0
[#]

Mūsu pastāvīgais lasītājs Fauns ir iesūtījis mums savu viena cilvēka projekta Fatal Error Beast demo gabalu "Can I Help You".

Priecē, ka parādās pie mums arī kas (ļoti) savādāks, interesants schizzo-metal. Pagaidām tā ir pirmā gatavā dziesma, bet drīzumā būšot vēl, gaidām ar nepacietību.

The hell begins here:
Fatal Error Beast - Can I Help You

Komentāri
0
Tocha schizzo muuzons a to tac ziidus un niggerus var bendeet nost labaak kaa gaazes kamera
0
hmm...
0
:)))))
Gribetu dzivajaa paklausities
0
Nu gan.....
0
The Berzerker vs Dillinger Escape Plan rulz
0
nu tiri klausami... bet nu pa vidam, shad un tad smaids seja paradas...
0
Vo vo..! :D
0
Heh, jaa interesasnti un pat labi, bet tas par to smaidu ir taisniiba :)
0
mja.... interesants... dikten kaarojas dzirdeet kas buus taalaak... cerams ka tikpat laaga kaa shis gabals :)
0
Balstiņa jau jauka, bet tā- sviests ne pa jokam :DDD
0
...nee tu nevari man paliidzeet Fataalais eroru monstr.
0
ha ha ha :D
0
Shiza jau diezgan pamatiiga, bet visai jautra :)
0
Man liekas, ka sis skandarbs ir originaals, tajaa pashaa laikaa fenomenaals. nosmieties vareeja riktiigi, nemaz uz cirku nebija jaaiet!!!!!! ha, ha, ha, ha!!!!
0
Fauns reiz teica, ka vajagot vairāk kutināt smadzeņu anālo galu tieši nošu virknējumu ziņā (ja pareizi atceros). Šis rezultāts to arī parāda. Labais! Esmu dzirdējis arī anālakus nošu virknējumus, bet baigi labs patiešām.
Turpināt banketu!
0
baigi labs. tā tik turpināt lai smadzenes tek ārā pa ausīm !!!!
0
ar šito tak var smadzenes spridzināt.vareni laižat.
0
:)
Bunģieris gan sportists, ja tas i dzīvais, nevis bungmašīna:)))))))))))
0
Nu bet dabīgi, ka tur ir īsts buņģieris nu kas tie par tādiem stulbiem izteicieniem, labais gabals, sviests protrams, bet labs tāpat, anal nekro vaginal fatal beast...
0
labais čoss...................
0
Kāpēc stulbi izteicieni? Jeb tu nespēj pieņemt nevienu viedokli, kas nesakrīt ar tevējo?
:anger:
0
Gabals ir tiešām labs, vismaz beidzot kas savādāks. Tā tik turpināt.
0
Man jau nu patiik:)) biku pasmaidiit gan liek, bet nu ja njem veeraa bungas un vokaalu, tad — tiiri klausaami. naak praataa Anal Cunt...
0
ideja panjemta no grupas Alien in Uranus - taa ka nav nekas originaals.
0
Vai tad vispaar var apgalvot, ka muusu laiku muuzikaa kaut kas ir origjinaals? Var tikai saliidzinaat - vairaak vai mazaak rets un atshkjiriigs. Ja es, teiksim, uztaisu kaut ko, ko uzskatu par origjinaalu, bet peec tam atklaajas, ka Austraalijaa ir veselas 8 grupas, kas apmeeram taa speelee, par kuru eksistenci man nav bijis ne jausmas? Kaa tad veerteet - man un citiem, kas taas grupas nezin, tas ir origjinaali, paareejiem - plagjiaats? kuru tas interesee?
0
tikai nevajag d.. kāds alien Uranus.
0
Jaa... Latvija ir nedaudz par mazu, lai sheit normaali uzsistu kaadu noti. Ja jau pat shaadam tiek bumbas shuutas, tad kas notiks, kad uz skatuves paraadiisies pagaanu projekts. Tur jau abats (zellis ar ljoti origjinaalo segvaardu) buus ar tomaatiem un olaam pilnaam kabataam klaat. Sak, kas ta nu buus?! vai Skyforger 2 ?! Tas jau nekas, ka liidziibas nekaadas, bet ideja ir nosperta un viss. Plagjiaats vechi, kopeeshana. pheehehee... Ja jau taa saki par tiem eelieeniem, tad jau buus jaaiecheko, kas tie par onkaam, no kuriem es esmu panjeemis kautkaadu ideju.
0
...jaa! skaisti dirst nav malku cirst!!!!to:abbath!!!!
nodirst citus, katraa laikaa! besii shitie anaalie masturbatori!!
dzeki kauko dara, un izskataas, ka sanaak! malachi!!!:))))turaas!:)
0
Manupraat, tieshi SF milziigaa popularitaate, vismaz Latvijaa, arii ir galvenais shkjeerskis, lai sheit rastos veel kaads pagaanu metaala projaekts, jo tad visdriizaak taa ari notiktu - daudzi breektu - ee, tie tak taisaas pakalj SF, buutu labaak ko jaunu izdomaajushi utt.
0
jaa... laikam buus vien jaanokaunaas un jaamaina nosaukums uz Anus In Venus. Taa buus tikai godiigi pret nabaga apzagtajiem muuzikjiem.
0
...ehh, kas pa ironiju visur valda...
0
nu ja! man jau patiesiba patik!
0
Uh...kaut kas aarpraatiigs...nu sitaadu aarpraatu veel nebiju dzirdeejis:) Katraa zinaa pirmo 3 klausiissanaas reizzu laikaa bisskkin sapurina un pamodina no lielaa ziemas miega, bet vesalu albuumu es nespeetu tureet. 2, 3 dziesmas jaa bet vairaak buutu par daudz.
Man vienalga vai vinss ir ideju speeris no kaut kaadas fucking grupas vai nee, bet es kaut ko taadu pirmo reizi dzirdeeju, ja nennem veeraa dazzu supersviestainus, kkipa, blackeru projektus, tur gan var ar sso to tamliidziigu saskarties. Nennemies taalaa, buus veel kas-ar interesi paklausiissos.
0
Nu taads smadzenu draazeejs jau ir!! Bet biezi nevar klausiities saak apnikt!!
0
Nekas, cerams, ka pirms nosirmoshu, piebeigshu paareejos uzmetumus un tad jau buus vesels brainfukking albums.
0
Miiljo dienasgraamatinj... Ir 5.augusts pulkst. ap 1/2devinjiem nezinu vai izdziivoshu klausoties shito sameeraa labo un ampelmaniigo skanjdarbu,varbuut man riit aiziet pie psihiatra,nezinu kaa buus taa buus , bet labs gabals.O.K
0
izraadaas, ka abatam kautkas nav ar dzirdi, paklausiijos tos Alien In Uranus. Nekaadu liidziibu nesaskatiiju. Tas jau dzhekinj ir Disco Gore.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas