0
[#]

Daudziem pazīstamajai un Latvijā pabijušai Poļu blicei DEVILYN šogad diskogrāfija ir palielinājusies par vienu pozīciju!

Nosaukums jaunai platei ir - "11" un tajā iekļautas 9 dziesmas. Mūzikas porcija, kuru pasniedz Bony ar grupu ir nobriedusi un lauž likumus, kurus grupa pati sev bija nostādījusi un kuriem sekoja pirms tam. Tas diezgan atšķiras no grupas iepriekšējiem ierakstiem un nācis kā atklājums.

Kā saka pats Bony:

Pēc pāris gadiem, pa jauno piedzimstot, mēs atgriezāmies ar albumu, kas uzsāka jaunu sadaļu grupas vēsturē. Pēc visa šī laikā es varu teikt, ka es paveicu DEVILYN atjaunošanu ar cilvēkiem, kas perfekti saprata manu koncepciju, lai ieviestu dzīvē visas manas ieceres. Es domāju, tas ir saprotami, ka es gribētu, lai DEVILYN mūzika patiktu, un es uzskatu šo materiālu par labāko no visiem mūsu albumiem. Ar vārdiem “dinamiskais, ļaunais, intensīvais, tehniskais” nepietiktu, lai aprakstītu “11”.

Priekš manis tā ir ka atgriešanas citos death metāla plašumos. Pirmkārt viss tagad ir skaidrs un vairāk saprotams. Mēs veicām vairākas izmaiņas skaņā. Bungas ir vairāk spēcīgas un tīras un Domin spēlē sasodīti ātri. Ģitāras patiešam smagas un tīras, kā tas ir iespējams pateicoties Eriana sajūtām un Cypriana profesionālismam. Michala tehniskās iemaņas ir augstas un lirika, ko raksta Tolovy, ir viegli uztverama.

Mēs esam pilnīgi apmierināti ar visu, ko esam paveikuši tik īsā ierakstīšanās laikā. Mēs esam lepni par to, ka šis albums ir mūsu meistardarbs.       

Pie reizes BONY bija tik laipns, ka piedāvāja vienu dziesmu paklausīties arī mums visiem. Šis gabals ir pieejams iekš MP3 šeit: http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/21499,utwor,96223.html

Grupas oficiāla mājas lapa: www.devilyn.metalkings.com

Estragons.

 

Komentāri
0
Nu izklausas jau labi
0
pa iisu :( nevar paspeet ieveerteet. prasaas veel kaadu dziesmu.
0
meistarīgi izpildīts death metal.. pilnīgi jūtama poļu "smaka". Es šo cd pirkt netaisos, ja nu vienīgi no kāda iespiedīšu matricē.., bet tā dziesmele ir kārtējais poļu profesionāli uztaisīts gabals ( es domāju visus poļus arī no citām pazīstamākajām bandām ).
0
To BigUgga:
A tev uzreiz visu vajg... pacietibu... :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas