0
[#]

Vēl viens trīcošo roku albums, par kura eksistenci uzzinot vien jau grūti saturēt. Godātie un cienītās, Nattefrost ir ieradies jūs žmiegt ar divkāršu sparu. Pavisam nesen iegrimu oldskūla black metal meklējumos un nonācu pie pavisam savāda secinājuma. Meklēju kārtīgu tīru black metal, kas būtu ieturēts vecos, netīros un kustināmos ritmos, līdzīgu kā veco Bathory, Carpathian Forest, utt. Tādu black metal, kas vēl nav paspējis vai nu nemaz vai vismaz nav paspējis romantizēties normas robežās. Aizmirstam mežus un burvīgos pirmsmiega sātaniskos rituālus, tortē sasprausto sveču gaismā. Domājat pilns ar tādiem? Ne sūda, teikšu jums es. Ne mazākā sūda. Tikai nožēlojami mēģinājumi, kuriem nepiemīt ne mazumiņa šarma un spēka. Vai nav smieklīgi, ka vecās skolas black metal ir nevis izsmelta mūzikas novirziena statusā, bet tikai knapi apgramstītas un vaļā palaistas pērles lomā? Man smiekli nāk par visiem lielajiem blackeriem, par to iedomājoties vien. Bet smiekli vairs nenāk, kad ielieku Nattefrost. Carpathian Forest frontālā puikas trieciens, kas manu nostāju un skepsi par visiem tiem melnajiem nīkuļiem tikai pastiprina ar katru atskaņošanas reizi. Kura gada albums? 2005. gada albums, tu stulbais Nargaroth. Tu teici „Fuck Off Nowadays Black Metal”? Es tev uzlikšu Nattefrost un tu varēsi iegrūst visu savu albumu vāciņus savā maigajā dupšelī, ja vien pietiks sava švakā pulvera ar kuru ieziesties.

Mūzika ir pilnīga un absolūta sērija pa korpusu. Klasiski, elementāri riffi, taisno bungu spēks, un pat sintezators šur tur mazliet piežūžina noskaņai. Tu kautko puksteji par sintiņu? Par kādu gan romantismu mēs varam runāt, ja dziesmu nosaukumos redzam „Preteen Deathfuck”, „Eine Kleine Arschmuzick”, „Primitive Death”, utt. Un tagad es jau redzu pusi no publikas sakam „fui, rupekli, tas vairs nav smieklīgi, mēs iesim mājās pagraizīt vēnas pie Burzum” vai „O, nē! Šis nelāgais, neveselīgais zellis zaimo mūsu zaimojošo zaimu mūziku!!!” Nu bet protams, jūs sīkās šmules un sekeles... Tur ir arī jūsu īstā vieta. Siltā vanniņā pie viegli aizkrampētām durtiņām „parādīt” mammai, cik slikti jums ir ap dūšiņu. Un es atkal ielieku Nattefrost un sāku naglot rungu, ar kuru paātrināt tavu sliktās dūšiņas procesu. Mirstiet, sukkas, nekronauti nāk! Blakk Metal at it’s best!

Fauns (Pilnīgā nekroautā)

 

Komentāri
0
satanist terrorist!!!
0
Šitais ir viens no tiem ierakstiem, kuru nekad nevar uzgriezt pietiekami skaļi. Vienmēr vajag vēl biš piekruķīt. Zvērā!!! Total Love no manas puses! Ja tas džeks būtu beibe, viņa varētu būt arī neglīta... es vienalga izlaizītu.
0
hmmm... bet vāciņš gan man savādāks.. 9_9 Kur šams pie kautkādas baznīcas pozē. Nu tas tā... sīkumi, bet inčīgi.
0
Trve facking kaltt :)
0
mhm, taads prikoliigs peeriens, lirika un tie instrumentaalie gabalinji :)~~(:
0
eu - bet shitam albumam ir 2 daljas
Necronaut Part1
nevronaut Part2....

mozh tapec tas bildites ari nesakrit?
0
Nattefrost - Terrorist - Nekronaut Part I - 2005
Nattefrost - Terrorist - Nekronaut Part II - 2005
0
A tur vispār putra ir. Tam albumam ir arī cenzētā un necenzētā versija, kurām abām it kā ir šitādas pašas vāka bildes ar visu 'Necronaut Pt.I' uzrakstu, vismaz Season of Mist mājaslapā. Bet kaut kur bija redzams arī tas variants ar baznīcu, bet uz tā zem albuma nosaukuma nav tas nekronaut pt.1 rakstīts. Tā ka nekronaut pt. 2 nav redzams nekur, kāds izskatās.
0
Atceros, iepriekšējais cd man patika.
0
Pohuj par Mnekronautiem! Muzīk atfrišina dzīves uztveri par masveidā fanātiķu iznīcināšanu! Poor Fucking Black Metal ++++ Hell Is Here +++++++++++++++++
0
Anāli. Pirmā dziesma iedvesmo. Tie "vijeboni" man šķiet lieki un vokāls dīvains, bet ir ok. Pēc skanējuma atgādina Craft - Terror Propaganda, tikai 2x ātrāk.
0
Nu baigi lielā sajūsma ir noplakusi - biš par ātru man. Tā nedaudz pankuhu atgādina. Bet nu dziesas Terrorist un Deathfuck. Priekšpēdējā, at to garo nosaukumu un hvz kādā valodā, tā ir vispār topā, tieši tas, kas man patīk. A vot beidzās viss ar kaut ko līdzīgi Mensonam gadus... daudz atpakaļ.
0
Kādu vēl pankuhu? Normāls bleķis... tieši tāds kāds ir vajadzīgs. Šeit izpaužās bleka būtība - ātrums, zloba u.t.t. Visu cieņu Nattefrost. Iesaku ievērtēt arī iepriekšējo albūmu - Blood & Vomit.
0
es labprātāk klausos Wolfsheim.
0
"Mūzika ir pilnīga un absolūta sērija pa korpusu. Klasiski, elementāri riffi, taisno bungu spēks, un pat sintezators šur tur mazliet piežūžina noskaņai." - šitais ir viss, kas ir sakarīgs recenzijā, viss pārējais ir tukšs, neko neizsakošs gaiss, ko cilvēkiem patīk baudīt cirkā, nereti arī teātrī.
0
Vai tikai tas nav mazais forestwankeru brigādes galvenais brigadieris, kas iekunkstējās, paslēpies aiz vēja sakostas piepes.
0
Lai arī cik dīvaini tev tas neliktos, tavs teksts tā vai šā nemaina lietas būtību.

Jā.
0
Uzgrauz šito, gaili, un tad piever savu izvadkanālu, ja nav nekā prātīga ko pateikt:

/article/73/
0
Jālasa ir komentāri, ja kas.
0
Kaut kā nav laika lasīt tos garos Fauniskumus. piedod jel...

Mans izvadkanāls ir noslēgts izņemot tās reizes, kad pat to tiek izvadīts. Kā klājas tavējam kanālam?
0
Kā redzi, viss notiek. A ja nav laika lasīt vecos labos garos Faunismukumus, tad savu neapmierinātību par recenzijas saturu vari ieņurcīt atpakaļ savā spraugā.
0
Vai arī Tu mani fekalizēsi??

F:Tev būs iet tajā aparātā, kas izdala to nepatīkamo smirdoņu. Tev būs tajā sadegt! Kad iziesi ārā pa otru galu, būsi cits cilvēks.
B:Ak nē, tikai ne astrālais aparāts!! Ko nu?
C:ēēē! ķipa tas ir tas jaunais latex izstrādājums, kas cilvēkus pārtaisa par maziem pidarasiem?
F:Nē, tā ir pilnīgākā huiņa.
B:O jē.

Gan jau izlasīšu Fauniskumus, kad būs brīvs brītiņš padomāt par garīgām lietām, jāpalasa, garlaicīgi nepaliks.
0
o jā, tu tak esi pavisam cits cilvēks...
0
Nu, bet, protams!
0
iet pie sirds, patiikama vienkaarsjiiba.
0
LOL!!!!!!

Beidzot saņēmos un sāku klausīties to albūmu, ej nost, kur tomēr labs :D :D Recenzijai arī nav ne vainas, ko tu tur dirs, mazais?!

Eine Kleine Arschmuzik nenormāli ieper, mans kaimiņš tieši ēda... neraža!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas