0
[#]

PAPILDINĀTS!

8.oktobrī plkst.18.00 mūzikas klubā "Kabata" (Peldu iela 19) notiks otrais "Death n roll members" pasākums. Tajā uzstāsies grupas SANCTIMONY, kā arī "Zx Spectrum", "Enhet" un "Herald" (Igaunija).

"Death’n’roll members" pasākums ir iedibināta grupas SANCTIMONY tradīcija. Tajā ik gadu rudenī, kad grupa svin dzimšanas dienu, tiek pulcēti death’n’roll mūzikas piekritēji un aicināti uzstāties grupas draugi no citām mūziķu apvienībām, kā arī grupas, kuru mūzika patīk pašiem SANCTIMONY dalībniekiem. Šoruden grupa SANCTIMONY svinēs 11 gadu jubileju.

SANCTIMONY koncertā uzstāsies ar garu un plašu programmu, kurā skanēs dziesmas no iepriekšējo gadu albumiem, kā arī no nesen iznākušā albuma “Devil and Men”. Pirmoreiz skanēs arī dziesmas no topošā albuma un plašākai publikai tiks atrādīts režisora Mārtiņa Lazdāna veidotais videoklips dziesmai “Sounds”.

Koncertā uzstāsies arī "Zx Spectrum" (Rīga) - jauna, daudzsološa death’n’roll grupa, kas jau ieguvusi labas klausītāju atsauksmes. Grupa spēlēs dziesmas no topošā pirmā albuma.

Koncertā gaidīta ir grupa “Enhet” (Cēsis) – metalcore grupa, kuras dalībnieki ir SANCTIMONY draugi. Savulaik SANCTIMONY ģitārists Jānis Aizkalns ar dažiem šīs grupas dalībniekiem ir kopā spēlējis grupā “Brute Chant”. Drīzumā “Enhet” plāno izdot jaunu albumu un tā dziesmas spēlēs arī koncertā.

"Death’n’roll members" pasākumu kuplinās arī heavy metal grupa “Herald” no Igaunijas, ar kuras mūziķiem SANCTIMONY sadraudzējās jau pirms vairākiem gadiem, spēlējot Igaunijas festivālā “Hard Rock Laager”. “Herald” ir viena no vadošajām Igaunijas metāla grupām, kurai šogad iznācis jauns albums "Heavy Metal Wakes the Beast", ko ierakstu kompānija “Areadeath Productions” izdevusi arī Ķīnā.

"Death’n’roll members" pasākumā īpaša vērība tiks pievērsta skaņai un gaismai, izveidoti arī speciāli T-krekli ar "Death’n’roll members" simboliku, ko varēs iegādāties pasākumā.

Ieejas biļete uz "Death’n’roll members" pasākumu maksās Ls 3.50, klubs “Kabata” būs atvērts jau no plkst.17.00

PAPILDINĀTS!

Pirmdien, 3. oktobrī,  plkst. 24 SANCTIMONY sniegs interviju radio "Naba" raidījumam "Beverina". Raidījuma laikā notiks konkurss, kurā būs iespēja iegūt divus ielugumus uz SANCTIMONY jubilejas koncertu "Death'n'roll members".

 

Komentāri
0
he he he uz shito gan es ieshu!
0
"režisora Mārtiņa Lazdāna". :D
0
hmmm uz ssito jaaiet, kaads negrib mani pavadiiit?!
0
centiissos tur buut
0
jaaaiziet kaads slaavs pamiiciit :) hehe
0
blaa bet nu 3,5 ls :( Laikam labaak kkur to aluu nodzert.
0
Saakaas :)
0
huh, tam klipam nav nekaada sakara ar mani, es neko no taam geelaam nejeeedzu :D
0
alkaani!!! es jau ar vareetu atrast tam 3,5ls atrast citu pielietojumu bet es izvelos konci!

BigUgga : Tas ir reklaamas triks!
0
un vareetu nevis paavdiit bet jau sagaidiit priekshaa!
0
kaads ta buutu cits pielietojums?
cyky nenopirksi, knapi vienreiz paeediisi, blj
0
BigUgga : a tu pieprasi ta lai tev samaksaa ja jau tu esi to klipu veidojis :DDD
0
ibio! tak tu izlasi ko es saku
0
A vinjam leenu pielec.Kaa parasti..
0
Mārtiņi Lazdāni ir divi.. vot to ir jāredz.. un visu pārējo arī :):):):)
0
divi Māriņi Lazdāni? Nav ne kā vienkāršāka - dzeram šņabi ar alu un šampi un vēl kādu Longisland Ice Tee pa virsu, tad skatamies uz Māriņu alias BigUgga. Liekos Mārtiņus ignorējam...
0
bļa... to T burtu spēcīgāk būs jāspiež uz klavieres... a to Bigijam vārdu saīsinu....
0
Māriņa. bļe
0
A: Ku ta māriņš? Nav vēl no lauka mā-ā?
B: māriņš ti-o nožvempās a visiem spaiņiem pret aku
A: Ko nu muld, tikko māriņš vēl Bišu Lieni pa gubu tesa.
B: Vei! Re-u nā.
A: kuš kuš

foršs vārds - māriņš. Tāds riktīgs nokačāta lauku sārtvaidža vārds.
0
Edgars K : da blje - paaris pidriku komunistu deelj naudu maksaat vispaar negribas. Ja nu vieniigi lai paareejaas blices apluukoshu.
0
apluukotu tb
0
āhahahahāā, d'n'r locekļi hāāāāhāaa, Kas man darīt nav ko?
0
desas un ruleti var arī mājās uzspēlēt
0
njaa.... losim losha dziive...
0
Kas jau citiem visvairaak "interesee", ies kaads indiviids uz konci vai par daargu shoreiz..
ShIzM : A kas par komunistiem..?
0
piem. manā kompānijā būs vismaz 2-3 oktobrēni, pāris pionieri...., par komjauniešiem gan negalvoju.
p.s. tas nav prikols, bet reāli fakti no personīgajām lietām :-)
0
Es pat vareetu uz shito aizkaatot, tik tuvu maajaam taa Kabata...:)
0
e cik tas maikas maksas kadam nav nojega...? cerams ka neizputeshu :DDD
0
Nav brīnums, ka metālistus nodirš ņo galvas līdz kājām..... Liela daļa labāk izvēlas 3.50 Ls nodzer, nekā paklausīties dzīvu mūziku.... Jeb kā saka - Fearangel: "agrāk cilvēki brauca uz končiem , lai redzētu un dzirdētu savus elkus no malu malām, attālums nebij šķērslis, krāja naudu un brauca, a bet tagad .... sviests, koncis nozīmee tikai kārtējo tusu kas jāapmeklē, kārtējo iemeslu, lai var uzdzīvot, piedzerties... mūzika vairs nav galvenais..)
0
Edgars K : es bik parrakstiijos - shmigaa gadaas :D
-
Nu ja mani grupa tiehsmaa interesee, tad arii to 3.50 samaksaashu un konci liidz beigaam normaali izbaudiishu. Bet nu Sanctimony nav taa grupa, kuras muuzika izraisa manaa shaadas sajuutas.
Nav jau vienmeer jaapiedzeras - var jau arii taa meereni iedzert.
0
nu es jau dazzreiz iedzeru , bet nekad nepiedzeros, es eju lai izbaudiitu muuziku turklaat atpakall uz maajaam ar kautkaa jaatiek. Un ar naudas nav tik daudz.
0
Faith to Death:
nu a ko darīt, ja, piemēram, man neviena no tām grupām nav nekādi elki? Nu aizeju uz koncertu, lai satiktu draugus, paziņas, un pie daudzmaz sakarīgas dzīvās mūzikas labi pavadītu laiku, un kas tur slikts? varbūt kaut kas kādas grupas izpildījumā ieinteresē un var arī aci drusku uzmest. Sviests kaut kāds, tārad uz konci drīkst iet tikai tad, ja ir dzelžaina apņemšanās stāvēt visu laiku pie skatuves? Kāpēc lai man būtu galvenais mūzika, kas man, kaut arī ux nerviem nekrīt, neizraisa arī sajūsmu?
0
ĀĀĀ !!! ciik var šitās tēmas ??? tik un tā kas gribēs - aizies uz konci, kas gribēs - labi iedzers ( nejau par Ls 3,5 var labi iedzert ) un pārējie paķēpās forumu ar savu gauduļošanu ( piemēram Es ) , bļe
0
Nu nez, pēc viņu (Sanctimony) pēdējā albuma man vairs tā ne diezko gribas viņus dzirdēt.
0
Peec tada komentaara man tevi antikrist arii negribaas redzeet .
0
hehehe
0
nez, nez ko jūs te dirš..vakar ievērtējo to Devil and Men. man patika, nav nekāda vaina...uzreiz atcerējos ka entombed sen neesmu dzirdējis, saikni ar viņiem pazaudēju 2000,gadā. Nu pat Rainis teica..pastāvēs tas kas mainīsies bļin..
0
pa tik daudz gadiem jau var sasniegt krietni vairaak,bet nu ir jau kaa ir.
0
Kaut atraak pienaaktu sestdiena, veel mazliet, veel mazliet...:)
0
nu vairs nav taalu!
0
jjjjjjjjeeeeeeeehhhhhhhhuu... es noteikti būšu!
0
Starp citu, ja kādam interesē, alus cena Kabatā nu jau ir cēlusies līdz 0,90Ls.
0
Jā sūdīgā alus cena.Normāls alus tur maksā 1.20 Ls :b
0
FAK!!!!!
0
bitiit matos!
0
nu katrā ziņā es būs klāt kā likts
0
nav svariigi cik maksa alus to es varua rii padzert kur citur bet galvenais ir koncis!
0
pareizi Ac/Dc
0
nav noziimes cik maxaa alus! galvenais labi pavadiits laix un koncis labs! es piem būšu un ceru iepaziities ar jauniem ļaudiim kas man pastaastiitu par sso konci siikaak jo pirmo reizi eju uz sso pasaakumu...... vai kaads spees pastaastiit?
0
Aiziesi redzeesi! Saapiigi tas nav (ja uzvedas godiigi).
0
Uraaa, super koncis bija, tagad knapi parakstiit varu, taa spranda saap!!! Probleemas radiija alus dabuushana, jo man nepaardeva, bet tas nekas beigaas draudzene paprasiija, lai nopeerk!!! Es gan drusku pamociijos! Man dazhs labs paguva paarsist luupu! Pirmaa un otraa grupa bija super, tad bija kautkas nebuutaas, un tad Sanctimoni, vinkaarshi ideaali!!! A, kas bija taas divas pirmaas grupas, varbuut, kaads skaidraakaa paraataa to pifikseeja! Veel foini, bija izbljustiities! Tagad atraak gribaas veel kaadu konci!!!...:)
0
mazaam meiteniteem nevaig dzert alu! pareiz ar darija ka nepardeva savadaak ta jaunatne nodzeras! ja nekljufod ta pirma bij zx spectrum otra laikam enhet bet varu kljudities shis grupas dabuju pirmo reiz redzeet! gaju butiba delj sanctimony!
0
Bet kada skjirba, cik gados dzer??? Nekas ka nepaardeva, es shaa vai taa dabuuju, bet saakumaa bija jaapavaartaas pa zemi (tikai nepaarprast)! Paldies pa grupu nosaukumiem, blaaviens es neko neredzu, acis miglojas!!!
0
a tad tu bji ta maza meitenite kas pa zemi valjajas mes padomajaam ka tu zhiletes meklee! nu isteniiba ir gan starpiba cik gados dzer!
0
Liekas,ka kādam ir visnotaļ jautri gājis...
0
a tad tu bji ta maza meitenite kas pa zemi valjajas mes padomajaam ka tu zhiletes meklee! nu isteniiba ir gan starpiba cik gados dzer!
0
super...
0
Vai ku tas bija ciešs koncis!! /m/
0
fuck me! ku labs koncis. atbraucot maajaas veel vareeja paspeet uz Deicha raidiijumu pa swhR. vienkaarshi brutaali sick viikends :D awesome
0
O! Ac/Dc beidzot runā kā pieredzējis vīrs!!! Sveicam pieaugušo pulkā!!!! Galvenais ir runāt!!!
0
Bla, ku es esmu kruts īstenībā!
0
jaasaka liels paldies tam labajam cilveekam, kas man vakar 1 santiimu iedeva, lai es peec koncerta ar tramvaju liidz maajai tieku!
0
sen nebija būts uz šādu pasākumu un nu viss it kā jau čiki piki bija, tik žēl, ka Sancticony laikā saldi gulēju... kaut gan tie brīnumi uz sienas, kas sākumā bija, patika :)
0
jā!!! mega labs koncis bija!!1`
0
Man drausmīgi patikās tas Carcass. Vai piedodiet ZX-Spectrum (man jūk :)). Bij tik labs Death n roll ka vai. Nu kā jau priekš tematiskā vakara pienākās. A tā otrā Enhet agrāk nebija dzirdēta un kā izrādījās neko daudz ar nebiju zaudējis. Mani neaizrāva pārkāk. Bet nu hevijisti-estīši bija vienkārši ZAJEBIS! Tā saviļņoja pūli ka prieks. Par Sanctimony lai kāds cits izsakās. Tad vēl noskaidrojās, ka ir nepieciešamas atsevišķas vietas priekš dredaiņiem, jo pusmetru garās matu vālītes nav gluži tas pats kas pusmetru gari mati. Bet tas tā, viss pie lietas. Pasākums liekas stipri pārsita pagājšgada Death n Roll konci.
0
Ā un vēl kas.
Pūcīt mīļā, labā, lūdzu beidz katrā postā stāstīt par saviem dzeršanas piedzīvojumiem. Tas dzīvē nav galvenais un vispār te ir True METAL nevis True ALCO forums. Pie tam lai cik daudz tu dzertu un te par to rakstītu, vienalga tu nebūsi vislielākā alkohola patērētāja metālistu vidū. Tā ka saudzē aknas un forumu. PLĪĪĪĪĪĪZZZZZZ.
0
Varu jau meegjinaat pievaldiit meeliiti...:)
0
ierados ar bandu tieši uz Sanctimony jau krietni dūšā. lieki bilst ,ka bija kārtīga sauna, bet tas jau pierasts. koncis bija baigi labs, padancojām bišķiņ, pabļāvām, pirkstus gaisā pavicinājām, padzērām sātanistu alu. klausos pašlaik vakar iegādāto Boļšaka parakstīto disku... forš! Baigi labais kaveriņš Into the Void.
Vienīgais, kas izbesīja ir tas bik jobnutais apsargs (varbūt arī nebija apsargs, bet tupēja pie kases un pārbaudīja biļetes + face control). Džeks neielaida meiču no mūsu bariņa. Redziet, par daudz dzērusi. Es ar to gaili runāju gan tā, gan šā, bet šis nekurā galā. Lejā 1/3 bija krietni vairāk aprijušies kā tā meiča, kura normāli runāja + normāli turējās kājās. Tas gailis bija ar mieru laist tikai par dubultmaksu... nu pipele riktīgs vai ne ? Sašutums riktīgs, ka šāds mauka tur strādā, pzdc.
0
nure vinjam ar kaut kaa savi ienakumi papildus darbam janodroshina! bet isteniba ta tieshaam ir cuciiba!
0
Herald bija labi. Riktīgi iepēra pa maigo dupsi :D
0
Protams, ja piemiedz ausi uz twtllyy gay dziesmu vārdiem (hevī metāl veiks de bīīst! HELLS BRIGEID LOLOL), tad igaunji bija visnotaļ izklaidējoši. :o)
0
Nu.. vakars bija iespaidiigs... parasti esmu pret tiem lopiem kam koncha galvenaa veertiiba ir labi daudz alus, bet shoreiz sanaaca taa,ka pats taa normaali piezeeros.. diemzheel. Cik dzirdeeju, tad muuzika bija ok. Zx Spectrum - fona muuzika, nekas iipashs.. ehnet - dzeeru, Esti pois - biski uzsita asinis, sanctimony - sanctimony.
0
Herald bija ok. Reāli dēļ viņiem arī gāju uz konci, un protams iedzert un atpūsties pārmaiņas pēc, bet par īsu. Priecēja arī Sanctimony, kas nospēlēja divas dizesmas no vecā repertuāra, vismaz es tikai divas dzirdēju. Lūk par to gan viņiem paldies.
0
2 Dunkelheit... hehe! tev labs koncis bijis ;) a par kaadiem briinumiem uz sienas tu runaa? :/
0
es redzēju Pūci dzīvajā :)))))
0
Ne tu vieniigais, Deathperado, ne tu vieniigais...

Tos briinumus uz sienas var novilkt no sanctimony maajas lapas. Nu man, godiigi sakot, nepatika kad skatiijos.
0
Bildes (87 gab.) ar Sanctimony var apskatīt
foto.inbox.lv/dsssm/Sanctimony...

Viss bija labi izņemot šaurību un ventilācijas trūkumu. Stāvot koncertzālē, sviedri lija kā pirtī.

Neviens no Sanctimony CD man nepatīk (klausījies gan esmu kādu no vecajiem un pēdējo), bet kā koncerta grupa viņi ir lieliski.

Herald bija klausāms, kaut gan pirmā viņu uzstāšanās daļa bija garlaicīga. Pie beigām jau panesās sakarīgāki gabali.

Pirms tam laikam spēlēja Enhet. Viņu stils gan tika nosaukts par metalcore, bet man ir radies priekštas ka tā sauc grupas kas mauc melodic death/thrash Darkane/In Flames garā un reizām sāk pediņu balstiņās laist popsu Sum 42/Backstreet Boys garā, kas konkrēti besī. Savukārt Enhet spēlēja death ar hardcora elementiem Darkane/Obituary garā. Nekas dižs bet paklausīties varēja.
0
man gan tie "briinumi" tiiri labi patika... Un fonaa veel "Sounds" skan... Super! m/
0
DsssM! buutu labi ja arii citi vinjas vareetu apluukot...
0
paldies! m/
0
Koncerts bija labs neko teikt!! Patiikami paarsteidza ZX Spectrum, varbuut taapeec, ka speeleeja pasi pirmie, kad veel galva bija pusliidz skaidra!!!
0
Bildes no pasaakuma - www.sanctimony.lv/gallery/16/...
0
nav ko piebilst, chali normaali nokapaaja
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas