0
[#]

Nu jau kuru gadu tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam cauri visai Eiropai nesas šo svētku alternatīvais X-mass festivāls.

Katru gadu dalībnieku aptverē ir pazīstamākās grupas un šis gads nav izņēmums. Šogad savus priekšnesumus rādīt pieaicināti ir:

 

Zviedru unholy metāla monstri, kuri kādreiz tā arī neatbrauca līdz Rīgai.

No tās melnās dienas daudz šņabja ir izdzerts…

Pēdējo gadu Marduk mocīja problēmas ar sastāvu. Jau laiku atpakaļ bandu pameta vokālists - Legion, kas arī ir zināms ar savu ķērkšanu tāda true black metal leģendā kā Ophthalamia. Arī basists B.War nav vairs grupā. 

Ar jauniem mūziķiem ir ierakstīts, pavisam svaigs albums “Plague Angel”, kas iznāks pavisam drīz uz Blooddawn/Regain… tas notiks 22. novembrī un noteikti šis disks būs licenzēts tādās “organizācijās” kā Hellion (Brazīlija) ,Cd-maximum(Krievija) un Soundholic(Japāna).

Pastāv iespēja, ka Marduk taisīs nelielu tūri kaut kur mūsu apkaimē, bet noteikti tas varētu būt tikai 2005. gadā, bet tagad Jums ir lieliska iespēja piebeigt šos neģēļus “ienaidnieku” teritorijā.        

Grupas oficiāla mājas lapa - www.marduk.nu

 

 

Ko lai saka… GODS of GRIND!!! Angļu veterāņi, kuri izskatās tik drīz nerimsies… 

Grupas oficiāla mājas lapa - www.enemyofthemusicbusiness.com/

 

 

 

 

 

 “Brutāla” banda… Brutāla ar to, ka dalībniekiem nav bijusi viegla dzīve… 2003 gadā martā visos metāla informācijas līdzekļos parādījās ziņas, ka no šīs pasaules ir aizgājis grupas ģitārists Somnium (Teemu Raimoranta), kurš arī piedalījās visiem mums zināmajā Impaled Nazarene. Bijušo vokālistu Katla, ar kuru tika ierakstīts slavenais “Jaktens Tid”, piemeklēja nelaime – neatgriezeniskie procesi kakla saitēs, kas neļāva vairs dziedāt… Ar jaunu sastāvu šogad tika ierakstīta jauna programma “Nattfodd”. Prieka pilnas bikses. Somu humppa dzīvajā – tas varētu būt kaut kas iepriekš neizbaudīts!!!

Grupas oficiāla mājas lapa - http://www.finntroll.net/

 

 

Poļi, kuri ne tik sen apciemoja arī mūsu valsti. No tā laikā Vader kontā ir parādījies kārtējais "The Beast" albums. Diemžēl “Doc” vēl joprojām nav ierindā un viņu aizvietos tas pats Daray, kas dauzījās Rīgā. Starp citu viņš arī rakstīja bungu partijas jaunajam albumam.

Dotajā brīdi “Pšeki” braukā pa ASV kopā ar Cannibal Corpse un Napalm Death. Temps uzņemts zvērīgs – iedomājaties, gada laikā ir paredzēti 170 koncerti un tai skaitā arī šī gada X-mass trase.

Grupas oficiāla mājas lapa - http://www.vader.pl/, kur var iečekot arī jaunās dziesmas…

 

 

Samērā jauna grupa no ASV, kura iezīmēja metālisko pagrīdi pagaidām tikai ar vienīgo albumu - Unhallowed (2003.g.).  Jaunie puiši spēlē melodisku desas metālu. Noskatoties videoklipu uz tituldziesmu, kura šad tad riņķo televīzijā, var secināt, ka šis desas metāls visvairāk līdzinās zviedru izstrādājumiem (teiksim DISMEMBER). Ja būs iespēja noskatīties šo darbu, nelaidiet to garām… visnotaļ interesanti… un reizēm pat smieklīgi…

Grupas oficiāla mājas lapa - www.theblackdahliamurder.com/ (tiesa gan diezgan bēdīga… vairāk informācijas <<< METAL ARCHIVES LINK>>> ).

<<<BELPHEGOR LOGO>>>

“Dieva zaimotāji” no Austrijas, kuru pateicoties savam agresīvajam death/black maisījumam salīdzina ar Morbid Angel!!! Pateicoties savai lirikai un albumu vāciņu koncepcijai bandai vienmēr ir bijušas problēmas ar cenzūru.

Mūziķi cītīgi gatavojas X-mass festivālam… jo tam pa godu tiek uztaisīti speciālie T–krekli…

Jauna plate ir sagaidāma 2005. gada martā pateicoties Napalm records. Bet vēl šogad turpat kulta albumi  “The last supper & Blutsabbath” Double CD formātā tiks laisti atkārtoti.

Grupas oficiāla mājas lapa - www.belphegor.at/

Tātad:

MARDUK / NAPALM DEATH / FINNTROLL / VADER / BLACK DAHLIA MURDER / BELPHEGOR

Trase sāksies 5. decembrī un turpināsies līdz pat 19. decembrim, divas nedaļas dienu dienā nesot prieku un laimi katrā pilsēta. Lūk tās ir tās laimīgās: 

05.12 FR PARIS @ LA LOCOMOTIVE
06.12 D ESSEN @ ZECHE CARL
07.12 D OSNABRUCK @ HYDE PARK
08.12 D BERLIN @ COLUMBIA CLUB (new)
09.12 CZ PRAGUE @ LUCERNA MUSUC CLUB
10.12 D ENGELSDORF @ HELLRAISER
11.12 A WIEN @ PLANET MUSIC
12.12 A INNSBRUCK @ HAFEN
13.12 ITA MILANO @ TRANSILVANIA
14.12 CH PRATTELN @ Z7
15.12 D LUDWIGSBURG @ ROCK FABRIK
16.12 D FRANKFURT @ C. ROYAL
17.12 FR STRASBOURG @ LA LAITERIE
18.12 NL TILBURG @ 013
19.12 BL ANTWERPEN @ HOF TER LOO

Tilburg + DARK FUNERAL + MELECHESH + SCARVE + ENSIFERUM + UNLEASHED + MYSTIC CIRLE
Antwerpen + DARK FUNERAL + MELECHESH + SCARVE + ENSIFERUM + UNLEASHED

Wow, vesels maratons… Ņemot vērā to, ka šajā reisā pieturas ar nosaukumu Rīga nav, ir tāda iespēja doties turp un noraut kādu gabaliņu no garšīgās ziemassvētku tortes.   

Ir iespēja noskatīties šo pasākumu HELLRAISER klubā, kas specializējas uz šāda mēroga pasākumiem. Klubs atrodas Vācijā,  Engelsdorfa, tā ir Leipcigas nomālē. Sīkāka informācija par klubu ir pieejama iekš http://www.hellraiser-darkland-ev.de/

Tātad:  10.12 D ENGELSDORF @ HELLRAISER
Sākums (19:00 pēc Vācijas laikā)   

Ieeja: 25.00 Euro.

Ja gribētāji būs pietiekami daudz, varēs organizēt autobusu turp un atpakaļ. Cena (autobuss + biļete) varētu būt 55 Ls no cilvēka.

Laika gandrīz nav, tāpēc visi, kas grib redzēt ko labāku nekā nocirstu appušķotu egli vienā no četriem stūriem savā dzīvoklī, var pieteikties. Ja vēlaties uzzināt kaut ko sīkāk vai pieteikties rakstiet uz estragons@inbox.lv. Vēlreiz atgādinu: “laika nav daudz!”

 

Komentāri
0
Sunji nevareejaat aatraak piegaadat ssadu informaaciju?komunistu banda..............
0
fuck you, dirsa! ko tas mainiitu? taapat nebrauktu, gudriitis...
0
pasaakums jau labs
bet man kaa parasti nav naudas
0
nju fucks pilniigaakais :)
0
varētu būt vairāk informācijas, es labprāt brauktu uz šo pasākumu, nevar laist garām šādas grupas
0
Kad pedejais datums kad var pieteikties uz busu?
A to es 2.dec. tikai no Indijas atbraukshu
0
Nu tad beidzot oficiaalaa informaacija! Malacis Estragons, tomeer sarunaaja! Ceru, ka tikshu uz sho konci, jo bandas jau i baigi labaas!
0
....uuuuu..jaaa....sametam... un es mochiiju!;))))
0
Kapeec Skyforger nav uzaicinaati???
Vieniigais, kas sheit klausaams ir Finntroll...
0
hmmmzzz,,,,
bik nesaprotu,shiis grupas-MARDUK / NAPALM DEATH / FINNTROLL / VADER / BLACK DAHLIA MURDER / BELPHEGOR
-veido pamatsastaavu un uzstaasies visaas pilseetaas,bet antwerpenee un tilburgaa klaat veel naaks taas paareejaas ???kapee tad nebrauc uz turieni?
vai kaads mani apskaidros?
0
Ja nenodzers visu naudu, ta aizvilks uz Columbia Club... Tieshaam, nu nafig jaasperaas uuz kau kaadu Leipcigas nomali!?
0
Ei un tak...+
0
Ei gudriniek, kas pirmais rakstija - tu esi pilnigs mulkis... varu pateikt ka Skyforger infomaacija bija par shadu festu jo tads jau sen notiek. Ja man atklaati butu japasaka, tad diemzhel moderni izsakoties "grupas kapacitate" nav tik liela lai to paveiktu. Lai dabutu grupu shajaa ture, ir jabut lielam leibla atbalstan un bija jamaksaa ap 4000 euro par to lai speleetu, kas ir dieggan mulkigs apstaaklis. Diemzhel finasiali tas nav iespejams... ja gadijuma kads grib braukt, tad noteikti novelu veiksmi un pacietibu - ja grib tad visu var izdariit, Estragonam novelu daudz klientu. Lai tev veicas vecais!
0
Pasaakums protams skan kolosaals!Tikai shkrobiigi,ka tas nevar aiziet liidz Latvijai!Tas gan suukaa dirsu!Un naudas probleemas un veel laix,lai aizkratiitos liidz tuvaakai vietai,kur tas notiek!Tas gan extreemi...
0
Nu itkaa VDAER deell velreiz varetu, arii MARDUK gribetu redzet, bet ja godigi, tad taa pa istam neviena banda taa briesmigi man neigriezz.
0
nju katram savs, protams, bet kaukaa nadalec, vai tieshaam napalm death nevienam neko neizsaka??? personiigi deelj vinjiem vien plaanoju aizvaaleet uz shito plosiijienu!!! un protams, +vader, kas man no peedeejaas uzstaasanaas latvijaa atstaaja vairaak kaa pozitiivi energiskas emocijas!!
0
Nevienas norm. bandas... :( Nu, Napalm vel kaut ko...
0
THE BLACK DAHLIA MURDER par shitiem dalju sava dzimumloceklja atdotu! nu ko mosh aizbraukshu ar :)
0
Mjā, nav man tās naudiņas, eh.. :(
0
divaini... neviens vel nav pieteicies... ;)
Tiem gudriniekiem kas jautaa par sikaaku informaaciju iesaaku izlasiit veel reiz no saakuma...
"Ja vēlaties uzzināt kaut ko sīkāk vai pieteikties rakstiet uz estragons@inbox.lv".
Koroche, domaaju ka sso piektdien vajadzetu saorganizeet pirmo "instruktaazu"...
0
Estragons, kaa ta ne? :) es tak teu teic, ka es ar, ja tur saorganizeesies
0
Labpraat brauktu, bet, taa kaa decembrii sesija un diemzheel veel nava zinaams vai kaads exam shajaas dienaas nebuus iebaazts, tad pagaidaam fvz :/

Btw, Estragon, ja nav radushies aizspriedumi peec Wackenas, tad varu paspamot pa leishu portaaliem, iespeejams vareetu kaads interesents atrasties - dod zinaat :)
0
Ei nu ko njemaas, labaak panjem ar easyjet pa taisno uz Berliini un naakamajaa riitaa prom... un cenas zinjaa tas pats...
0
Jaa, par shito es arii tiku iemineejies - ar Ryanair vareetu arii doties uz Frankfurti, bet tiesa - vismaz ielidoshanas laiks ir veelaa vakaraa, taatad jaalido dienu ieprieksh, 1-vaard-sakot, neerti, taapeec nerullee.

Toties EasyJet variants ar Berliini izskataas pat ljoti OK! Izlidoshana koncha dienas riitaa 10:50 un atgrieshanaas naakamaas dienas riitaa 9:40, taa ka var pat uz darbu, utt. vairaak vai mazaak paspeet :) Pie tam lidojums ir tikai stunda un 40 minuutes. Pie tam Schoenefeld lidosta, ja nekljuudos atrodas pashaa Berliinee, nevis 50-100 km no taas, taa kaa nokljuushanai liidz koncim milzu probleemas sagaadaat nevajadzeetu.

Pie tam lidoshana izmaksaatu tikai 41 eiro. Man kaut kaa shitais variants labaak patiik :)

-----------------------
Wednesday 08 December
Riga to Berlin Schoenefeld
flight 4596; dep. 10:05; arr. 10:50

Thursday 09 December
Berlin Schoenefeld to Riga
flight 4595; dep. 07:00; arr. 09:40
0
Ne gluzhi :) neuzmaniigs esi :) 4.49 turp, 41.99 atpakalj, 32.00 nodoklji, total 78.48. Lidosta atrodas ne paaraak taalu aarpus pilseetas (cik vareeja no taas kartes, ko peetiiju, saprast - nevareeju meerogu atrast); ar transportu uz pilseetu ir taa:

--------------------------...
Airport Transportation:

The airport is serviced by bus and train service. Buses do not connect directly to the city, but bring passengers to either the nearest train or metro station. A complimentary bus departs from outside the airport terminal to bring passengers to the train station. The train ride to city center is about 25 minutes long. Bus 171 picks up passengers outside the terminal and drops off at Rudlow, the nearest metro station from where you can take a metro train to the city center.
--------------------------...
Nu taa, ne paaraak sarezhgjiiti, ja ir kaadi kaadi paliigliidzeklji, ne arii gluzhi vienkaarshi. Turklaat ei nu sazini, kaa naktii uz to lidostu aizkljuut.

Taadeejaadi shaads variants izdeviigaaks tikai ar to, ka
1)ja viss norit daudzmaz gludi, tad ir atpakalj peec sutkas, nevis 2-3, un nav jaakrataas pa Poliju; (un jaauzdziivo kopaa ar citiem metaljoriem ;))
2)nav jaacer uz pietiekamu brauceeju skaitu.

Taa ka ir savi plusi un savi miinusi.
0
Un tas cenas zinjaa tomeer tas pats nesanaak - lidojums turp/atpakalj = koncerta biljete sanaak ap 70 Ls. Nav milzu starpiiba, bet tomeer.
0
Nee, es esmu uzmaniigs :) 41 eiro :) Skataamies sho bildi: rinalds.com/easyjet.jpg...

Ar transportu probleemaam nevajadzeetu buut, kursee cauru nakti: www.berlin-airport.de/PubEnglish/PubSchoe...
0
buu es taa gribu bet beidzot paraadi LU jaakaarto a to beidzot izmetiis :'(((
0
Iisteniibaa arii, njemot veeraa valdoshos laika apstaakljus, eertaak buutu bliezt ar lidmashiinu, jo caur sniegiem kulties uz Vaaciju ar autobusu vareetu buut mazliet paleeninaats process saliidzinot ar to kaa tas notiktu vasaraa. Pie tam shoferi var gribeet staaveet pa celjam 8 stundas, kas ziemaa arii nav nekaads jautrais prikols pasazhieriem :) Tiesa, potenciaals sniegputenis arii nav veicinoshs apstaaklis shkjeershlju neapgruutinaatai gaisa satiksmei, taa kaa nuuja ar diviem galiem :) Bet man liekas, kas ar ljocheni tomeer eertaak :)
0
Taa pareekjinaaju, ka cena kopaa ar transportu uz/no lidostas vareetu iznaakt tie pashi 55 Ls, taa kaa jaashtuko kaa labaak... Par labu ljochenei runaa arii apstaaklis, ka gribeetaaji piesakaas diezgan slinki. Negribaas jau, lai Estragons veel miinusos iebrauktu vai arii brauciens vispaar atkristu.
0
baa, paarlasiiju savu shodienas pirmo postu...bez maz katrs teikums saakas ar "pie tam" :) smird peec propagandas :)
0
nu ja ar ljocheni lidot, aiziet! shoriit esmu slinks, mosh ja kaads sanjemtos vareetu ko vairaak izstaastiit kaa ar to ljocheni sanaak, jo tieshaam - putenjot vismaz man ne pa visam gribaas!
0
Jā fests jau labu labais, bet kur skanošo ņemt? Tur tiešām būtu ko redzēt.
0
Vajag apvienoties kādā mataiņu grupējumā un pieprasīt sponsoru! Piemēram kādu alus fabriku: mēs viņu alu tempsim (ķipa reklamēsim) a viņi mums Festiņu uzliek!!!!
0
ideja nav slikta, bet kurš tādu apņemsies? Varbūt ar Aldara prezidentam palūgt?
0
11.12 lietuvā arī fests, mož uz turieni laist. Mūsu Nycticorex arī mačīs
0
Nu tad davai kurš to visu uzņemsies?
0
Hellhammer tu brauc?Corpse ar Liliju taisās
0
Nu laikam nee tomer. Sorry Napalm Death man patik minimali, nezinu kaapeec, laikam jau pa taadu "mixtu" vai ssvaku, nav kaut kas tur, es jau nesaku, ka slikta muzika. VADER ari ir redzets un tikai vienas bandas del jau laikam negribas. Ir taccu visu laiku dafiga festinni kas notiek, var taccu braukt uz jebkuru.
0
ja buutu tik viegli no visa taa aizlaisties...
i skanoshais taa kaa buutu,i veeleeshanaas-pats par sevi saprotams ka ir bet..tieshaam vareeja atraak shitais viss rasties! jeb-ja kaads izgudrotu kloneeshanu..tad vot gan laistu uz visaam 4debess puseem..un saaktu ar X-mass festu!!!
0
Es nejaussi parakajos NILE majaslapaa, jo gribeeju Tuvaak iepaziit bandu kas man ar katru dienu vairaak iepatiikas un uzraku to, ka jaunajaa gadaa pa eiropu tuuree braukaas vesela plejaada metalstaaru un izskataas, ka vismaz viena no ssiis plejaades jums katram patiik, taa, ka varbuut kraajaam pikkiiti un nolemjam uz kuru konci tiessi un braucam visi kopaa!!!!!!!!! Bet nopietni! Ko tauta saka?

SIX FEET UNDER, NILE, DARK FUNERAL, DISBELIEF, DYING FETUS, CATARACT

13.03.2005. FR PARIS @ LA LOCOMOTIVE
14.03.2005. D ESSEN @ ZECHE CARL
15.03.2005. D HAMBURG @ MARKTHALLE
16.03.2005. D BERLIN @ COLUMBIA CLUB
17.03.2005. CZ PRAGUE @ ABATON CLUB
18.03.2005. D GLAUCHAU @ ALTE SPINNEREI
19.03.2005. A WIEN @ PLANET MUSIC
20.03.2005. A INNSBRUCK @ HAFEN
21.03.2005. ITA MILANO @ TRANSILVANIA
22.03.2005. CH PRATTELN @ Z7
23.03.2005. D LUDWIGSBURG @ ROCK FABRIK
24.03.2005. FR STRASBOURG @ LA LAITERIE
25.03.2005. D FRANKFURT @ C.ROYAL
26.03.2005. BL ANTWERPEN @ HOF TER LOO
27.03.2005. NL TILBURG @ 013
0
to vareetu gan Hellhammer. ta jau dod zinju par končiem. Kur un kād tie notiks.
0
uz lietuvu kāds šaus 11.12
0
Aisej uz sadallu koncert, tur ssitas ir ielikt arii, te es vienkarssi iemetu lielakai reklamai. Skaidrs ka varetu, beldegir ari ir ar mieru braukt. domajam uz ccehiju or Vaciju.

p.s.

Uz Lietu nebraukssu,, jo tur it tikei viens vienigs black metal.
0
Ee, tad taisaas kaads uz to Vaaciju braukt vai nee...:/
0
Vispaar raadaas, ka buus pagruuti laiku izbriiveet... :(
0
Hmm, ta beigbeigaas neviens nebrauc? :/ Kaapeec Estra nesniedz updeitus? :/
0
Shodien visi braukt gribetaji var naakt uz Paddiju
sakot ap kaadiem 19:00
buus iespeeja ko vairaak uzzinaat...
visi laipni gaidiiti
0
ev,cik cilveekiem ir jasavacas,lai brauciens notiktu?ar 15 laikam nepietiek:(
0
Njemot veraa to cik cilveeki i pieteikushies tagad ar 15 buutu tiri normaali ;)
0
Tad nu ja kaads veel shaubaas par to easyjet, ta varu nomierinaat... nokljuushana no un uz lidostu ir absoluuti vienkaarsha un pirmais s-baanis no riita dodaas 4.46 no centra (resp. ja chek in saakas 5os ta tas ir tieshi laikaa)... Un ja nu kaads tieshaam nejuutas iipashi paarliecinaats par savaam nafigatora speejaam, ta peec iipasha luuguma vareetu arii lidostaa sagaidiit...
Un galu galaa nau jau mazie beerni un Berliines transporta sisteema ir ljoti vienkaarsha!
Aber vispaar dara kaa grib...
0
Hail Hellhammer, Corpse pie tevis atstāja kaseti Nāves sejas? Man viņu vajadzētu. Tā nav Corpse kasete. Ja kas dod zinju DeathMetal@banda.lv
0
Jaa jaa, ir pie manis! Un vinnai nekas nav noticis:)
0
Nu tas jauki.Tikai lieta tāda ka tā nav pat mana kasete.tās īpašnieks baigi noraizējies, afigenna dusmīgs uz Corpse.
0
kaut kad pacenties to nogādāt Corpsem.
0
Labi beidzam musu ggimenes problemas risinaat te, raxti uz hellhammer@inbox.lv
Izdomaa, vai 100% brauxi uz konci Ccehijaa.
0
estragon vari atctaat savu nummuru ? Vai tas brauciens vel notiek ? Vai vel pieteikties var ?
0
Hmm, tad kaa saprotu brauciens nenotiek? :/ Man pasham liidz pat peedeejam briidim nebija skaidribas par sesijas grafiku, bet iznaak, ka tieku 4/5dien...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas