0
[#]

Grupa ANTI ievērtēšanai piedāvā vienu no dziesmām - S.O.S.mp3 (6.1 MB)

 

Par grupu "ANTI"

Grupa pastāv kopš 2004. gada vasaras, pārstāvētais stils cybermetal, tekstu tematika futurisms, cilvēks, kosmoss, milestība.

Dalībnieki:
FURY K - vox , guitars , programming
RE NATIO - synth , backing vox
ASH ATH - bass
6URY K - guitars

 

Komentāri
0
Bilde vienkārši ultrakiberīga he he. Normāls gabaliņš, tik liekas, ka kaut kas pietrūkst, tas ir tā pat kā ēd skābeņu zupu ar vārītu olu, it kā viss ir, bet kaut kā tomēr liekas ka nav. Tagad jau sintētika ļoti tālu attīstījusies, ka pat bungas īsti nevar saprast vai sintētiskās vai kādas, lai nu kas man nav paticis, tas ir - sintētiskās bungas, bet šeit tīri normāli viņas izstaisītas, kas priecē... Piedošanu pavasaris galvā.
0
nu nez man nepaaraak
0
Man te nekas neliekas par maz. Man te liekas par daudz. Elektronikas par daudz. Nu bet, nu bet, manām ausīm tas vienmēr licies par daudz. Es noteikti nebūšu šīs grupas cienītāja, jo vienkārši neesmu šī žanra cienītāja.
0
Samērā interesanti, tikai diez vai baudāmi. Un vēl tie diskotēku mūzikas momenti...
0
Jā, tas ir "dancojamais gabals" :D Sintiņš sākumā ir īsts '80 style! ...un tiešām baigi piesātināts, bet man patika. Bassa motīvs bij' labs' un, īstenība, pārējais ar'. Ikdienā ko tādu gan neklausos, un šī grupa vairāk varētu patikt elektroniskās mūzikas cienītājiem...
0
hmmm ma shkiet uz progresive, industrial pusi ar tadu baigo 80 atmosferas pieskanu, kaut kadi technical death elmenti, nu dziesmas otraja puses pilnigs mortiis,ne, ineteresanti
0
kada starpiba par tam bungam pagan
a tie gadijuma nav no agares? Nu tas lielas krutis kaut kur ir redzeetas
0
Taa leedija ir no Agares.
0
ko tu neteiksi
0
man šitas gabals patīk! Nu ja... man patīk sintezatori... un futūristiskas tēmas utt
Vēl biki jāpiestrādā un būs pavisam labi.
0
Augurj (augury), starpība ir mīnus 2.
0
...pirms paardomu briizha, a vellak izraadaas veel vairaak, liidz pat miinus 5. Man jau nu patiik, ka vecs viirs uzdod jautaajumu, uz kuru vinsh jau zin atbildi.
0
Piikstieni un sprakshkki man jau nu liekas galiigi nebaudaami, bet vokaals gan likaas interesants, atgaadina Megadeth.
0
Nevar teikt, ka slikti uztaisīts; bet ej nu tu viens cilvēks šitādu klausīties...
0
minūti paklausījos- pietika.
nestrīdos, ka uztaisīts varbūt arī gaumīgi un samērā oriģināli... bet kautkas tomēr attur. Varbūt vienkārši ir nepierasts pie šādas mūzikas.
Ta jau labā paklausīties grupu Zodiaks....he,he
0
ā un vēl.. nofočēties jau nu grupa varēja arī kur citur, nevis istabā pie skapja. bet varbūt tas piederās pie grupas stila ?
0
Nav slikta dziesma. Taads industrial metaalinjsh. Kaut kas nebijis Latvijaa un pietiekoshi origjinaali.
0
Piekriitu pirmajam komentam, ka tomeer kautkaa pietruukst...
0
Sitaja gabala nebija tada vietas kur kartigi saka mocit. Visa dziesma bija tada taka pieklusinata. Un baigi sintetiska. Itka no kadiem 80. gadiem.
Bet vispar nav slikti. Diezgan interesanti.
0
Boioioioioing!Labs ir!Njaa tikai suudiigi,ka iista bundzinieka nava!Iistos bundziniekus vispaar retums gana!
0
kautkāds murgs, klausoties jutos kā atrodoties zvaigžņu karuos 2, baigais djfksjdhkjs
0
Nepavisam nav slikti, kaa jau bij gaidaams, ierakstaa daudz labaak, nekaa dziivajaa. Nav veel mums shetanpat kur taadu muuziku uzspeeleet, ja neesi biezu maku. Vieniigi, paaraak gari un vienveidiigi. Uz seshaam minuuteem vai cik tur bij izstiepts paaraak vienveidiigi, prasiijaas kautkaads kaapinaajums, kautkas nebuut kautkas, bet visu laiku tiek puljkjeets vienaa un tai pashaa caurumaa. Gan jau albums buus interesants. Nevaru nekaadi saprast, kaapeec man vinjsh kautkaa atsit Sadist. Ljoti minimaali, bet kautkaadas ieziimes juutamas.

Nee nu protams, vareeja jau arii bildeeties tumsaa bez zibspuldzes, vai arii kosmonautu teerpos, bet atkal jau kaadam kautkas nebuutu labi, taa kaa, kaada atshkjiriiba kur fotograafeeties, vismaz bilde sanaakusi kvalitatiiva.
0
Nu galīgi nepatīk. NAv priekš manis.
0
Dažas vietas visai klausāmas, bet kopumā tā kā ne visai... Bet tauta cenšas... Lai tik izdodas!
0
nav manaa gaumee, bet akustiskais gabals ir labs + kopumaa klausaams gabals, labi pacentaaties!!
0
nu tieshaam te kautkas pietruukst taas leenaas vietas pa garu, un taa elektronika lai arii itkaa vietaa tomeer taada paprasta liekaas, machinerie perfekt shiem nepaarspeet
0
Es gribētu zināt, kas šai mūzikai ir kopīgs ar šī saita nosaukumu??? Tas ka vietām "ieskanas" distortion?
0
Es gribētu zināt, kas Tev kopīgs ar to gaili, kas ierakstīja komentāru virs manis??? Tas, ka vietām "ieraksti" debīlus komentārus?
0
Mieru, mieru čalīt. Elpo dziļi :DDDD
0
Tā klausoties šo dziesmu un viņu koncertu kas bija Neglected fields koncī, viņu mūzikas ritmā pat kārtīgi pačku nevar pakratīt iss mirklītis fanu virzienā:(
0
Ir OK, sad un tad anti CD uzliktu, kad gribeetu iegrimt dzilaakaas domaas. Istabas kaktaa iededzinatu paris sveces un aiziet. Lai sitas viss izklausitos iekss Live kvalitatiivi, patiessaam ir vajadziiga speeciga aparatuura. depo ar ssito nav ko dariit.
0
mosh salamandraa tik
0
un nezin nezin....žeņa un anegdotiks akal kauko jaunu uzcepuši...bet nu kaukas kopā neklapē....
0
Vispār, skatos, dikti sakritizējuši mēs te esam šos... No savas puses gribētu tomēr gribētu apliecināt cieņu māksliniekiem. Nopumpēju te pāris man tik svešā kibermetāla celiņus no The Kovenant u tml. salīdzināšanai - jāsaka, necik šaizemieši sliktāki par viņiem nav. Gaumes jautājums...
Pēc maniem novērojumiem, klausoties ko šitādu, noskaņas rodas tīri labi; tomēr šāda novirziena grupas, manuprāt, reizēm pārāk daudz nododas meklējumiem formas jomā... Tie visi elektroniskie ķeņķeriņi tomēr atņem muzikantiem zināmu daļu brīvības improvizācijas jomā, tādēļ man personiski šāda mūzika liekas pārāk paredzama, pasausa... Tas tā, vispār - konkrētā gadījumā tomēr nav nemaz tik slikti...
Bet tagad mans ies klausītie Led Zeppelin bootlegus.
0
Viss kārtībā!!!! grupai ir idejas un Tās ir parādītas !
0
Normaali paaraak vienmulli kaut kur likaas nedaudz liidziigi Ozijam bet tas bija tikai viet vietaam.Kautkas uz gothic un tehno.
Piedodiet nav mans stils.
Labaak ieshu ierubiit Mayhem.
0
paraak uzmaaciiga elektronika
0
hmm. man ļoti patīk elektronika, bet šī dziesma nu gan nē. tur vietām kaut kā pārāk daudz kas sajaucas, garlaicīgi paliek klausoties.
0
nesen redzeju sos siena scuunii.... nu taa karoce man nav patikt. nespeelee jau slikti vienkarsi muzika ne visai bet ta ir gaumes lieta
0
Es ar redzēju šos "Siena šķūnī"... Jāsaka, sasodīti talantīgi jaunieši tomēr m/
0
Sorry objektivi vertejot tur talantigs bija tikai BASSPLAYER. Jauniesi maacas speelet, a vokalists vispar zem jebkaadas kritikas.
0
tu noteikti gribēji teikt - meistarīgs nevis talantīgs. talants te ir offtopic.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas