0
[#]

Šeit seko jauns review, par albumu, kas liekas diezgan ievērības cienigs, lai to nedaudz popularizētu. Nosaukums ir redzams, tagad nedaudz par grupu. Šeit butu jāsāusās tiem kam patīk heavy metal/hard rock stili. Par cik, man tas arī nav sveš, tad iegadajos šo plati un neparko arī nenožēloju. Grupa no Dānijas, kuras pirmsākumi meklējami jau 90 gadu sākumā, ir sacerējuši patiešam labu mūziku. Tā ir spēciga, majestātiska un reizē arī nepavisam garlaicīga.

Cd sakas ar dziesmu 'Hunted', loti labs songs ieturets labakajās heavy/prog metal tradicijas, bet otrā dziesma ir kautkas ippaš! 'Can't Let Go' ir kasutkas tads ko es nebiju dzirdejis kopš tiem laikiem, kad pirmoreiz dzirdēju Hellowēn - 'Future World', šeit ir patiešam klasiska heavy metal himna, kas pelna pirmā hita statusu albumā. Ieceribas cienigs ir gitarista darbs, kā arī sintezatormeistars nav ēdis maizi par velti, vina iestarpinajumi un solo ir super. Royal Hunt ar šo savu kadu sesto, septīto albumu patiešam ir izlaiduši kautko ievēribas cienīgu, visi muziki ir profesionali ar lielo P par saviem intrumentiem, dziedātajs ir vienkarši labākais kads var but heavy metal grupā. Vinš nedaudz atgādina Ian Gillan (Deep Purple) un Jeff Tatt (Queenryche) sajaukumu, spējigs izdarit ar savu balsi jebko. Teksti kā jau hevay metal'ā - ir tradicionāli: par Fire, Faith, Stēl utt. Ievērības cienigi ir vēl hiti: Edge of The World, Burning The Sun, Wicked Lounge... praktiski katra dziesma ir kautkas jauns un svaigs, diezgan aizpuvušajā heavy metal dīkī. No grupam ar ko salīdzināt visvairak laikam nak atminā vācu Edguy. Loti ieteicams CD tiem, kam patik šis stils, ja nebūtu divas dziesmas kuru nosaukumā butu baznicēnu teksti (The Prayer un Help Us God), tad būtu licis 10/10 balles, bet tagad tikai 9/10

Hopkins

Resursi: Oficiālā Royal Hunt mājaslapa

Komentāri
0
Jaa "Dēp Purple" un "Quēnryče" man arii parīik ;D
0
Man ir ideja - ja rakstiem pirms ievietoshanas tiek aa, ee, utt aizvietoti ar atbilstoshaam latvieshu alfabeeta burtiem, tad buutu baigi veertiigi paarlasiit arii tekstu un izlabot vietas, kur ielikushaas nevajadziigas garumziimes vai arii vietas, kur taas ir vajadziigas un gramatiskaas kljuudas ariidzan (piem, teikumaa "Ieceribas cienigs ir gitarista darbs" prasaas izlabot 6 burtus...) - vienkaarshi soliidaak izskatiitos. Veel - Queenryche pareizi saucas Queensryche. Paldies par uzmaniibu :)
0
es Teu True pilnigi piekritu - shito jau ieteicu, pati butu ar mieru tas kljudas palabot, bet dazhs labs ( :) ) uzskata, ka ir japaliek, kaa uzraxtiic..
0
Royal Hunt ir metaala intelekts...8-10 no 10...vieniigi Dream theater kabina vinniem iekssaa,,,tas jums nebuus kabataa bezgaisa telpaa paarsvaraa troksni un gariigos vijebonus klausiities
prog-metal-rullee..un visos aspektos-ne tikai dazzos,,,
0
Btw, varbuut ir laiks saakt veidot review sadalju? 4 gabali jau publiceeti...
0
aga pilniigi piekriitu - reviewiem vaik savu sadalju - buus eertaak samekleet. vareetu kaukaadu tjip alfabeetisku sarakstu peec grupaam. tas tjip maajas uzdevums Uggam ;)
0
Jocīgā kārtā mani visvairāk iekustināja džeziskā stilā ieturētā dziesma "Wicked Launge", kura vietām dikti atgādināja vienu ELO gabalu.
Bet kopumā viss albums arī iespaidīgs. Klausos un vēl arvien neapnīk.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas