0
[#]

Zviedru Pest, ir salīdzinoši jauna grupa, bet kas spēlē veco labo black metal, un dara to labākajās tradīcijās. Desecration ir izlaidis No Colours, kas jau pats par sevi ir labs raksturojums šim albumam.

Mūzika diezgan tipisks 90 gadu sākuma norvēģu black metal, kas zviedriem ar viņu Dark Funeral un Marduk ir diezgan netipiski. Nu labi, ir arī citi zviedri, bet ne par viņiem ir runa. Albums neizceļas ar ātrumu, albumā ir 3 ātrākas, un 3 pavisam lēnas dziesmas, kas manās acīs šī albūma vērtību tikai paceļ. Mūzikas pamatā ir “jēli” ģitāras rifi, kas ir tipiski tādām grupām kā Darkthrone un Mayhem. Vislielākā mimikrija ir saklausāma dziesmā “Commanding Armageddon”, kuru es viegli varētu sajaukt ar Darkthrone, vai arī var saklausīt “Deathcrush” rifus. Par bungām, tiem, kas uzskata, ka black metal ir jābūt spēcīgām un izteiksmīgām bungām Dimmu Borgir stilā, šis te varētu arī īpaši nepatikt. Bungas izdara savu darbu aizpildot tukšumus skanējumā, taču noteikti nav galvenais ritma vilcējs. Vislabāk tās šķiet skan dziesmā “I Am The Plauge”, kas varētu būt otra labākā albūma dziesma manā skatījumā. Nu un albuma pērle ir “Descending”, kas kā minēts kādā citā aprakstā ir tas, dēļ kā vien šis albums ir uzmanības vērts. Ļoti lēna dziesma, kas rada tumšu noskaņu, un kura noslēdzas ar izcilu ģitāras solo.

Vārdi šī albuma dziesmām nav diez ko sakarīgi. Tumsa, ienaids, sals, nāve, cilvēces iznīcība u.t.t visādi šādi jēdzieni savirknēti maz sakarīgos teikumos. Diezgan sakarīgi ir “I Am The Plague” vārdi, nedaudz atgādina Dimmu Borgir “I am war, I am pain…”. Nu un lielais izņēmums ir tā pati “Descending” kas arī muzikāli ir izcilākā kompozīcija. Šai dziesmai vārdi ir drūmi un pilni ļaunuma, toties vienkārši un saprotami.

Nu rezumējot - riktīgs grim and evil, ko var ieteikt visiem lielajiem true faniem, kam bailes nosmērēties ar komerciālu mūziku. Šis albums nav par galvastiesu labāk par kādu no beidzamajiem Pest ieraksiem (nevienu no demo es neesmu dzirdējis), tā ka ja patīk, droši var meklēt rokās arī “Blasphemy is my Throne” vai “Black Thorns”

Vērtējums: 8/10

Black DATA

Komentāri
0
pilniigs suuds
0
Nu man gan likaas taads diezgan jeedziigs, bet, lai tur ljoti aizrautos ar Pestiem, kaut kas tomeer pietruukst.
0
black jau i labi bet ne jau nu shajaa variantaa bikinj pa primitiivu
0
Bikinj par primitiivu. A kaadam black tad jaabuut? Visi tie uber populaatie blekeri ar zhanra tiiribu nevar diez ko lepoties.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas