams. Cik tad maxaatu biljete lai vinjiem koncis atmaxajas. Pat uz Vader buus vismaz 10-20reiz vairaak tautas.
Zheel es ar gribeetu aizbraukt, bet tikai tagad uzzinaaju ka vinji koncertees. Nekur neviens neko par vinjiem nesaka...
Pats jau sen esmu noleemis uz Vader mochiit
0
vajag busu uz leishiem!
0
Vajag ta vajag! A kas to organizees?
0
debiilie igaunji... lai tiktu uz Mayhem konci vajag buut Vader biljetei un klaat veel jaapeerk arii Mayhem biljete... lai vinji iet d!*$†.....
0
Ghe, te tev nu bij leetums:))
0
God..I don't understand latvian, but thetrve posted to HRC and cried that he wants Mayhem tickets. Well, the best thing to do,is to contact some people that have Vader tickets,but are not interested in Mayhem. I am one of them and I have one ticket.If you want to go and see Mayhem in a pretty small club, then contact me in the HRC forum and we can talk.
0
God..I don't understand latvian, but thetrve posted to HRC and cried that he wants Mayhem tickets. Well, the best thing to do,is to contact some people that have Vader tickets,but are not interested in Mayhem. I am one of them and I have one ticket.If you want to go and see Mayhem in a pretty small club, then contact me in the HRC forum and we can talk.
0
Oh..sry for the double post. I just forgot to mention that in HRC I'm known by the name of mcstanb. Send a Private message if you're interested.
0
tas baigi smird, ka vajag VADER biletes. Kad saku lasiit augsaa tekstu biju, nolemis braukt, bet kad tiku liidz apaksai ...
... te tev nu bija 200 biletes, un nav pat garantijas ka tu neaizbrauc uz tallinu un nepaliec bez biletes no vader ja esi jau tik taalu izchakareejies ... vienkaarsi STUULBI.
0
Taax, nupat izskataas, ka kaut kas vareetu arii sanaakt, jo paaris keeksi gatavi shkjirties no savaam biljeteem par labu mums un arii organizeetaajs pieljauj iespeeju mums rezerveet nelielu skaitu biljeshu :)

www.hardrockclub.ee/et/main.php?aken=FO...

Taa kaa... kas domaa, ka buutu brauceejs, ja izdodas biljetes dabuut (dariishu, ko vareeshu), vareetu teitan operatiivi ieposteet, lai var apzinaat interesi un laiciigi saluukot businju, utt.
0
Konkreets un galiigs sviests... Es gribu uz Igauniju ja vien kaut kaa tas var izdoties... vairs jau iisti neticas... :(
0
auuuch...kaa tad taa? Moz nemaz nebuus naudas, lai apciemotu leishu zemi...Tevs nesteidzas izmaxaat miilestiibu naudaa, kaa tas ir pierasts...
0
jaa aatrie igaunju zellji...
0
Ljaudis man te taads viens jautaajies ienaacies. Vaikaads kauch ko organizee skaraa ar bussu? Vienalgaa uz kuru pusi
0
tak nu to es arii gribu noskaidrot vai veerts domaat par organizeeshanu... pirmajos komentaaros diezgan daudzi izteica veelmi braukt, taa kaa buutu labi, ja to vareetu apstiprinaat veelreiz. neko netaisos organizeet peedeejaa briidii (jo biljetes tad arii nevarees dabuut), taa kaa, kas veelas braukt, tad luugums par to dariit zinaamu AATRI!
0
Es piesakos uz 2 Mayhem (Igaunijā) biļetēm, ja izdodas ko norezervēt latviešiem vai tml. Ja buss par saprātīgu cenu, tad arī uz 2 vietām tajā.
0
ok, es aizbliezu meilu organizatoram ar luugumu rezerveet 8 biljetes, cerams piekritiis.
0
organizers saka, ka varbuut varees - konkreeti gan doshot zinaat naakamnedeelj.
0
:)
0
nju jaatur laikam iikshkjiitis,lai izdodas dabuut taas biljetes:)))hehe...
0
ka to saprast - biletes varbut buus rezerveetas? 1.Kuras? 2.Vai buus vajadziigas leishu "vader" koncha biletes?
Vai buss uz Mayhem un vader koncheim kopaa vai tikai uz Mayhem? Un cik tas viss kopaa maksaas ?( apmeeram (bez Shmigas))
0
ja buutu reaala iespeeje tikt un nemaksaatu dargaak par kaadiem 15 ls tad es arii brauktu ...
0
gaidu atbildi?
0
taa arii to saprast - VARBUUT! palasi sheit, sapratiisi:
www.hardrockclub.ee/et/main.php?aken=FO...

shonedeelj zinaashu skaidri 4dien vai 5dien
0
kopaa vareetu arii buut kaadi 15 Ls - par biljeti 5 Ls, par businju hvz veel, bet vareetu sanaakt ap 10 Ls no deguna
0
jebkuraa gadiijumaa redzeet Mayhem iestaadiijumaa, kas peec ietilpiibas ir divreiz mazaaks par Kabatu (200 vietas) vareetu buut visnotalj inchiigi
0
nu ko ja sanaak vari pieraxtiit veel mani +1
0
droshvien, ja Mayhem speeleetu Latvijaa, tad tikai Pakavinjaa :DD
0
Taax,kaut kaads klusums pirms veetras laikam,vai nu buus vai nebuus taas biljetes tad???
0
hmm, jaa, diemzheel taa izskataas, ka njefiga nebuus :((( vakar suutiiju mailu organizatoram, bet neko nav atbildeejis. Pagaidaam izskataas, ka visticamaak, ka nekas nesanaaks, sorry. Nebuutu taa 200 biljeshu ierobezhojuma, tad nebuutu probleemu, bet buutu diezgan ticams, ka esti vareetu arii pashi buut taas izkjeerushi.
0
Ko Jus taisiet problemu :)
Kas grib redzet MAYHEM - brauciet uz Vilnju, tur visi ieksha gribetaji tiks un nebus nekadu problemu, un ari lietuvieshu vieteja publika ir daudz "siltaka".
0
ok ljaudis tad laizam pie leishu baalinjiem!
0
:((((((((((((((
0
Nju organaizeri jaasaak domaat Vilnas virzienaa:)tieshaam nevar tak laist garaam MAYHEM!!!
0
Nu, kāds bija aizbraucis? Ja "jā", tad, lai pastāsta, kā tas vis bija!!!!
0
es biju Lietuvaa. jaasanjemas, jaauzraksta kaada atskaite laikam beidzot :)
0
jaa jaa, pietiek slaistiities ;)
0
Nu staastiet tachu kaaaaads!!!!!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas