0
[#]

Latviešu death/grind apvienība Mutilate Myself piedāvā klausītājiem demo ierakstu "Rapistkiller", kas tapis šī gada 24.Jūlijā, mēģinājumu telpā Pārdaugavā. Sakarā ar pavadošā sastāva problēmām un citām ar personālijām saistītām negācijām, MM šajā spontānajā ierakstā ir iekļāvis trīs kompozīcijas.

Mutilate Myself pastāv jau kopš 2002. gada 13.Septembra, taču no toreizējā sastāva pašlaik grupā darbojas tikai divi dalībnieki - idealoģiskais tēvs, tekstu un mūzikas radītājs Juris Zilvers (helhammer) un soloģitārists-virtuozs Jānis Ristamecs. Detalizētu informāciju par grupas biogrāfiju varat iegūt mūsu mājaslapā www.mutilatemyself.tk

MM pastāvēšanas laikā ir bijuši daudzi neaizmirstami koncerti, kuri ir snieguši plašu emociju spektru gan mums, gan klausītājiem. Protams, ir bijuši arī mazāk patīkami brīži, taču arī no tiem ir savs labums - tie norāda uz pieļautajām kļūdām, liekot no tām gūt mācību.  Līdz šim vislielākās problēmas ir sagādājusi dalībnieku rotācija, kas brīžiem ir novedusi MM pilnīgā izmisumā, pat apsverot domu par darbības izbeigšanu. Lai vai kā, šobrīd mēs esam stiprāki kā vēl nekad, un gatavojam smagu triecienu Latvijas metāla skatuvei.

Mutilate Myself ir:
Juris Zilvers (helhammer) - balss
Jānis Ristamecs - soloģitāra
Jānis Zvērs - ritma ģitāra
Jānis Jēkabsons - basģitāra
Edgars Cepurnieks - bungas

01 - Maniacal Haunted.mp3
02_- Every_Rapist_Must_be_Killed.mp3
03_- Sick_Bloody_Suicide.mp3

 

Komentāri
0
kviik :)
0
nu taa /
0
MM kaut kā atgādina Merlinu Mensonu nevis Mutilate Myelf, bet gan ieradums mainīsies. Vēl neesmu lejuplādējis skaņu, tā ka par to izteikšos vēlāk.
0
njaa, nav jau slikti, bet rodas sajuuta ka kopsh barbarossas laikiem latvijaa death nav kusteejies uz priekshu ne par matu...:(
0
Pirmā man patika, jo varen daudz basa jūtams, pārējie - tīri normāli, tā tik turpiniet un jūs nesīsiet nāves smaku koncertos!
0
pirmais i laps - leens un smags >:]
0
ture
0
nez, hell, neņem ļaunā, bet vokāls kau kā neiet īsti kopā ar mūziku... bik rejošāks man prasītos... subjektīvi, protams. bet prieks, ka darbojaties :) stay true!
0
ak vai.. kvalitāte nav no labākajām.
0
Baigais mēsls....neko tik sliktu ilgi neesmu dzirdējis!
0
Pirmaa dziesma ir tiiri laba, paareejaas divas normaalas. katraa zinjaa nav slikti!!!
0
kheeee.... !!!! chiku chiku!!! njimm. Nu kaROč bļE , SORii. ui. Huiņa ar alu un klaviatūru. Karoč. Ir tā. Jau Blomē ļoti uzmanīgi ievērtēju MM. Pirmkārt, aplauzos ar pārliecību, ka ir tehnisks. Lai gan, cik nu aplauzos, neesmu nekāds mega tehnikas superduper cienīt.ājs. Patīk viskas. Šis ir tiešām death/grind. Grind ar nāk iekšā ar vokālu un ar to, ka nav pārāk tehnisks. Skatījos kā ieurbies uz ģitāru koncī. Varat sist nost, bet nē. Nav tehnisks. Prieku izraisa vokāls. Tajā gan neesu kļūdījies ne par mata tiesu. Visspējīgākais no letiņu vokāliem, ko nācies dzirdēt klausītāja ausīm. Nu nestāv te nekādi peģiki klāt. Christ Denied stiliņš jūtams. Lielākais prieks, ka ne tikai vokāls ir labs, bet nav apstājies attīstībā. Ir pienākuši klāt vidējie uki uki. Čiki ciki, cu cu. ..mmm.. jaa. Burbulīši, ņņņ, kh. Man tīk, kā demo. Prasās gan vēl izlepušajām aus īm šizīgāks un daudzveidīgāks, bet es domāju, ka tas nav aiz kalniem. Malači. Tā idejiskā anti-rapist fiška gan nerausta, bet nu ph. Dotu priekšroku zvīņu masturbācijai, lai kas tas arī būtu. Asinis, siekalas un sūdi, nu jūs jau zināt... Trrešais pikucis man tīk vislabāk. Nu tas ir visfeinākais. Var just garšu tai gabalā. Pirmais nepaķer. Otrais bija ideāls hīts koncī. Bet ierakstā trešais ir visčūpstīgākais. Džigu džigu. cu cu. uuukwukwukwu; nhh, Tā turēt! Jānoklāj tā skatuve ar sūdiem, a to pilns ar mīkstajiem! Ka tikai ziepītes pacilāt. Bļe, ka ņems to ziepi un bāzīs to dildo pakaļā, khuuuu.... Saņemās! Nekādas masāžas, tīrs sekss. kur ir mans dvielītis?
0
zinu, ka nav labi nodirst vietējos, šinī gadījumā "mūziķus".. tāpēc to nedarīšu:))

es īstenībā esmu/biju Hellhammera vokāla fans, bet te tas viss kopā ar fona troksni izklausās pēc nikniem cūku tēviņiem, kuri nevar atrast sieviešu dzimuma īpatņus, tāpēc tā lieta jādara vien pašiem draudzīgā lokā ...un tā labi brutāli... velns, ko es te muldu...

es jau no smagās mūzikas tāpat neko nesajēdzu, bet man tas izklausās pēc riktīga "ruk ruk" - bet tas jau ir true anal gridcore ...vai kā tas tur saucas:))
0
es pilnīgi piekrītu Mefistofelim,tie urkšķi izklausās pēc behemotu bezdieniem,a kas to zin,var jau būt ka ir ar,ekstrēms zoo apvienojums;)))DDD
0
Maigi "dēmoniski" sēcieni, protams, ir vieglāk sagremojami un estētiski pieņemami tavai trauslajai metālista dvēselītei, bet vai ar to būtu kautkā īpaši jālepojas?
0
Rapistkiller = Rap ist killer

:)))))))))))))))))))))))))...
0
hail with nail in your womited asshole!!!!!!!!!!!

Nu, es teikssu luuk ko:) nebiju domajis, ka sitas sausmigas kvalitated demikkis dabus tadus komentus! Piesauksana musu sakara BARBAROSSA vien ir kas - Latvian death metal gods (laikam atdzimst!!!!!!!!!) Panakts ir galvenais, ar jusu atbaslstu ari pec fucking izgasanas Black friday konci un to industrial ginda megasuudu songu Black friday cd, mes tomer nepadevamies un celamies augsaa, lai paraditu kas te bus brutal death/grind true wariorrs! Un fuck off visadiem kretiniem, kas vairak par savu melodic gothic popsi nezin un dirss kur un kaa nevajag!Paldies Mutilate Myself gicistieam un basam - Zveram un Janim J. par manis izvarosanu pec black friday un nelausanu nolaist rokas, bet cinities talak! Domaju, ka mes parada nepalixim un drizuma tix bazsts ara jedzigakas kvalitates mniniCD ar 5 naglam, kas ieurbsies jusu galvas un bus pilnas ar arpratigu naidu, kas tiks plests tiessi sejaa!
Stay true my brothers and bloody hate hail to:

Fauns
BigUga
Pagans(nekad nesalidzini mus ar to cukurdupsi mensonu - fuck with frozen dick sitadus pokemonu sukatajus!)
Edenbeast
RuncisRenars
Deniss & SANCTIMONY (par atbalstu!)
un visiem daudziem citiem, kas vel liks saprast, ka ir JEGA STRADAT!
0
Special to Mefistofelis:

Rapist ir izvarotajs!!!!!!!!! Mums nav nekada sakar ar reperu slaktesu vai ko citadam stulbibam! Vini man dzivot netrauce un es siem ari ne! Bet protams atradisies ari idoti vienmer, visas kulturas, kas bazis savus bezsmadzenu paurus kur nevajag. Stay true my friend!
0
pēc Fauna teiktā jāspriež, ka tiem kam, netīk buldozeram līdzīga urkšķināšana, ir mīksta, trausla vai maiga dvēselīte.... nu nez, nez.
Man, piemēram, galīgi nepavelk šī monotonā ,nesakarīgā (jo kautko saprast vnk nav iespējams) buldurēšana. karoče pizdec kautkāds.
Fauns saka:"Visspējīgākais no letiņu vokāliem"... bļin nu utopisks apgalvojums. Ok, ja runā par šāda veida urkšķināšanu, tad droši vien ,ka ir spēcīgākais vokāls.
Es tomēr nespēju saprast , kur šajā vokālajā troksnī (ruk, ruk, kvī,kvī u.t.t.) ir tā fiška ,par ko tā fano visi brutal, anal u.c. grindcoristi.
Un es fanoju par sulīgu ,spēcīgu growling... un tagad tas nozīmē, ka man ir trausla metālista dvēselīte ? absolūts bulshit !
Tagad šis demo. Kvalitāte ir vairāk kā zema.., bet to var saprast, galu galā tas ir naudas jautājums. Spēlē tīri labi, kā jau jauna grupa pēc nemitīgas sastāva maiņas. Tajā grupā viss nemitīgi pārkārtojas, te cilvēki bēg prom, te nāk atpakaļ.. viens vienīgs Hellhammer uz vietas konstanti nemainīgs. Vārdu sakot man nepatīk.
Nu, bet tas mans viedoklis.
0
Es nesalīdzināju, ja kas he he.
0
Āmen!
-> Boks:
Es neticu, ka tas ir tavs viedoklis, bļa! Neticu, saprati?! N-e-t-i-c-u!
-> peteras:
Paldies, Vēja Māt, tagad esmu vīrietis!

P.S. Šis ir visobjektīvākais un sakarīgākais koments. Ever.
0
majas lapa prasās pēc update...
0
Manas domas par shiem trim gabaliem.Fuck off everyone, who is abusing MM.
Ja juus ko uzdirshat, tad pamatojiet kaut kaa.
Pagaan, izskaidro kapec lidzigs Merylin fucin menson? Nevajag.Es varu tad pateikt, ka Dwelling Madness ir Depeche Mode, pat neklausoties to.baiga maksla.
Runajot par pashu muziku.Nezinum kursh tu isti no MM raksta muziku, bet ta netiek lidzi vokalam, ar kuru viss ir OK.Nav vel pievilis. Parak maz imanto double bass drum efektu.Bungjierim bija jaapagust puse no Dying Fetus bungjiera(Erika) rekorda, kas ir 900 sitieni ar kardana minute.Katrai kajai pa 450.Speleshanas atrums vareja but veicigaks.Tas jau labi, ka tas lenums rada smagumu un brutalitati, bet tas mazina tehniku.Pirma dziesma atgadina kautkadu graind mashinu.Vokalinsh ka Internal suffering.Otra dziesma vareja pirmkart jau sakums buut, nu tip blastus sist vai karddanu kopa ar gichu laist.bet ta saakums parak pliekani izklausas.Lidzibu ar Gorerotted es saskatu 3aja dziesma.Ljoti labi samikseta balss, gan ta- kviiii, gan -rukk, gan -kvaak kvaak.
Tas nekas, tas ir tikai sakums izvirdumam.Jus dirseeji iedomajieties, kadu izvirdumu vini uztaisitu, ja vinus palaistu uz metalblade rec.
Vai piem,Bluntforce rec.
0
Fauna kungs, ko ta jūs dupsīšus bučojat? Vai tik neesat palicis... mīksts ;)

Mūzons nav manai gaumei un vokāls arī, bet spēlēt gan jāmācās. 2 gabals vienkārši kaitina dēļ tempa neturēšanas. Viss demo ir pilns ar tehniskām lažām, neprecizitātēm. Gičas varējāt/vajadzēja izcelt vairāk, jo pat tās vienkāršās fiškas saklausīt nevar. Nu ja to neņem vērā, tad tā turpiniet, varēja jau protmas vairāk izdomas rifu ziņā, bet tas ar laiku...
0
Pozitīvākais moments šinī visā bija pasmīnēšana par komentiem, ak, pateicos. Pārējais - nav sevišķi priekš manis.

Stay... whatever.
0
nez no kuras d....tas fauns vispār ir izlīdis,absolūta nulle komentos! Tik lej kaut kādu putru!;)
0
Esi pārliecināts, ka gribi zināt? Es nē :D
Acu iemešana iekš truemetal komentiem reizēm var sagādāt pamatīgu izsmiešanos. Veselīgi skaitās - damn.
Vispār, burvīgi. ne?
0
Izlēmu tomēr noklausīties. Zināmā ziņā taisnība ir. Izklausās pēc pamatīgām gastroenteroloģiskām problēmām... oh well...
0
Pag līķi (corpse), izlasi vēlreiz, MM man atgādina Merlinu Mensonu, tas burtu savienojums, nevis Mutilate Myself. Izlasi cītīgāk.
0
nu nespīd jums veči, nespīd:(
0
paldies, ka izskaidro, kas ir rapist, hellhammer:) ..nu angļu val. īstenībā nav mana vājākā puse.. vienk. smieklīga sakritība rapistkiller, rapist killer, rap ist killer... frichiem vareetu vairaak pielipt tas peedeejais variants... ja juus kaadreiz tik taalu tiksiet:)

lai nu kaa, noveelu veiksmi ...bet es personiigi neesmu sajuusmaa par tiem rifiem... pie taadas muuzikas vairaak prasaas leekaat augshup lejup kaa zaljaam vardeem, nevis kratiit packu:)) nu bet tie pashi six feet under arii liek priekshaa primitiivus rifus ...un visaados wackenos arii publika leekaa... es jau tik stipri nepaarzinu to death metal vai grind vai veel ko.. bet tiiri tehniski man liekas, ka muzikaali death metal elementi paraadaas tikai epizodiski..

man MM stipri labaak patika ar veco sastaavu pagaajushajaa ziemaa... druscinj vienaa meegjii sanaaca juus paluureet.. tad tas viss kopaa bija iists killllers..
0
Nu bļeeeee:((( jau otro reizi MM izgāzas:) es vispār nevaru saprast nahui tie savu to pirmo dziesmu kā tur tā saucās neatceros , laikām "Dildo Punishment" :) ielika Black Friday diska:((( tādu sūūūdu taču nevar tirgot:((
un beidzot atkal tas pats , tikai jau 3 kakiņas:))) tas nav nekāds death metal, tas ir vienkarši shitcore. Viss ir slikts, vokāls kaut ko murmina tur, bundzinieks ar pimpi spelē, nahui viņs čainu izmanto ka krešu? viņš ir debīls? ātruma vispār nav:)

2 corpse: nu tu ari esi smieklīgs:)) "Double bass efekts" hahahah:)) Un dying fetus drammers nav nekāds rekordsmens:)) jo tas bočkas tapat raksta ar sempliem:)))

riffi.... ziniet man nav vārdu:))) tiešām:)))
un tas viss tiek pidavāts ar tādiem nopietniem ģimiem...
0
viņi gatavojot smagu triecienu latvijas metāla skatuvei?Khe,khe,khe,būtu nu nokaunējušies un līduši kaktā nokaunēties!;) Ko var gribēt no cilvēka,kurš pat niku "hellhammer"aizguvis no kāda cita!DD;)
0
Nu es galiigi neesmu death/grind piekriteejs, taapeec mans viedoklis viennoziimiigi ir subjektiivs, taa kaa visi tie, kas veelas kaut ko ljepiit man pretii varat pietaupiit savu sviestu....

Par demo: man kaut kaa tas vokaals liekas nesaprotam vaardu tiesajaa noziimee! Kaut vienu saprotamu vaardu saklausiit... nezinu... klausoties dziesmas vajag lapinju ar tekstiem prieksaa, lai var zinju uztvert, bet tie pat maajas lapaa veel nav savesti kaartiibaa =(
ritma peldeesana arii taada ausij diezgan tverama, bet galvenais, ka visi paareejie arii maak liidzi aizpeldeet =)
Bet tas jau ir saspeeleesanaas un pieredzes jautaajums! taa kaa buus jau labi! Galvenais, ka kaut kas biidaas uz prieksu grupas attiistiibaa! Un grupai ir jauns atskaites punkts, no kurienes pasiem taalaak atsperties! Turaas calji! ir ok!
P.S. bet man galiigi muzons nepavelk =) sorry
0
Pie visām svētajām padauzām! Marlix, tu tagad esi pilnīgi ar mani apsēsts? Es neko nebūtu teicis, ja kāds nesāktu vaimanāt. Vaimanā parasti mīkstie. Nu bļin, nu itkā mataina tauta, bet izdzirdot tādu urkšķi nosarkst un neko nesaprot. Visspējīgākais zini kāpēc? Tāpēc, ka jebkurš kārtīgs urkšķis zini no kā ir izaudzis? No tā tava iemīļotā growlinga. Gluži vienkārši cilvēkam ir piegājis pie sirds grind vokalizācijas veids, kas prasa daudz lielāku piepūli un prasmi par parastu, sulīgu vai vienalga kādu tur foršu, ierastu, pierastu standarta growlu. Grindā vokāls var vairāk izpausties, bet to jūs pārmetat. Viss ir čiki boks, es klausos daudz muzona, un man tīk spēcīgi vokāli arī no sulīgajiem growlotājiem un arī blekeriem. Tās mīkstās dvēselītes bija raidītas to kēksu virzienā, kuri sāk satraukties un stāstīt, ka lūk šāds rukšķis esot par traku, un sāk mācīt tagad citus, kā vajag dziedāt pēc visiem standartiem. Nu tieši tāpat kā hevīši saukā par kretīniem jebkurus growlotājus.

Kā jau teicu, mani ļoti iepriecināja saklausītā vokāla attīstība. Ja ir attīstība, tātad čoms nesēž uz vietas un pēc 2 gadiem viņš būs divtik spēcīgs, un iespējams izmantos vēl daudz balss iespēju. Nu bļin, pēteri, un kas tad tev iekodis? Ko tu gribi no manis? A? Redzu, ka tev patīk "sūds" un "labais" tipa komenti, izvērstākas lietas tevi nesaista. Nu ok, baigi foršs džeks tu esi, tikai citiem gan nelien virsū. Neviens tev nevar aizliegt kaukto nosaukt par sūdu, bet atļaušos izrādīt nepatiku, ja kāds man taisās mācīt, ko man rakstīt un ko nē, tā kā **** *** (cenzēts) Zajebaļi jau šitie komentu šķirotāji. Ja kādam ir baigā nepatika konkrēti pret mani, ka nevar atturēties papurkšķēt virsū, tad vajag rakstīt uz meilu un kopīgi gan jau izdomāsim kā tikt tam pāri.

Ir nedaudz jau apnicīgi, kad pēc grind jau n-to gadu pastāvēšanas cilvēki arvien ir izbrīnīti un šokēti par šī stila dīvainībām un atšķirībām. No vienas puses, ja tā padomā, tas jau itkā ir labi. Visi lielākie smagās mūzikas novirzieni vienmēr ir nākuši pasaulē caur neapmierinātu klepošanu no visām malām. Tas nozīmē, ka ir kontakts, ka ir lieta, kas vēl nav noslīpēta priekš masām, ka vēl nav mums 10 grind apvienības, kas visi spēlētu vienādi, ka grind vēl spēj izpildīt arī vienu no savām pirmatnējām funkcijām - šokēt. No otras puses, tas tikai liecina par to, cik daudzi cilvēki interesējas par smago mūziku, cik daudz ir dzirdējuši, un cik vispār ir ieinteresēti pašmāju skatuves daudzveidības vairošanā un kustībā uz priekšu.

Hellhammer savu vārdu nav aizguvis ne no viena, to nu viņš jau ir neskaitāmas reizes teicis un paskaidrojis. Lai nu kā, pēteru man liekas tomēr ir daudz vairāk par Hellhammeriem, tā kā nerunā nu muļķības, kuras tāpat tevi neinteresē. Piepisties ir viens, piepisties pa tēmu ir kas pavisam cits.

Par kvalitāti - nu psc, mazie mani draudziņi, tas ir DEMO!!!! Jūs zinat, kas ir DEMO? Neizskatās gan dižie mūzikas pazinēji. Varbūt, ka lai vērtētu mūziku varētu sākt ar elementāru lietu saprašanu.
0
absoljuti ne kas ipass taja ieraksta nav muzon dazas vietas nav slikts tikai parak lens un ne ipasi tehnisks bet vokals absoljuti nav mana gaume-tadas tadas pirdesanas Cock and ball torture stila nav manuprat visspilgtakais piemers ka ka dziedat Death metala.Viedoklis-nost ar vokalistu un spelejet atrak.
0
Es parasti neiesaistos šādās diskusijās, bet arī mans klusēšanas mērs ir piepildīts.
Es piekīrtu FAUNA teiktajam par 110%. Vai tiešām cilvēki ir tik stulbi un nesaprot, kas ir D E M O ieraksts????? Pārādiet kaut vienu no ārzemju grupām, kas ir bijusi bez demo ierakstiem? Jeb jūs esiet tik stulbi un domajiet, ka visiem uzreiz ieraksti ir taisīti 64 celiņu ierakstu studijā (kā minimums) un producējuši monstri? Vai jūs nesaprotiet, ka katra grupa sāk ar mazumu un laika gaitā attīstās tālāk?
Ir skadri redzma, ka daudzi te par piemēru nņem savu favorīto grupu diskus (gtupām kuru to ir 3-5) nevis skatās objektīvi uz to, ko grupa ir gribējusi parādīt ar savu ierakstu. Ja mēs salidzināsim to, kādā kvalitātē Latvijā grupas ieraksta savus demo - mēs izgriežam pogas vairāk kā pusei pasaules, jo ticiet man, es zinu, kas ir DEMO ieraksts. Es nesaukšu par piemēru nevienu ārzemju grupu, bet arī tagad mšdienu lielie grandi ir sākuši ar 10 reizes sūdīgākiem demo.
Lieciet mieru HEllhammeram - lai cilvēks spēlē, cīnās, attīsta savas idejas. Tas attiecas uz visām jaunajām Latvijas grupām. Un šitais viss kritizētāju-speciālistu... idiotu bars var gudri dirst tālāk. Izsakiet labāk konsruktīvu kritiku, nevis salīdziniet ar tām savām 5 favorītajām grupām, kuras esiet nopumpējuši no Interneta.
0
hmm, varējāt par cilvēka jūtām padomāt, nevis te visu aptraipīt ar saviem gānekļiem... turies, hell!
0
nu bļin Sonnenmensch... kāpēc uzreiz idioti ?
ja man netīk, tad netīk... vismaz neliekuļoju !

a par demo es jau teicu... naudas jautājums. lai to demo ierakstītu kādā nebūt studijā, tomēr vajag piķi. Bet var rakstīt protams, arī savās mēģa telpās, ar attiecīgu kvalitāti. No manas puses nekāda sašutuma par demo kvalitāti nav. Es to labi saprotu un tikai izsaku komentārus... galu galā.
0
2 Mondolai/
tad vareeji nosaukt rekordistu.Erik ir rekordu uzstadijis, to vel nav neviens parsitis.ludzu pieradi pretejo kaut ka.bez jebkadam drum mashine.
MUTILATE MYSELF m/
0
Fuck! Kas te par huinjaam notiekas?? Tas ir parasts meegja ieraksts.Nekas nav remasrereets un frishinaats!!!Kaadas kam probleemas?Nav aatruma?Baac taa nav komercmuuzika kur kaads var korigjeet,kaa speeleet!Paarliecinaats,ka skan daudz labaak nekaa dazjaam labaam grupaam piemeeram Depo.Viss notiekas kam nepatiik ,lai neklausaas,bet ja klausaas,lai nekakaa!!!
0
normaalja galja gan jau kljuuus labaaka bet prieksh shii briizhaa diezgan labi ieper un iisteniibaa nesaprotu vai tad tik traki pirksti niez uzrakstiit kaut ko riebiigu . Var jau rakstiit kaadas kljuudas un taml nevis hellhammer ir cuukaa bungjieris nAW rekordists man piemeeram tas nekrata galvenais lai labi skan censhaties galjinieki :!!
0
2 corpse & Mondolai : pasaules visātrakais bunģieris ir pagaidam Tim Waterson ( World Fastest Drummer's "Battle Of The Feet") ar rezultāti:1030 - Singles ,1407 - Doubles

www.extremesportsdrumming....
0
Ar ko viņš spēlē? Ar nūjiņām vai ar asfalta urbi?
0
Muzikantiem it kā jābūt muzikantiem nevis sportistiem. Šitie rekordi atspoguļo ko? Izdomu? Varbūt čalis reāli dopingu do iekšā. Varbūt ir kāda komisija, kas pārbauda bundziniekus uz neatļauto vielu izmantošanu un tad mēra un skaita un pēta? Un kad mēs viņu redzēsim Ginesa rekordu šovā?
0
Marlix: tiešam galvenais ir paša mūzika, sajūtas un t.l bet šeit runa bija par ātrumu:))) tehnika nav vienkāršī ātrums un precizitāte, tā ir spēja nospēlet visu kā tu pats to vēlies.
0
šķiet ,ka visi ir šokā ,nevar saprast ,kuram bariņam man sekot.
0
var arii aiziet uz fēniksu pa 50 ls, vai cik tur, ierakstiit pāris dziesmas.katram pa 15ls un būs norm demo,tikai mazliet saspringt vajag,lai sanāktu norm.
0
man jau nu patik, nezinu kapec citi tik kritiski izsakaas, nu dzekiem patiik zlobniks, man arrii, tik jaauzlabo kvalitaate (balss arii ir o.k) un aiziet!!

m/

0
Marlix, protams, ka tas nav sports. Bet, jo tu vairāk spēj, jo pēc tam daudzveidīgāk vari izpausties. Jo vairāk iespējas tev paverās. Un džekiem jau patīk mērīties, kuram uz muguras smukāka vecene uztetovēta.
0
Protams - mūžīgais čibriku konkurss.
0
faun,uzraksti vel kadu stastinu!
0
Skat, Juri, tu prosta ieliec demo, bet re, matainie atkal močī viens otram augumā!!
Nu draugi, pilnīgi piekrītu Sonnenmensch, kvalitāte te ņipričom, that's demo, damn it!!! Un nav nemaz tik sūdīgi!!! OK, nav tik ātrs, kā bija, bet vai tad ātrums ko šajā mūzikā izšķir! Būs vajadzība, būs arī ātrums!!!
Man vērtējums- izklausās, ka beidzot MM ir atraduši sevi un Jurim mož var sirds būt mierīga par grupas line up!!! Un arī muzikāli izskatās, ka būs čoss džekiem kārtīgi saspēlējoties!!!
Vokāls man ļoti patīk!!! Cik tad mums Latvijā ir džeku, kas ir spējīgi tieši šādu grind stuff vokālu pavilkt!! Šobrīd zinu divus - Fauns Tabestikos un Juris MM. Nu super, tā pie mums jau ir attīstība!!!
Džeki turās un vēlu jums attīstību (kas mums visiem ir vajadzīga!!!) un aivien vairāk koncertu, tad arī reāli varēs just, kas un kā!!! Maniacal Haunted man patika vislabāk!!!
0
Prieks dzirdeet kaartiigu Brutal gabalu!!! Veel jo vairaak, ja tas naak no Latvijas!!! Taa tik tureet!!!
0
par naudu un demo-ja MM nav naudas laj izdarit kvalitativo demo kapec vini ieraksta 3 dziesmas,labak ierakstet 1 dziesmu bet izdarit to kvalitativi,galvenajs ir kvalitate nevis dziasmu skaits.FLAYJNG savu Injection ieraksta par 30 Ls un kvalitate ir daudz labaka par MM demo.NEVAJAG STEJGTIES!!!
0
Nu ta beidzot noklausījos. Jāteic, ka pirms tam, izlasot visu, kas te sarakstīts, jau gaidīju kaut ko stipri čābīgāku. Bet izrādās, ka nemaz tik traki nav. Lai panāktu to, ko, cik noprotams, grib pateikt, gan ir vēl daudz jāņemas. Idejas ir itin labas, tik rodas iespaids, ka šobrīdējais spēlēšanas līmenis nevelk līdz tam, kāds nepieciešams, lai sanāktu kārtīgs killers. Ja sastāvs nostabilizēsies, tad gan jau nāks arī tas. Jāpiekrīt, ka pirmais gabals, Maniacal Haunted, vislabāk gāja pie dūšas.
0
visvairaak man patikaas tie komenti kas saakas ar...nu taas manas subjektiivaas domas jo death taa iipashi neklausos, vai arii nu neesmu nekaads grind/death cieniitaajs....NAHIJ tad kaut ko komentee par to ko neklausies un lidz ar to nesaproti. taada baaaabu buushana pljurksteet par lietaam no kuraam nav sajeegas..
0
P.S.....demo NAV domaats lai klausiitos cik kvalitatiivi, bet gan pashu muuzikas ideju..katrs raxta taadu demo kadu var atljauties..taakaa..visi haters suck dick
0
tā kā tas bija tiešs sitiens man starp kājām no universum puses:))) ...tā runa ir par to vai giča tiek turēta starp kājām vai spēlēta.. un stils šinī gadījumā nav svarīgs!!! damn... (šinī gadījumā es vars necenšos kaut kā braukt virsū MM, bet atkaroties no MM faniem:))) ..un pazinjaam:))
0
...un es peedeejaas dienaas juutos kaa iistens latvietis ..un muusu mentalitaatei raksturiiga visa nodirshana ..un nekaa nedariishana.. visi mees tikai gudri runaajam... bet taadi jau mees esam...& so be it.
0
pats peedeejaa laikaa visvairaak klausos Vader, Behemoth, Zyklon, poļu Dies Irae ..veel arii Bolt Thrower un Anal Stench.. nu nepaarzinu grincore, bet gaidiiju kaut ko sarezdziitu, ekstreemi aatru ..vienalga ko, kas varētu paķert.. nu, piemeeram, Tabestic Enteron man patika, ar MM vispaar saliidzinaat nevar.. bet labi, pieredze tur vairumam maza, tas tikai saakums, BET ja visi slavees (liidiis dupsii, kad nav pat par ko), tad banda arii neprogresees:)
0
Nu ja tā padomā tad M&M(sauksim par M&M, jo MM atgādina Merilin Manson) ideja šajā demo nav slikta, es Jūsu vietā ļoti piestrādātu pie kvalitātes, tehniskā izpildījuma un ritma sekcijas. Tabestic Enteron viennozīmīgi raksta savus demo kvalitatīvāk, tādēļ viņiem ir vairāk atbalstītāju, lai gan viņus īsti nepazīstu. Viņi ar savu šovu vairāk tiecas uz Fimoz kategoriju. Enīvei, Jūs(M&M) esat normāli čomi, motivācija Jums ir, darīt Jums ar ir ko, tā kā atliek vien novēlēt Jums veiksmi, veči! Open Air Festā mani Jūsu mūzika aizvilka, šķiet man sāk iepatikties visādi grindi, drīz laiak vairs neklausīšos visādu Children of Bodom, Meshuggah, Sepultura.

Ja būtu akcija - atbalsti brutālo Death metālu Latvijā, es piebiedrotos!:) Viss ir pateikts.
0
2 hellhammer
A ko Tu gaidīji ? Apdirsīs un savā starpā izkasīsies . Vairāk jau nekas nav nepieciešams :)
0
Taa tikai nupat panjeemu un noklausiijos visas 3 dziesmas, nu ko lai saka?!? Man patiesi patika! Riktiigi labs!!!!:) Shitais noteikti netiks mests no kompja aaraa! Saakumaa, kad paarlasiju komentus gaidiju kautko briesmiigu un neklausaamu, bet tagad zinu nevajag klausiities citu viedoklii, un pienjemt to kaa iistoo un vieniigo! Sakumaa pat neveeleejos panjemt taas dziesmas, bet dabuuju melno piektdienu, un ieveeroju sho briinumu!Man vislabaak pat patika tieshi vokaals! Turaas vechi!....:)
0
nu vismaz prieks ka kaads kaut ko nebuut dara. bet ta jau ir kameer edara visiem slikti kad sak akut ko dariit atkla slikti janodirsh daritais no galvas liidz kajaam!
0
patiik jau tie,kas dirsh bet pashi neko nedara. juus tikai spalgi breecat ka vajag kvalitaati, bet pirms saakaat kautko raxtiit,tad izlasiet kas ir raxtiits pashaa saakuma!!!!!!!!! baac!daunji!!
ja MM buutu bagaatie krustteevi tad vini arii taisiitu kvalitatiivus D E M O!!!!!!!!!!! DEMO un veelreiz atgriezies un IZLASI "D E M O"!!!!
0
Nu ja pēc tavas loģikas, tad atkarībā no kavlitātes dosim ierakstiem nosaukumus. Tad te katrs otrais latvijā ierakstītasi albums ir demo.
Un vipspār, ja nebūtu bijis tas ārprātīgais ieraksts BF6 izlasē, tad es domāju ka tauta maigāk reģētu uz šito. Protams, ka nenoliedzami ir progress. Es pat teiktu, vārdiem neaprakstāmi labāk ir sanācis šoreiz, bet... kas attiecas uz pašiem muzikantiem, tad jāstrādā. Metronoma terapiju un steidzami. Un šito nevar norakstīt uz DEMO. Tam ir jābūt un viss.
0
darbs dara dariitaaju..amen!!
0
me fist o felis(mans duure ak fellis) hi hi hiii....;)0 igaunji tak nosprraags no smiekliem!(ja tu vispaar savu mazo raudaataaaja peecpusi kaadreiz aizvilksi prom no kompja) YOUR GOD, ko neteixi?ja tu to gichu speeleetu, nevis tikai ljurbinaatu savaas kuslajaas rokelees un spriedeleetu par tehniku, tad butu super. Moska tada arii tavs ultra_TRUE_super-duper-tec... cool_black-melodic-TRUE-bl... bla bla projekts buutu speejigs izdvest kaadus vaargus piixtienus, par kuriem ar vareetu suliigi pasmieties! gaidu ar maisu, kritikja kungs.piedod mana anglju valoda nav tik kruta taapeec teixu : dont yuu fakin džadž my!(ja kaut kas nebija pareizi, tad izlabo, ok?)

"un beidzot atkal tas pats , tikai jau 3 kakiņas:))) tas nav nekāds death metal, tas ir vienkarši shitcore. Viss ir slikts, vokāls kaut ko murmina tur, bundzinieks ar pimpi spelē, nahui viņs čainu izmanto ka krešu? viņš ir debīls? ātruma vispār nav:)"

shie argumenti lika manai moraalajai staajai sarauties konvulsiivos krampjos un instinktiivi sakert saules pinumu. Vienu briidi es domaaju, vai maz peec mandoliinas kundzes komenta ir veerc kautko dariit, jo tik pamatotu un preciizu kritiku nebiju dzirdeejis, taa naaca kaa auksta uudens shalts virs manas skuutaas galvas. skarbi. Ir gadiijies dzirdeet daudzus kreftiigus vaardus par speeleet prasmi, bet soreiz uz kautko tik preciizu un pamatotu kaa "viss ir slikts" nebiju cereejis. Taa jau ir, ka bungierim viena vaale nopliisa, un vajadzeeja iztikt ar to, kas pie rokas!Starp citu, neviens cits to veel nebija pamaniijis, taapeec zetons tev!Laipni aicinaats uz konciem, taa ir viena no muusu grandiozaa sova sastaavdaljaam

"viņi gatavojot smagu triecienu latvijas metāla skatuvei?Khe,khe,khe,būt.... nu nokaunējušies un līduši kaktā nokaunēties!;)"
-paldies peeteri, esmu liidis stuuros un ostiijis liimi,gluzhi taapat kaa tu!vieniigaa atskiriiba ir taada, ka caur gailja prizmu uz sho rozaa pasauli raugaas tava ome, nevis es. saneemi? pie tam Pantera nav taa krutaakaa grupa Eiraazijas kontinentaa un tavas basista speejas ir niieciigas.

Esmu smeelies nopietnu iedvesmu vismaz 4 zemas kvalitaates disku noformeejumam, izpildiijumam un tematikai-kaut gan tas nav mans laucins-, pateicoties meiteneem no Suntazu Gariigaas atpaliciibas pancionaata, kuras izsludinaatajaa konkursaa par labaako MM muuzikas raxturojumu sniedza savu gariigo lidojumu:

Baigais mēsls
pirdesana Cock and ball torture stila
pamatīgas gastroenteroloģiskās problēmas
behemotu bezdieni
ekstrēms zoo apvienojums
nikni cūku tēviņi, kuri nevar atrast sieviešu dzimuma īpatņus(labais!var just, ka autors tos ir kaaadreiz sastapis un izbaudiijis to niknumu sava tuuplja,tfu...es gribeeju teikt aadas)
ja ir veel kaadi originaali piedaavaajumi, tad uz priekshu. Pludmalee parasti esmu sastopams ceturtdienu riitos.

finaalaa citeeshu mans duure o felli:
...un es peedeejaas dienaas juutos kaa iistens latvietis ..un muusu mentalitaatei raksturiiga visa nodirshana ..un nekaa nedariishana (PAG PAG PAG!NERUNAA DAUDZSKAITLII[red]).. visi mees tikai gudri runaajam... bet taadi jau mees esam...& so be it.

Starp citu,esmu krutaakais gitaarisc eva!un mani nesauc Ivans
PEACE NIGGA!

ps(maukas rokas igaunju vai somu nevalodaa noziimee garsiigs eediens)
0
Jā, dapizģeļis. Sacerējumi par tēmu "Kas man vislabāk patika komentāros" aizgāja. Nē nu forši, jau forši. Patiešibā lielisks grind dziesams texts sanāktu - ir rupības, zoopornogrāfija, emocijas - vopšem, viss žanram atbilstošais.
0
Somebody is realy pissed off!!!
0
Who would'nt?
0
Yap, tiesa!!!
0
aa, nu pateicos no sirds... jaa, ar dziivniecinjiem esmu uz TU...:))))) ..bet es jau tikai druscinj pakomenteeju juusu garadarbu... nevar cereet, ka visi buus orgasmaa!!!

..nu jaa, mani dazhs labs no MM diez ko nemiil, jo tam pasham dazham labam naacaas aiziet no manas (truu ultra melodic black metal) bandas taapeec, ka ne suuda nemaaceeja nospeeleet ar gichu:) tas arii principaa viss.. gan jau kaadreiz uz skatuves arii uzliidiishu... bet tas prasiis laiku, jo ar smirdoshu meeslu publiku baidiit arii negribu...
0
..& i'm your fuckin' god, bitch!
0
tas, ka pirms gada dazhs labs(es) ne suuda nemaaceeja, ir tiesa! bet zinaams progress atskiriibaa no viena otra gan ir!ceru, ka tuvaako 60 gadu laikaa man buus lemc redzeet skyforger kovergrupas uzstashanos, un es buushu spiests apeest savus shortus

smirdoshu meeslu?naakamreiz gan vajadzees panemt liidzi mazu plastmasas vircas spainiiti, kura saturu ieshlaakt sejaa "tikai konstruktiivas uzdirsienu kritikas" paudeejiem
SHALOM!
0
jaa ..Skyforger mees rukaajaam pilnaa sparaa, beigaas bija pat tiiri taa OK. ...kopumaa suuc vien no muusu grupas gan iznaaca:)) ..bet tagad jau ir jauns sastaavs un jauns suuc:) ..un shortus kaadam naaksies apeest..

ko tu zini par manu progresu, a>?

i have become a god
from energy into the flesh
i've stepped into the light ov stars
and filled with sound the emptiness

es tagad censhos kopeet nevis Skyforger, bet Behemothus:))))))))

support true fuckin' death metal!
0
:DDDDDDDDDDD Nee es nevaru, shitais jau ir palicis mazdruscinj apsurdi....:DDDDDDDD Man patiik...:):DDDD
0
hmm.. man taa nevisai.. "maukasrokas" kaut kaa paarmetaas uz mani :DDDD
0
Davai fiksāk liec šeit iekšā savu DEMO, tad visi toč' pārmetīsies uz tevi :)
0
Ģedskij sad un nehuja boļše. Pridurki īstenie. Un jums nešķiet( Mefistofels un maukasrokas), ka jūs zēni par idiotiem abi divi šeit sevi pataisat. Cik mums visiem pārējiem ir interesanti, kā jūs viens otram nepatīkat un prakstiski vienkārši apsaukājaties, kā divi ar maziem čibrikiem apveltīti, mātīšu atraidīti lūzeri.
No respect, no fucking respect to both of you, fools.
0
labi, pārkāpšu pāri savai pašcieņai un visiem atvainošos. maukasrokas vs "me fist o felis" jāpieliek punkts. tikai tāpēc, ka dažs labs ir tik veiksmīgs un slavens ..un tāpēc mani vairs nesveicina nav iemesls, kāpēc te piepļurgāt forumu.
0
detskij zad oj tojestj sad
0
Man liekas dazi te loti nesmuki izrunajas, un nekopetenti, kas gan neatiecas uz boks'u, jo nu man sakuma ari tas cuku tevinu spermas noslaukshanas skana ari ta neparak, bet vis iet un mainas. Nu pirma ir interesanta, bet atkal tresha ir vairak dusmiga, kaut ari vienveidiigakaa. Nu vokalas tiesham labs, nu nav jau grind uzreiz japaziist, daudzas deth grupas ari tiek pielietots shads vokals, un ar laiku tu tikai saproti ka tas ir loti labi. Nu man prasitos biki vairak pirksu kustinoshus shizo riffus, bet nu jataisa ka pashiem patik, un buus labi. Es domaju prieksh demo pat loti labi
0
atvaonojos nevis deth bet death , sory
0
Nu redzat kādi mēs lieli dirsēji! Koncertos nav gadījies viņus dzirdēt! Dzirdēšu plosīšos, jo Latvijā šāda tipa velli ir maz! Enhell + dziesmas labas! piekrītu BigUgga, pirmā dziesma laba.
0
Nu bet viss ir normāli! Kas jums visiem nepatīk? Šis ir TRUE metāl saits priekš true gotiem, true blekeriem, vot viņi te arī diršās. Pat zirgam skaidrs.
0
ē... hm... zirgam.. tipa no Skyforger ??? :-))
0
ne no labveliiga tipa
0
mees neraxtam demo mees raxtam albuumu varbuut tur ir taa starpiiba!
0
Gailis
0
pag pag shito gan es nesapratu:"mees neraxtam demo mees raxtam albuumu varbuut tur ir taa starpiiba!"
0
Vēl viens...
0
ZB...davaj naaakamo demo iztirzaashanai:)) shiten viss beidzies
0
Es ar gribu būt gailis... Kas man jāuzraksta?
0
Uzraksti, ka kāds cits ir gailis, vot i viņš tev pēc amerikāņu bumeranga tradīcijas atrakstīs, ka pats esi spalvains petuhs.
0
Es negribu būt spalvains petuhs, es gribu būt kārtīgs spalvains latviešu gailis.
0
ā.. nu tad tev jāuzraksta kaut kas negatīvs par Tabestic Enteron.
0
Pārstāja vēlme būt par gaili, man likās, ka par gaili var kļūt labs, labi noskaņots cilvēks, kuram nav nekādu prāta spēju un iztēles...
0
Psc, visur vieni gaiļi. Nekur nav patvēruma.
0
Vai nu gaiļi, vai nu wanna-be-gaiļi
0
Fauns, ja nepatīk gaiļi vari nomainīt orientāciju un iet pie vistām!
0
Runa ir par to, ka es, kā suga jūtos apdraudēts mazuli. Kur apgriezies, kāds gailēns jau priekšā.
0
nu bet kas tev liedz pafuksēt kādu gailēnu pārmaiņas un asāku izjūtu pēc... Izgaršo un nobaudi ! Kas zin... varbūt radīsies iedvesma jaunai dziesmai...
0
;DDD gaiļi,fauni-auni,rukšķo... cūciņas,nu riktīgs zoodārzs! Ha,ha,ha!;)
0
kuce, muti turi.
0
Kuces te vēl mums trūka... Jā fermā vajaga kādām lopus sargāt.
0
bljin lasot shito visu man sagribeejaas eest..
0
neesiet gaiļi! uzvedieties godīgi, brauciet, dzeriet un pievienojaties!
0
aplausi faunam par vinja "augstajaam" praata speejaam!;DDD
0
Tu pautu ģīmi kas tāds esi, lai mani aunam pielīdzinātu. Baigais bračka man, ko? Vecais Peķka no ceturtās bē?
0
Cieniijamais auna kungs,peec taviem komentaariem izskataas,ka tu neesi pat tresho bee beidzis!:DDD
0
Kārtējais anonīmais sīkpirdis? Raksti uz meilu, vai laid biksēs.
0
to pashu es gribeeju teikt par tevi! Tik pamperu gan uzvelc,lai tas nesmirdeetu kaa tava mute!;)
0
peter, par šitādiem tekstiem, var dabūt arī ip banu. par apzinātu cilvēku aizskairšanu - tas pats. es tavā vietā neapceltu citu cilvēku nikus, jāsāka, tev nu dien nav tas krutākais niks, šķiet viens no pašiem "oriģinālākajiem" , kāds šajā saitā satopams. Es tiešām tavā vietā nebrauktu augumā cilvēkam, kurš izrāda kaut minimālu individualitāti, oriģinalitāti un stilu.
0
p.s. pēc tekstiem un rakstības tu man stipri atgādini Malrix, anonīmais atradies te bļe..
0
peteri, tev nav ne bildīte, ne e-pasta kastīte norādīta... Vai tagad saproti, par ko iet runa, to tik zin Milzu Lempis un mēnestiņš, kāds tev ip(iņš), un šādi gadījumi ir attiecināmi uz anonimitāti, kas ir atšķirīgi no dažiem šeit sastopamajiem auniem, gaiļiem un Fauniem... Lai jēziņš tev stāv klāt!
0
par kaadu originalitaati te var buut runa?D Un ne jau te iet runa par nika apcelshanu,bet par "personiibu" kaa taadu!;D
0
Tu kur galvu esi iespiedis pīzdu lelle? Tu mani par aunu sauksi, un man būs jāizdomā kautkādi intelektuālo samazgu atvemšanas paraugdemonstrējumi? Nē, peter, tā tās lietas neies. Es tev teikšu "Ej dirst peter" un tu teiksi "Pats tāds"
0
Peter, ja tevi ir kaut kas pret personību, raksti viņam uz meilu, nevis piebāz šito forumu ar saviem intelektuālajiem izteicieniem. Turklāt, ja tu cilvēku, pazīsti, tad vari viņam acīs pateikt, ko domā, nevis slēpties te aiz kaut kāda nika. Tev te nav tiesību izteikt savas domas par jebkuru cilvēku un par to, kādus komentārus viņš te raksta. Sāc drukāt citur un tinies ārā no šejienes, kamēr tev nenoķēra un nenoņēma tavu mazo skalpu.
0
:DDDDDDDDDDDDD
0
LOL
0
Neliela apskaidrība. Peteris ir Marlix, tagad pat zirgam skaidrs!!! Tikai Marlix aiz katra vārda pievieno pa ":D" , vismaz būtu izvēlējies savādāku rakstības stilu.
0
Nē, Šerlok, skaidrs kaut kas ir tikai tādam zirgam, kā tev. Un ar to tu arī izcelies.
0
Nu īstenībā man tas ir vienas ikdienā - tumšas vietas! Ne jau man ir problēmas ar mēles turēšanu aiz zobiem.. Es visā savā būtībā uzskatu, ka labāk ir klusēt. Bet ko darīt vēlās vakara stundās, kad beidzot tiec mājās un esi brīvs no darbiem?!?
0
t.i - man tas ir PIE vienas ikdienā - tumšas vietas!
0
Nu tad pieturies pie sava principa klusēt un tuēties pie savas tumšās vietas - galvas.
0
Atcerieties, ka vardarbība ir atrisinājums!
0
soloģitārists-virtuozs Jānis Ristamecs... mums Latvijā ir uzradies mūsu pašu John Petrucci? manā skatījumā šis vīrs ir virtuozs...
feini, ka cilvēks var sevi tā celt uz pjedestāla... >:))
0
nuja, Fimoz ģitāristi arī ir virtuozi!!! Tehniskais terror metal! Atcerieties bērni - mums Lavtijā sūdīgu grupu nav, est tolko OHUENIJI!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas