0
[#]

Grupa FRAILTY piedāvā noklausīties dziesmu Silent Winter.mp3 (7.1 MB)

Grupa Frailty ir dibināta 2003. gadā. Pa šo laiku grupa piedzīvojusi vairākas sastāva izmaiņas, taču muzicēšanas stils nav mainījies no paša pirmsākuma – moderns Doom/Death metal ar tendenci virzīties uz Melodic Death un Funeral Doom pusi. Frailty muzikāli cenšas atspoguļot tumšāko un smagāko cilvēka eksistences pusi. Dziesmu vārdi ir piesātināti ar tumšu noskaņu, traģiskām noskaņām un apziņu par iznīcību. Tomēr, nav aizmirsts par Doom metal tradicionalo lirikas poētismu. Šajā ziņā, Frailty alternatīvas nav.

Frailty ir kā tumšs atgādinajums par neizbēgamo, tā ir sēru dziesma un grēka apziņa. Ar šādu pieteikumu Frailty sevi nostāda tumšākās grupas pozīcijā starp jaunajam Latvijas metal grupām...

Frailty ir:
 
Mārtiņš L. – vocals
  Edmunds V. – guitars, vocals
  Kaspars G. – drums
  Artūrs R. – bass
  Ģirts F. – guitars (viņa prombūtnes laikā viņu aizstāj Ilze no Ex Anima)

 

Komentāri
0
hehe, Bigijs iznāk no pagrīdes :)
0
hm.. patiesībā baigi jauki. Izklausās daudzsološi.. nezināju, ka Ugga nodarbojas ar dziedāšanu (tas growl laikam bija viņējais, ja nešaubos).
Bundziņas šķiet varēja būt biku daudzveidīgākas.. bet laikam tā vajadzēja. Ģitārām nav ne vainas, melodijas labas, vokāls ar neko- kā rūkšana, tā tīrais. Atliek tik darboties šai jomā.
0
Nu, nezinu; šādu mūziku tā kā vairāk albuma formātā parasti uztverama ir... Tomēr tā vien liekas, ka te kas varētu sanākt - prieks, ka kaķi no jumtiem aizastes vilkti netiek, kā tas parasti sadzirdams daudzo čehu u. tml. slāvu tautiņu grupu vidū, kuras tik ļoti iecienījušas doom/death... Nja, enerģijas jums, puiši, pietiek; atliek vien novēlēt sparīgi dragāt uz priekšu - prieks par jums!
0
a?
0
wiiii! malachi;)
0
Kautgan ikdienaa neklausos shaadu muuziku, tomeer patika gabalinsh, tikai..
..vareetu buut veel kaada dalja
..clean vokaals vareetu nebuut tik ljoti samociits.
Bet visaa visumaa labs.
0
Nja..Senie Husquarn skan atkal....tikai ar citu nosaukumu...

Labi, labi, neesmu TRUE. Smiekliigs tas gabals:)))
0
melnaa! it's suppose to be doom!
0
Kā sāku tā beidzu, nav īsti priekš manīm, bet kaut kas jau tiek darīts, tik manam prātam žēl, ka nelatviešu valodiņa tiek daudzināta... Bet nu Milzu Lempim (BigUgga) vokāliņš tīri feins. Un skatos, ka bildē redzams pieredzējis bundzinieks.
0
To black.widow.

Ja? A kuraa vietaa??
es nepamaniiju:))

Pagaans - vokaalinjsh?? Gy-gy-gy
0
Jā, mazs mīļš growl vokāliņš, Melnā. Ko var piesieties par sīkumiem he he...
0
Da es jau neko:) nepiesienos, biku tikai:)
0
Ei, ir labs! Patīk m/
Vēl labāk, ja latviski būtu! 8)
Mums pārāk maz grupu, kuras latviski dzied, bet izklausās tak labi
0
daudz labaaks par to anti
0
savdabiigs foto galu galaa...
Ir labi...bet kautkaa tomeer nedaudz par mieriigu prieksh manis...vai arii varbuut kvalitaate vainiiga?
0
stasiks daudz labaaks par to vladi
0
nesaprotu kas foto pa vainu, a ko tad vajadzeeja spradzeinu un armijas kamoflazhu vai ? + pluss viss asiniis un visi grimaa krampjaini sarraustiitam sejam vai ari vispar true doom ka nevar nevineu atpaziit
0
Nu kautkaa nav manaa gaumee tas dziesminjsh. IIpashi nepatika - vieniigaa labaa vieta, kur growlaa apvienojaas abi dziedonji :)
0
Tam 1 vokaalam liekas vaidzeetu taadu zveeriigaaku balsi uztaisiit,citaadi kaa zombijs izklausaas biki!Bet kopumaa jau labi!
0
jautrie doomeri :)
0
jobtvai UGA :DD udivil, zajabcom m/ speeks!@!! :D
0
ir ok, bet urkšķim jābūt skaļākam, prieks ka parādās kaut kas jauns m/!
0
Es nesaprotu, ko jūs te priecājieteis. PAklausieties Anathema - Serenades un atrodoet desmit atšķirības :)

Melnā - tu vispār Huskvarn dzirdējusi esi?
0
Dikti daudz da da da da skaldīšanas. Atmosfēra ir diezgan "grim". BigUggam labs growls.
0
Nu turaas vechi..manas subjektiivaas domas peec 1 reizes noklausiishanaas..

Doma laba, bet5 dziesmuks pa garu un taa iisti aizkjert ar neaizkjeeraas. Man liekas ka muusu alkoholikjis bungas ar bishku tomeer vairaak pielieto vairaak un interesantaak (ja nav paardzeeries:) Bet nu kas tad es par ekspertu, tiksimies 13 maijaa beksteidzaa:)
0
ir patieshaam labs. Nebuus melots, ja teikshu, ka Frailty vismaz tehniski ir vislabaakie no nesen uzpeldeejushajiem. Taa tik tureet m/

To Marlix:
grozi kaa gribi, bet par plagiaatu nenosauksi, taa kaa - kur ir probleema?
0
Driikst zinaat, ko tu domaa ar vaardu "tehniski"? Tehniskais apriikojums? Ieraksta kvalitaate? Pedaalja/procesora cena? Cik dzirdu, tad muuzika vinjiem ir izteikti spiesta uz noskanju. Savukaart, ja tu saproti vaardu "tehniski" taa pat kaa es, tad tu vispaar paareejos jaunos peldeetaajus esi dzirdeejis? Mutilate Myself speelee 10x tehniskaak. Mazie In The Bush speelee tehniskaak, neatminu uz sitiena, kas tur veel bija, bet pietiks ar diviem, zinot, ka veel vismaz divi speelee tehniskaak. Jau otrais cilveeks, vai arii tas biji tu arii pirmo reizi izsakaas, ka Frailty ir tehniskaakaa no jaunajaam grupaam. Man kautkaa da da da skaldiishana un vienpirksta solinji galiigi neliimeejas kopaa ar apziimeejumu "tehniski", kur nu veel "vistehniskaak". Kaa jau teicu, visticamaak nekas tehnisks tur pat nebija domaats, tur bija domaata doom noskanjas radiishana. Tumsa, cieshanas tiripiri. Da da da, kas taadus nepacietiigus izlepuljus kaa mani atstaaj vienaldziigus. Luudzu, paskaidro man, kas tas par "tehniski", degu nepacietiibaa uzzinaat, kaadus jaunus terminus tu centies ieviest smagajaa muuzikaa.
0
Nu nav ko teikt tiiri labs gabals, taa tik turpiniet veci!!!
0
saakumaa likaas pa garu bet gitaaras solo to riktiigo noskanju uzdeva kaa riktiigaa doomaa jaabuut viss OK
0
vismaz foto kaads ir daudz-maz sakariigu uztaisiijis :O
nu dziesma ir normaala, tiirais vokaals ir taads bishku paaraak samociits
0
Bišķiņ paķiķināju par faktu, ka, ja citās tēmās
augury špricē žulti ar apskaužamu neatlaidību un entuziasmu, tad šeit jau ir novērojams zināms pozitīvisms, ja ne pret ko citu, tad vismaz pret bildi.
Takš ne jau tāpēc, ka Biggijs tik pikti no tās bildes nolūkojas, augury?
0
Nespļauj nu žulti, Faun. gribēju tikai teikt, ka viņu spēlē nelec acīs brāķi un mēģinājumi uzlēkt augstāk par personīgo pēcpusi. Arī "Depo" viņu skaņa bija visbaudāmākā, tā kā...
0
Ir jau ir gruuti skaidri izteikties, saprotu tevi. Tikai njem veeraa faktu, ka skatoties no "tehniskaas" puses, tur buutu jaabuut visai maates dabas apdaliitam, lai nospeeleetu greizi vai braakjiigi. Un da da da vienmeer buus vissaprotamaakaa un visskaidraak sagremojamaa muuzika prieksh koncertiem un it sevishkji otras da da da grupas paarstaavim. Baigi man iepatikaas tas kk:( "da da da". Taa nav zhults, tikai pliki fakti, censhos izteikties peec iespeejas konkreetaak un nepaarprotamaak, nevajag tik shausmiigi visu paarspiileet un iztulkot kaa uzbraucienu, ko vairumam labpatiikas dariit. Starp citu, tie kas nekad nemeegjina paarleekt paari savai peecpusei parasti taalaak par savu peecpusi netiek. Tas taa... No seerijas, caalis pie lapsas gaaja uz zupu.
0
khe ... piezvana shovakar Ugga: "Truemetal skaties?". saku ka kaadu laiku neesu luureejs. A shis sak lai paklausoties shogabalu. Nokachaaju, pastiijos rakstu, ieraudziiju bildi un aiz paarsteiguma azh apmiizos :)))
0
ko Ugga pats sevi fočēs uz skatuves!!
0
varbuut nesi pamanijis bet bildes ir netikai no BigUggas aparaata truemetalaa citi ariis avas bildes publicee
0
dziesmatieshaam laba bet tomeer vaidziigs viss albuums kopumaa jo mazliet izklausaas ka izrauts araa no kaut kaa
0
Laikam biju viena no pirmajām, kas šo garagabalu dabūja novērtēt.. A bigugga takš neko neteica, ka jams tur rūc :)
Atceroties jau sensenās alkas šitādas lietas darīt un ieklausoties, kāds 7.tais prāts lika padomāt, ka - nu, baigi līdzīga balss..
0
man patika, bet 100x labaak izklausiitos, ja Edenbeasta vietaa dzirdeetu labu sievietes vokaalu.
0
faunam

Thanx veciit, tas bija viens no maniem mazajiem sapniissiem, ka Mutilate Myself kaads nosauktu par thenisku gallu, yeah. Tas taa, sitas koments tikai tev:) Brrrrrrrrrrrrtal!
0
2 Gotika

Sievietes vokaals ir pats banaalaakais un parastaakais variants ieksh Doom Metal. Vinju jau taa ir TIK daudz. Man atkal patiik visi tie "lamenti" Celtic Frost stilaa. Protams vinjus var un vajag izkopt, bet izveele imho ir pareiza. Nafig tos muuzhiigos sopraanus.
0
mēs būt doom, nevis gothic, kur izmanto sieviešu balsis... tā, kā gotika, būsi vīlusies arī turpmāk... >:D
0
Varbūt tik kāds fona guest female vocals albuma ierakstā kādā dziesmā. Bet tas ar varbūt, patreiz ar nav vajadzības!
0
varbūt kādu balsi no Rīgas Doma Zēnu kora??? :)
0
varbūt kādu balsi no Rīgas Doma Zēnu kora??? :)
0
pardon! rokas trīc - sanāca dubultklikšķis lol
0
ko ta šeit Ugga neko nekomentē:)
0
Vai dies, kā esmu atpalicis no dzīves. Grupas ar diviem vokāliem ir viena no manām vājībām. Muzikāli ir ok. Brīžiem gan "Neglītos" atgādināja, bet nu par pēdējiem noteikti labāk patīk. Bet dzīvajā tomēr šķita labāk.
0
to EDENBEAST
Nu pag pag, tu gibi teikt ka mēs esam gothic? Mums tak sievišķis arī dzied...
0
Nenjem pie sirds, bet labaak lai vinja nebuutu dziedaajusi, toreiz Kabataa vinja izpurgaaja jums visu uzstaashanos. Varbuut buus pienjeemusies balsii un iemaaciijusies noti notureet, bet ja nee, tad mosh nevajag?
0
to INSANE
es neesu jūs dzirdējis... tā kā nevaru neko apgalvot. es tikai uzskatu, ka īstam doom/death tomēr jābūt bez sieviešu vokāla. personīgi es esmu noguris no mūžīgajām vaimanām par to, ka redz cik smuki un forši ir ja dzied kopā vīrietis un sieviete un tad, redz cik klausāms metāliņš sanāk, ka pat ome var paklausīties. ņefiga. ja doom, tad lūdzu vai nu tīrus zemus grawlus vai riktīgus lamentus morgion vai MDB garā....
0
Nu tad novelc dc++ Insane man šārē ir "Demo before the demo" un "Live at Ciirava" Pirmais rakstīts mēģa telpā 20min laikā, buņģieris cukā un basistam otrais mēģis. Dzīvais ir arī sūdīgs jo tur gan es gan buņģieris esam pālī - toties ja pareizi atceros tajā festā otro vietu dabujām

es sežu Datuve, Baltic mx hub, un vēlkautkādā
0
piekrītu Marlix.otra Anathema..bet vispār laps.tikai kaukā pietrūka...rozīnītes...... asumiņu..,Bigija balstiņa talu skan.
0
Bigam balsiite prasaas biku skaidraaka
0
eu nu puikas Edenbeast un Insane - konkurencei jaabuut bet nu davai tikai nekaujaas... :D
0
toč afigenna atsit neglītos... uzliku šito gabalu uz repeat un likās, ka noskanēja Synthinity... 2 reizes...
esmu vienots ar kk:( par to da da da da + da da da da
0
Juods, noteikti mani baigi pish, kaut tur tavs draugs romas peters tai bilde ir. Zb shitie glumie majieni, ka neka man vel jo projam putas pa muti nak lauka. doma bij' ka dzili po par visam tam bildem, jo ta pat vinas vias bus debilas teiksim fona spradziens, vai druma siena, ja skarbi. Tev žulti biki dupsi vajadzetu sašpricet drusku. Es pa tevi iekikinu, visu vechu veci ( es te rindas beigas ar saburizitu kreklu un ribam uz aaru ka jau punkainm spragim pienakas). Ja un ja biki personigak, man liekas vienkarshi debila ta ideja ar dzels prezi, + vel tas tekst. Kaut kadas asociacijas ar tadu testosteroniem piepumpetu tomatu
0
Ac/Dc man kaut ka liekas tev pasham kaut kas izrauts biki, gribetu redzet ko tu teiktu pec vesela albuma. Ja loti ineteresanti kur tur ir "tendenci virzīties un Funeral Doom pusi", nespeju vel joprojam saklausiit, pec 5 atvasinas vienkarshi briesmiigi, itka kaut kas tuliit bus bet neka, meginats savit interesantu saspeli bet neinteresani, ne es saprotu ka jabut tai MDB noksanai pa cik tur ir edenbeast, bet nu nesanaak. Riffi, kaut man ari patik tie garie bendi carcas edge of darkness stila, tomer diezgan truciigi prieksh 8 a pus minutes garas dziesmas. Diezgan liels primitivisms, tie edenbeast vokali drizak izklausas pec letina ar sliktu anglu akcentu neka kaut kas uz celtic frost pusi.
0
pec 5 min gribeju teikt, ja un solo meldinas ari nav tas kas isti paker, diezgan samocitas, ja to gabalu piesliipetu, varetu pieciest ha ha
0
pec 5 min gribeju teikt, ja un solo meldinas ari nav tas kas isti paker, diezgan samocitas, ja to gabalu piesliipetu, varetu pieciest ha ha
0
to Black Widow
Nu tad iedod mūsu ierakstu EDENBEASt
0
no problemz:D
0
augury, paldies par mīļiem vārdiem... ha ha
0
pateicu cik vien draudzigi vareja, cit pateiks vel vel milak un ko ta daris, kompetenst cilveks paskatitos ko tauta dom auin ieklausiitos, es te nevinu personigi neapdirsu, ja man megina pieshut te kaut kadu zhults shpriceshanu DAZHI LABI
0
p.s. idiotiskas ibm klaviaturas
0
nu es tak saprotu, augury... neļaunojies... :)
0
LOL
0
augury: Nespēj pārdzīvot kritiku? Mans komentārs radās no novērojuma, ka parasti Tu par jebkuru tēmu izsakies ar iztektu nicinājumu. "Apdirs" - tas būtu īstākais vārds. Tāpēc, kad beidzot pamanīju arī kaut ko ne tik negatīvu, nespēju atturēties no dzēlīgas piezīmes.
0
Nu es gan noņemu šīs grupas priekšā cepuri par to, ka dāma šeitan nevis dzied, bet SPĒLĒ ĢITĀRU :)
Bet par to Anatēmu - dzirdētas ir desmitiem tās grupas kopijas; bet nu Frailty gan nekādu līdzību ar šiem nesaskatīju; nuja, tas pats doom vien ir, bet citādi... ?
0
A nav nemaz tik slikta dziesma... =]
Growls baigi labs.. =]
0
Big Ugga, Tu esi zvērs. Pārsteidzi!!!!
0
Ar nemainīgu savējo profilu zlobā... hell +
0
miiljuminji :-)
0
man patika=]
0
Baigi viltīgie "Frailty", jo ielikuši to pašu dziesmu, kas 'Melnās piektdienas" izlasē. :) Varēja būt vēl kāda cita dziesma, lai kolekcijā būtu vairāk grupas ierakstu. :) Vispār ļoti gaidu jūsu ierakstus iekš CD, kā arī mājas lapu, kurā būs iespējams lasīt liriku. :)
0
Visam savs laiks, būs jau ar lapa vienu brīdi:)
0
nu kā ar lapu sokas? nu jau būs savs mēnesis pagājis...
0
mēs esam doom metal, pats saproti, ko tas nozīmē... jo lēnāk, jo labāk... ;D
0
Driikst tachu kaadreiz paarkaapt noteikumus?!? Tas saistiibaa ar to lapu...

Ilgi domaaju, kur to jautaat, bet beigaas izdomaaju, ka vareetu sheit...Vai Frailty domaa kautkur uzstaaties, ljoti gribaas juus redzeet...:)))
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas