0
[#]

Sestdien, 28. maijā neatkarīgajā teātrī “Kabata” alus ražotāja “Brūvers” prezentācijas ietvaros uzstāsies leģendārie Latvijas thrash metal pamatlicēji Huskvarn!

 

Sākums: 19.00
Ieeja: Ls 2

 

Komentāri
0
Kāpēc tik dārgi?
0
jā ta kā pa traku priekš 1 bandas, bet ja tur to alu dod pa velti ta vēl OK
0
Nu beidziet, 2 LS par šādu grupu un vēl Kabatā! Come On, nepalieciet jocīgi!
0
Es tomēr labāk palikšu jocīgs. Protams Huskvarna ir to vērti, bet nu tomēr, tad varēja vēl ko ielikt, ja jau kad Debesu Kalēji ar Elles Kastēm, Loits un to Igauņu grupu spēlēja tikai par 1.50 Ls dārgāk, un Behemoth un Nekoptie Lauki (Neglected Field) un Pretdabīgie (Preternatural) ar tikai par 1.50 Ls vairāk... Bet eh, eh ja jau tāda cena, tad neko darīt, būs vien jāmaksā tie 2 Ls, biju domājis, ka maksimālā cena varētu būt 1.50 un ne vairāk, bet realitātē viss savādāk...
0
to pagans
nu tad dziivo savaa iedomu pasaulee un ceri ka kaadreiz taa buus....
0
Nav nav tik vienkārši, 1:50 klāt ir tikai 50 saņi, nedomāju, ka ir tik traki.
0
Pag, Kriviks, nesaprotu?

Es šā vai tā centīšos aiziet, tā ka viss kārtībā, taču ir zināms cik daudziem citiem matainajiem ir ar to finansiālo stāvokli...
0
Par finansēm domas dalās... Bet cik ilgi tad spēlēs? (Ja kāds domā ka atkal par 2Ls domāju, ka vajadzētu viņiem maukt visu nakti, nu tad palūgšu izgudrot Faunam kādu sakarīgu frāzi šajā lietā he he)
0
Pagaans, matainiem ar $ vienmeer ir bijis ok - kur tad smiga tiek rakta? hehehe
0
par naudaam dzerstiities centraa mazaak vajadzeetu, tad arii kaads santiims atliktu pari.....
0
Es gan nezinu kā ar to dzeršanu, bet parasti tiek sadzerts pa dienu, bet koncerts vakarā un tad financu trūkums liels he he.
0
:)
0
Nu es vairs Vecrīgā nedzer, bet vienalga nav atšķirības dzer vai nedzer strādā vai nē, tāpat bankrots
0
ka tur laus par briivu bus vai? nu es jau bij rekjinajies ka varetu but ceinjiks ap 2ls
0
2 Ls nav zzeel ja vien speelee vismaz 1,5 h
0
nja nebutu slikti ja alus butu par brivu...:0
0
Cik es esmu dzirdējis, tad ja jau tā ir alus prezentācija tad jau būs par brīvu. Vai nu arī par smieklīgām cenām :))
Bet par to spēles ilgumu... nunezinu nezinu, 1,5h.
Ja būs stunda tad jau arī lieliski. A tur nav kaut kādi ierobežojumi? Tas taču kā nekā PR pasākums - alus prezentācija. Nevar taču močīt visu nakti. Un ja jau Huskvarn spēlē vieni, tad tas nav gluži kā parasti.
Varbūt kāds kaut ko zin vairāk?
0
Vo zhiidi, zhmiedzas par 50 kapeikaam.. =)
0
ew paklau ja pie ieejas prasi dokumentus nebuus labi. man tada nelaaga nojauta jo ta ir alus prezentacija.
0
Ja es spēlētu "nekoptajos laukos", noteikti sacereetu kaadu dziesmu par godu shii "lieliskaa" tulkojuma autoram. piem. "Koptais Pagaans" vai kaut ko taadu.
0
Un pareizi arī ir. Nav ko bērniem alu dzert, Ac/Dc, skaidrs?
0
Krišjāni: Neglect - nolaidība, nevīžība, nevērība, un Field ir lauks. Tātad «Nekoptais lauks», vai tam tomēr ir cita nozīme, līdzīgi kā izgāzos ar grupu Dīrāšana, Gaļas plēšana (?) (Flaying). Lūdzu Krišjāni, ja manas tulkošanas prasmes atkal izrādījušās nemākulīgas, padari mani mākulīgāku he he.
+1
Pagān, Pajautaa Sergejam, ko tas iisteniibaa noziime. Un vispār - ne jau par to bija runa.

Starp citu kaa Tev tīk Dilindžera Bēgšanas Plāna skaņuplate "Ironija ir beigta skatuve". (tikai nesaki ka es tulkoju paaraak burtiski, ghi ghi)

Un kā Tev Meganāves albūms "Miers pārdod... bet kurš pirks?" Man iegriež. Īpaši dziesma "Labas sēras, Melnā piektdiena". Starp citu ar Tavu atļauju paziņošu, ka Tu mazliet izgāzies katru reizi, kad tulko visus nosaukumus. Domā, naviens šeit neprot angļu valodu?
0
Nē es tā nedomāju, jau sen atpakaļ skaidroju, kamdēļ es tulkoju, es tulkoju sev, lai iegaumētu tos vārdus, un lai izprastu to īsto nozīmi, lai man piekasītos tādi kā Tu un apgaismotu he he. Man tā liekas, ka es pat Tev teicu kamdēļ tulkoju, kaut kad atpakaļ laiciņu...
Diemžēl tevis minētos albumus neesmu gan dzirdējis.
0
Zinu Zinu, toreiz Tu teici ka tulko, lai cilvēki (citi) padomātu, ko tas īstenībā nozīmē. (te laikam iederētos viens he he)

Ja Tu tulko sev, tad kāpēc tas jāraksta visur, kur pagadās. Paturi to pie sevis. (Te vēlviens)
0
Rakstot to vārdu un vairākkārt atkārtojot, labāk iegaumējās un nereti iekrīt atmiņā arī uzbrauciens, vai aizrādījums, kuri nevarētu būt, ja tulkotu pie sevīm. Tildē ieeju, ierakstu, iztulkoju un aizmirstu, bezjēdzība. Bet par to pirmo - Zinu Zinu, (..) - tas toreiz nebija vienīgais ko teicu...
0
Ja te panesās par tulkošanu. Ko īsti Huskvarn nozīmē?
0
Un, starp citu, baigi labais gabals ir Caurdurtā Ziemeļu Mēnessmeža dziesma "Raugos uz zaimojošo mēnesi, uzrausies ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti ļoti nolādētajā Ziemeļu kalna korē", ne?
0
Kopsim valodu, Pagān, labi? Nu tad- "tulkot pie sevis", nevis "pie sevīm". :)
0
Nu , first of all - 2ls ir smiekliiga nauda... Taa pat vispaar nav nauda... 2ls par 1 bandu , ta nu gan , daargi... Normaali koncis pikjo ap 15ls , un arii ir tikai 1 vai 2 bandas... Bet nu - katrs savas ekonomikas paarvaldnieks...
Bet kaa tad iisti ir - vai tas pasaakums ir paredzeets lai izplatiitu alkaholisko dziru - tiem kas to legaali lieto , vai Huskvarn , jeb kaa uz plakaata teikts : Husgvarna(lol) arii buus atljauts apluukot Latvijas Republikas beztiesiigajiem - nepilngadiigajiem ?
0
Vai Latvijā bijis kāds koncerts (kurš noticis, Kabatā, Salamandrā vai Depo) kurš maksā 15 Ls? Atvainojos, ja Huskvarn vīri šo lasa un šausminās, ka tiek aprunāts finanses... Lūsi, paldies par atbalstu un kļūdu labojumiem! he he.
0
"Normaali koncis pikjo ap 15ls"

Ap 15 Ls maksā vienīgi visādi Leniji Kravici & Co.
Un laiks likt mierā tos nabaga divus latus ieejas maksas :)

0
Pagāns - es jau nerunaaju tieshi par Depo vai Salamandru un tml siikajaam vietaam. Es saku ka koncha cena - 15ls ir normaala... Un 2ls tas nav nekas...

kirke - nu , par nekaadiem kraviciem es nezinu , bet labaakais kas ir pie mums bijis ir maksaajis gana daudz - Def Leppard... Nazareth , par Whitesnake es tagad vairs neatceros , bet manliekas ka arii bija kautkaada lielaaka summa... Aa , un ja nemaldos tad visi Deep Purple kas te ir bijushi arii ir bijushi gana daargi , ja neskaita 1995'to gadu , kad kautkaada suudaina vieta maksaaja 5'uku...

btw - kaada vaina augstaam cenaam... tad konci apmekleetu tikai tie kas tieshaam gribeetu , nevis visaadi kretiiniski pajolji , kas iet uz konci tikai tapeec ka leeti maksaa un dariit taapat nav ko...(es tagad nokluseeju ka es pats taa dariishu ar Huskvarn :P)
Par piemeeru - Skyforgeri ka bija kabataa... Nahuj taada iekshu izspieshana ? Tapeec ka tur bija vismaz 5 siiki debiili skukji , kas kautko spiedza un murmuleeja man vislaik aiz muguras , kaa arii vismaz 3man paziistami kretiini , kas aizgaaja uz konci lai pakrutotu : "yee , es esmu bijis uz konci"... maksaatu biljete 20ls , aizietu tie kam tieshaam gribaas - tautas buutu mazaak , briivaak buutu elpot , un pashiem kaleejiem ienaakumi arii buutu lielaaki...
Bet nu , diemzheel ne visi var atljauties maksaat shaadas lielas summas , un tapeec lai visi tiktu pie konchiem , cenas ir pienjemamas , tachu blakusefekts ir visaadi meerglji , un alkaani... Bet nu to mainiit taapat nevar , un ko es te vispaar muuldu... Un ko vispaar te visi muuld par 2latiem , cena ir nosprausta un tas ir viss...

Aaa , jaa , btw - kabatas skatuve sux , ja nemaldos ieksh kaleejiem , Loitu laikaa sabruka 1/3dalja , kuru gan veelaak uzceelaam atpakalj...

Ai , zajebala , eju guleet...
0
Henchz, tas tā pirmais, kas iešāvās prātā, par tiem 15 Ls domājot, jo par tādu cenu saistībā ar kādu metāla konci nu nekādi neatminos.

Kāda vaina augstām cenām? Tieši tā arī ir tā vaina, ka tās ir augstas. Augsta cena patiesībā nozīmē nevis to, ka uz pasākumu iet tie, kas to patiešām vēlas, bet gan to, ka uz pasākumu iet tie, kas to var atļauties. Varētu padomāt, ka visi gluži vai naudā peldas, lai regulāri par pasākumu noliktu 20 Ls (par izdevumiem šmigai utt.nemaz nerunājot). Vismaz man 5 debīli skuķi un pāris kretīni dzīvi tik lielā mērā nebojā, lai gribētos par milzu cenām sajūsmināties :)

Ak jā, un visi nebūt nemuld par 2 latiem, nu jau šeit ir pāris cilvēki, kas muld par visiem 15 :D
0
Henchz, kas ar tiem maieliem no mana uz tav arii tagad neiet
0
Huskvarna rūc!!!
0
Pagaans, tas Huskvarn, manliekas, netulkojas. Nosaukums, visticamaak, njemts no motorzaagju firmas nosaukuma `Husqvarna` (zviedru, ja nemaldos, vai kaukaadu skandinaavu)

rumm rumm!!!
0
henchz atkal kruto, kaa vienmeer un visur, par tiem debiiliem skuķiem nav ko uztraukties, kad tik koncis klausaams un interesants, ja nemaldos, tad tev pasham ir gadi 15 vai 16, taa ka pats esi siiks idiots, kas veelas buut kruts uz citu fona, pats tak saki, ka tev ir paziistami triis kretiini, nu ko ta puksti, taads taadu pievelk, ej un tusee ar viņiem...............!
0
Man ar tā bija/ir domāt, par to zāģi MilzuLempi (BigUgga)...
0
Nu pag, HeNcHz jau mums ir miljonaaru deelinjsh. Heviks, kursh braukaa limuziinaa, ar to arii saaksim. Pie kaa mees palikaam...
0
Pagān un B.Ugga- tieši tā Husis ir par godu zviedru motorzāģim Husqvarna... ne velti Urbix koncī ar šīs virmas zāģi plātās... jācer, ka ievēro drošības tehnikas noteikumus, jo var nejauši kādam metalhedam ieraut matus un smuki noņemt skalpu (un ta, tas vēl labākajā gadījumā)..
ja atmiņa neviļ, albumu Bomb Brain Melodies arī sponsorēja Husqvarna.
Tāpēc Urbim končos neviļus jāreklamē tas zāģis.D
0
`drosiibas pasaakumi` jau bija - zaagis bija bez kjeedes :) un, iespeejams, neejosh
0
Pagaidām vēl nav bijis tas gods redzēt koncertā Huskvarnu ar Husqvarnas zāģi he he.
0
mazāk dzer alu pie letes... bet vairāk pievērs uzmanību skatuvei... vēl ne to vien redzēsi :>)
0
Efektīgāk jau gan būtu, ja to arī parūcinātu uz skatuves, piemēram kā intro kādai dziesmai :D Ar ko tad tas daudz tur bīstamāk būtu (var jau to ķēdi speciāli šim nolūkam novīlēt), nekā visādi pirotehnikas brīnumi uz skatuves, kas nav nemaz nekāds lielais retums?
0
bok, es alu praktiski vispār nelietoju, un arī citus alkoholiskos dzērienus. Divreiz cik redzēts Salamandrā, bija viņi bez zāģa, un tagad Mellajā piekdienā nācās aizlaisties ātrāk un par nožēlu neredzēt Huskvarnu ar Husqvarnu he he. Es iespējams varētu būt no tiem cilvēkiem, kas ir visskaidrākais koncertā he he.
0
Kārtīgam latviešu pagānam ir jāpumpē alus ka maz neliekās... Kas ta tu par Pagānu, johaidī ?!!
0
Johaidī, kārtīgs latvietis dzer kārtīgu alu, nevis kaut kādus sūdus ar konservantiem, ka stāv veselu mūžību johaidī, nevis dzer un pļumpē no tām 2L plasmasenēm...
0
kas te notiek, jomajo. Pseido-motorzaagjis, pseido-pagaans, pseido tas, pseido shitas.... psc
0
Fauns, un tu esi pseidomākslinieks :DDD

PAr zāģiem runājot, drošības pasākumu pēc vipār jau var ķēdi noķemt. Tādā konča tumsā neviens tāpat neredzēs - rotē tas tērauds tur vai nē. Galvenasi lai dzird motoru un redz dūmus :)) Un cik es atxeros no 13ās, tad tam zāģim vajag mikrafonu pielikt, jo diezgan švakri bija ae to dzirdamību. Tā kā Huskvarn vajag padomāt par motorzāģa apskaņošanu :))))
0
Vismaz saost varēja - ar to jau pietiek :)
0
:) Atnāciet sestdien, ta jau redzēs:)
0
Mani laidīs iekšā ja man nav 18?
0
ganjau ka ja iesim kopaa ar Bleakness mosh arii ielaidiis uz vinj atbildiibu ;)
0
Henccham - redzi dārgais, visa problēma ar tām cenām slēpjas apstāklī, ka cilvēki vēlas nopelnīt un tas, savukārt galīgi "nelīmējas kopā" ar vēlmi darīt to, kas pašiem patīk, jo ko gan Tu minēji kā grupas, kuras ir tās īstās, kuru piemēram būtu jāseko, prasot neadekvātu samaksu par koncertu. Def Leppard, Nazareth un Whitesnake, atvaino, ka sagraušu Tavus ilūzijas, bet tie tomēr ir vīri, kas jau gadus divdesmit atražo paši sevi, tā sen vairs nav mūzika kā pašizpausmes vērtība, bet gan kā bizness. Koncerta izmaksas ne tuvu nav tik lielas kā iekasētie ieņēmumi, tāpēc ir skaidrs kādu mēŗķu vadīti viņi mūs apmeklē, varbūt kā izņēmumu varētu minēt Tevis minētos Deep Purple vai vismaz Richie Blackmore, kas savas solokarjeras ietvaros ir sacerējis arī dažus jaunus gabalus.
Savukārt tādas komentārus neprasošas grupas kā: Cannibal Corpse, Vader, Dismember vai Entombed pie mums spēlē par nieka septiņiem latiem. Neesi iedomājies, ka tas ir tāpēc, ka kādam mūzika ir primārais? Izrādās, ka ir arī mūziķi kam nauda nav noteicošais faktors.

P.S. Starp citu vieni no vecajām blicēm - King Crimson, kas atšķirībā no Tevis minētajiem, pēdējo desmit gadu laikā ir izdevuši ne vienu vien, tiešām labu plati, Kongresu namā spēlēja par sešiem latiem...
0
Bet par Huskvarn - lai turās, ar zāģiem vai bez tiem, jo tā nu reiz ir viena ellīgi laba banda, kas noteikti būs katra iztērētā santīma vērta!
0
pilniibaa piekriitu Laurim
0
Taisniibai jau vien ir par to naudas pelniišanu, ja jauniibaa primaarais ir speeleet, izbaudiit muuziku, ar muuzikas paliidziibu pret kaut ko veersties vai izteikt, tad veelaak taa jau kļūst par rutiinu, protams katrs veelas kaut ko ieguut no muuzikas, lielaakajaa daļā tā tomeer ir kaut neliela peļņa, kas beigu beigaas tomeer kļūst par noteicošo, tas veerojams pie visaam slavenaam grupaam, atšķiriiba ir vien taa, cik katrs pakļaujas šai te naudas varai, citi mazaak, citi vairaak un taa rezultaataa kļūst komerciaali, jo izdevumi ir lieli par koncertiem un visi ir ieintereseeti nopelniit, pie tam, labi nopelniit.

Taapeec es uzskatu, ka diskuteet par biļēšu cenu, kaa noteicošo par pasha koncerta baudaamiibu ir visnotaļ nevajadziigi unbezjeedziigi, labaak priecaaties, ka pie mums koncerti maksaa daudz leetaak nekaa citur Eiropaa, labaak samaksaat noteikto summu un baudiit koncertu, ko sniedz muusu pašmaaju mākslinieki un priecaaties par to, ka mees latvieši varam lepoties, tik tiešām ar daudzaam, labaam smagaas muuzikas apvieniibaam, kaa piemeeram, Huskvarn, kas ir sppejuši paarkaapt gadu desmitu slieksni un izdziivot, prieceejot klausiitaajus gan ar vecajaam kompoziicijaam, gan ar jaunaam dziesmaam........!
0
Godīgi sakot, nevarētu teikt, ka tā jaunā dziesma mani sevišķi priecētu.
0
Pa SWHRock Terezens intervēja Urbi. Un tad šamējais teicis, ka Huskvarnai ir materiāls pilnai platei, texti būšot latviski. Par stilu gan sīkāk neko neteica vai nu es nesapratu.
Ā, teica lai metāla aprindas turās, jo šamējie esot uz palikšanu :))

Vai tiešām es vienīgais esu šo interviju dzirdējis ?!?!
0
notikumos.lv ir rakstīts,ka biļetes cena uz konci ir 3Ls un studentiem 2Ls,kā tad tur īsti ir?
0
OHO, cenas kāpj...
Vottā, muldēja muldēja te par to, ka latvijas grupas maz prasa un še tev - 3 ls
0
Es atkal atkaartoshos un uzkritiishu uz nerviem dazhiem , bet jaateic - taas grupas kuras pashas sevi atrazho ? gadiijumaa CC nav tie kuriem visas dziesmas skan vienaadi , un visas ir vienaadaa tehnikaa taisiitas ? Nu ok - tas ir cits stils un nav saliidzinaams ar whitesnake , bet tomeer - grupa kas turas vairaak nekaa 30gadus , un taadi viiri kaa Koverdeils vai McCafferty's , kas speeleejushi ne vienaa vien jau vairaakus gadu desmitus , visaadaas paziistamaas grupaas ir daudz paziistamaaki nekaa taas jaunaas grupas kas te tik ljoti visiem patiik. Tu vari noskandinaat ielas viduu Smoke On The Water , un jebkursh urla , reperis vai ome un opis , tev pateiks ka vinji to dziesmu zin. Tai pat laikaa par to ka CC ir dziesma Fucked With A Knife , un skan taapat kaa paareejaas , nevienu nerausta...

Man jau ir skaidrs kaadu laiku tas , ka te ir paarsvaraa jauno notikumu cieniitaaji , un jaunaas muuzikas fani. Es esmu audzinaats savaadaak - moshen nepareizi , bet taads nu es esmu. Bet teikshu veelreiz ko esmu teicis jau agraak : "tu nevari cieniit jauno muuziku , ja tu neesi speejiigs pateikt ko labu , un respekteet tos , kas radija pamatus , tam , kas tev tik ljoti tagad patiik..."
Tomeer , visi atziis to ka bez Rorrija Storma , Biitliem , Led Zeppeliniem , Deep Purpljiem un citiem - nebuutu ne CC , ne Dimmu , ne Vader un kas jums veel te visiem topaa :)
0
joptvaj , atkal garsh teksts... kaa man besii ka es aizraujos :DD
0
nu, atvaino, HeNcHz, pat man neliekas, ka "Fucked With A Knife" skan tā pat kā visas pārējās Cannibal Corpse dziesmas.
0
Hāhah hāhah āhah aha, atvainojos, hāhah hāhah āhah ahaHāhah hāhah āhah ahahāhah hāhah āhah aha, atvainojos. KL (CC) skan visas dziesmas vienādi... hāhah hāhah āhah aha, atvainojos, hāhah hāhah āhah ahaHāhah hāhah āhah ahahāhah hāhah āhah aha, atvainojos.
0
Cik man zināms, ir kādas deviņas dziesmas kurās Ta ta tāāā ta ta tādā ta ta dā ta tā DP (DP) izmanto, savukārt, KL (CC) cik esmu klausījies neatkartojās vairākās dziesmās viens un tas pats ritms (ritmu kopums) vai melodija, vai solo... Tā, ka atražošana te no Laura puses lietota vietā.
0
Pagāns, es pieļauju, ka ar "Ta ta tāāā ta ta tādā ta ta dā ta tā" tu domāji Smoke on the water pamatrifu. Tādā gadījumā varu tevi apgaismot, ka tāda dziesma ir tikai viena.
0
ai nu labi , nekljuusim piepisiigi , bet es varu sadereet , ka ja mees visi saitiktos , panjemtu magjiiti , un es uzliktu paaris CC dziesmas peec savas izveeles - shaubos vai kaads no jums izdomaas kaa to dziesmu sauc , un no kura albuuma taa ir... Tai pat laikaa varam panjemt kautvai tos pashus KISS un es noteikshu jebkuras dziesmas nosaukumu , gadu kuraa izdota , sastaavu kaadaa tika speeleeta , vietu peec kaartas albuumaa utt utt utt... Vienkaarshi - ideja ir taada , ka atshkirt : "Smoke on The Water , and Fire In The Sky" ir daudz vieglaak nekaa : "AAAAAREGHHH AAAA BLJEEEE BRRRRGRUUUU" utt...
Ja nu kaads ir satraucies - es nekaadaa gadiijuumaa neapdirshu CC , vai kautko citu no Death stiliem - pats klausos tos pashu CC un citus aurotaajus - bet dziesmas nosaukumos klausoties dziesmu , man taa arii nekad nav izdevies , ja neskaita Zero The Hero , kura nav CC dziesma un kara skan apmeeram : "EEEEEEEOOOO D EEEEEEROOO" :D
0
No Remorse ari ir tīri saprotams gabals.
0
nu nevareetu teikt, ka ja tu uzliktu jebkuru no CC dziesmaam, tad it kaa iipaši nevareetu pateikt no kura albuuma, kādā sastaavaa viņa tiek speeleeta, man pasham ir daudz paziistamu cilveeku, kas vienkārši fano par Death un CC, tie arii tev pateiks netikai visu tevis nosaukto informaaciju, bet saaks veel dziedaat liidzi..............!
0
Mjā... Atcerējos kādu jauku frāzīti (aptuveni): "Vai tad, kad, sitot grāmatu pret galvu, dzirdama dobja skaņa, vienmēr vainojama grāmata?"
(G.K. Lihtenbergs - dzīvoja reiz tāds vieds un jautrs vāciets.)
0
pastaasti kaut ko par Kiss dziesmu - Psycho Circus
kaadi daliibnieki tad speeleeja un kaapeec viņa ir diezgan iecieniita Anglijas muuzikas topaa.......?
0
graver - ja gribēji pārbaudīt, varēji taču paprasīt kādu mazāk zināmu dziesmu :D
0
chaZZZrock, bet cik dziesmas ir pirms tās tapušas, kad izmantots tas pats ritms...? Es pieļauju, ka tā nebija vienīgā un stāv prātā, ka viņiem ir vismaz 9 dziesmas ar tādiem rifiem, es gan nepārzinu viņu, bet 3 dziesmas man tā liekas, ka es ar dzirdēju ar to rifu... Būs kādreiz jāizklausās visas dziesmas... Vārdu sakot, esmu iebraucis auzās... Lai nu kā, Huskvarna netaisās kovertēt DP?
0
Huskvarn varētu nokaverēt Burn vai Highway Star :)
0
greaver - nu , jaa , tieshaam vareeji ko interesantaaku izdomaat... Nu ko - dziesma pirmaa peec saraksta , 1998.gada albuumaa , zem taada pasha nosaukuma. Spriezhot peec vaardiem , vinju visdriizaak sarakstijis Paul Stanley... Un speeleeja vinju tardicionaalais sastaavs , jo tas ir peedeejais albuums kas bijis tieshi KISS'iem , ar jaunaam dziesmaam , un cik man zinaams , arii konchos liidz 2002 ik pa laikam paviideeja vecais labais Kriss un Friilijs.

Un par anglijas topiem - tik pat labi tu man vari pastaastiit kapeec man tik ljoti patiik "Come Togehther" :D , vai arii kapeec japaanji taa fano par Billy Sheehan ;)

Aaa - jaa , atradis informaaciju internetaa par jaunaam dziesmaam , tagad kruts sajuties , ne :DD
0
Nee, es nespeeju iztureet pashcenzuuru. Spiediens ir paaraak liels...

Noraut elkoni un sashkjaidiit tev Hench. Kur var buut taads seeklinieks. "es esmu audzinaats savaadaak..." psc kautkaads. NEcieniit tos, bez kuriem nebuutu smago zeenu? Biitli? Vaajpraats, ku tu esi stulps.... Tev nekad nav ienaacis praataa, ka, ja nebuutu radies taads veidojums kaa cilveeks, tad nebuutu netikai metaala, bet arii muusu? Ko tu tur purpini? Man tagad buutu jaaizjuut kautkaada iipasha cienja pret akmens laikmeta cilveekiem? Kur galvu iespiedi? Tas, ka tev detuha skan visaas dziesmaas vienaadi, nenoziimee, ka arii citi nespeej iebraukt tai muzonaa. Neizgliitots paarbiezs njunjnja tu esi. Ja tu uz ielas saaktu vaideet Smoke On The Water, man pasham gribeetos tev mutiitee iestumt, nemaz nerunaajot par urlaam. To jau tu neattiistiitais praats nezini, ka taada lieta kaa muzikas uztvere ir pilniigi netverama kautkaados raamjos, ko vareetu attiecinaat uz visiem. ("ai nu labi , nekljuusim piepisiigi , bet es varu sadereet..." - tu nozheelojamais taarps, dereetaajs atradies, vaginaalaa lelle) Neesi pamaniijis, ka deznjikaa nav taadas hipnotiskaas megazvaigznes, kaa rokmuuziikaa Kiss, Deep Purple utt., nee, neesi? Kaapeec man buutu piemeeram jaazin visas Decapitated dziesmas no galvas, lai es pieraadiitu, ka es to muziku tieshaam saprotu un speeju sagremot? Ko? Man varbuut no Decapitated patiik tikai viens albums, un mani neinteresee kaadaa sastaavaa vinji speelee. Tas tev nav ienaacis praataa, tizleni, ka ir cilveeki, kas neseezh cauraam dienaam lasot kautkaadas biograafijas un citas muljkjiibas. Es klausos muuziku, nevis fanoju par cilveekiem. Un es klausos vinju daudz. Man nepietiek ar divaam grupaam, kuraas iesliigt kautkaadaa patalogjijaa peetot nekam nevajadziigus siikumus, par to, kas kuram no grupas daliibniekiem bija muguraa, kad vinji ierakstiija to un shito dziesmu. Tu esi dzirdeejis savus paaris staarus un nu gruud vinjus citiem virsuu kaa kautkaadu paraugu. Te ir cilveeki, kas dzirdeejushi vairaak nekaa tu un visa tava gjimeniite kopaa. Smirdiigais plakaatu izliimejushais apdeldeetais burtniicu shmekotaajs, bljin.. Visi tavi komenti izceljaas ar kautko superiigu, kaa tu to panaac? AAaaaa AAa aaAaaaaaAA!!!! Jaaiet atveert alinjsh, te jau var izkuupeet viens cilveeks. Es nezinu, kaa juus paareejie varat buut tik toleranti pret shito radiibu. Atnaaks Hellhammers un i nosauks tev pilniigi jebkuru CC dziesmu peec pirmajaam skanjaam niikuli. Varam sadereet uz kasti alus, viszini. Laimiigu pautu suukshanu.
0
nu ta HenChz morāli norāvās... P
0
he he, alu cilvēki nav vainīgi pie mūzikas rašanās, ir vainīgi lopi, kurus vajadzēja ganīt, un līdz ar to ganam nekas cits neatlika kā izgrebt stabulīti tā radās visādi Bēthoveni, Bītli un KL (CC), bet nu Fauns pamatīgi sazāģēja HeNcHz, un, starp citu, graver zin pamatīgi daudz par rokmūzikas vēsturi...
0
Vecajam, labajam Freidam būtu ko teikt par Faunu - ņemot vērā to dzimumorgānu apzīmējumu dažādūbu un sexuālo izdarību pieminēšanu :DDDD
0
protams, un tai tantei Daavida shovaa arii par smeekjeetaajiem bija tik sakariigs teksts ko pateikt. Izraadaas, ka mana maate, kas saaka smeekjeet no 40 gadu vecuma, peekshnji izraadiijaas nenobriedis cilveeks un izjuta dabisko veelmi peec ziishanas. Pakaljaa psihologus. Taa vietaa lai tieshaam peetiitu probleemas tie mulljas atsaucas uz beerniibu. 4!!! gadus, citi veel ar magjistriem un ko tik ne, maacaas!!!! bljin!!! lai nevareetu pilniigi neko pateikt, kaa tikai to, ka saknes mekleejamas beerniibaa. Vai arii izmest aptuveni kautko taadu:"Šī uzkrītošā seksuālā rakstura verbālā agresija liecina par vientulību, vēlmi stāties dzimumsakaros, varu pachuksteet, ka ir iespeejama nosliece uz homoseksuaalismu vai incestu (bez taa jau nu nekaadi, ir jau jaapapish tautai praati)" Man pilna skola ar psihologiem, es vinjus visus jau sen esmu atkodis, mazos avokado laiziitaajus. Bljin visas taas muljkjiibas, kas tur gaazhas aaraa, ja juus to dzirdeetu. Piem. nosauc man savu miiljaako dziivnieku, un es pateikshu kaadas iipashiibas tev piemiit. Tev patiik kakji? a-haa, es tev ieteiktu apmekleet aerobikas pulcinju. Kretiini. Peec tam vaara pikji uz shaurajaam pieriiteem. Sorii, man vienkaarshi uzsita asini dazhaadu notikumu virkne kombinaacijaa ar to Freidu. Jums nebesii tie moraalie kroplji? Es ar prieku vispaar aizliegtu vinjiem papiirus par izgliitiibu izdot.
0
Nee nu protams, ir jau arii dazhi nazhi, kam galva straadaa, un kas speej izkost visaadus briinumus. Lasiiju kautkur par vienu onkoli, kursh atkodis kaa atbriivot cilveekus no kolrofobias (bailes no klauniem utmldz.) Kjip ar savu metodi speejot paliidzeet 90% pacientu. Tikai tas maksaa taadu pikji, ka ja man buutu bail no klauniem, es ar to speetu sadziivot. Un par briivu tu nekaadu informaaciju nesanjemsi. Luuk taa ir maaksla, nevis iedomaaties, ka viss ir tik elementaari. Dabuu bakalauru un priecaajies, ku tu gudrs esi un speej atrisinaat visas probleemas ar paaris universaalaam metodeem. Nepaies necik ilgs laiks un taadu Freidu cilveeki metiis miskastee, ticiet man. Taa nu ir maaciiba, ko veel kost un kost. Vieniigais sakariigais choms, kas tais psihologos maaciijaas, aatri vien no turienes aizgaaja, jo saprata, ka taa nav arshana, pats prot sakariigi izteikties, prieksh kam veel maaciities par 500Ls gadaa gudri pirst. Tas ir taapat, kaa ja tu cilveeks iestaatos iluzionistu skolaa un 4 gadus maaciitos kaa speeleet dazhas populaaraakaas kaarshu speeles, teoreetiski protams. Tagad, malacis, maacaas hipnozi.
0
njaaa, izklausaas, ka tu Faun pats esi maaciijies psiholoģiju vai arii ar to bijis saistiits, jo termini ir vienkārši fantastiski..................
0
Biju tiko uzrakstijis ahunna garo komentu un atbildes uz visu , bet tad padomaaju : "nu i nahuj" lai jau faunam tiek , un nav man jeegas te kautko staastiit : atziistu ka fauns ir gudraakais no gudraakajiem , un fauns zin visu un prot visu labaak par mani , un jebkaadu citu parasto zemnieku iedziivotaaju. Man prieks ka vinjhs mani uzskata par bagaatu - ja vien tavas domas speetu piepildiities es buutu pateiciigs - jo es nesuuda neesmu tik "biezs" cik nezinaamu iemeslu peec mani te par taadu uzskata. Faunam ir vienmeer bijusi taisniiba , bet es esmu siiks un neko nesaprotosh aazis , kas ir vien puteklis fauna dizhenuma priekshaa...

Faun - tu esi labaakais no labaakajiem...
Ak , beidz mani tik ljoti baidiit ar saviem tekstiem , kurus mana pazemiiba nemaz nesaprot...
0
Man atliek uzdancot, kad tu jau puut stabulee. Nu neko, tagad vismaz viens tavs koments ir riktiigi labs. Visvairaak man patika sekojoshaas vietas:

1) "atziistu ka fauns ir gudraakais no gudraakajiem , un fauns zin visu un prot visu labaak par mani"

2) "Faunam ir vienmeer bijusi taisniiba , bet es esmu siiks un neko nesaprotosh aazis , kas ir vien puteklis fauna dizhenuma priekshaa..."

3) "Faun - tu esi labaakais no labaakajiem..."

Laimiigaas beigas.
0
Prieks buut atziitam Fauna aciis :)
0
podi juuraa, suudi vagaa, kartupelji neaug zzeel apcakareet kantori rezultaataa netieku uz husquarn
0
nu vot taa... a nauda jau bij rokaa... vareeji tak piedraazt to kantori , un pateikt ka visu noteereeji kraasaa , vai kas taa bija par lietu - antiseptikjiskais kraasveidojums pret puvekljiem :D
0
To chaZZZrock.
Tevis minētā kompozīcija No Remorse, patiesībā ir kavers, kuru oriģinālā izpilda Metallica, protams, tā ir gaumes lieta, taču manās acīs oriģināls galīgi netur līdzi "Kanibāļu" spēlētajam.
0
Nu koncerts vienkārši fantastisks, kolosāls un fantastists, tā ka nedaudz galva dulla kaut ko piemetināt klāt nespēju, lai gan maz tautas bija, tos visus Huskvarna varēja sazāģēt. Un Metalikas kovers un Huskvarnas Vējš pāri visam!
0
Piekrītu Pagānam, koncis uz goda, tiešām visai maz tautas, taču šķiet, ka tas netraucēja mūziķiem sevi pilnībā ziedot publikai, jo vīri spējīgi koncerta laikā pilnīgi nokausēt divus bundziniekus:) Bet ja nopietni, tad neskatoties uz izmaiņām sastāvā Huskvarn skanēja tik pat pārliecinoši kā vienmēr, varbūt dažbrīd traucēja savādās skaņu operātora manipulācijas pie pults, taču kopumā koncerts izdevās. Prieks arī par Balrogh, manuprāt - ļoti veiksmīgo iesaistīšanos šajā leģendārajā brigādē. Nu ko jācer, ka vīri tā turpinās vēl gadiem ilgi - Huskvarn Saules mūžu!!
0
Nu re,motorzaaģi pat piedarbinaaja,kaa jau ieteicaam.Patika "sad but true" kopdziedāšana.Tautas pamaz protams,bet savs labums no tā bija,jo nevajadzēja stumdīties.. Kopumā super!
0
par kraasu man cheki jaado pretii, taadi tie podi
0
Henchz.....kaapeec koncii nebiji..................!
0
Koncerts bija patiešām labs, visu cieņu mūziķiem par to fantastisko enerģijas lādiņu, kas tika nodots publikai!
0
to Lauris - es esmu paarliecinaats ka chaZZZrock zin ka tas ir kaveris , ja reiz saistiits ar Metallica , tad vinjhs 100% to zin ;)

greaver - tu mani nenjeemi liidzi , un man bija bail iet vienam bez tavas nobriedushaa viiriesha sabiedriibas... kur es viens taads mazs un neko nevarosh... :)
A ja nopietni , tad es biju pietiekami nostraadaajies...jaa gan... tu tur kautko dirsi par to ka esot turiigs vai bagaats vai ko tur - tad tavaam zinaashanaam , kameer tu briivdienaas guli un ej uz Huskvarniem , es straadaaju , taapat arii visu vasaru utt - un tur taa nauda rodas , vecais , par kuru tiek iepirktas visas tev nepatiikoshaas uzshuves... Taada taa lieta - mans bagaatums ir taads , ka es varu straadaat taadaa laikaa kad tu veel netaisies brokastis eest... Turklaat ja tu pa dienu straadaa , vakaros reti sanaak kautko dariit , kur nu veel uz konci iet - bet tev to laikam nesaprtast , jo kruta jau ir suudzeeties ka kaadam kautkas ir , a vot : "es jau gan taadu naudu nevaru dabuut"... Darbs , Darbs , un veelreiz Darbs - visa pamataa... Bet nu nekas - uz naakamo konci uzaicini mani liidz , ganjau aizieshu , sastaadiishu tev kompaaniju ;)
0
ej ellee Henchz, es neesmu runaajis par tavu bagaatiibu vai vareešanu, nejauc mani ar augury.......................
0
he,he, koncis labs bij, neskatoties uz mazo tautas piepluuduu, urbix kaa vienmeer savaa elementaa, publika staraa:)))sad but true vaardus nezinaaja, bet veiksmigi atrada izeju no situaacijas:))i pasham labi, i tautai patika!!
taa tureet!
0
Nu bļāviens, par īsu tas koncis bija! Es tikai paspeju iesildīties..Nu vismaz varēju arī patrakot ar draugiem kad bija pārtraukums. Bāc, koncis labs, bet īss!
0
Koncerts bija ļoti labs. Varēja gan būt vairāk cilvēku, bet nekas... Skaņa sākumā bija visai "traģiska", bet tad kļuva arvien labāka. Zāģis tika ne tikai pavicināts, bet arī kārtīgi padarbināts. Sāka smirdēt pēc benzīna dūmiem. Urbim balss bija graujoša kā vienmēr.
Bija viena jauna dziesma, kura it kā saucās "22". Man viņa patika krietni labāk par to otru -"Vējš", bet tā man arī patīk. Vēl lieliskas bija "On the Road" un "The Right to Revenge". Vispār viss kopā izklausījās spēcīgi. Nekādā gadījumā nebija tāds iespaids, ka viņi tur atnākuši tikai "uzspēlēt". Spēlēja ar lielo "S".
Ja nu viņi kaut ko varētu uzlabot/vairāk pievērst uzmanību, tad tā varētu būt dzīvā skaņa un varbūt vēl nedaudz lielāks "trieciens" uz skatuves.

Starp citu - nevienai Latvijas grupai vairs nav jēgas taisīt "Sad But True" koveru, jo Huskvarn to ir izdarījuši un izdarījuši tiešām labi.
Balrogh arī malacis - tā turēt!
0
graver - nu... ja nemaldos tu biji tieshi tas kas man kautko ljechija par uzshuvju daudzumu , somas izskatu , un to ka es esot , citeeju : "diezgan turiigs"...

Bet nu ja es kljuudos , tad sorry , bet nu anyway , kaada tam shkirba...
0
Tiešām liels paldies visiem, kas atnāca uz koncertu, gaidīsim arī turpmāk Huskvarn koncertos!!!
0
A Huskvarnai ir iznaacis kaads albuums ?!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas