0
[#]

Šitos kēksus iemanīju ar 2003. gada albumu “Deeds Of Derangement” Necik spožu iespaidu neatstāja. Brutāls death ar grindisku vokālu. Ja nebūtu smukā vokāla, tad būtu izmetis un nelicies vairs ne zinis. Bet kautkā sagadījās intereses pēc novilkt pagaidām pēdējo albumu. Jau pēc pirmajiem “džigi džigi” ir daudz tīkamāks, pateicoties pieklājīgajai skaņai, kas ir ļoti torelanta pret klausītāju un nesagādā galvas sāpes pēc divām dziesmām. Skanējums ir kļuvis precīzāks, konkrētāks. Albums ir visai intensīvs un nederēs kā fons darbam, bet es domāju, ka nu jau visi zin, kas tādos gadījumos ir jādara… Pāris ali un kāds kveiks. Ideāli! Melodijas nav ne diezko oriģinālas, ne īpatnējas, bet pietiekami patīkamas lai dungotu līdzi no pimās dziesmas līdz pēdējai. Salīdzinājumam es ņemtu Aborted “Engineering The Dead”, tikai ar gaišāku, ilgāk-pie-dzīvības noturošu atmosfēru, daudz daudz daudz garšīgāku vokālu + ļoti labu skaņas kvalitāti. Es vienkārši dievinu vepr-veidīgos vokālus, un mans cinčuks ir gaisā tikko kā ir darīšana ar albumu, kur cūcinieks iet vienā laidā. Un šeit mēs dzirdam vienu debešķīgu kviepli, kas uzmaukts uz ātra, kapājoša brutal death. Nekas šausmīgi aizskarošs un pārsteidzošs, bet vienkārši sasodīti tīkami. Nav man tur vairs ko piebilst… Aizmirstiet “Deeds Of Derangement” mīnusus un atveriet sirsniņu veiksmīgam turpinājumam.

Fauns

 

Komentāri
+1
Jā, fauns, pilnīgi vai met visu pie malas un meklē albumu rokā.
Dažas frāzes, Faun, tu varētu arī patentēt. :)
0
Hmmmm... Sen jau interesējos par to, ko tad šī grupa spēlē, bet nesen vienā izlasē dzirdēju vienu viņu gabalu un tā interese pārgāja ātri vien. Bet var jau būt ka mainījušies uz labo pusi.
0
skaidrs bus vaidziga jauna sadalja patentetas frazes katrai frazei pieshkjir numuru! un tad pa forumu klejo tikai skaitlju virknes!

Hmm vaidzes ievertees shos dzekus ar kadu dienu
0
Jā nu šitie ir makten gardi puiši. Pilnīgi vai jāsaka ka viena no šarmantākajām šī stila grupām. Priekš manis protams. Es to saku gan Embalmed Madness iespaidā, bet ticēsim nu Faunam ka jaunais albums viņiem ir tikpat-ja-ne-vairāk cienījams.
0
Jah, tikko dabuuju prormo stuffu no neurotic records, huh, shitie ir OK, drusku jaapierod pie vokaala...muzons baudaams!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas