0
[#]

Thrash metal grupa COLLIDE meklē basģitāristu ar pieredzi un nopietnu attieksmi pret mūziku.

Kontakti: collide@inbox.lv

Komentāri
0
Atkal taa nopietnaa attieksme... Visi tik nopietni... Tas tak ir thrash, johaidii! Fukk'n'roll!!! K'mon!!! Beer beer beer!!! Aktiivaak, puishi! There are so many pussies out there and beer marathon has just begun. Let's fukking die!!!
0
...ņjāāā... tā nopietnā attieksme tik tiešām iedzen nelielā/vidusmēra/attiec... lieluma depresijā...
0
Es nezinu, kas tās par leģendām un roka monstriem, kas te māca to kā vajag un kā nevajag attiekties pret mūziku. Nu nepatika jums, cien. speciālisti, ka čalis soļņiku nenospēlēja... nu ko tagad. Ēdīsiet viņam matus no galvas nost. Ja tā turpināsiet, tad uzprasīsieties uz nežēlīgu analīzi un kritiku par jūsu pašu "radošo" darbību.
0
kmoon vecais, nenervoze, visi mil pedrastus
0
Man jau saak likties, ka tas "nopietnaas attieksmes" modes kliedziens vareetu izpausties aptuveni (es nesaku, ka tieshi taa, bet kautkaadaa tikpat muljkjiigaa veidaa) shaadi:

Nopietna attieksme:

A: Nu, jaunais censoni, kaa tev patika muusu dziesma, ko tikko nospeeleejaam?

B: ideaala dziesma, neko pielikt, neko atnjemt.

--------------------------...

Nenopietna attieksme:

A: Nu, jaunais censoni, kaa tev patika muusu dziesma, ko tikko nospeeleejaam?

B: hmmm, es domaaju, ka...
0
hey faun nenervoze
0
ta laikam ari ir , ja nav viss pilniigi pabeigts un gatavs, nezinu, un nav isit ko paradi, nozime ka atieksme (skan lidzigi varadm slieksnis ?) ir nenopietna; bļ..d ja luk vis ir gatavs ( vina ravineaa ) kaut ari dizegan viduvejs vai pat zem viduveja (bieži) tad atieksme ir nopietna, nu tiem kam ta "atieksme". Un welcome jaunie superstari , stage is waiting, crowd screams your name, un mees ar savu profesionalitaati, tachu nevaram mulaties ap vineu dzismu ilgaaka ka dazus megus, tas nav nopietni, beibes jau kliedz. Un ir jau redzeets ka shitie kas skrien adurs, un ne suda nesanak
0
Nu , ghe , attieksme tieshaam truukst , un es esmu daudz saskaaries ar to mauciibu.

Nopietna attieksme ir taada :

A : Kaa tev patika muusu dziesma ko tiko nospeeleejaam ?

B : Nu...ir ok...

B : Nu , es veel vareetu tur pamainiit(kautko) , un tad veel vareetu(veel kautkas).

B : Nu , tad mani njemsiet ?

A : Nu , itkaa jaa...

B : Kad naakamais meegjis ?

Un nenopietna attieksme ar kuru esmu saskaaries kaadas 5 reizes :

A : Kaa patika dziesma ?

B : Baigi forsha...

A : Naakamais meegjis (diena:laiks)

B : Aaa...nu...es padomaashu... es nezinu vai es paspeeshu , man tur draugam dzimene , un tad es nezinu vai peec taa tusa es paspeeshu...

Vopshem , es domaaju ka COLLIDE , taapat kaa es , uzskata ka nopietna attieksme ir netizloshanaas meegjos kameer ir kas svariigs daraams... Viennoziimiiga ierashanaas uz meegjiem... Jo tieshaam , piekaaseeji ir daudzi , bet taadi kas kautko grib dariit ir dikti maz...
0
Faun - tavam teelam piemiit viena(vai arii vieniigaa) iipashiiba - dirst visur kur var - mosh labaak atveer notepad un raksti tur, kameer cietnim beigsies briiva vieta - dazhreiz tas saak kretineet, nothing personal
0
Vopshem ti govorish sho nravica sasaķ pipku
0
augury - kamu 4to blizhe lol
0
"Ja tā turpināsiet, tad uzprasīsieties uz nežēlīgu analīzi un kritiku par jūsu pašu "radošo" darbību." marlix.

hmm, tu būtu kritiķis? un tu proti analizēt? wow! :O
0
un par nopietno attieksmi - a, ziniet, mok tomēr noderēs... ja nu kas.. ;)
0
par collide - es thrash neklausos. viss. par to nav, ko teikt in general.
0
Man tieshi taapat saak kretineet taa "nopietnaa attieksme", kas visiem nu jau kaa aste liidzi velkas. Uzmundrinu puishus, pajautaaju vai gadiijumaa nav sanaakusi shmuciite, un tad ierodaas "saimnieks", skarbais dzheks.

arnej, apskaties, kur atrodies, pirms maaci man, kaa man jaauzvedaas. Skaidri un gaishi rakstiits "komentaari". Tu tagad:

A) noteiksi, kas ko driikst rakstiit komentaaros
B) vienkaarshi puksteesi, ka tev nepatiik onkolis Fauns
C) sanjemsies beidzot un iedosi man pa muti
D) pa celjam no veikala uz maajaam ar tevi notiks nelaimes gadiijums (nothing personal)
E) Aafrikaa nomirs veel paaris neegjeri no vecuma

vai arii tev ir savs variants?

Nu labi tas taa, siikumi, bet par to attieksmi gribeeju veel piebilst, ka ok, Hench, sapratu ko tu gribeeji ar to pateikt un tuuliit iedirsiishu paaris kilobaitus.

Pirmkaart. Kaapeec gan neuzrakstiit konkreetaak. Nu vai tad to ir tik gruuti tai sludinaajuma tekstaa iekljaut? Uzrakstiit, taa un shitaa, tiripiri, veeleetos gribeetaaju redzeet katraa meegjii, taadaas un taadaas dienaas, ja nevar tajaas dienaas, varam sashtukot citaas dienaas, bet taa lai ir konkreeti laiki. Tas tikai taa, pashiem vieglaak un gribeetaajiem skaidraak. Ja tas tieshaam ir tas, ko taa attieksme sevii ietver...

Otrkaart. Man vienaa no beerniibas superduperiigajaam grupaam bij viens attieksmes biidiitaajs. Nu forshi bija jaa, riktiigi forshi. Atnaak uz meegji 4 cilveeki, njemaas tikai divi. Kad ieminaas, ka varbuut vajag tad divataa pastraadaat un peec tam paareejos vienot klaat, tad ir KAA?!!! Kas taa par attieksmi?! Ir meegjinaajums, uz kuru obligaati ir jaaierodas visiem, vienalga vai tev tur buus ko dariit vai nee. Un kur vinjsh ir tagad? Skruuvee skruuves un naglo naglas poeetiski izsakoties.

Treshkaart. Attieksme ir galvenais?

Ceturtkaart. Cik vinji pashi ir pieredzeejushi, ka meklee basistu "ar pieredzi"? Cik expierience pointi tie buutu?

Nu nav man ko dariit veelaas vakara stundaas, nu sorii ka taa sanaaca. Ljaujiet tak veseliigi padirst un pakasiities, es arii neesmu vainiigs, ka visiem ir baigaa "attieksme". Esmu zinaatkaars jaunietis, kursh veelas juus taa kaartiigi izzinaat mani mazie draudzinji. Bluudijs jau chuch...
0
Bet ja to visu apvienotu paaris vaardos:

taads priekshstats radies, ka taa "nopietnaas attieksmes" prasiishana ir vienkaarshi iedomiiga tukshu salmu kulshana.
0
faun, izskataas, ka tev vienkaarshi kkaada trauma saistiibaa ar vaardu salikumu "nopietna attieksme". :)) vai tava attieksme ir nopietna?
sludinaajumam nav ne vainas un ir pietiekami skaidri uzrakstiits, ko tieshi dzheki grib. paareejaas lietas, kuras tu augstaak piemineeji, ir jau peecaak skanjojamas un diskuteejumas ar konkreeto kandidaatu.
...panjem vienaa rokaa alinju, otraa siera gabalu, lai negribas te literaaros un filozofiskos izvirdumos iesliigt. priekaa!!
0
Redz, džeki Collide - skat, kādu atombumbas efektu ir izraisījis viens jūsu sludinājums:)
0
WWWOOOOuuuu
:DDDD

Kas tad nu! Faun, tev kāda bērnības trauma? :DDD
Ja jau tu tā nevari iztikt bez intelektuālās pukšķināšanas, kakāšanas zem tepiķa tiem, kas tev nez kāpēc ir neiepatikušie, "ir iedomīgi" utt, tad varbūt tev vajag aiziet uz Dāvid šovu un izpausties, lai tevi visa Latvija sadzird un novērtē tavu cīņu ar "iedomīgajiem" un "nopietnajiem" :))))

Edenbeast
Man sāk likties, ka tava bezjēdzīgā piepišanās man sāk palikt jau smieklīga.
0
marlix, gribi par to parunāt? pastāsti, kas tiesi tev liekas, ko tu jūti, kādas ir tavas emocijas, izkrati sirdi, vecais puika! pastāsti, ka tu vēlies izpaust savu nežēlīgo analīzi un kritiku? nu, mani vienkārši tas interesē, kā viens dirsējs spēj kļūt par kritiķi... savu mūžu neesu vēl to redzējis... nu, lūdzu pastāstīīīīī, tā nopelnīsi sev brīvdienas havajās... :D
0
Als als, als-als-als! Kaa es tevis neredzeej... Tak ne uz vienu es neesmu uzeedies. Man pilniigi nekas nav pret Collide, un tai verveleeshanai nav nekaada sakara ar vinjiem, kaa cilveekiem vai muuzikjiem. Nevienu nenosaucu par iedomiigu (patiesiibaa man ir dzilji vienalga vai Collide ir iedomiigi vai nav un cik lielaa meeraa), jo nevienu no nopietnaas attieksmes prasiitaajiem taa iisti nepaziistu. Viens, kuru zinu bija ljoti iedomiigs tipinjsh, taapeec arii izteicos vairaak jautaajuma formaa kaa tad ar paareejiem. Un tas, ka gari, tas tikai taapeec lai izteiktos peec iespeejas nepaarprotamaak un skaidraak. Kas, kaadam acis iztecees no taa, ka zem Collide sludinaajuma ir izveersusies pagaraaka saruna, jo kaadam (veel nenoskaidrotas) beerniibas traumas nomociitam jaunietim radiisies jautaajumi par vaardu savienojumu, kas figuree jau pilniigi visur. Ja jau vinjsh figuree visur, tad buutu jauki noskaidrot ko tieshi tas sevii ietver, vai tad nee? Lai peecaak, kad izdzirdeeshu kaadu vilinoshu piedaavaajumu, man buutu skaidrs, kas no manis tiek prasiits.

Ja man tagad kaads pateiktu: "nu, ko Baltijas most nekro drummer! gribi speeleet muusu radoshajaa apvieniibaa? Vieniigais, ko no tevis prasaam ir pieredze un nopietna attieksme.", nu tad nu es tieshaam nezinu vai es gribeetu tur darboties, jo atminjaa uzreiz uzzibsnii pagaatnes "nopietnaas attieksmes" ainas, kas ir beigushaas ar divu dziesmu malshanu (tas jau tagad skaitaas "darbs" pie dziesmaam, khe khe) gada garumaa un dabisku izbeigshanos, jo "nopietnaa attieksme" ir arii noziimeejusi "don't you ever try to fukk out something interesting in our very serious musick"
0
>:)) oh yeah I know that dildoish person you are talking about... he pissed me off very very... still waking up in sweat... why did you started tu talk about that- I am trying to forget that punny creation... it's coming over me... what a fukk is this... aaaaaaaaaa
0
Nu , jaa , palasiju Fauna tekstus... laikam sapratu... un laikam , lai vai kaa man negribaas , un man kauns par sevi , es tomeer piekritiishu faunam... Laikam ir taa , ka daudziem cilveekiem nav sajeegas kas ir taa "nopietnaa attieksme" un katram par to ir radies savs viedoklis un iespaids... Tas taapat kaa prasiit gjitaaristu , nenoraadot kaadam stilam , jo katram stila paarstaavim taa gjitaaroshana ir pilniigi savaadaaka un ar citu uztveri... Njaa , zheel ka es pats savos sludinaajumos esmu maalis to attieksmes suudu , es ceru ka vairs taadi nebuus jaaliek , jo nu viss ir ok , ja neskaita ka Bleakness uz vasaru aizraava uz norveegjiju , bet anyway , ja kaadreiz naaksies likt sludikji , es konkreeti prasiishu , ko man iisti vajag :)
0
Edenbeats

Tavām Serenades un Darren White pārņemtajām smadzenēm nav ienācis prātā, ka par brutālu apsaukāšanos ar tevi nelaimes gadījums var notikt. Padomā par to, kad nākamreiz sagribēsies ievietot savu bildi zem tamlīdzīga satura raktiņiem.

Faun
Ok, skaidra man tava bēda. Uzrāvies uz nopietnu, tradīcijām bagātu pamuļķi, ja es pareizi sapratu. A kas tas tāds bija? Moška ir sabiedrībā pazīstams?
0
Starp citu, līgo, līgo under the 32th at 180 bpm visiem!
0
Tas super-true nopietnaas attieksmes dzheks pashreiz nodarbojaas ar tuuningu, un protams, ka nopietnaa attieksme atkal nospeelee savu, proti, braucot ar bmw tev ir arii jaaklausaas "pareizaa" muuzika. Taapeec man arii uzdzen smaidu, kad kaads ar putaam uz luupaam citus maaca, kas ir labs un kas slikts, kaadam tev jaabuut, ja tu klausies smagos, un ko tev neklaajas dariit. (Ko konkreetajai personai ljoti patika dariit. Grinds nabagam taa arii gaaja secen, jo nespeeja sagremot, ko tas noziimee - smagaas muuzikas piekriteejam buut briivam savaas izpausmees) Re ka gadaas arii taa, ka ne cik ilgs laiks nepaiet, kad viss ieprieksheejais taada stiloshana vien izraadaas. Starp citu bij arii taada lieta, kaa visa cita pilniiga noliegshana un apzaakaashana. Peec tam tapa skaidrs, ka nabags censhas nepieljaut, ka vinjam luuk piemeeram patiik taa dziesma, kas skan pa raadzhinju, jo eksistee tikai melns un balts. Tjip izveelies tagad, vai nu smagie, ko kaadu laiku jau klausies, vai arii taa dziesma raadzhinjaa. Ultra-true, khe.

Taa kaa visa taa lielaa nopietniiba manaa uztveree ir vienkaarshi kakas. Tur protams ir savi plusi un taa ir viena neliela savstaavdalja no kopeejaas formulas, bet attieksme nekaadi nav primaarais, ko prasiit no taa cilveeka. (Tas atkal ir tikai mans viedoklis. Ja kaads taa nedomaa, tad luudzu oponeejiet.) Primaarais ir savstarpeejaa saprashanaas, kopiiba, kolektiivs. Tad arii naaks attieksme, kas izpaudiisies entuziasmaa un veelmee to dariit. Nevis iet uz meegji taapeec, ka grupas "liideris" taa teica, bet taapeec, ka pats izjuut veelmi peec taa. Un taadu pashsaprotamu lietu kaa radoshaa dzirksts es protams izlaidu. Radoshaa dzirksts ir tas, kas padara to lietu dziivotspeejiigu un paver reaalas naakotnes iespeejas. Taa ir sava garsha un skaneejums, nevis piemeera njemshana no saviem elkiem. Ja cilveeks maniis, ka tas kas tur naak aaraa ir tieshaam speeciigi un daudzsoloshi, vinjsh pats skries uz meegjiem un centiisies to papildinaat ar peec iespeejas labaaku sniegumu no savas puses. Plika attieksme ir nulles veertiibaa, aatri vien vinja izsiiks, jo tai ir nepiecieshams pamats.

Bet neesmu nekaads baigi pieredzeejushais keeks taadaas lietaas, taapeec, buutu interesanti par to pateerzeet ar kaadu vecaaku buku (veelams no paziistamas un uzslavaam bagaatas grupas). Jo, kas zi, varbuut kad novaacaas viss kolektiivs ar nopietniem attieksmes dzhekiem, tad naak aaraa baigie briinumi, un taads "nenopietnais" keeks tur maisa visu gjeniaalo radosho darbu. Shaubos, bet ej nu sazin.

Un vienmeer arii pastaav variants vienkaarshi ar draugiem savaakties vienreiz nedeelja un patrinkshkjinaat kautko. Tas jau arii nav nekas slikts. Ne jau visam vienmeer jaabuut ar baigi lielajiem meerkjiem un naakotnes viizijaam paarsaatinaatam.

Nu, karoch, es paaugshos veel un tad es toch zinaashu kaa tur iisti ir. Labs ir. Tas nu buutu taa kaa beidzot viss no manas puses. Vairs neaiznjemshu tik daargos kilobaitus zem shiis teemas ar tik muljkjiigaam, nesaturiigaam un kretineejoshaam lietaam, ja nu vieniigi kaads man nepiekriit un taisaas mani moraali pazemot un ieraadiit vietu.
0
Fauns - par shiem kilobaitiem var maksaat :) "Nopietna" attieksme manupraat sleepjas savstarpeejaa saprashnaas grupaa - un arii nevienmeer liideris grupaa - tas ir +. Ja dzeks staigaa tik uz meegjiem noteiktaa laikaa - uzspeele to, ko vinjam saka nospeelet - taa buus tikai atspeeleeshnaas. Un vispaar ja tev nav plaanu parakstiit liigumu ar metal blade rec. un kaast pikji ar gejiskaa skatuves teela paliidziibu - piedirst to attieksmi - ir jaaspeelee savam priekam...tad var kautkas sanaakt, ja ir meerkj var apdirsties pamatiigi, gaidot kautko neiespeejamo - tagad jaabuut kautakaadam super mega virtuozam - lai tiktu kkur taalaak aarpus latvijas metalsceenas, jo pasaule taadu grupu kaa mums katraa valstii ir veel pa 1000 ja ne vairaak :)
0
"Bluudijs jau chuch... "

Arlabunakti, Bluudij =). Es arii ieshu chucjinjaat, Maleej, tu arii?

0
es vel joprojam nesaprotu, kadel sludinajumam vajag komentarus...
0
Pižec! Rādās ka te dažiem labiem nav nekā labāka ko darīt kā tikai aizpildīt savu emocionālo tukšumu spaidot klaviatūru. Pat vasaras laikā :(
0
un kādam nav nekā labāka ko darīt kā to visu lasīt un vēl izteikt par to savu komentāru, lai gan ārā ir vasara. Prozit!!
0
LOL
0
:))) bļā! Fauns ir viens labais nigers! Šamējam ir bijusi laba bērnība( vecāki ar viņu pavadīja nedēļas nogales klausoties GRIND m/(-_-)m/ ) Kādēļ gan mums visiem nepamēģināt? Bet nopietnai attieksmei ir tiešām liela nozīme(it īpaši, ja spēlē grind m/ )!!! Nopietnu attieksmi mūsos izraisa motivācija(bet vienmēr jāievēro DEADLINE)!

Nuja.. basisti tagad ir deficītā. Kur nu vēl atrast kādu ar nopietnu attieksmi un motivāciju!?:(

Fauns, tad ko Tu gribēji izdarīt ar to E.Snowfall(ES) meiču? Ja vien tas ir Tu, kas raksta komentus metalshow.lv ar niku : Fauns ! AYE ? Ja gribēsi viņu slīcināt Blomē, tad man jāsaka, ka tas ezers ir baigi seklais tādām aktivitātēm.
0
ak vai.. par daudz sarkasma! ak es neveiklais:(
0
ak vai.. par daudz sarkasma! ak es neveiklais:(
0
Kad es biju mazinjsh, es meedzu speeleet dakteros ar kaiminju meiteni. Bet pienaaca neizbeegamais, un rutiinas pavadiibaa muusu attieciibas kljuva visai veesas. Bija iistais laiks paarnjemt kontroli un mees atsvaidzinaajaam muusu iemiiljoto nodarbi ar manu lelli - mazu zeenu. Mees veel joprojaam esam labi draugi...

Shis vareetu buut labs ievads manas beerniibas fankluba maajaslapai. Paareejais tavs veidojums nav piemineeshanas veerts. Varu tikai piebilst, ka sarkasms nav verbaala ateja bez pamatiem.

Kautkad nesen veelreiz noskatiijaamies ar Petenju Maleeju "Snatch". Man baigi patiik taas vietas, kur sarunas tiek nobeigtas ar: "And now.. fukk off". Nu tas taa, offtopic...
0
Fauns, taisi livejournal !!! tur raksti visaadas fishkas!:)
0
Fauns, vēl iesaku lūrēt TVnet ziņas, tur var likt komentus un tur ir labāko komentētāju top10, kurā Tu obligāti trāpīsi, ja pacentīsies!:) Good luck
0
Basisti saņemieties!
0
Starp citu, grupa Collide vēl joprojām meklē basģitāristu, tāpēc tie, kas vēlas spēlēt, vēl neko nav nokavējuši
0
Hēēēiii, people of darkness! Kas tas par Collide vispār ir? Man piebesijās lasīt visu šito shitu no paša sākuma! - Metāls, pop-rock vai vēl sazin kas - jeb - Doom metal grupa?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas