Komentāri
0
Hm, sava līdzība ar Carcass ir, īpaši vokāls, bet nav slikti....
0
Ritīgi labi!!!! Saku kā ir, vien no pēdējā laika klausītākajām grupām!!!!!! Visi gabali viens par otru labāki!!!!
0
ka tur bij ar to debilako grupu nosaukumu topu latvija ha ha ha hha
0
Vispār jau... vāji... es vēl nezinu kāpēc, bet nevar īsti uzķert fīlingu... Kaut kas bremzē. Varbūt tāpēc, ka rodas sajūta, ka klausos carcass, bet carcass enerģijas kā nav tā nav. Pāris vietas ir ok, bet... kopumā vāji. Nav pisiena, nu!!!
0
O, tiku līdz pēdējai dziesmai! :DDD Coooool... Tas ir labs. Jāsak, ļoti labi izvēlēta dzieasma koveri, ļoti iet kopā ar pārējo!
0
sleeping in my car tiri intresants kaverinjsh!
0
Nu nez laikam es pievienossos tam baram, kas saka ka ne paaraak. Neteikssu ka slikta, klausiities var bet nu nez kautkas pietruukst.
0
es teikšu, ka rīt būs jānoklausās.
0
aj man jau sen shitas ir :) ir ok :)
0
Ir taa kaa ir. Skanjas kvalitaate ir ok, puikas iespeeleejushi tiiri. Muuzika - garlaiciiga, apnika jau pec 3. dziesmas. [subjektiivs viedoklis]
0
Ui ku labs!!! Sen tik smuku vokaalu neesmu dzirdeejis!! Noteikti viena no labaakajaam LV jaunajaam grupaam!!!
0
patiesībā meistarīgi spēlē... ko tur teikt. sevišķi jāuzteic buņģieris. forši, man patīk.
0
bet tā roxette dziesma gan sūds... kā oriģinālā, tā šeit kaverversijā. šo izvēli es gan nesaprotu- principā neizdevies joks. ceru, ka šī parodija nekad, nekur vairs neparādīsies.
0
Njā, man ar tas kavers nemaz sevišķi nepatika. Tā kopumā tīri labs, tikai tāds... nezin, kā labāk pateikt... tāds sauss kaut kā. Garšas pietrūkst drusku. Spēlē jau labi, priecē, ka bass labi dzirdams.
0
Pag, a "buņģieris", kurš jāuzteic gadījumā nav kompis? Pārlaidu tikai vienu dziesmu fiksi pāri, neesmu tā iedziļinājies sīkumos, bet intuīcija, vai varbūt uzpeldējušas atmiņas...
0
Man arī tā liekas jo kad šamējie bija kabatā man liekas ka buņģieris nebija
0
ZX Spectrum tiešām domā ka spēs ieņemt Carcass vietu? diez vai, no tādas atklātas špikošanas man nāk vēmiens
0
Kopumaa nav slikti, kritizeet var vienmeer, bet nu ir ok. Tiem kuriem patiik Carcass patiks. Man liekas, ka ghitaaras vareeja skaneet savaadaak, kautkaa biezaak un pietruukst energhijas, bet vokaals ir ok. Grupas nosaukums veel joprojaam izraisa smieklu. ( subjektiivais viedoklis )
0
man Carcass ir ļoti lielā cieņā, bet šie man nepatīk tieši tā iemesla dēļ ka bezkaunīgi tiek izmantotas Carcass idejas. atražojums, atrauga
0
ptū, pēkšņi sajutos vecs...šis laikam domāts jaunajiem, kas pieslēdzas tik tagad un kuriem Carcass ir vienkārši vārds kurš asociējas ar miglainu bildi ar matainajiem..
0
Laikam tev universum taisnība, jo Carcass es diemžēl neesmu dzirdējis, bet tūlīt būs jāiečeko...
0
NU toties Carcass ir dzirdējuši biedri no zx spectrum....
0
Ja es šitās dziesmas dzirdētu koncī, es ietu dzert alu, pārak garlaicīgi, kaut kā neaizķer!
0
hu*nja kaukaada,kavers vispaar atstoj pidarsk*j 80. gavno.Labaak jaaklausaas pigsty.
0
ja pareizi atceros no sanctimony koncha kabataa ta shhitiem bij tas bungjieris kursh vienmeer ir skaidra, naudu neprasa, neparko nesudzas, vienmeer ir uz megjiem. bet varu arii kljudities
0
hm.., vai tiešām drammašīna? nu izklausās pēc dzīvajām. he, kas to būtu domājis. Nu ta jau skaidrs.
0
a ne sajaucu ar vienu citu grupu shitiem ir normals bungjieris!
0
man patika. neteikšu, ka labāka vai sliktāka par kaut ko, bet nav ne vainas.
no mūzikas niansēm daudz neko nesajēdzu, tādēļ varu teikt tikai to, ka likās mūzika ir vienkārša (protams, subjektīvi). teiksim, klausies, un viss tiek pasniegts kā uz delnas, visu laiku var nojaust, kas būs tālāk utt. nav kur īsti iedziļināties.
bet tāpat ir labi.

a man arī liekas, ka šiem bija bungmašīna.
0
kabatā sanctimony koncī bija bungmašīna. fakts
0
na podobije v mordu tokom....!
0
To petjka aka vampirs! pret, svin!
0
Jāsaka, es smagi pārdzīvoju, kad izdzirdēju pirmo dziesmu, domāju pie sevis, no kurienes pēkšņi uzradies šitik kruts buņģieris metal grupā, kas tik taisni spēlē. Tad jau uzprasīju Rustamam vai tik šis nav aizgājis uz Zx Spectrum paspēlēt. Atbilde bija visnotaļ negatīva un tad sekoja teksts, ka tur spēlē bungu mašīna un man kļuva labi!

Sanāk, ka grupu normāli var ievērtēt tikai dzīvajā, jo demkā visu var iztaisīt pilnīgi tā, kā gribi!
0
nu nezin, noklaisiijos un man liekas, ka ir galiigi OK, bet tiešām par albumiņu varēs spriest tikai pēc konča
0
galvenais ir nopietna attieksme!
0
Dīvaini jūs te esat kaut kādi... Pēc kāda konča? Pēc, piemēram, kāda DEPO koņča varētu spriest vai kāda cita ar radiotehnikas aparatūru un skaņu kā pakaļā? Reku tev čaļi ierakstījā savu muzonu un tagad tu vari novērtēt un saprast kas ir kas. Jeb mūziku saprot pa īstam tikai tad, kad piedzeras un, izmantojot pūļa efektu un spaidot kādai blakusstāvošai meitenei dibenu, purinies skatuves priekšā ar matiem sapinoties "mākslinieka" ģitārā? Un tas ka viņiem nav bundzinieka, tas arī ir viens tāds mazas, nabadzīgas valsts efekts. Bet viņu muzona problēma nav iekš buindzinieka trūkuma vai šī ieraksta kvalitātes...
0
nedirs!!
0
"Jeb mūziku saprot pa īstam tikai tad, kad piedzeras un, izmantojot pūļa efektu un spaidot kādai blakusstāvošai meitenei dibenu, purinies skatuves priekšā ar matiem sapinoties "mākslinieka" ģitārā?"

Oi bla, es vairs nevaru :DDDDDDD
0
tas ir mūsu Marlix:))
0
Hmmm... Nu itkaa jau ir ok, bet biskhu pa sausu un garlaiciigu.
0
Man nu gan it kā nepatīk.
Noklausījos to pēdējo coveri - nu sviests.
0
Ja vēl piebilst vajag, ka bass nevis skan, bet grab...vokāls arī neko labs nav un vispār velk uz pankroku.
0
ibio... tik māk citus nodirst.... bļe kāds vēl pank!!!
0
Zipaks, pa, neaizskar taču jauno mūzikas kritiķi - viņi - mākslinieki, cilvēki jūtīgi! paskat tik, tāds Anti, ka... :] ņš?
0
`pankroku` <- nevaru vien (no)beigt (priecāties) :S
0
muuzika kaa muuzika ljoti laba, bet besii aaraa shitas vokaals - neizklausaas pat peec graula, driizaak peec kautkaa spieshanas aaraa no kakla, kam liidz naak kreepas :DD
0
godīgi sakot...instrumentālais ir baudāms bet tomēr traucē tas doomīgais vokāls :/ melodiskāku vokālu un teiktu ka dienās Sanctimony būs laba pavadoņgrupa :D
0
Seedu interneta kafuuzii, gaidu autobusu uz Riigu, un spaidu te linkus, kurus agraak nezkaapeec tiku ignoreejis. varbuut taadeelj, ka Carcass veeliinais periods man shkiet esam izsmiekls pat attieciibaa uz vinju agriino periodu, varbuut taa pasha "mulkiigaakaa nosaukuma Latvijaa" deelj... Bet nu, meeginot izteikties kaut cik nopietni un savaldiigi... Ir zinaamas desmitiem grupas, kuras kopee Carcass daudz tieshaak; un sheit taa carcass ietekme, es teiktu, juutama ne vairaak, kaa, teiksim, Marillion ietekme Porcupine Tree darbos - driizaak taa te taadaa arhetipiskaa liimenii :) Kaut gan - dazhs jau te panku un doom pat, edz, uzgaajis... Nja.
Vells - shitik organisku un dziiveliigu sniegumu nudie netiku gaidiijis. Iisti pat komenteet neko negribas; jo piesieties - nav kam :) Vokaals - izcilaakais, kaads no Latvijas metaalpauru vidus jelkad traapiijies redzeslokaa; taads suliigs - sit pushu pat Sergeju "FDestruction"! Ja nu vieniigi tie teksti buutu Destruction liimenii.
Itin briinishkiigi - jaushamas visdazhaadaakaas ietekmes, no taa pasha sausaa karkasnieka, liidz pat atklaatam heavy... Garlaiciigi nu tochno itin ne reizi nebija klausoties; nezinu, kaadus dimmuborgirus tie augstaak izteikushies snobi bij salietojushies komenteejot.
Kopumaa, - paarvarot, nogurumu, galva un citi kermenja loceklji itin labi kustinaaas liidzi shim visnotalj lieliski sameertotajam rolliitim; vai kas tas arii buutu...
Malachi; izcilnieki!!...
0
hi hi hi...:)vinjiem bundzinieks laikam maajaa ar restotajiem logiem seez...:)vismaz kaut kad ko taadu beveriinaa dzirdeeju...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas