0
[#]

Nu jau kādu laiku atpakaļ jauns albums iznācis vieniem no pasaules heavy metal/hard rock vectēviem - grupai Scorpions.

Arī Latvijā pabijusī grupa dibināta 1964. gadā kādā Vācijas pilsētas Hanoveres skolā kā vienkāršs skolas ansamblis, un nākošgad svinēs savu četrdesmito dzimšanas dienu. Pa šo laiku grupa laidusi klajā jau divdesmit albumu, kā arī desmitiem singlu un labāko dziesmu izlašu, ar kurām, pēdējos gados tā īpaši skopojusies nav - kopā deviņdesmit(!!!) relīzes. Vairāk ir tikai grupām Deep Purple, Judas Priest, Iron Maiden un Motörhead. Ej nu pamēģini to visu atrast un noklausīties!

Prieks, ka skorpioni beidzot sākuši kārpīties ārā no tās sūdu bedres, kurā viņi ar saviem iepriekšējiem albumiem bija iestiguši, un jaunajā albumā dažas atsevišķas dziesmas jau sāk izklausīties pēc kaut kā līdzīga metālam. Protams, tie laiki, kad grupa atradās savas karjeras virsotnē, jau sen pagājuši un ļoti šaubos, vai viņiem vēl kādreiz izdosies radīt kaut ko līdzīgu tādiem šedevriem, kādi savulaik bija Wind of Change vai Still Loving You, bet tas, protams, nenozīmē, ka grupa ir pilnīgi un galīgi norakstāma, un tieši to viņi ar šo albumu ļoti labi ir pierādījuši. Scorpions mums te ir ierakstījuši dziesmiņas - dažas bēdīgas, dažas jautras, dažas lēnas un dažas ātras (tikai ne smagas) - un tad, iespējams, izmantojot iespēju randomize salikuši albumā. Tas arī, manuprāt, ir lielākais šī albuma mīnuss - dziesmu secība. Vienīgā normālā ideja ir lipīgās dziesmas New Generation nostādīšana pašā sāukumā. Citur producentu (vai kā nu tur) izvēle pamatīgi sūkā. Tiem, kuri sevi uzskata par heavy metal vai hard rock faniem, šis ir must-have. Pārējiem? Labāk neriskējiet! Atkal jālieto šis mūžīgais "savējie sapratīs". Pārējie? Nu, varbūt retais.

Vērtējums:
8/10

kudars

Komentāri
0
Nav nekas sevishksh. Manupraat ieprieksheejie albuumi ir daudz labaaki. Daudzu vecu grupu jaunaakie albuumi ir neizdevushies.
0
Jā, iepriekšējie - vecie varbūt arī ir daudz labāki, bet iepriekšējie - pēdējie divi vai trīs noteikti nē.
0
yep. Es gan Skorpjus īpaši neklausos (izņemot tos ar Uli Roth, t.b., pirms amerikanizētā hārda), bet šis pēdējais disks bija samērā OK priekš žanra, sevišķi jau labāks par pēdējiem dažiem, kas bija atbaidoši, IMHO.
0
Es tev piekriitu.
0
Manuprāt visveiksmīgākais Scorpionu albūms ir un paliek-"Still Loving You" ar tādiem hītiem kā "Wind of change", "Living for tomorrow". Pēdējais albūms varbūt ir ieguvis savādāku skanējumu no Scorpionu puses, bet tam nav ne vainas. Lielākā daļa veco grupu izdodot jaunus albūmus iestigst kaut kur starp veco labo roku un jauno komerciālo mūziku. Tāpēc es uzskatu, ka pirms galīga norieta grupa Scorpions izdos albūmu, kas būs līdzvērtīgs viņu pirmajiem albūmiem.
0
Hmm, es gan neko par tādu albumu Still Loving You neesmu dzirdējis...
0
būs kāda balāžu izlase, manuprāt. Still Loving You ir viņu Love At First Sting (1984) diskā, kā zināms. Wind Of Change no '90ā gada Crazy World. Un Living For Tomorrow arī ir kaukāda balāde.
0
Albūms ir diezgan labs, neskatoties, ka īstās Scorpion vērtības senā pagātnē, klausīties var. Man vislabāk patika "New ganeration"
0
nu balaades vairs vinjiem nesanaak tas maybe i maybe you bij baigaa popmuuzika bet vispaar ciest vareeja
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas