0
[#]

Grupa URSKUMUG meklē ieinteresētu cilvēku, kurš piekristu kļūt par grupas skaņu operatoru koncertiem un ne tikai. (Par finansiālo pusi vienošanās notiks privāti)

Kontakti: info@urskumug.lv

 

Komentāri
0
Droši vien arī ar nopietnu attieksmi vajag :))
0
Sheit nav nekadas akstishanas - ja esam ar mieru maksat cilvekam - tatad darbam ir jabut samaksas vertam.
0
man te tāds jautājiens ienāca prātā - a kā var iemācīties skaņu operatora fiškas?
0
praksē, dēls...
0
Redz kā tevi Dethper nolika pie vietas viens "ģeds". :)
0
Nu bet tā arī ir! Grāmatās var kko izlasīt, bet ja nav izjūtas, tad nekas nesanāks..
0
ok ok, prakse ir laba lieta pilnīgi jebkurā darba jomā. Bet kā lai tiek pie tās prakses, ja visiem vajag jau tos "ģedus"?
0
nu zinu vienu skolotaaju pie kura pats 3,5 gadus macijos daudz ko par skanju, skanjas apstraadi ar datoru un esmu macijies arii par skanju operatoru.
0
Deathperado, var mēģināt "uzkāpt uz kakla" kādam, kurš par Tevi māk labāk- tā es atkratījos no šī darba skolā- vienam draugam bija interese, vairākus pasācienus viņš man it kā palīdzēja un tagad jau pats strādā.
0
Hmh... laikam jau mūsdienās tādi pa latvju zemes laukiem tāpat vien apkārt nemētājas.
Nu ko - labu veiksmi :P
0
njemiet veeraa, ka skanju operators nebus tas, kursh noveersiis juusu lazhoshanu un uzreiz liks jums skaneet par 100% labaak. iespeejams arii gluzhi preteejs efekts - cilvji beidzot sapratiis, ko iisti juus uzstaashanaas laikaa darat. :D
0
godplayer, šodien, plkst. 16:11

Nu skarbi, skarbi.....
0
Principā ir viens paziņa, kurš varētu derēt šim darbam, viņš bija skaņuoperators grupai "Meatloaf", moš viņš būs ieinteresēts šitādā sludinājumā. Vēl tikai viņš jāsatiek..
0
protams uz manu e-pastu vinji atbildeet laikam nevar
0
to Ac/Dc - sorry, bet pēc tā, kas bija diskusijās Metalshow forumā, nav garantiju par "nopietno attieksmi" no tavas puses, kā šajā forumā bieži tiek pieminēts.
Kas attiecas uz pārējiem saņemtajiem mailiem - pēc kāda laika sakontaktēsim ar visiem interesentiem.
0
ja ja lasiet vairaak metalshow forumu! njemot veraa faktus ka es tai laikaa vispaar biju atvienots no sakariem un atrados tai laikaa kad dazhi posti tur iemesti laukos. nu veel es gribu noskaidrot taa aksta ip adresi un ja jamam nav dsl pieslegums tad atri vien sadabuushu rokaa.
0
OKI - esi tik laipns un noskaidro, kas tur bija par lažām, jo tas viss, kas tika sarakstīts Saulītei, bija ļoti nesmuki.
Bet, kā jau teicu, ar viseim tiem, kuri atsūtīja mailus, sakontaktēsim vēlāk, jo katram tiks dota iespēja sevi parādīt lietā :):):)
0
nu es jau aisutiju mailu lai megjinatu noskaidrot ta dzeka ip adresi nu ja taa neies tad ja pareizi atceros nebij ipashi daudz to cilveeki kuri zinajaa ka mani vareetu sencis ar mashiinu aizvest takaa garaak vai velaak es noskaidroshu.
0
tas bija atraak vai velaak
0
Patiesībā Urskumugam nemaz nevajag skaņu operatoru. Man pietika viņus 1 reiz kārtīgi apskatīt un sapratu, no kurienes nāk visi ginesa rekordi sliktā skaņā. Es, protams, varu kļūdīties, bet esmu pārliecināts, ka vaina ir tur, ka bass tiek pieslēgts METAL ZONE pedālim! Tur rodas kaut kādas blakusskaņas un bass spēlē pa virsu abām gičām un it īpaši bojā drum-machine skaņu. To pierāda arī fakts, ka gabalos, kur bass spēlēja mazāk, varēja konkrētāk dzirdēt pārējos instrumentus. Nekā personiska, bet tāds ir mans viedoklis. Ceru, ka Jūs ar laiku novērsīsiet skaņas problēmas, jo materiāls Jums ir labs!
0
hmmm... man biki nav skaidrs shitas: "fakts, ka gabalos, kur bass spēlēja mazāk, varēja konkrētāk dzirdēt pārējos instrumentus"... manupraat bass vai nu speelee, vai nu nespeelee... nefig vinjam tur goriities ja virtaam speelee vairaak, vietaam mazaak :D bet ja nopietni, ta nezi vai taa probleema buus ieksh taa METAL ZONES pedaalja... neba jau nu vieniigie kas to izmanto.
0
Kriwix, iedo meilu, es Tev aizsūtīšu, ""urskumug_-_heaten's_cave... dzirdeesi kaa viss izklausaas tur, pie skatiitaajiem! Ir vietas, kur Tu uz basa speelee mazaak noshu, kaa piemeeram, Heathens Cave beigu gabalaa, un uzreiz var dzirdeet gichas, un tur, kur tajaa pashaa gabalaa saakas kardaans, tur tu vairaak speelee un uzreiz neko nevar izloobiit no skanjas. Iedod meilu un paarliecinies pats:) Ir ljooti maza iespeejamiiba, ka es kluudos,bet taada tomeer pastaav. Tachu es jums ieteiktu izmeeginaat, kaa ir bez taa metal zone pedaalja basam, vismaz izmeeginiet, jo es esmu paarliecinaats, ka buus daudz labaaka skanja. Ar cieņu!
0
t.i. Aizsuutiishu Heathens Cave Live in Salamandra 13.05.2005.mp3 !!!!!
0
t.i. Aizsuutiishu Heathens Cave Live in Salamandra 13.05.2005.mp3 !!!!!
0
mailu nosuutiju un btw, salamandraa es speeleeju bez draiva....
0
nevar buut ? vai ta speeleeji bez Metal Zone ? ko tad sleedzi klaat basam ? kas tad izraisa sliktu skanju ? nu bet toch tas ir viens no instrumentiem .. ! Varbuut pat disks, kuru liekat.
0
var var... metal zoni es tik blomee notesteeju un raadaas ka iznaakusm ir ok. un diskam ar nav ne vainas.. toties runaajot par Salamandras skanjotaaju mp 13 ietvaros... nuuu... tur komentaari lieki :)
0
ta kas ta jums beigas ar to skanjuoperatoru notiekas vaig tadu vai nevaig?
0
kriwix, tad izskaidro kāpēc Salamandras ierakstītajā skaņā nevar dzirdēt tīru basu!? tu takš ar mediatoru spēlē?- tad pēc idejas viņam jāskan kā basam, ja vien Tu neslēdz klāt Metal zone pedāli.. visi pazīstami basģitāristi, kam jautāju ļoti neiesaka basu slēgt pie distortion pedāļiem!

Urskumug ir pelnījis kvalitatīvi prezentēt savu materiālu, so let's make that happen!!!!
0
:D Tu laikam domaa ka metal zone ir vieniigaa lieta ko var piejuugt pie basa? :D
mediators ta mediators, tik kopsh kura laika mediators nosaka kaada basam buus skanja... btw, Tu salamandras koncii kaut vienu gichu no otras speeji saklausiit? Ljaudis runaa ka neesot bijis iespeejams.. tad jau nav arii briinums ka basam nav tiira skanja... :)
p.s. man gan dikti kaarojaas dzirdeet kaut vienu pamatotu iemeslu kaapeec basam nevaidzeetu sleegt klaat draivu.... :)
0
pēdējā Salamandrā vispār brīžiem bija problēma kaut ko saklausīt (manuprāt vistrakāk bija ar vokālu). Un ģitāras tok bija vienā jūklī. :((
0
Kriwix, es nav speciaalists shajaa jautaajumaa, bet zinu toch, ka nevajag taa dariit, es pasauks basistu no blakus projekta, vinsh tev uzskatiis, kapee nevajag taa dariit! Un otrkaart, es iesak lietot Bass Equalizer, kaa to daram blakusprojektaa un veel puse no latvijas metaalgrupaam(it iipashi, ja tev ir 4 stiigas), equalizer pedaalis daudzko dod!:)

Deathperado, tu runaa konkreeti par Urskumug vai par visaam grupaam ?
0
Nu labi, labpraat uzklausiishu "basistu no blakus projekta" :) ja jau jams taads specs :) A ir kautkaada aptauja veikta par attieciigo teemu? :D
0
btw, tas Tavs "es nav speciaalists shajaa jautaajumaa, bet zinu toch, ka nevajag taa dariit" neiztur nekaadu kritiku :D
0
es prasiiju visiem paziistamiem basgitaaristiem peec kaartas un visi reeca kad dzirdeeja ka Urskumug basu sleedz pie distora:)
0
mja? mosh vinji reec arii par to ka SF sleedz basu pie draiva?
0
Un cik man zinams ari lielaka dalja NORMALU arzenju grupu......
A vai drikst uzzinat, no kadam grupam ir tie pazistamie basgjitaristi?????
0
nee nu.. vinji jau zina kaada Jums ir skanja koncertos vot i tagad reec uzzinot kapeec tas taa ir. nu vinji saka :"nu tagad mums viss ir skaidrs!" un kas ir SF ?
0
bet mani tik un taa interesee, no kura pirksta jamie izziida ka konchos bass iet caur draivu? Jo kaa jau mineeju, nevienaa koncii netika baas sleegts pie pedaalja :) nu, duries :D
0
un starp citu, mosh jamie mani, kaa ne paaraak zinoshu shai jomaa, vareetu apgaismot kaapeec konchos kuros basu nelaizh caur draivu skanja ir suudiiga, savukaart blomee, ar visu MetalZone nezi kaapeec skanja esot bijusi zajebis... labpraat uzklausiitu visas viediibas shai sakaraa :)
0
Jautaajumu atstaasim liidz tuvaakam meeginaajumam, ok!? Razberemsa, kam ir taisniiba!:) A to runaat un neko nepaarbaudiit eto ne pontovo!:(
0
Kriwix, runājot par Blomi, skaņa bija tikpat drausmīga kā Salamandrā. Es maz varēju saprast, ja nebūtu dzirdējis dziesmas iepriekš .. :(
0
a kas tur ko ciiniities par taisniibu? Tu kaa izejamateriaalu njem Salamandru (bass bez draiva, skanja suudiiga), savukaart es njemu blomi (bass ar draivu, skanja ok).
mani tik tieshaam interesee tavu paziistamo basgitaaristu viedoklis shai sakaraa :)
0
O! Izraadaas ka blomee skanja esot bijusi suudiiga... ko ta man tauta te muld gluzhi preteejo...?
0
nu.. nez varbuut es pa tuvu staaveeju..
0
to Eternal-Hate
Nu nez, es ar pienācu klāt pie steidža, bass skanēja OK, vispār Urskumug skanēja labi!!!
Un basu var pie draiva slēgt, nav obligāti jāslēdz pie pročiem u.c. verķiem. Labs, panem paklausies Meshuggah, White Zombie, Dzelzs Vilks, SkyForger, Paradise Lost u.c. Tur visiem ir Distortion pie basa, tā kā jūs ET un speci braucat pamatīgā grāvī!!!
0
Tur jau tas prikols, ka basu var mierīgi laist caur draivu - tiki mazliet ar ausīm un smadzenēm jāpiestrādā regulējot :D
0
nu bet nejau caur ģitāras draivu un ģitāras metal zone pedāli, ir takš speciāli pedāļi basam, gan draivs gan distors:) man slikti..
0
Var arī caur gičas metal zone pedāli, regulēt jāmāk!!!
0
nu tad Urskumugam vajag savu skaņas operatoru, vēlam tik tiešām gudru:)
0
Bet par to jau šeit arī ir runa!!!
0
bāc! Water becomes ice - labā dziesma!!!!!!:(
0
nu blje kada shkjirba pie ka sleedz basu mosh tas i tapeec ka ta vaig un varbuut tas i tapee ka lai muljkjiem butu ko uzprasiit!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas