0
[#]

No 4. līdz 5. martam Šauļos (Lietuva) notiks otrais festivāls «Tvaikas II», piedaloties arī latviešu grupām «Preternatural», «Dark Domination» un «Neglected Fields».

Pirmajā pasākuma dienā galerijā «Laiptai» (Zemaites iela 83) un lounge bārā «Elitas» (Vilniaus iela 237). Ieeja uz pasākumu ir bezmaksas. Pasākuma programmā paredzēts simpozijs «The Ancient Balts Wars and Fights» kā arī dzīvā folkmūzikas improvizācijas «Folk Inversion». Paralēli video demonstrēs «Band D.A.R.» (brutal death).

Savukārt otrajā dienā klubā «Studentu Kampas» (P.Visinskio iela 11, netālu no autobusu un vilciena pieturām) jau no pulksten 17.45 uzstāsies vairākas lietuviešu, latviešu un igauņu grupas. Ieejas maksa 10 liti (~2Ls), savukārt alus maksāšot 2 liti (~0.4Ls) - līdzi nest neesot nepieciešamība.

Koncertā spēlēs:
  «Preternatural» (Latvija, melodisks death metal),
  «Andaja» (Lietuva, pagan metal),
  «Bestia» (Igaunija, epic black metal),
  «Dark Domination» (Latvija, black metal art),
  «Nahash» (Lietuva, occult black metal),
  «Neglected Fields» (Latvija, techno death metal).

Pēc oficiālā koncerta noslēgšanās līdz pat rītam norisināsies afterparty pasākums lounge bārā «Elitas» (Vilniaus ielā 237), kas atvērsies uzreiz pēc koncerta beigām. Pasākumā būs vērojamās mūzikas improvizācijas un videoprojekcijas. Ieeja uz afterparty ir bezmaksas.

Oficiālā festivāla mājaslapa www.gruodas.net, (jaunākā informācija lietuviski un angliski). Informātīvais atbalsītājs Latvijā - Kultūras portāls SVLV (www.sv.lv).

Resursi:
Afiša
TVAIKAS 2004
TVAIKAS 2004: atskats
TVAIKAS 2004: bildes by BigUgga

 

Komentāri
0
:0
0
buus vien jaaaizbrauc:)
0
henriet, visur brauc! ;) heeee heee! m/
0
Henriete malace;)
0
ooo atkal Tvaikas >:D
0
Joooohaidiiiii :000 nu moins shitaadu te pasacienu ''greks'' neapmekleet!!!
0
blje visas dzives ertibas
0
nu ka ta būs kāds sīkāks info par MARDUK ????
0
jeee, shogad atkal jaaabrauc, bet galvenais lai nav probleemas ar atpakaljatbraukshanu, jo poagaaajshgad taaa bija, ka naaacaaas pus nakti noguleet kautkaadaaa kaaapnju telpaaa, bet koncis jau bija labs
0
kameer pikis ir, laikam vajadzeetu aizbraukt.
0
Nedaudz ne pa tēmu, bet ieraudzīju un uzsmaidīju latviešu pēdiņas. Paldies rakstītājam he he!
0
bliete 3,20

autobusi

11:55 (respektivi jabrauc tuliit)
13:20
14:30
15:00

vai ari kaut kas tamlidziig. cela japavada lidz 2 ar puss h

vai vispaar kads taisaas braukt ? Un ckios
0
to shuba

Man ari sanaca biski pagulet vieteja stacija he he
nieka 15 ar puss stundas
0
i vispar aizmirsu majas pasi, lidz ar to nokaveju, autobusa saplesu pieciti, nu par laimi iesmereju. Kad aizbraucu - paspeju tikai noskatities pusi no filmas ( da vispar ko es paspeju), pec tam ap saticis dazus lietuvieshus ( plus vel dazi adolfini, he he) kas runa daudz maz krievu/anglu devamise uz bodi iestiprinaties. Kad bijam pie «Elitas» tur viss bija parbazsts, bet nu pec kadam 10 min tikam ieksha. Ne bija ok, kaut kadi viertejie speleja nesliktu desinikeu, vismaz tik cik dzirdeju iedams garam uz wc. Tad bija ari kaut kada grupele kuraa divas pabrangakas meitas dziedaja folk dziesmas un fona viens piespeleja bungas un otrs basu (folk/drumm and base), nu izfiltreja ta ka pat man patika. Pats klubs gan bija mazs bet nu galvenais jau atmosfera. Vilshans bija kad ap kadiem vieniem visi saka doties projam un iestadijumu aizklapeja ( afterparty visu nakti, ko?), es veiksmigi biju nodzeris lielako dalu naudas un raita soli devos uz staciju. atradis mazu telpu apsedos, un aizmigu uz kadu stundu, kad mani iedunkaja sana kads virs un nodzerta balsi paprasija pakushat, nu bet savu bulcinu un (divus abolus :)) vinam i netaisijos dot, pa starpu es iepazinos ar pilsetu, bet ne viens bars vai klubs, manam acim nepaspideja ( piektdienas vakara ), bla bla bla. Pienaca rits: pa pedejo naudu nopirku smekus,
un ap kadiem 4 devos uz Studentu Kampas. PIe ieejas satiku preternatural un iegaju ar shamejiem reize, apsedos uz miksta divana noskatijos visu check inu un kad cilveku bari saka nakt ieksha sapratu ka esmu tici (tagad nemetiet man ar akmeniem) pa brivu . Nu i atkal vareju iedzert,i ar meitam paterzet, i ar leishu puikam paardities, i ar musejiem kadu dziesmu uzdiedat. Nu vispar viss bija ok, par konci drusku. Preternatural baigi labi nolaida, begas bija kaut kads covers, bet taja bridi es nepieversu tam uzmanibu, vel atmina stav Dark Domination ar savam cuku galvam, kas gan man liekas bija no plasmasas, bet tas po. Ari nomauca tiri ta neko, labak par nahash noteikti ( biki smiekligs tas vinu occult black, ha ha, nu tadi resni gitaristi nebija vel redzeti, un riktigi dusmigi izskatijas, nekas ipashi labs viniem tur nenaca ara, bungas bija par skalu, stipri, un man nepatika, ari tas midi sintizatora dalas ne ipashi labi stimeja kopa vinu muzonu.) Andaja ari bija limeni, ne par matu slktak ka baltijas saule, jauzteic ari pasakuma skana, ari limeni. Nu beigas Neglected Fields noskatijos paris dziesmas, bet vajadzeja iet uz autinu. Man liekas vismaz es jaunas dziesmas nedzirdeju ( jo viniem ka neka tachu jauns albums driz, ja nemaldos), bet ari labi nospeleja. Vel laikam bija tadi vietejie
0
Bestia, ja nejaucu vinus ar kadu, speleja smirdigi un pat check inu netaisija, nau brinums ka sudigi skaneja, vel vokalists ta iedomigi pa zali staigaja he he. vispar kopuma pasakums labs, tauta draudziga, muzika caur un cauri laba, alus leets, viss stokos, zel ka nebaija parak daudz no lv, ne bet neko.
0
nupat atcerejos, Andaja viena bridi speleja tipa ambient/ folk vai kaut kas tamlidzigs - stabule pluss sinth taisa tadas meditativas skanas itka raustitu kadu indieshu dgiigu. Tas man ari tiri labi patika. a vel pamaniju ka Preternatural sastavs biki nomainijies, nu i tas bija uz labu. Agrak es vinus nebiju spejiigs novertet sliktas skanas kvalitates del, bet nu shoreiz cepuri nost.
0
Bildes var ievertet sheit:

public.fotki.com/CrazyLT/concerts200...

0
ne sajaucu - Bestia es nedzirdeju, bet tie kas man nepatika bija «Band D.A.R.» (brutal death), ja tie bija vini. tagad es atceros

Sonnenmensch tu tas bildes taisiji ?
0
Ne tak, tas ir veidojis kads "lietuvieshu censonis" :):):)
0
Nu gan - tas bildes iespaidiigas!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas