0
[#]

28. decembrī (trešdien) klubā Depo uzstāsies:

ABDUKTIO (Somija – hc)
ARMAGEDDON CLOCK (Somija – hc)
TABESTIC ENTERON

Ieeja: 4Ls, pēc 22:00 5Ls

Vairāk info: Depo mājaslapā

 

Komentāri
0
hiccup no smieklinja:)
0
vsiu laiku interesējis ka TE pamanās tikt kopā ar hc bandām, tas liekas kaut ka amorāli. Man kuat kā šis fakts atur iet, ņemot vērā to kāda publika tur būs.
0
Nu, tur atkal visi lēkās tā ka skeiteru botas lidos pa gaisu. Es ar sev nesen vienu pāri nopirku.
0
Atbilde, augury ir vienkārša. Tā ir forša, draudzīga publika, kas neiet uz koncertu ar dzelzs izteiksmēm pētīt tevi, bet iet atpūsties, izkustēties. Kautkā tāda nepiespiestāka, brīvāka atmosfēra, un vēl Depo.. man ļoti patīk Depo. Nebūs arī kautkādi koku mizas sarijušies, no piepēm apdolbījušies blekkeri, kam vispār nekas nepatīk, izņemot kautkādas tizlas parodijas.
0
:DDDDDDDDDD

LAbais... Grind meistari negrib spēlēt šai dergradētajai latvijas metāla publikai... vispār ir jau tā... NU re, Faun, es jau par to tev arī visu laiku borēju, ka šeit nav publikas, šeit ir konkurentu bars, kas, tevis dotājā raksturojumā, stāv un blenž uz tevi un gaida, kad ta tu beidzot tā riktīgi nolažosi, lai pēc tam aizietu pie savējās bandas un pasmietos par tevi, kāds tu esi losis... Kaut gan man liekas ka tu pats tā mēdz darīt...
0
Kurš teica, ka negrib kādam spēlēt? Es atbildēju, kāpēc mēs spēlējam konci kopā ar hc grupām. Paskaidroju onkolim augury, ka tur nav nekā amorāla vai dīvaina.

Tas, ka stāv ar dzelzs vai tur hvz kādiem ģīmjiem ir tikai tāda konkrētās publikas īpatnība un nekur nav teikts, ka tas ir kautkas slikts. Cilvēks varbūt uzmanīgi klausās mūziku, kas ir tikai apsveicami. Kāds arī varbūt gaida to lažu, tāpēc arī cītīgi jāmēģina un jāsaspēlējas lai lažu nav. Tāpat kā tie mizu ēdāji ir tikai neliels procents no publikas. Kurā vietā kāds teica, ka negrib spēlēt, bla? Šķiet, ka tu pats ar tādu visai spēcīgu degsmi gaidi, kad kādam piepisties. Un kur ellē dirsā kāda konkurence? psc... konkurence, ņja.
0
gggg....reeka naak par sho konci!
0
a kakiji probljemi?
aarzemees normaala prakse - smagaakaa gala hard-core grupas speelee ar grind-core grupaam.
buus jaaiziet paskatiit dziivee TE.
0
3409uJFSDFU#(RU nu faun tu reali noliec pie vietas publiku, xmas bij ļoti nomrmala publika, un no kadas aizspogulijas tu esi izrāvis to ļauno bleķeri kam nekas nepatīk. Ne nu es jau tikai interesējos, var interesētie, var vērot.
0
nu tu man te atkal dod vaļā tā kā mazais velns. Pozitīvāku attieksmi, augury. Mēs pēc vakardienas kā maija saulītes rotājamies. cuku cuku. We want gore!!! p.s. ahujenna labs bija. Tabestic bija ahūna kruti. Mani vakara favorīti. Es jūs mīlu zēni.
0
hc publika spārda dupsīšus... >:))
0
nākamreiz iztīrīšu ausis pirms TE, a to Faunu negrieza pietiekami skaļi :(((((
0
Depo TE skanja bija krietni kvalitatiivaaka.
0
labi gan ka pie haacee vispaar kaads leekaa
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas