0
[#]

Ierados Depo brīdi pirms deviņiem. Koncerts, kā to jau varēja gaidīt, vēl nebija sācies. Pirmā grupa - Interment - sāka spēlēt vēl kādu laiku vēlāk. Šiem noteikti jāuzteic basists. Gan pats spēlēja kā dievs, gan skaņa basam priekš Depo bija lieliska, iespējams, tas tāpēc, ka viņš, atšķirībā no citiem grupas biedriem, koncerta laikā veldzēja slāpes no ūdens nevis alus pudeles. Daudz neatpalika arī ģitārists, bet uzstāšanās sākumā viņu vajāja problēmas ar skaņu. Par laimi, uz beigām, kļuva krietni labāk. Kopumā šīs grupas uzstāšanos varētu raksturot kā diezgan vienmuļu un neinteresantu. Pagājušajā reizē viņi man patika labāk.

Otrā grupa - Fimoz - gan drīzāk izklaidēja savu draugu bariņu nekā spēlēja koncertu. Šis jau bija krietni interesantāk, bet ne gluži manā gaumē, tāpēc šo priekšnesumu baudīju no otra zāles gala un par profesionālo izpildījumu nevaru spriest.

Pirms Urskumug pametu savu ērto sēdvietu un ieņēmu vietu pie skatuves, jo šos gribēju ievērtēt pamatīgāk, un - atkal vilšanās. Pilnīgi visu laiku šamos vajāja problēmas ar skaņu un bungmašīnu, arī mūziķu atdeve, manuprāt, nebija simtprocentīga. Kopumā arī šis priekšnesums varētu tikt novērtēts kā vienmuļš, arī neko jaunu no viņiem man arī neizdvās dzirdēt, lai gan neuzdrošinos arī apgalvot, ka nebija. Pēc dažām dziesmām tomēr nolēmu mest mieru un doties tāļāk no skatuves.

Necro Anus, līdzīgi kā Fimoz, acīmredzot šo konci nebija ņēmuši par pilnu, un neko citu jau no viņiem neviens arī negaidīja. Šoreiz laikam spēlēja kuplākās rindās nekā pirmajā koncertā, un svinēja manāmi iereibušajam basistam vecpuiša ballīti. Arī šīm perversijām tomēr nespēju pievērst uzmanību, un par citiem viņu šova elementiem laikam palikšu nezinot. Ja nekļūdos, tad solists pameta grupu uz skatuves labu laiku pirms uzstāšanās beigām.

Kolotun tā arī neparādījas. Īpaši nesēroju.

Diezgan neciešami, ka četras grupas koncertu, kuram bija jāsākās plkst 20.00. spēja izvilkt vēl mazliet pāri pusnaktij, ņemot vērā, ka priekšnesumu garums nevienai nesasniedza pat pusstundu.

kudars.

Komentāri
0
Urskumug skaņa jau pie skaņošanās bija ateja, un bungmašīnu praktiski vispār nevarēja dzirdēt. Nez kāpēc nekas tā īsti arī netika mainīts. Jā, un tāda līmeņa koncertu novilkt tik ilgi... nu civlēkiem vēl uz mājām jātiek. Nez vai tas uzlabos Depo tā jau slikto slavu.
0
Mjā... skaņa nebija laba, tiesa kas tiesa. Bet Urskumug man vienalga patika. Un pat stīga ģitārai nepārtrūka.
0
Vispaar jau Urskumug nospeeleeja 2 jaunas dziesmas, tikai pilniigi nebaudaamaas skanjas deelj taas bija pagruuti atshkjirt no citaam...
0
Kads stils bij??????????????
0
Kam?
0
Kad paskatiijos bildes un palasiiju apraxtus, tad secinaajumi radaas. Man ir kauns par ssaadu Lv muetal muuzikku skatuvi jauno.:( Taa kaa, Heavy Metal man dziivee iennem lielu noziimi, tad patiessaam sirds saap. kautaakda klaunaade, cirks! mezzoniigs prieks, ka nebiju tur. Kaa dazzus koleeggus neveelos apvainot, piedodiet, ssoreiz es pieveerssu acis uz to, ka dazzi muzzikki man ir paziistami labi, bet ssitas pasaakums.. nu sorry. Tur vajadzeeja ieeju un alu par briibu, tad buutu kaartiigs tusofka, neviss koncis. Tas bija prikols, neviss koncis. Urskumug nezinu ko tur dariija, vinni ir speeleejussi pietiekami atziitos pagan festinnos, lai mullkkotos ssaadus pasaakumos un Interment dereetu uzaudzeet liimeni un arii buutu daudzmaz OK. Iipassa uzslava vokaalam un bungaam, bet ggitaaristam vajadzeetu taisiit tiessaam gallu nevis techical grind-black. Par Fimoz .. lai nu paliek. Ko redzeeju Salamandraa un dzirdeeju mp3, tad radaas kaut kaads veel sakariigs prieksstats, bet ko redzeeju bildiiteetees un no stastiitaa, tad... loti zzeel, loti zzeel.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas