0
[#]

13. aprīlī (trešdiena) klubā "DEPO" notiks grupas NYCTICORAX albuma "Umbra Mortis" prezentācija.

Uzstāsies:

   Nycticorax
   (black metal)
   blackmetal.ru.lv/nycticorax

   Agares
   (war/black metal)
   agares.times.lv

   Tēvzemes Teritorija
   (folk/death metal)

Sākums: 20.00

Ieeja:
  Ar flaieri 2Ls, pēc 22:00 3Ls
  Bez flaiera 3Ls, pēc 22:00 4Ls
  Ieeja koncertā no 18 gadu vecuma

 

Komentāri
0
nu ta sakaas un es netieku ieksha
0
ja tā godīgi kur tos Behemoth kreklus var nopirkt izņemot Randomā un Bomberā?
0
Vispaar jau uz tirgus arii var..!
0
Gribētos dzirdēt folk/death metālu. Tāda stilu kombinācija vispār pasaulē ir unikāla un reta, kur nu vēl Latvijā... Par jauno Agares arī biju dzirdējis labas atsauksmes, tā, ka viņi varētu nepievilt. 'Karoče', visiem jānāk!
P.S: kurš grupām pierakstīja klāt stilus?
0
Deniss pierakstīja klāt stilus, bet es jau neko sliktu nesaku he he.
0
Tēvzemes Teritorija. Tādu nosaukumu vajag mācēt izdomāt! :D

Umbra mortis nozīmē Nāves ēna, vai ne? :)
0
nu ziniet es jau aizietu bet tas >>Ieeja koncertā no 18 gadu vecuma<<<man nepatiik jo ta es netieku
0
Nu ko tas behemoth tik izmisīgi visās iespējamās vietās te ar saviem krekliem var ņemties. Gan jau, kā teikts, tirgū var, ka nē, pasūti no ārzemēm, ja jau tik dikti vajag, un beigta balle.
0
to Ac/Dc:

Tas ka tev nav 18 gadi nenoziimee ka tu nevari tikt iekshaa. galvenais izskaties true un iespaidiigs! Ja tas nesanaak, ta likumaa ir raxtiits (man taa liekas, bet iisti paarliecinaats neesmu), ka iekshaa tevi ir jaalaizh ja tev ir pavadoshaa persona kurai ir 18 un vairaak gadi, taatd nokjer kaadu ar pasi un izliecies ka shis kaads ir tava pavadoshaa persona.
0
nu tada man persona ir nu ko laikam bus jameegjina iet kopa ar sho personu un izlikties pec iespejas apr lielaku true
0
man stipri liekas ka delj vecuma ierobezhojuma bus kas lidziigs ka uz rotten sound konci ka bus maz tautas
0
Nu vismaz nebuus galiigs beernu daarzs...
0
atvainojos par spamu, bet kurš tajā bildē ir Sauliite- labajā vai kreisajā pusē, jeb tas kurš pagriezis muguru?
0
mja,laikam netikshju uz shito konci:((
0
njanjaaa, tas resnais i riktiigs `sauliite`
0
Pēc Behemotiem i negribas iet nekur.
0
Sauliite ir aiz stuura.
0
he, folk/death? pats pa sevi tas varetu but desa kura meldini konstrueti balstoties uz folk pamata ( tas ta pat ka AA ir nevis viking metal bet strongly influenced primitive death metal by viking themes), bet par to stipri shaubos. Varbut kaut kas uz haggard pusi vairak????? varbut pa virsu dudas vai stabule ka sf. Parak aizdomigi tas vis liekas,un tas nosaukums ari. Vai tik tie nav kautkadi ns panki.
0
Ja vēl būtu pagan, es daudz neprātotu, bet ja folk.. Lai sauktos folk, nepietiek ar "by themes", tomēr jābūt vismaz foklorai raksturīgām intonācijām, ja ne gluži t.dz. citātiem. Iešu, iešu, jāiet palūkot, kas tā par jaunu grupu.
0
Ha ha ns panki, par nazi pankiem pirms vēl netikām spēlējuši mūs viens centās piešūt bumbas. Death/Folk tur diezgan patālu, bet vai nav vienalga...
0
Vai pase jaanjem liidz? :) a var vecooooooooooooo....
0
to Pagāns

ja juus bumbas pashi sev esat pieshuvushi reperi tadi
0
Reperi?
0
Jā, zin, tādas nostiprinātas ģeodēziskas zīmes ar fiksētu absolūto augstumu.
0
Intar, varbut pa priekshu paklausies tt, un tad pasaki ka tas nav reps ???
0
ee kur flaieri var izraut ??
0
aaaa atradu... a vinjiem jabut krasainiem ?
0
Ei, nu pastaasta kaads pasaakums bija???
Zheel ka laika nebij aiziet
0
TT neredzēju, Agares bija ok, izklausījās pēc Burzum... vienīgi izklausījās brīžiem pēc industry vai noise (paldies skaņu tehniķim), bet NYCTICORAX bija pavisam forši (neskatoties uz atkārtotiem skaņu tehniķa mēģinājumiem visu sabojāt). Black, normāls, kārtīgs black bez sintezatoriem, atmosfēras utml. Vismaz man patika. Lodbroks man atgādināja biki gremlinu :) bet pozitīvajā ziņā.
0
Prieks par Tēvzemes Teritoriju — puikām ir savs stils un viņi cenšas kā māk. Par Agares gan nebiju sajūsmā — galīgais sviests, ko klausoties gribēju nošauties. To gan neizdarīju, jo sēdēju augšā un dzēru šņabi. Runājot par Nycticorax — tie manās acīs zaudēja spožumu, jo nebija Anekdota. Bet ko darīt, tāda dzīve.
Taču pats pasākums kopumā nebija diez cik aizraujošs, jo bija par maz cilvēku (laikam tādēļ, ka trešdiena). Jautri bija paskatīties uz Kudaru, kurš laikam bišku bija pārlietojies alkoholu!:)))
0
Ij nepiemini... :)
0
Mmmm, Tēvzemes Teritorija patiešām ir labais, atmosfēra bija pilnīgi ar roku sataustāma. Veiksmi! Tā tik turpināt!! Pagānismā ir tāds spēks, ka mēs paši to nemaz vēl tā īsi neapzinamies.

A Kudars toč bija rēcīgs :D
0
ne puikam ir savs stils, un viņi censhas ka mak ( ar to rezultatu ta pashvakaak), ta tureet, riktigs prieks, gribetos lai vairak metalisti spelee repu, baigi kruta, tad varbut visiem ta prats sajasies ka vares taustiit atmosferu ar roku.+ matrice ir speks, ka mēs paši to nemaz vēl tā īsi neapzinamies.
0
mjā... pasākums bija black bandas albūma prezentācija, par ko ir acīmredzami pofig te dažiem, bet reps - jā tā tiešām ir varena lieta...
Varbūt nākamreiz Ozolu priekš dažiem vajag uzaicināt?
0
Nu nez vai to ko spēlēja TT varētu nosaukt par repu, drīzāk bija HC elementi, bet bija interesanti, ko nevarētu teikt par Agares sniegumu. Nycticorax gan nelika vilties, bet par skaņu vispār runāt nav vērts.
0
Labi gan, ka nolemu neit un nejat sev nervus:) Lielaax prieks bija sedet maja un skatities jauno Vader DVD
0
To Intars&BigUgga:
Saprotu, ka pokemoni vareetu nezinaat, kas ir Sauliite, bet Juus cieniijamie metalheadi...Bez tam tas puika tie$aam ir "sauliite" :)
0
:)))
0
Par katru grupu atsevišķi:

Tēvzemes Teritorija: Kad atnācu, dzirdēju tikai pēdējās 3,5 dziesmas, ja to var saukt par dzirdēšanu, jo līdz manām ausīm nonāca vien troksnis un deklamējošs vokāls (varbūt gluži par repu to nesauktu, bet tā deklamācija man tomēr tā ne pārāk, :/ ). Izņēmums bija viens īss brīdis, laikam pēdējā dziesmā, kad nespēlēja bungas un beidzot izdzirdēju ģitāru skanam. Labi, šis mazais motīvs ir cienīgs nest folk vārdu, šķiet ka tas nebija t.dz. citāts (ja bija, tad nav gadījies tādu dziesmu dzirdēt), bet diatonika tā bija. Tas ir viss, ko varu spriest par mūziku. Nezinu, vai aparatūras, vai kloķu grozītāja vaina, bet ES DZIRDēJU TIKAI TROKSNI!

Agares: Sintezatoristei ir lielas krūtis.

Nycticorax: Pie otrās dziesmas es mainīju savu atrašanos, jo basa fonēšana izaisīja neciešamu vibrāciju kaklā un plaušās. Varbūt es esmu pārāk maiga un trausla? Bet varbūt man ir kāda plaušu slimība? Dirnot kādā Depo stūrī īsi pirms iešanas prom izdzirdēju tēmu no P.Chaikovska baleta "Gulbju ezers", tas bija ļoti mīļi, man jau Chaikovskis vienmēr paticis.
0
nu un tu gribetu lai tev ir tik lielas
0
Tavuprāt man ir mazas?!?!?
0
bilde jau neredz
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas