0
[#]

Saņemtas oficiālas ziņas no "Judas Priest" koncerta organizētājiem, ka koncerta sākums ir pārcelts par vienu stundu uz priekšu! Tātad koncerta sākums plkst. 20:00 (sāks spēlēt iesildītāji), iekšā laišana no 19:00

Komentāri
0
Tee bus citats no preses reliizes ko iesniegushi organizaatori:


"Judas Priest koncerta sākums pārcelts!

Kā jau izskanējis iepriekš, leģendārā smagā metāla grupa Judas Priest savas atkalapvienošanās koncerttūres ietvaros 2.decembrī Ķīpsalas hallē prezentēs jaunāko albumu „Angel Of Retribution”. Grupas menedžments par publikas iesildītājiem oficiāli apstiprinājis mūsu pašu Sanctimony.
Furgoni ar Judas Priest tehniku naktī izbrauks no Tallinas, taču, kā noskaidrots kontaktējoties ar grupas tehnisko personālu, rēķinoties ar nepastāvīgajiem laika apstākļiem, Rīgā tie ieradīsies nedaudz vēlāk kā plānots. Šī iemesla, kā arī sarežģītā skatuves aprīkojuma uzstādīšanas īpatnību dēļ, organizatori ir spiesti paziņot, ka koncerta sākums pārcelts par vienu stundu, un publikas iesildītāji Sanctimony uzstāšanos sāks 20:00, bet smagā metāla veterāni Judas Priest uz skatuves kāps 21:00. Tā kā halles durvis tiks atvērtas tieši stundu pirms koncerta, skatītāji tiek lūgti ierasties ne agrāk par 19:00, lai gaidot nebūtu jāsalst decembra aukstumā.
Biļetes uz koncertu joprojām iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā.
Papildus informācija par koncertu pa tālruni 7325577."
0
Paldies par info , bet es laikam buussu viens no tiem kas atvilksies 3 h aatraak.
0
Vai kaadam gadiijumaa nav vajadziigas 2 biletes uz sho pasaakumu????? Par ls 15 paardodu. Luudzu zvaniit 9523779.
0
Ārprāts, kā es esmu vīlies. Domāju, ka viņus iesildīs kāda normāla eiropas līmeņa grupa, bet - še nu tev - skatos, ka šitie Sanctimony, kuri vispār varētu iesildīt kādu mūsmāju lētas kategorijas šrotu kā, piemēram, smirdīgos Interment vai citus urkšķus, nevis pasaules metāla leģendas Nr.1. Sanctimony smird (vismaz rītvakar smirdēs točna).
0
em njaa man ir vahadziigs biletes !
0
em 1 pa 15 vai 2 ? stuulbs jautaajums bet nu jautaajums ?
0
pag,snactimony ieislda? mh. ne parāk. 20os. nu lai iet stundu vēlak:)
0
Nee nu Sanctimony nav atbilstossaakaa grupa ssim pasaakumam, tomeer man vinni patiik taapeec vis ir ok
0
omg ! tikai ne Sanctimony, those guys can't play for shit ! :)))))) meeeeeeeh kaads sviests. ko tad vajadzeeja par iesildiitaajiem ? Elton John ? >:)
0
Anthrax vajadzēja paķert līdzi:)
Vispār jau ir samērā vienalga, kas iesilda, Sanctimony cik saprotu spēlēt prot tīri labi. Tāpat visa uzmanība tiek koncentrēta uz pasākuma galveno daļu. Galvenais, lai iesildīšana pārāk neievelkas. Be ja tiešām ir tikai 1 iesildošā rupa, tad viss ir kārtībā
0
Nav ne vainas ar Sanctimony, pat ir labāk kā sākumā biju iedomājies..
0
Kas pa sviestjiku te kaarteejo reizi saak panesties, Sanctimony nav ne vainas!!!
0
Ja tee atrodas dazi gudrinieki kam Sanctiks ka iesildiitajs nepatiik... var naakt uz 21:00... skaidri tachu rakstiits...
Var buut visiem vajadzeeja samesties un dabuut uz skatuuves kaadu dzekus no tunelja ar gjitaaram???
0
A apcigiem tagad beigsies pasaakums ap 12 ja ?
0
Mjā,tas aprīkojums ko uzstādīt tur ir ne pa jokam.šovs būs vnk graujošs.
0
buus jau ok galvenais nepaardzert jeegu pirms priestien
0
no comments! mja...!
0
Spiegs aiz laimes biksēs čurāja:) Koncis baigi čoinais, neskatoties uz dažu izteikumiem,ka dažas dziesmas citādi nospēlētas. Vokāls labi saglabājies:D Un gandrīz katru dziesmu jaciņas mainīja:)
0
smuki nogāza, mja. īss bija koncis, tā likās :)
0
Jaa koncis bija tiessaam labs, Nu muuzikki izdarija visu godam, bija dazzas lazzas , bet tas vis siikums Juudas bija vienkaarssi lieliskas, arii Sanctimony nospeeleeja godam. Viens miinus tas ka pasaakumumaa bija daudz urlas, kas bojaaja gaisu .
0
Koncī bez dažāda vecuma metālistiem bija ne tikai urlas, bet arī dāmas gados un kostīmiņos, ar tikko sataisītu frizūru:) Patīkami, ka viena grupa vieno tik daudz dažādu cilvēku!
0
mocis rulleeja! sila! rob-zloj 4uvak!
0
nu neesmu nekāds Judas Priest fans (man pat viņu ierakstu nav..., jo ikdienā man tādi metāla veterāni maz interesē). Aizgāju tīri aiz respekta pret vectēviem un kārtējo reizi pārliecinājos, ka večos (ieskaitot visus Deep Purple, Yes, Robert Plant, Whitesnake u.t.t. ) dzīslās joprojām reāls spārdošs spēks. Super ! Man ļoti patika kocerts.
Te tiešām kā ar laika mašīnu varēja pārcelties 20 gadus atpakaļ... kruta, kruta.. ko tur vēl teikt !
0
Koncerts bij labs, aptuveni tik labs, kaa ari gaidiju. Un ari miinuss bija tas, ko gaidiju - tikai 2 dziesmas no Painkiller (ieskaitot albuma popsīgāko gabalu "A Touch of Evil"):( nu bļin Turbo Lover vietā vismaz varēja kautko no P-killera...
Nu bet laikam jau nav ko te sūdzēties, jo setlists jau bija skaidrs pirms konča.
Nospēlēja ļoti labi, Halfords joprojām var pabļaut. Vienīgi izskatījās gan viņš biški taka sakaunējies, visu laiku ar nodurtām acīm pa skatuvi pārvietojās, pat tad, kad kautko publikai teica :)
Skaņa nebija izcila. Vismaz sākumā, kad biju tuvāk skatuvai un pretī vienai tumbai čewrkstoņa bija diezgan briesmīga. Vēlāk pārvācos pie skaņu operatora būra, tur jau skanēja daudz labāk.
Bet kopumā patika, bija labs
0
Nu koncerts bija kolosāls! Lai arī nedaudz vēlējos vairāk gabalus no "Angel Of Retrebution", tomēr neskatoties ne uz ko - Vienreizēji! Judas Priest parādīja kolosālu šovu, nospēlēja lielu daļu no hitiem, Halfords joprojām pierādīja, ka nepavelti fani viņu sauc par METAL GOD, jo balss ziņā viņš ir Monstrs (lai gan vienmēr uzskatīšu, ka Ovens ir labāks:))! Travis noķēra apmēram 70% no augšā mestajām vālītēm... Skaņa 5 rindā no skatuves bija tīri Ok, šovs krāsains un īsti HEAVY METAL STYLE! Prieks, ka neizpalika arī sadziedāšanās ar publiku Oū Oū Ou Jē... u.t.t. Koncerta iespaidi joprojām existē manā galvā un griežas arī "Angel...." . Jā, "... Judas is Rising"!
0
skatīt Balrogh, šodien, plkst. 08:31
0
Koncis bija ideāls, man domāt pats labākais metal koncis Latvijā ever no show viedokļa. Skana arī bija forsha, ne par velti skaņojās pusdienu.
JP joprojām neko nav zaudējuši no sava power, tas nu fakts. Zel biki ka nebija dziesmu no Ripper ēras, bet nu tas jau bija zināms. Katrā zinā bija patīkami redzēt Metal Gods, kas pie tam nemaz nebija sarūsējuši.

p.s. WrongTale -grieza tak 2 stundas,dod vecajam atelpu! Īss likās tapēc ka labs!
0
Jaa, Hopkins, spriezhot peec taa, kaa tu man priekshaa aardiijies tev patika. Bet nu bija gan graujoshs shovs. Pats es arii iipashi neesmu Judas pirms tam klausiijies, bet taapat vareeja dazhaam dziesmaam raut liidzi...
0
koncis bija baigi labs, nemaz negaidiiju neko taadu!! bet man baigi patika taas jacinnas kuras vinns tur visu laiku mainiija :P
0
pāris bildes /gallery/#gg63
0
super labas bildes!
0
klau, kāpēc tik lieli burti, tie iesildītāji ir baigi svarīgi, vai kā?
0
hopkins ārdījās?? :O labi gan, ka manas acis to nezavērēja...
0
baigi jau nu ārdijos...;) pacēlu attiecigi labo/kreiso roku gaisā ar alus glāzi ;)
0
Es tieši tāpat plosījos pie Exodus. Tas ir riktīgs spēks, cilāt glāzes. Un es to saku nopietni.
0
tiem kam aciis nezaveerst un tikaj pljursteet griibas pa labi pa kreisi nekas labaaks par pljurksteeshanu nesanaaks anyway :)

Andy, rokas ar alu vai bez tam nav nozimees... netaisnojies... bij labi taapaat vien...
0
Vispār jau es esmu klausījies tikai Painkiller (albūmu) un Jugulator un Jugulātors man labāk patika, bet koncertā nebija nekā tāda, tas gan.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas