0
[#]

Maigie ex-vikingi pēc nelielas atpūtas dodas tālāk pa "Empiricism" iemīto taku un, vadoties pēc okeānu iekšējās hipotēzes, lidinās kautkur starp elektroīdiem un vēl kautkādiem brīnumiem. Jā... man šķiet es nojaušu, kas ir dziesmu tekstu autors Borknagar un Vintersorg. "Empiricism" bija tiešām izdevies veikums, un "Epic" ir tā otrā daļa. Kā paši saldie zēni jau teica, tiem, kam patika iepriekšējais albums, šis patiks tikpat ļoti, ja vēl ne vairāk. Un tā nu ir balta patiesība.

Skaņa ir tik tīra, ka ar sasvīdušām padusēm kauns klausīties. Ausij patīkams sintūzis, ar atsitienu kautkur šī instrumenta pirmsākumos. Jā jā, tā pati gaudojošā balstiņa, kas brīžiem paspēj uzkrist uz nerviem un skaistas melodijas, kurām bieži pietrūkst asuma. Pārņem sajūta, ka tipiņi cenšas padarīt katru rifu baudāmu, tikai diemžēl tas nav iespējams, jo, kā jau visi labi zinām, sirdi plosoša melodija daudz labprātāk panāk vēlamo rezultātu balstoties uz kontrastiem, kuri šeit ir reti sastopami. Apnīk apbrīnojami ātri.

Noteikti patiks mazām meitenītēm, kuras tikko iemīlējušās, sarkdamas skraida pa istabu, ošņādamas sava jaunā džeka sēklas traipu.

Bez žēlastības un piekāpšanās jāliek - 7

Fauns

 

Komentāri
0
Es ar ieveerteeju, un jaasaka, ka neesmu sajuusminaats. Kautkas pietruukst, kaa arii izmociitais/uzspeeleetais/... vokaals tomeer neuzrunaa, gluzhi preteeji, vietaam kriit uz nerva. Nu videeji, videeji..
0
Tā kā ar Borknagar agrāko daiļradi esmu iepazinies, tad uztvēru un sapratu. Tiem, kuri nav neko no viņiem dzirdējuši, šī recenzija varētu arī neko neizteikt.

Īstenībā, pēc še izlasītā vadoties, kaut kā nejūtos rosināts šo te klausīties.

Jebkurā gadījumā, man ir ieteikums likt šeit tikai tādu albūmu recenzijas, kurus recenzents uzskata par lieliskiem/ļoti labiem/izciliem nevis viduvējiem ("apnīk apbrīnojami ātri"), un vēlas ieteikt plašākām masām, ne tikai spermas smārda apreibinātām meitenītēm.

Izņēmums varētu būt ieraksti, no kuriem, tieši otrādi, recenzents silti iesaka turēties pa gabalu.

Lai šādu situāciju nodrošinātu, protams, apskatniekam/recenzentam ir jābūt cik vien iespējams objektīvam un zinošam, tāpēc uz mani neceriet. Neesmu enciklopēdija vai orākuls.
0
Kautkaa neiebraucu tavaa neapmierinaatiibaa. Shii ir ljoti populaara grupa, kuras peedeejo albumu ne visi ir dzirdeejushi, bet daudzus interesee, tad nu luuk arii recenzija no kautkaada aapsha skatiijuma. Un ko man padariit, ka kautkas nav labi un apniik vinjsh aatri? Nerakstiit? Manupraat muljkjiigi, jo tieshaam vaajpraatiigi lieliski garadarbi iznaak ljoti reti. Tad kaada velna peec mosh visu shito sadalju? Es jau nezinu, ja nevajag, tad nevajag, man nav gruuti nerakstiit. Par kompetenci un nekompetenci runaajot, es tomeer pirms kautko strebeleeju, piepuulu sevi un pasmelju informaaciju tik daudz lai vareetu gudri spriedeleet. Un enciklopeedijai nav jaabuut, lai uzrakstiitu savas domas. Probleemas var rasties, ja tev vinju nav, vai tu neproti taas izpaust citiem saprotamaa formaa. Runaajot par meiteniiteem, tas ir apziimeejums, ka dariishana ar romantisku gaisotni. Kaa redzi es ieliku 7, nevis 4, un albumam nav ne vainas, vienkaarshi esmu vairaak pieveersies negatiivajaam lietaam, visticamaak, deelj taa, ka shiem onkoljiem ir iekshaa uzrazhot ko perfektu un ideaalu, bet vinji iekriit uz paaris standarta lietaam, un tas ir kaitinoshi. Bet nu kopumaa aptuveni skaidrs... Kameer nav, vajag, kad ir, tad nevajag. Tu vispaar kaadreiz esi lasiijis kaadu recenziju? Tev maz ir nojausma, kaapeec taadas eksistee? Kaads ir vinju uzdevums? Recenzijaa maakslinieki nav obligaati jaaslavee vai jaapelj, jo meedz buut taada paraadiiba, kaa "viduveejiiba", vai "neizdevies meegjinaajums", vai "neliela shmuce"...man turpinaat? Es patiesiibaa no shiem albumu apskatiem gaidu kautkaadas piebriestoshas sarunas, diskusijas, striidus, vienalga, starp tiem, as ir dzirdeejushi, bet tas laikam nav reaali, jo tik kaadiem 10 procentiem shiiszemes smagaas muuzikas cieniitaaju interesee pati muuzika. Un kuraa vietaa es izraadiiju savu nekompetenci? Vai man vajadzeeja staastiit par to cik ilgaa laikaa tika ierakstiits shis albums, vai kas smiekliigs atgadiijaas studijaa ieraksta laikaa, vai izklaastiit visu Borknagar veesturi? Ko tev vajag umnjik? Ko tu tur puksti? Peek peek, apniik apbriinojami aatri, meek meek. Tad ko man tagad rakstiit par Mayhem "De Mysteriis Dom Sathanas" vai Immortal "Pure Holocaust" un slaveet un visiem ieteikt? Tas noteikti buutu ljoti veertiigi un izgliitotu ljaudis. Ai labi man apnika verveleet. Karoche apklusti.
0
Karoče?????Pats saraksta 3 garāku tekstu un vēl māca mani apklust...interesanti
Tu ,Faun, esi tik ļoti pieradis braukt ar mutīti, ka citādi kā ņerkstoši vairs reaģēt laikam nespēj. Žēl. Neapsaukā pats sevi par āpsi. Tu taču tāds cerams neesi. Par tavu nekompetenci manā komentārā nebija ne vārda (tātad nebija arī tādas domas). Patiesībā es ar visu esmu tīri apmierināts. Neapmierināts esi Tu (un nez' kāpēc mani tas neizbrīna) Manā komentārā agresivitātes/uzbraucoša toņa līmenis bija apaļa nulle(0).

Recenzijas vajag, bet es tomēr uzskatu, ka tam, kurš grib ar šo lietu pastāvīgi nodarboties, ir jābūt zināšanās par tēmu krietni pārākam par vidusmēra metālistu (tipa kā mani). Metāla enciklopēdija vai orākuls vai kaut kā tā. Būtu neslikti. Tā kā tikai uz priekšu.
Starp citu "neizdevies mēģinājums" taču IR NEIZDEVIES mēģinājums. Un nesauc mani par umņiku. Es, atšķirībā no Tevis, sevi par tādu neuzskatu.

Jā, "vājprātīgi lieliski garadarbi" iznāk ļoti reti. Bet ne tik vājprātīgi lieliski tomēr rodas biežāk. Skaidrs, ka nevajag jau rakstīt recenziju tikai par gada albūmu.
0
Un man šķiet, ka ja tu pārlasītu šo savu recenziju, pats saprastu, ka tā nebūt nav tik informatīva un izsmeļoša. (Ar izsmeļošu es nedomāju grupas vēstures vai kuriozo gadījumu pārstāstu).

Bet vispār viss ir kārtībā. Turpini rakstīt recenzijas, un gan jau arī būsi metāla enciklopēdija un orākuls.
0
Strap citu sēklas traipa ošņāšana man nekādi neasociējas ar romantiku. Arī šeit mūsu uzskati atšķiras.
0
Ak tad redz kaa... Nu redz kaa... Pirmkaart, gan par Borknagar, gan Vintersorg man kautko uzrakstiit bija vaajpraatiigi gruuti. Sheit tas ir pateikts ljoti kompakti, jo man aizgaaja kaadas dienas 5, kameer es saduushojos kautko uzpljekseet. Runaajot par seeklu... Tev ir neliela aizture, probleemas ar humoru. Tavaa pirmajaa tekstaa nebija ne agresivitaates ne uzbraucienu, tikai veeraa njemams skaits kautkaa gluma un stulba. Un tomeer, tu taa arii nepaskaidroji, kas ir izsmeljosha un informatiiva recenzija. Otro reizi kautko saac burkshkjeet, un otro reizi neapskaidro manu dumjo praatu. Kaads savaads jaunietis...
0
IMHO stulbaakais, ko var izdariit ir kritizeet recenziju un koncertu apraktu autorus. Cik var? Shis nav komerciaals portaals un labi, ka ir kaads, kas vispaar kaut ko raksta. Risks tik nosauktam par "pokemonu" vai "alus zinju komenteetaaju" entuziasmu nevairo.

Otra lieta, nez vai vajadzeetu izteikt savas domas formaa, nedariet taa. Protams aprakstaa vajadzeetu mineet arii pozitiivaas puses, bet noteikti nevajadzeetu piekop cenzuuras politiku attieciibaa uz recenzijaam. Cilveeks izsaka viedoklu un punkts.

Tam visam rezumeejot izteikshu veeleejumu, ljaut iespeeju recenzijas papildinaat, ja uzrodaas oponents kaada viedoklim, un vinjam saturiigi ir ko teikt par sho albuumu. Ja nav nekaa daudz ko teikt, uzrakstam komentaaru par albuumu, nevis saakam komenteet pashu recenziju.
0
Labi, labi.
0
Pirmkārt tu, Faun, tiešām neizklausies pēc tāda, kam būtu ilgi jāsadūšojas, lai atvērtu muti.

Otrkārt paskaidrošu, ko es uzskatu par izsmeļošu recenziju:

Tādu, kurā albūms vairāk vai mazāk (labāk - vairāk) iztirzāts pa dziesmām.
Tādu, kurā tas dažādos aspektos salīdzināts ar citiem CD, ar kuriem iespējams salīdzināt.
Tādu, kurā smalkāk aprakstīts skanējums tīri tehniskā ziņā (piemēram te salīdzinājumi ar citiem lieti noder).
Tāda, kura ir tuvāk faktiem, un tālāk no dzejas (neskatoties uz to ka mūzika ir māksla nevis fizika).
Tāda, kura ir(Kaut vai nedaudz) garāka nekā tavējā. Un lūdzu neurkšķi, ka es gribot, lai Tu te eposu uzraksti vai tml. To es negribu.
Paredzu, ka Tu atkal apvainosies, bet ja ir ko teikt tad sper tik vaļā.
0
2 black DATA
Recenzijas cenzēt netaisos. Nevajag no manis te taisīt baigo briesmoni, kas aizskāris nabaga Faunu. Domāju, viņš pārdzīvos. Nav jau nekāda trauslā sniegpārsliņa.
0
1) Albumu iztirzaajums pa dziesmaam man riebjas. Ja ir kaada dziesma, ko veelos izcelt, tad taa arii daru.

2) Es jau sho albumu saliidzinaaju ar citu CD, proti, ieprieksheejo Borknagar albumu. Un ja buutu citas grupas ar ko saliidzinaat, tad taa arii dariitu, bet shajaa gadiijumaa tas atkriit, jo onkas ir pietiekami origjinaali, un mazos pakaljdarinaataajus, es domaaju, nav veerts uzskaitiit, shiem konkreetajiem maaksliniekiem pat nezinu taadus.

3) Runaajot par smalkaaku muuzikas apcereeshanu, iespeejams esmu pieljaavis nelielu kljuudu un rakstiijis taa, itkaa Borknagar dailjrade visiem buutu zinaama, tas nav labi, bet jaapilnveidojas caur darbiem un pieredzi...

4) Ko tu gribeeji pateikt ar tiem faktiem un dzeju, tieshaam nezinu. Nesaprotu, kas slikts, ja izvelk dazhus citaatus no teksta, ja to biji domaajis.

5) Kas attiecas uz garumu, man vidusskolaa latvieshu valodas un literatuuras skolotaaja necieta, ka domrakstos tiek liets uudens, laikam buus pielipis. Nav arii noziimes garai tirzaashanai, kuru neviens neizlasa liidz galam, jo velk uz miegu.

6) Es neapvainojos, bet protesteeju, un dariishu to arii turpmaak.

7) Shis ir prieksh Black DATA: recenzijas recenzeet nevienam nav aizliegts, un iepljaukaat kaadu par suudiigu prepareeshanu ir labi, pasham shad tad izbesii taas alus zinjas. Var vismaz pacensties. Bet KK aizraadiijumus nepienjemu, ja nesaprotat kaapeec, tad izlasiet pirmos 7 punktus.
0
Labi labi, 6 punktus.
0
To Faun: Atbildeet un taisnoties par citu "skruuvem" tavai recenziijai nav lietderiigi...
To kk:( : Kas attiecas uz recenzujam... tavi, ka arii ne viena cita uzskati par to ko vinjsh "...uzskata par izsmeļošu recenziju:..." nenozime ne kaa... pilniigi... uzrakstiit vel vinu par to pashu albumu ir gruuti???
To Faun: un nedoma ka es tevi aizstavu ;) ... un atceries... mainiit savu ieprieksh ielikto atziimi slikta gaume... ;)
...teica man blaakus esossais-" nelien citu saruuna...".
0
Agra riitaa, agra riitaa vis no jauna redzams ;) Palasiiju sho diskusiju veel reiz... un uztveeru pavisam savaadak...
0
Es savu atziimi neesmu mainiijis, un nevis taisnoshanaas par skruuveem NAV lietderiiga, bet diskusija, kura jau leenaam, shkjiet, kljuust augliiga, IR lietderiiga.
0
2 Estragons
Laikam vēl pārāk agrs un smadzenes neiesilušas, bet tiešām neņemos apgalvot, ka pilnībā sapratu, ko Tu man rakstīji. Tu varātu paskaidrot tuvāk, vai vismaz atkārtot to pašu skaidrākā formā.

2 Fauns
Tavu reakciju uz maniem iebildumiem par procentiem 70 zināju no galvas jau pirms ienācu truemetalā šorīt.
1)Labi paliksiem pie tā kā ir tev nepatīk albūmu iztirzāšana pa dziesmām; man viņa neteiksim, ka patīk, bet šķiet gana noderīga un informatīva. Tā arī labi parāda cik liela muzikālā "vanagacs" šis recenzents ir. Vai viņš spēj uzrakstīt vairāk par vispārīgu apskatu. Visi albūmi/grupas gan šāda veida recenziju nav pelnījuši, bet Borknagar tomēr varētu būt starp tiem.

2)Vienu CD ir iespējams ne tikai vispārīgi salīdzināt ar kādu citu, bet arī pa detaļām. Kompozīciju struktūras, vokāli, instrumentu skanējums u.c. Piekrītu, ka var neatrasties ar ko salīdzināt Borknagar kā grupu, bet dažādus atsevišķus viņu elementus gan.

3)------------------------

4)Nebiju domājis citātu izvilkšanu no teksta, bet gan to , ka recenzentam vajadzētu censties būt vairāk lietišķam un necensties smīdināt lasītājus ar dazādām frāzēm. Vismaz necensties to darīt pie katras iespējas un par katru cenu. Bet tas jau laikam ir tīrākais gaumes jautājums.

5) Es Tavas (tāpat kā visas pārējās) recenzijas izlasīju uzmanīgi un uz miegu man nevilka. Ūdens liešana var labi parādīties arī īsā tekstā, un arī garš apcerējums varbūt bez jebkāda ūdens.

6) Ja Tu protestētu neapvainojoties, Tu savos tekstos nesauktu sevi par āpsi un mani par umņiku. Vismaz man tā šķiet.
0
Taa kaa es rakstu, parasti arii arii runaaju un domaaju. Ja kaadam shie teksti liekas nevajadziigi smiekliigi, tad nu pardon, bet taads es esmu vienmeer. Tu veel neesi lasiijis manus komiksus. Shaadi taadi apvainojumi paspruuk, ja kas tieshaam aizkaitina, un tev tas izdevaas. Un veelreiz man tev jaatgaadina, ko teicu ieprieksh: 3) Runaajot par smalkaaku muuzikas apcereeshanu, iespeejams esmu pieljaavis nelielu kljuudu un rakstiijis taa, itkaa Borknagar dailjrade visiem buutu zinaama...
Bet nu arii, ja es buutu iedziljinaajies smalkaak, tad ne jau nu liidz tavaam prasiibaam - apcereet katras dziesmas uzbuuvi no A-Z. Paldies, man tomeer ir arii citas lietas daraamas. Dziesmas var izcelt, pastaastiit ar ko saakas, kaa turpinaas, bet nu luudzu tik ne shitos - "nu 7. gabals ir atkal pantinjsh pantinjsh piedziedaajums, bet pa vidam ir viena iespeele, atkal piedziedaajums, daudz tiiraa vokaala. 8. dziesma - negaidiits instrumentaalais leenais gabals ar daudz sintezatora. Sintezaatoors skan liidziigi kaa The Doors. Gjitaaras skanja veeljoprojaam nemainaas un ar fuuzha efektiem tiek eksperimenteets. 9. dziesma - atkal uznjemam tempu, pantinjsh, bet nu peekshnji virtuozs solinjsh, oho, nodomaaju pie sevis, kaadi paveersieni, bet taalaak aiziet atkal - pantinjsh, piedziedaajums un taalaak jau nav vairs interesanti, sleedzam uz naakosho." Nu vai zini, Fukk Of shitaadus apskatus, neieredzu, besii. Man tas neko neizsaka, un daudz vairaak pastaasta vispaareejs apskats, kas uzspiezh uz interesanto un to kas nogurdina, kaadu noskanju rada, ja rada, u.t.t.
0
Recenzijas ir dazhaadas, katram savs stilinjsh un panjeemieni, taapeec arii ir patiikami, ja vairaak cilveeku raksta. Gribi pa dziesmaam, luudzu, reku bij Exodus un Death Angel iznjemti gabalu pa gabalam. Albumu ir daudz, pietiks visiem, ko pateikt. Taa kaa njem kaadu garadarbu un padalies verkshkjeeshanaa. Pa sho laiku, kameer mani maaciiji, buutu labaak panjeemis kaadu priekshaa, paintereseejies, palasiijies, paklausiijies un uzrakstiijis taadu recenziju, ka visiem zhoklis atkaraas. Tas buutu ar glanci un spiiduminju. Bet ko nu es, ko nu es.
0
Nevis ko nu Tu, ko nu Tu, bet raksti tik tālāk un būs labi. Arī tagad jau nepavisam nav slikti, vienkārši pateicu to kas šķita, ka būtu jāpasaka (lai gan izrādījās, ka nav tik vienkārši he he).

Un ar smalkāku dziesmu analīzi nebiju domājis to, ko Tu minēji kā piemēru. Nevajag jau pārspīlēt. (Starp citu, ja Tu šo būtu pateicis savā iepriekšējā komentārā, tad manas prognozes par to, kāds tas būs, būtu piepildījušās par visiem 100%. Esmu jau agrāk ne mazums redzējis tādus kā Tu.)

Man Tevis "mācīšana" neaizņēma daudz laika, bet albūmu recenzijas es tomēr laikam nerakstīšu. Iemeslus jau minēju.

P.S. Starp citu - uzbrauciens bez kura varētu arī iztikt, bet tomēr: Vai Tu savas kļūdas vienmēr atzīsti tikai kā "nelielas" un "iespējamas". Citādi nekad?

P.P.S. Kur var apskatīt Tavus komiksus?
0
1) Neredzeeju nevienu shausmiigu kljuudu, kuru atziit par milzoniigu.

2) Viens komikss suudiigaa kvalitaatee meetaajas suudiigaa lapaa www.komiksi.times.lv

3) Ja tu pat nesaproti taadus tekstus kaa, ko nu es, ko nu es, tad tava humora izjuuta ir pilniigos miinusos.
0
1) Ne jau par šo vienīgo rezi bija runa, bet par situāciju vispār. Man tāds iespaids radās... Bet nu tas tā. Uzbrauciens tiešām bija nevietā. Varēja bez viņa iztikt.

2) Aiziešu, apskatīšos.

3) Nu, vecīt, nenoliegšu, ka ar TAVA humora izjūtu man reizēm ir kā ir. Bet šoreiz es šo te "nesapratu" tāpēc, ka vēlējos uzlikt mīksto taviem pieprasījumiem, lai es arī rakstu recenzijas.
0
P.S. pie 3) "Ko nu Tu, ko nu Tu" Īsi sakot - nevis es, bet TU.
(Ja jau esi sācis ar to nodarboties un gribi turpināt, tad tikai uz priekšu. Apsolos vairāk nekritizēt)
0
Tu jau vari kritizeet, tikai objektiivi un pa teemu luudzu, nevis man vajag, raksti shitaa, ja nevari shitaa tad vai vispaar tas ir vajadziigs, jo MAN un ES, bet ES un MAN, un galu galaa ES. Taapeec es tev jautaaju, vai maz esi kaadreiz kaadu recenziju lasiijis, jo mana miiljaakaa lasaamviela ir suudiigu darbu recenzijas, kuras rakstiijushi cilveeki ar asu praatu un krietnu humora devu. Paareejie, visas Daces Volfas un Tomi Greevinji var turpinaat pashtiiksminaaties par atmaksaajushos sveshvaardu apguushanas pulcinjaa ieguldiito naudu.

Un kuraa caurumaa tu raavi, ka es pieprasiiju lai tu arii kautko raksti? Aizsapnjojies liek uz kautko miiksto, bet uz ko...? Liec liec miiksto, tik skaties, ka peec tam pats neiekaap.
0
Un ja tev ir bijusi tik daudz dariishanu ar taadiem kaa es, varbuut ar laiku vareetu iemaaciities arii tikpat jeedziigi atbildeet kaa tev uzbrauc. He he, saakaas, nu es nevaru sevi aptureet, apturiet mani kaads....
0
Ai Faun Tu nekad nebeigsi mani smīdināt! Attieksmes šim puisim netrūkst, bet vai ar to pietiek?

Zini, kurā caurumā es rāvu, ka Tu prasi, lai es arī kaut ko uzrakstu? Tavā mūžam neaiztaisāmajā mutes caurumā. Tu rakstīji: "Pa šo laiku kamēr mani mācīji, būtu labāk (...) paklausījies un uzrakstījis kādu recenziju." Tātad tomēr gribi, lai es arī kaut ko uzrakstu (un tad Tu varētu cenzēt mani, bet ne jau tāpēc es neķeros pie rakstīšanas). Vārds pieprasījumi nebija tik tiešā nozīmē kā izskatās. Mana kļūda. Bet par iekāpšanu tajā mīkstajā man laikam gan nav jāuztraucas.

Esmu lasījis neskaitāmas recenzijas un dažas pat uzrakstījis.

Un tieši tāpēc, ka man ir bijušas darīšanas ar tādiem kā Tu, es labi zinu, ka uzbraucieni ,lai cik arī pamatoti vai nepamatoti un vienalga cik pieklājīgā vai nepieklājīgā formā izteikti, vienmēr saņems pretuzbraucienu tāpēc ka nav taču iespējams palikt klusu. he he. Darīšanas ar Fauniem nekadā ziņā nemāca cilvēkam jēdzīgi kaut ko izteikt vai atbildēt. No sirds to saku. Un lūdzu nekliedz, ka man nav taisnība. Es to jau tāpat zinu, bez Tavas laipnās priekšāpateikšanas he he.

Es nebūt neteicu, ka "man vajag", lai Tu raksti tā vai šitā. Es vispār pacēlu balsi tikai tāpēc, ka iedomājos, ka līdzīgi komentāri manējiem varētu rasties vēl kādiem cilvēkiem. Laikam atkal kļūdījos, jo neviens jau nepiebalsoja.

Un visbeidzot - paskaidro lūdzu tuvāk ko Tu domāji ar šo: "jo MAN un ES, bet ES un MAN, un galu galaa ES." Gribi varbūt teikt, ka es šeit visulaiku runāju par sevi. Hmm... Ka tik ne par Tevi?

Kauns man par to ka sāku jau rupjš palikt...bet nu kāpēc nē galu galā.
0
Klausies, baigais oraakuls tu esi, ko? Paregjo dazhaadus notikumus peec tam, kad tie jau notikushi. Un tik rupjsh paliec, ka bail metaas, tik nevar atrast to rupjo vietu. Un runaa arii to, ko pats neuzskati par taisniibu esam, taatad veel melis piedevaam. Fuj fuj, pheee he heee. Veee... (saak nelabi kviekt)
0
(pasmaida)
(pasmaida vēlreiz un aiziet)
0
(smiin)
(smiin visulaiku un paliek kur bijis, nesatricinaams)

phehehe
0
man te drusku radaas aizdomas - gadiijumaa kk:( nav zinaams arii kaa therm?
0
Mjā, paliek kur bijis NESATRĪĪĪĪCINĀMS... Tas laikam nozīmē, ka izmaiņu nebūs, un jēdzīgāku bazāru, (un recenzijas) mums nesagaidīt.
Nu stāvi, stāvi. Es jau neko nesaku...
0
Intaram
Nu, nesen vēl nebija, bet nu jau ir. T.i. kopš Tu mani "atmaskoji".

Tajā pašā saitā, starp citu, es arī mēģināju rakstīt tās recenzijas un secināju, ka man neizdodas. Vispār man mainījās priekšstati, kā tas jādara. Bet, lai uzrakstītu tā kā gribās, ir ar to jānodarbojas DAUDZ nopietnāk. Tu, Faun, arī vari aiziet palasīt (kā nevajag recenzijas rakstīt).
0
Intaram
Bet kā Tu saprati?
0
Pieveersu uzmaniibu cilveekam no Latvijas, un meila adrese likaas kaut kur shepat redzeeta, iisti tik nevareeju atmineeties, kam. Peec tam izlasot Tavu apstaastu par sevi, radaas speeciigas aizdomas. (Intars aka mirons) :D
0
Ahā. Tevi es arī tur forumā manīju.
0
Faunam
Tā lapa par kuru es rakstīju ir www.metal-archives.com
0
Man Borknagar mūzika ļoti patīk, arī visai manāmais perfekcionisms dziesmu uzbūvē un visvairāk production netraucē, jo arī tas man simpatizē, vienīgi tā kā esmu liels albūma " Quintesence" cienītājs, tātad arī Simen Hestnaes īpaši taisnās noturīgās balss cienītājs, albūmā "Epic", kā arī dažos iepriekšējos, mani kaitina Vintersorg "gailīši" taisnajos dziedājumos, bet savādāk albūms ļoti izdevies.
0
starp labu un videeji neitraalu un faq vajag tajaa lapaa izlasiit tad zinaas kaa ielikt
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas