0
[#]

Koncertaģentūra „Gothic Productions” piedāvā:

Piektdien, 13. janvārī klubā „Salamandra” (Rīgā, Juglā, Salamandras ielā 1.) notiks kārtējais Latvijas metal mūzikas festivāls „Melnā piektdiena”!

Uzstāsies:
   YEAR ZERO
   ETERNAL SNOWFALL
   ZX SPECTRUM
   INFECTED
   DISEASE
   NYCTICORAX
   PRETERNATURAL
   DISTANT LIGHT
   RŪSA
   ANTI
   FIMOZ
u. c.

Festivāls:
“Melnā Piektdiena” notiek jau no 1994. gada, un šobrīd ir lielākais un vislabāk apmeklētais Latvijas metal grupu festivāls. To rīko tikai piektdienās, kas iekrīt 13 datumā.

Festivālā parasti uzstājas vadošās pašmāju smagā roka apvienības, kā arī perspektīvas jaunās grupas, kam tiek dota iespēja rādīt savu varēšanu lielākai auditorijai uz lielās skatuves.

Koncertā mēdz prezentēt tāda paša nosaukuma Latvijas smagās mūzikas izlases CD.

Iepriekšējā kompilācija, „Melnā Piektdiena – VI” mūzikas izdevniecības „Gailītis-G” veikalos atzīta par otro labāk pārdoto Latvijas kompaktdisku.

Jau trešo gadu Melnā Piektdiena atradusi mājvietu klubā „Salamandra”.

Sākums: 19:00, ieeja no 18:00

Ieeja: 3.5Ls

 

Komentāri
0
nu piektdien jau taapat jaadzer, kaapeec ne tur? ;] itseviski jo tur ruusa uzstaajaas ;D...

a ko par $$ nekas nav saraxtiic? :F

blin paareejaas grupas peec "maakslinieciskajiem" nosaukumiem spriezot akal riikos konkursu kursh labaak atdarinaas vemjam-skanjas. uz skatuves. shova laikaa.

vuuuuee vueeee vurrr urrr urr vueee
0
kaa ta nau - apsties ruupiigaak :D
0
oi ble? toch ir... blin mazaak zaale jaaapiipee, gljuki...

ble akal 3.5 ls, tas mums jaunais saatana skaitlis? prieksh studentiem noteikti ;F, nu jaa bet pasaakums vrodi koteejaas.. ehhh

ta jau redzees.
0
kurs palaida anti uz skatuves?:(
0
eu tie ir tie pashi kam tas demo mp3 ir te ? hehe jaanjem lielaa shvilpe liidzi hehehe..

nee nu lab lab, ganjau paalii ies pie sirds ;], galnais lai alus labs
0
man šķiet, ka šeit atkārtosies kluba apkārtgāšana, kā tas notika tieši pirms diviem gadiem klubā 7UP (/news/34/) kad viena daļa palika aiz durīm :]
0
Nu nē, neko apkārt negāzīs. Nebus taču Skyforger, bez tam klubs arī ir lielāks :)
0
ko nu muldi! kad tad salamandru ir gāzuši apkārt? tas tak ir lielākais un ietilpīgākais klubs, kurā spēle visi vietējie smagie.
A alus tur nav labs. Cēsu pils, bet garšo pēc skāba ūdens. :p
0
nu tik traki jau nav... atceros, ka tīri labi lija iekšā...
0
ble alus nav tas suudigi, ai suudigi ;[... pac ie ttaisies ?
0
Ņemot vērā grupu sarakstu, izskatās, ka šī būs pagaidām sūdīgākā Melnā piektdiena. Neviena granda...
0
Neraudi, gan jau būs labi, varbūt.
0
nu nez... man jau liekas, ka pasākums būs jautrs... kā jau parasti!
0
kudars, šodien 15:15: (izmainam vienu burtu šajā teikumā >:))
ņemot vērā grupu sarakstu, izskatās, ka šī būs pagaidām sūdīgākā Melnā piektdiena. Neviena grinda...
0
Tas jau tāpat vairāk tāds bietes aizlejamais pasākums vien ir. Uz tīkamajām grupām izbāz galvu un atkal zem galda.. Katrā ziņā, ja ir Fimoz, tad manis pēc tur tāds E.S., I., D. uc. var spēlēt kaut katrs pa diviem lāgiem. Būs tikai iemesls pagānīties, un pagānīties man mmm kā patīk...
0
par grindu runājot, gadījums iz šodienas: "nākamā pietura Aleksandra Grinda bulvāris"
0
Sauliite, ņu jā, nepamanīju :) a kas zi, varbūt aiz tā u.c. slēpjas kas interesants? :]

Viesulis, bled, ko Tu tur pats muldi? Vai es teicu, ka ir gāzuši? Es teicu, ka gāzīs, johaidī!
0
Tiešām pati sliktākā melnā piektdiena, kaut kādas nenopietnas grupas :) par brīnumu skyforger izpaliek
0
šo te es katru dienu padomāju, kad braucu no mājām uz darbu :) Grinda bulvāris...
0
Vo tā ir pareizā attieksme, mani mazie interneta draugi! Huiņa tur būs! Kautkādi mēsli spēlēs! Es jūs visus ienīstu, un gribu darīt mmm...
0
Eu bet tiešām! Nebija vērts nemaz iet! Nē, nu točna! Jeibogu! Ka Es te stāvu!
0
psc, jūs esat slimi... vienbrīd onlainā kādi 8-9 cilv., hujakš kamēr uzraksti 2 teikumus jau 0... slimnieki..
0
Izskatās ka sanāks labs dzertiņš- alus jāņem uzreiz vairumā... atceroties to cik ilgi bija jāmīcās rindā pēc aliņa iekš Black Death Night :)
0
"Iepriekšējā kompilācija, „Melnā Piektdiena – VI” mūzikas izdevniecības „Gailītis-G” veikalos atzīta par otro labāk pārdoto Latvijas kompaktdisku."

Diez vai mūziķiem (ja tā viņus varētu nosaukt) arī kaut kas tika no tās labās pārdošanas?

Kur paliek nauda? Kurš pateiks? ==> :))))))) :D

0
nu ja Ruusa ir labs iemesls aiziet! Infected ar nav zeme metami! bet ta radas ka toch sliktaka melna piekdiena buus!
0
Kādi vēl ienākumi? Tas disks maksā divus latus. Vienas dziesmas ieraksts "Fēniksā" - laikam ap 40Ls. Diskā 14 dziesmas. Parēķini pats!
0
es jau neko negribu teikt, bet visus Fimoz cienītājus gaida pārsteigums. Tagad Fimoz ir ar double bass, tehniskāki un kačīgāki kā jebkad. A tie E.S. .. nu bļin es nerubīju fišku, ko viņi tur darīs, bet lai jau ir. Varēs aiziet kaut ko nopirkt un ja palaimēsies, tad vēl dabas saucienā. Bet jāsaka, iepriekšējais Blekk-fraidej būs bijis labāks nekā šis. Kaut vai dēļ Trendkill Method(kuriem starp citu kuru katru mirkli izies jaunais albūms). Bļin! Bet tā biļetes cena ir izcila! Gandrīz par velti. Vismaz tajā Salamandrā ir uzkožamie.
0
Eu a tur var tikt bez 18 gadiem??? un ko jūs te diršat grupas ir ritīgi labas, labākas nemaz nevar būt.... jeah!!!
0
Nu nav jau tik sliktas grupas. Pie tam uz Melno Piektdienu jau tāpat vien tradīcijas pēc jāiet, nav tik svarīgi kas tur spēlēs.
0
Kas tad tā par melmo piektdienu... kaut kāds freshblood vien sanāk.... Jā... augam augam... laikam spēlē tikai tās grupas kuras neprasa neko par uzstāšanos...
0
nu tas jau ir G.P. interesēs >:)
tas vēders jāaudzē...
0
kudar pidar, tu MAN nestāsti cik kas un kur manskā! tava nosauktā abstraktā summa (lai kāda tā arī būtu) ir jāmaksā no grupu ("mūziķu") kabatas. neviens to viņiem nesponsorē!
0
Kudar, tu ko, no kādas komunisma zemes esi atbraucis.... Goķik produkķions apmaksā grupu ierakstus :DDDDDDD Gar zemi es esmu un necelšos vairs....
0
njeh otrais weekends jaunajagadaa... decembra alga uz to briidi jau buus noidzerta a janvaara veel taalu ble
0
to Aivars & Co: es pateikshu. Nauda par izlasi no "Gailiitis G" veel nav sanjemta, tachu varu juus nomierinaat - taas nebuus diezko daudz - 30 santiimi par 1 CD. Izlases tiraazha ir 1000 kopijas (kura veel ne tuvu nav izpaardota), taatad, labaakajaa gadiijumaa tie buus Ls 300 (0.30 x 1000 = 300). Un to G.P. iebaaziis savaas kabataas, kaut nedaudz sev kompenseejot izlases sagatavoshanaa ieguldiito darbu un izdevumus (apkoposhana, maketēšana, mastereeshana utt.)

Vispaar shii izlase 85 procentiem tur iekljauto grupu ir vieniigaa iespeeja izdot savu "garadarbu" legaalaa, veikalos nopeerkamaa formaataa. Citviet, (piem. krievijaa) par taadu iespeeju veel ir krietni jaapiemaksaa.

Visiem veiksmi Jaunajaa gadaa!
Varbuut neskaitiet naudu citu kabataas, bet pastraadaajiet, lai vareetu skaitiit savējo ;)
0
Man jau liekas, ka uz iepriekšējo mello piegdienu Salamandru tāpat gāza teju vai apkārt (nu vismaz bija ritīgi pilna), kaut arī vienīgie, ko varētu vietējo grandu kategorijā ierēķināt, bija Huskvarn. Un gan jau būs vēl kādi censoņi sarakstā. Nu vismaz jācer.
0
Valdi, a kā sastāv ar atortiesībām? Kas maksā grupai par viņu skaņdarbu pardošanu peļņas gūšanas nolūkā? Es saprotu, ka lielākai daļai nev reģistrētas autortiesības, bet dažiem dorši vien ka ir gan. Kas maksā? Jūs vai Gailītis G ? Vienkārši interesējos, juristam var arī nezvanīt.
0
autortiesiibas? he he he heeeee pisec, dazhu sanju deelj kaads ies kraameeties...
0
kāpēc tev Uga, par to, ka tu dažus saņus lattelecom vai LMT nesamaksāsi, telefonu atslēgs, a šinī gadīumā redz krāmēšanās?
0
nejauc divas dazaadas lietas! ar shiem diviem ir nosleegts liigums, ka laiciigi un pilniibaa tiks apmaksaati reekini bla bla bla. vai te ir kaads liigums? vai kaads ir savas "autortiesiibas" pieteicis aizstaaveeshanai kaadaa birojaa (hmm, laka)?

kam tad buutu jaamaksaa par ierakstu izmantoshanu? vai grupaam, kas iedeva savu materiaalu shim diskam? domaaju, ka nevienai tai grupai neinteresee tie dazhi sanji, ko vareetu sakasiit no paardotaa apjoma.
0
Runa jau nav par naudu, bet par attieksmi. Nedomāju, ka mūzika tiek taisīta naudas pēc, lai gan visādi frukti gadās.

Rēcīgi uz to noskatīties no malas.
0
nu un pašas vaiņīgas, ka neinteresē... un no sākuma pajautāt vajag grupām, interesē viņām vai nē un tad te mītņu rīkot ar saukli "māksla ir viss, nauda nekas".
0
Tā autortiesību lieta ir diezgan sarežģīta. Ja es pareizi saproti (bet ļoti, ļoti iespējam, ka es kļūdos), tad mehānisms strādā apmēram šādi: savu gara darbu cilvēks reģistrē AKKA, kura savukārt tad pieraugo to, kur reģistrētie mākslas darbi tiek izmantoti, gūstot peļņu, tad no šīs pelņas AKKA piedzen to attiecīgo summu, ko tad pēc tam samaksā autoram. Birokrātija baigā, tāpēc arī līdz autoram nereti nonāk tikai šie "saņi".
Kasīties par peļņu ir vērts tad, ja tu esi "Prāta Vētra", nu, vai vismaz tur "Dzelzs Vilks" vai Olga Rajecka, bet ja par sev pienākošos 1/4 santīmu sāks skaldīt matus kāda no "Melnās Piektdienas" grupām, tas jau kļūs smieklīgi.
0
Tā jau ir Latvijā ar to šovbiznesu- Stāvi mierīgs un spēlē, nedomā kaut ko vēl dirst par naudas pelnīšanu, tāpat viss paliek Gailītim G un miers.
Laqi gan metālisti jau nespēlē naudas dēļ...
Starp citu- kā Skyforgeriem iet ar folter rec. ? tie jau gan ārzemēs biški vairāk naudas saņem ne?
0
Skyforger iet labi, naudu maksaa, lai gan nav nekadi jau miljoni. Vairak gan laikam neko neteikshu. Autortiesibas mums ir registretas Vacijaa, Latvijaa tam nav nekadas jegas, jo Akka ir mafiozs kantoris un tas mums nav izdevigi. Tur registreties ir jeega tad ja tu esi Raimonds Pauls vai PV. Domaju ka neviens te nekadu lielo piki nav sanemis par Agares vai lidzigu grupu izdoshanu, taa kaa uzbraucieni par vedera audzeshanu ir nevietaa. Neskaitiet naudu sveshaa kabataa, bet gan savejaa - bija tads veids teiciens kadreiz.
0
Neviens te naudu svešā kabatā neskaita! Vienkārši kārtējo riezi tiek pierādīts tas, ka Latvijā mūzikas lauciņā(kā arī daudzos citos lauciņos) viss notiek korumpēti, netīri caur pazīšanos, vai arī nenotiek vispār!
ārzemēs- tur cita lieta... ja līdz turienei tiek tad ir ļoti labi, vismaz kā pie baltajiem cilvēkiem.skyforger to pierāda, vai ne Hopkins?
Nu un viss. Atliek cerēt ka nākotnē atradīsies uzņēmīgi un spējīgi cilvēki, kas bīdīs smagās mūzikas ierakstu lietas.
0
"ārzemēs- tur cita lieta..."

Ui bļā, kā šitas teikums man griež uz āru. Kā tad, ārzemēs ir piena upes ķīseļu krastos un minets par velti, vai ne.
0
Tie nav tukši vārdi. Pati zini kā pie mums ir ar mūziķu būšanām- pasaki attiecīgajam cilvēkam ko sulīgu un ta jau redzēs kā būs.Vai ne?
0
Lūsi, Bet vai tad LV minets nav par velti? Ko? :)

PS
"ārzemēs" vismaz ja tu piedalies izlasē tev tās izlases kādus 10 CD iedod. nu tā lai neapvainojies. un skadri pasaka kas un kā.
0
Nav man tagad "B.F. VI" pie rokas, tā ka nezinu, cik tieši tur bija to grupu. Parēķini, ja katrai grupai pa 10 CD, cik tur tā summiņa sanāk. Cilvēk, tu esi painteresējies, cik izmaksā izdot disku? Tu atnāc un nospēlē, un domā ka tagad nu viss lielais darbs paveikts, bet tā ne tuvu nav. Ja jau tev bija pretenzijas (es tā noprotu, ka tu esi kādas grupas dalībniekim?) pret G.P., tad kāpēc neizrunājies ar viņiem uzreiz, bet tagad te aizmuguriski cel neslavu?
0
Joki jūs mani! Ieliekat tak kādu Mr.Bungle un sakopieties, jopcikk! Svētki tak!
0
vispaar tie bija zelta vaardi ko Valdis teica...

0
joprojām nezinu, vai ir vērts apmeklēt šo pasākumu, nu tās grupas kaut kā ne tā! bet nu kas zin, kas zin...
0
hmm, nu moška, lai uz fimoz palūrētu, kā viņus daudzi ienīst, kaut gan domājams, pašiem nezinot par ko!!! blomee viņi ierulēeja, daudziem patika, tā ka mutes ciet!
0
cik atminos tad blome daudzi ta pat ka es vinjus neklausijas un pecak dzirdeju ka nepatika tie fimoz!
0
Sīkiem pidarasiem nekad nepatīk oriģinālas, garšīgas mantiņas. Tas, ka Fimozus nepamatoti nodirš tik daudz sīku peģiku vien liecina par to, ka tur kaut kas ir. Un blinn, roku liekot uz sirsniņas varu teikt, ka Fimoz ir mani vietējie favorīti uzreiz aiz lieliskajiem Tabestic Enteron. Starp citu metalshowā pie downloads ir Fimoz dziesmiņa. Bla! Superīgs gabsītis, vienīgi vokāls ierakstā man nepatīk. Pārāk sauss. Bet nu vispār, cepuri nost. Malači. Varu tikai atkārtot to, ko metalšovā kautkāds čubis teica: "Līdz Fimoz ir jāizaug", khe khe... mani mazie... ehh... jociņi spociņi jūs mani mazumiņi... cuku cuku.
0
Bet tu Ac/Dc pat neesi vairs sīks pidarass, bet kārtīgs pīzduģīmis un utaina sekele. Tu izlasi vēlreiz to savu ģeniālo tekstu:

"cik atminos tad blome daudzi ta pat ka es vinjus neklausijas un pecak dzirdeju ka nepatika tie fimoz!"

Tu esi pilnīgi atkodies tagad uz ziemu, vai arī tas mēsls tavā tukšajā balonā, kuru par galvu tu turi, turpina progresēt?
0
Taa nav gadiijuma pirma paziime ka tauta ir pieedusies? briinums ir noticis... tagad lai aiziet uz koncertu kairinaataaju lomaa ir nepiecieshams kaads lielaaks zveers...

staarp citu, buut visu laiku ar kaut ko neapmierinaatam ta ir "trve" paziime... tads misantropisks maksimalisms - nihilisms... jeb marksisms - leninisms?!
0
forshi, buus jaakaujaas arii... jee super, pirms tam paaraak neapdzerties.
0
Artuur, tu esi kauslis? Neapvainojies, bet tu izskaties pēc tada, kurš apkritis uz muguras vairs nevar piecelties, lai gan iespējams, tu krīti uz vēdera, jo parasti atraujies no aizmugures? Kā tur īsti ir, ko?
0
redzi Faun ir tada lieta par gaumi nestridas!
0
nekad nav sanaacis iisniibaa, parasti visi nobiistaaas un nomiizh, bet nu pienjemu ka vareetu, es skatos daudz nindzas cherepaskas
0
Nu re, tad jau nebūšu kļūdījies. Ar vēderu čubīšus neizmahāsi. Tā var ņemt tikai mani un Ac/Dc. Tu dzirdi, sīkā pipele, eisik? Par gaumi nestrīdās, saki? Tu mamzele izlasi to tekstu, ko pats rakstīji, tev vēlreiz saku!

"...es vinjus neklausijas un pecak dzirdeju ka nepatika..."

Ahūnā gaume tev, skatos
0
tas bij citu cilveku viedoklis pecak ka nepatika!
0
nu tas ir vnk )#$)#$)$ kā es nevaru ciest mazus pirdienus, kas neko i nemaz dzirdējis nav, bet gudri dirš un citus māca. Tu movelc no metalšova to Fimoz dziesmiņu un iespied bikšelēs, mazuli. Sukkas, blinn. Fimoz viņiem neesot gana labs, bet Eternal Snowfall esot grandi, bļeģ.
0
man savulaik bij pat vairakas fimoz dziesmas uz kopmja! noklausijos man nepatika!
0
savulaik? Tie live būtlegi?
0
Tu taču saproti, ka es tevi ēdīšu tiktāl, kamēr tu aizvērsies un neviena slikta vārda par Fimoz neteiksi? Moš vari atvieglot man to burbuļošanu un aiztaisīties?
0
ble bet nu ar prasts. kaa ormanis
0
ku laps :]
0
nevaig vis teikt sliktu par fimoz:)))
0
:))) Man patīk kā fauns noper Ac/Dc. Fimoz iekačā ne pa jokam!!! viņiem beidzot ir sarakstītas kvalitatīvas demkas un ir palikuši tehniskāki. Būs dēļ viņiem jāaiziet. Tie Snowfall sūkātāji varēja tur arī nebūt, gan jau pārdzīvos. Kāds nezina, kas ir tie "u.c." ???!
0
Daži no Jums te ir vienkārši smieklīgi - tā vietā, lai priecātos par to ka būs iespēja atpūsties, iedzert alu un paklausīties mūziku koncertā, sevi parādīt, uz citiem paskatīties, priecātos par to, ka ieejas biļetes cena nav nemaz tik augsta - Jūs te tikai īgņojaties.
Pastāv tāda iespēja palikt mājās un sapūt (katru dienu var dzert alu mājās un klausīties mūziku, kas vislabāk patīk)
Labāk pastāstiet, kura no šīm grupām Jums vislabāk patīk, nevis nepatīk.
0
"<Nekro_Rabarbers> bla tu pipele gar manu smuko Gorefest diskograafiju gramsties. Fu! Tish! phe!
*** User went offline [Kudars (Grind][Stuff][Music)] ***
"
0
vo vo, nu ta beidzot ari kads kaut ko normalu pasaka, neviss piekriit shai aizdomigajai publikai, kurai parasti nekas nepatiik!!!
0
Plāns šim pasākuma vakaram:
1) iedzert jau biki jau dodoties uz koncertu
2) sasveicināties ar paziņu pūļiem :)
3) stāvēt bezgalīgās rindās
4) iedzert
5) un pa starpām tam visam paklausīties māksliniekus
6) insert random activity here
0
oi, b@#..

1.1. Iedzert katraa sabiedriskaa transporta pieturaa, par katru paarbraukto tiltu, par katru celju policistu utt.
1.2. Apvienot 2. un 1. punktu, iedzerot ar jau satiktajaam pazinjaam celjaa uz konci.
2.1. Sasveicinoties ar ikvienu satikto paziistamo purnu ieddzert.
2.2. iepaziities ar jauniem cilveekiem, protams sadzerot.
2.3. izlikties, ka paziisti cilveeku [kaut arii nepaziisti], un iet klaat sakot: "Janka! Kur tie gadi! Davai iedzeram! [...] Neesi Janka? Nekas, iedzeram taapat!"
3.1. par katru noietu rindas metru uzsaukt sev tostu, ja pie ieejas nonaac paaraak aatri, tad staajies tik atkal rindas galaa
3.2. Speelee speeli 2 uz priekshu 1 atpakalj, joprojaam ruupiigi iedzerot par katru noieto metru.
3.3. kautkur aizskrien pachuraat, nerezerveejot vietu veiksmiigai atpakalj tikshanai, lai buutu jaastaav visa rinda atkal
4. he he

Un shitaa vareetu turpinaat ilgi un dikti... liidz kameer:

x.1 sasveicinies ar Sv. Peeteri, iedzeriet par pagaajushiem laikiem, par naakotni, par jauko sapaziishanos, utt.
0
galvenais ir sistemaatiskums, plaans izstraadaats liidz detaljaam, veel tikai jaapievieno "dabuut minetu(s) no kaadas forshas gotu meiteniites"

aa un jaaa "palikt trakam kad speelees ruusa", nu tas jau pac par sevi :D
0
13skorpioni, a wo ja buutu savaadaak, tad buutu jaamaina saita nosaukums ;)
0
Inorcist, man tas 4.punkts vislabaak patiik. :D Tas ir domaats - iereekt par sevi vai par citiem?
0
tas man atgādina no blackera 101
85. Satanus. Huh huh huhuhuhuh.
86. Huhuhuhuhuhuhuh.
:)))
un es pievienojos - Huhuhuhuhuhuhuh!!!
0
Nu nav jau īstenībā nemaz tik traki ar to sastāvu.

YEAR ZERO - par cik tas ir Maksima no Machinerie Perfect veikums, tad būtu noteikti beidzot jāredz, kas tur īsti darās.

ETERNAL SNOWFALL - Protams, ejam aktīvi meklēt to resno krievu ģitāristu, kurš ir smagi pelnījis pa muti. Bet ja nopietni, tad viņiem esot jauns materiāls, cik nu tās baumas līdz manīm nonākušas. Bet mēs jau tāpat zinām, ka kautkas klausāms tur varētu iznākt labi ja pēc gadiem 5. Un, Krišjāni, nemaz never muti vaļā. Nav ko aizstāvēt.

ZX SPECTRUM - Nu bet jopcikk, manuprāt kārtīgs koncertnieks, vai arī es kļūdos? Nekad neesmu dzīvajā redzējis, bet intuīcija saka, ka varētu būt ahūna labi.

INFECTED - Aiz cieņas pret kolēģu trauslajām sirsniņām šoreiz neiegrimšu pataloģiskos sīkumos. Vienkāršāk sakot - alus/guļam pauze.

DISEASE - Vēljoprojām dusam saldi. Starp citu, tas man baigi patika pagājšgad, ka koncerts atļāva pagulēt. Kādas trīs grupas pačuči un tad kā jaunais dievs atkal dod džassu vaļā.

NYCTICORAX - Mani svētie sukkuļi, es pat nezinu, ko lai dara, kamēr šie ultra zeļļi masē pa skatuvi... Ir manīti kautkad sen atpakaļ augšpusē, bet zin, ierakstā viņi ir smieklīgāki. Domāju, ka varētu lēnām uz beigām mosties un sākt stāvēt rindā.

PRETERNATURAL - Miljons gadu neredzēti, bet kautkā arī nevelk. Vai tiešām varētu būt kautkas interesants, bez noslīpēta materiāla? Nez nez, močījam iekšā visgarākajā rindā pēc kāda dubultnieka.

DISTANT LIGHT - Nu kauna lieta, ka nekad neesmu tā nopietni viņus nostāvējis un noklausījies. Beidzot būtu tā iespēja...

RŪSA - Vajag komentārus? Blieziens pa pautiem. Īstie zēni! Tā turēt. Malači.

ANTI - ņja..

FIMOZ - UH!!!! Vakara nagla Nr.1!!!! Dēļ šiem zēniem vien ir vērts aiziet. Sajust to spiedienu. Ugarus Maksimus Moshingus.
0
hmmm, vispār, tā kārtīgi katru apcilājot sev galvā, ir diezgan traģiski ar to sastāvu tomēr.
0
Bet nu tas "u.c." tiešām tāds mistisks tur gozējās pakaļā. wtf? Kautkādi pārsteigumi, vai arī te tagad notiek kautkāds eksperiments? Ahūnās intrigas? Nu nezz, man nav diezko interesanti...
0
a varbūt u.c. ir kāda totāla underground uber banda?
0
ble, suka fauns, nevar sho sist, ruusa vinjam patiik... ehh :F ka tik vinjiem tie konch garaaki buutu motokarnevaalaa ar tik kaada pusstundinja vien bij... ehh bet laba
0
vajag vinju sist taapat. pabriiniijos, bet vairs nav nekas pret ANTI dailjradi. he, un tagad es sitiishu citaadi domaajoshos:))))))
0
nez, nez.
esmu VĪLUSIES!!! labāk lielāka tā ieeja būtu, bet vismaz arī kāds, ko paklausīties. just mans viedoklis.
Eternal Snowfall, ok, pārēji... mūsējiem mūziķiem kvalitāte smagi pieklibo. rūkt mēs visi mākam, spēlēt nē.
nezinu vai iešu, iespējams meklēšu alternatīvu, jo jūtu, ka varētu tur no garlaicības nosprāgt, ja ņem vērā, ka neesmu normāla - nedzeru alu uc. grādīgo stafu!
0
Nu ko tad vairs par Anti var pateikt. man liekas ka anti vairāk par "ņja" nepelna. Bet nu redzēs varbūt būs ko jaunu sadomājuši. Kaut ko kas vairs tā nesūkā.
Neesu redzējis Year Zero un ā Eternal snowfall man arī izdevās neredzēt. Nu ta jau redzēs vai par laimi vai arī esmu ko labu garām palaidis.

A par Fimoz - nu pagājušajā melnajā piektdienā bija tādi nu... nez man tā viņu mūzika likās ne īpaši sirdi aizgrābjoša. Bet nu paklausīsimies varbūt sava daļa taisnības arī faunam ir. Katrā ziņā es īsti nesaprotu daudzu nervozo nepatiku pret viņiem.

ZX Spektrum - o viena grupa par kuru esmu priecīgs ka viņa tur būs!

To pašu varu teikt par Desease, Preternatural, Distant light un sevišķi jau par Nycticorax.

Infected - nop.
Neesu arī Rūsu dzirdējis dzīvajā tā kā foršiņi foršiņi - būs par ko papriecāties.

Vēl tāda piebilde par to melno piektdienu kuru Ugga atgādināja pirms pāris gadiem kur spēlēja Skyforger uc "grandi". Nu domāju gan ka toreiz visu gāza apkārt. Ja tagad spēlētu tādas grupas kā tajā reizē tad es domāju ka arī tagad Salamandra būtu piepildīta ka maz neliekās.
Bet šitā melnā piektdiena toč liekas diezgan draņķīga. Bet vēl jau nez kāds būs disks un arī kas slēpsies aiz "u.c."
0
darkspirit, šodien, plkst. 00:07

"nez, nez.
esmu VĪLUSIES!!! labāk lielāka tā ieeja būtu, bet vismaz arī kāds, ko paklausīties. just mans viedoklis.
Eternal Snowfall, ok, pārēji... mūsējiem mūziķiem kvalitāte smagi pieklibo. rūkt mēs visi mākam, spēlēt nē.
nezinu vai iešu, iespējams meklēšu alternatīvu, jo jūtu, ka varētu tur no garlaicības nosprāgt, ja ņem vērā, ka neesmu normāla - nedzeru alu uc. grādīgo stafu!"

Kad izlasu šitādu tekstu, gribās ēst rosolu pilnām mutēm. Uzpīpēt arī sagribējās. Tā tīri, lai noņemtu spriedzi. Pati arī kautko dari, vai vienkārši gudri dirs par kvalitāti un rūkšanas māku? Kas tāvispār par kvalitāti? Es sapratu kā tehnisko kvalitāti. Tu neesi drakonhārts, kas slēpjas zem skuķiem? Ko vēl labu pastāstīsi? Kas labs vispār smagās muzīkas pasaulē notiek? Kad Naitvišam jauns albums būs?
0
Un tas par to, vai tu pati kautko dari, ir tikai tāpēc, ka inči pēc kā tu nosaki rūkšanas prasmi un tehnisko sagatavotību, ja tev par to, acīmredzami, nav nekādas sajēgas. Nav vienkāršāk pateikt, ka ir lietas, kas tev ir pārāk smagas, lai tu kautko varētu saklausīt arī vairāk par dž dž grrr? Eternal Snowfall, mazumiņ, spēlē no vietējiem vienu no primitīvākajiem muzoniņiem. Jā, tieši spēles tehniskuma ziņā, tas ir smieklīgs elementārisms, izņemt cien. Zemes vokālās dotības, kas ir vienīgais, kas viņiem ir. Tas tīri par tehnisko kvalitāti runājot. Savam līmenim, iespējams arī kvalitatīvi. Lai gan par kādu kvalitāti varam runāt tik vienkāršā mūzikā? Iepļekā vēl kautko, ar nepacietību gaidu, kad varēšu palikt negantāks un izvirst neiknākos tekstos.
0
Bet nekas, paklausīsimies jauno materiālu, kas zin... mhe mhe... vispār, es esmu ahūna kruts zellis.. psc, es nevaru... rosols baigi ņammīgs. Karbonāde arī kautkur ledusskapī tusējās. Būs jāizmakarē. Bučas.
0
Un vēl... pirms tu kautko te sāc ņerkstēt par to, kādi man tur kompleksi, un sūdi aug uz muguras, un kāda šķība galva padevusies.... gribēju pateikt, ka būtu arī labi, ja tu būtu dzirdējusi arī ko vairāk par gotiskiem maiguļiem, kurus tu par izcili kvalitatīvu, tehniski bagātu (pie šitā atļauju jums notrašķīt monitorus ar kafiju mani mazie draudziņi) smago muzīku turi, dažu labu tehniski 98194921x vairāk sagatavotu projektiņu par nīkuļiem saukādama. Vienīgie, kas varētu šai lauciņā sacensties ar E.S. ir godātie Nycticorax tehniskie monstri.
0
Nodod sveicienus drakonhārtam. Tehniskā biedrība atradusies, psc... Un galvenais jau, ka tas viss tiek pasniegts ar tik nopietnām sejas izteiksmēm. Es nezinu kā vispār pārēja šejienes publika var būt tik mierīga??? Mostieties no miega!!! Ir 2006. gads! Kamon! Ir laiks kautko mainīt! Ir laiks būvēt kautko jaunu! Ir laiks samalt nīkuļus! Ir laiks drakonus pārstrādāt cepešos!
0
for fukk's sake!
0
Un tad lai iet tas 7.ais cipars, tīri kā dēmona skaitlis, noskaņai...
0
nu blje, vot shajaa briidii vareeji graamatu lasiit. nav ko audzinaat citus, taapat nepaaraudzinaasi, kaut gan mazaaam meiteneem veel vareetu pagroziit smadzenes
0
Bet lai taču Fauns sagroza smadzenes gan mazām meitenītēm, gan maziem (un ne tik maziem) puisīšiem...
Varbūt beigsies tas beztēmas marasms un neargumentēta visu aplikšana...
0
" Savam līmenim, iespējams arī kvalitatīvi. Lai gan par kādu kvalitāti varam runāt tik vienkāršā mūzikā? "
Un kāds sakars spēles kvalitātei varētu būt ar nošu un sinkopu daudzumu ?
0
varbūt
0
Kā, neargumentēta?!!!! Tagad takk viss ir spēcīgi argumentēts ar "tev šķiet ir kautkādi kompleksi"

Vispār derētu pārbaudīt dažu labu tehnisko zēnu kādā izvirtīgā pasākumā. Kā būtu kādureiz uzcept konci, kuram programma būtu sekojoša:

Grupas viena otrai iedod kādu savu dziesmu nedēļu pirms koncerta. Ir tikai nedēļa laika sagatavoties. Nu būtībā tie ir kādi 2 mēģinājumi. Un tad beigās mēs redzētu kā tehniski bagātie Eternal Snowfall nogasētu kādu Flaying gabsīti un kā Flaying nogasētu E.S. dziesmiņu. Tikai diemžēl varu jūs apbēdināt mani mazie... Kautkā šķiet, ka dažs labs uz to neparakstītos... Nezin kāpēc... mhe mhe mheeee.. kwī! Stay teknikal!
0
"Un kāds sakars spēles kvalitātei varētu būt ar nošu un sinkopu daudzumu ?"

Es jau teicu, ka sapratu to "kvalitāti" kā "tehnisko kvalitāti". Nu zin, vai pareizi tajā un tajā vietā tiek noslāpēts, vai čotka uzlikts uzsvariņš utt.
0
Faun, lai nogaseetu kaadu Flaying songu Eternal Snowfall ar diviem megjinajumiem nepietiktu...
0
A ko tad Fauns tavuprāt mēģina pierādīt? ;)
0
manupraat, Flaying neparakstiitos uz taadu bezjeedziibu, nevar taksh speeleet kaut kaadu sviestu!
0
nu sviestu vai ne tas mums lemt, bet ka neparakstiisies tas tochno :)
0
Bet būtu sasodīti interesanti ;)
0
nu tur jau ta lieta, ka E.S. gabalu tādiem pieredzējušiem un ilgspēlējušiem vīriem kā Flaying pietiktu nedaudz "pastudēt mājās" un vienā mēģī salikt kopā, bet E.S. pupsikiem nāktos apzināties savu resursu trūkumu un kādu gadiņu pastaigāt pie skolotājiem un pamācīties spēlēt, lai vispā rvarētu sākt domāt par iespējām. Tas tak tikai piemērs lai konkrēti saliktu visu plauktiņos tādām umņicām kā "darkspirit", kurai E.S. esot baiga līmenī. Bet es laikam sapratu beidzot, ko viņa bnija domājusi ar to "kvalitāti". Tas, šķiet, bija apzīmējums viegli sagremojamai barībai, kuru viņa spēj uztvert, un tas arī viss. Bet es ļoti ceru, ka mani palagi nebūs pa tukšo aizgājuši, un kāds sīkaļa varbūt nākamreiz paturēs to muti ciet. Jo šitā ākstīšanās ir jāizbeidz. Ja nav sajēgas par to lietu, tad nu vienkāršāk tomēr ir atstāt to "patīk/nepatīk" līmenī, vai tad nē? Nevis idiotiskā veidā mēģināt sev tīkamo muzīku stutēt augstāk par citu, balstoties uz kautkādiem no pirksta izzīstiem argumentiem par kautkādu mistisku "kvalitāti" FUKK YOU! Tādas lietas nepaliks tā atstātas!
0
jūs te tā par Flaying runājāt, ka es izdomāju ieiet viņu mājaslapā un ieraudzīju, ka Tabestic Enteron šie uzrakstījuši kā Tobestic Enteron
es nez,bet man palika jautri
0
ā vienu Flaying dziesmu E.S. moš varētu salikt 2 mēģos, Myxu es domāju, ja kārtīgi pacenstos,šiem iznāktu
0
"Tabestic Enteron šie uzrakstījuši kā Tobestic Enteron"

Nu mums te ir savas intrigas. Sazvērestības teoriju vietējā scēnā netrūkst, tici man.
0
"Nu mums te ir savas intrigas. Sazvērestības teoriju vietējā scēnā netrūkst, tici man." saka Faun, jo zin ka Estragonam tagad buus jaasauc udenjains alus :)
0
nē es vienkārši saku, ka nez kāpēc man uznāca rēcamais par šito
0
"...jo zin ka Estragonam tagad buus jaasauc udenjains alus"

Kautkas tur nav tīrs... mums ar puišiem jāapspriežās no sākuma...
0
Top Bestic Enteron
0
nupat tikai pamanīju, ka ir arī savs "ero" moments. Fantastisks nosaukums, katru reizi kautkas jauns!
0
mīļo Faun, es neesmu maza meitene un esmu klausījusies gana daudz. Varbūt par daudz, lai nespēt mūsējos vispār klausīties. Un nepārvērsīsim to visu par vienu lielu braukšanu viens otram augumā, kas gan šeit šķiet ir gana normāls tonis un būšana. Kā jau minēju iepriekš TAS BIJA TIKAI MANS SUBJEKTIVAIS VIEDOKLIS! Eternal Snowfall mani tiešām saista vokāls, žēl, ka nespēlē flying, tie man vnk patīk, bet tikpat subjektīvi. Vnk Latvijā diemžēl nu tāda ākstīšanās vien ir, es nepārmetu, mūsējiem maz iespēju. Bet tā ir MELNA PIEKTDIENA, varētu kādu ataicināt. Bet tev taisnība vnk zāģēšana mani nesaista, es meklēju mūzikā izjūtas, sliktākajā gadījumā tekstu, kaut ko (gribu doom). bet nu Dimmu Bordger un Paradise Lost jau pie mums nebrauks. Būtu kādu zviedru grupu ataicinājuši (Dismember, Entombed). Vispār Fauns, tā nebija braukšana augumā latviešu grupām, bet tas viss ir atklausīts, tajā pašā depo, nu visu laiku viens un tas pats. beee. Kabatā bija tie skuķi, kaut kad sen. Shabash. vismaz tie būtu bijuši...
0
Dimmu Borgir un Paradise Lost ir bijuši... tas tā... Un Dismember un Entombed arīdzan :))))
pie kam vēl Entombed man reāli nepatika, drausmīgi garlaicīga...
0
deathperado, visi tie, kas tagad taisās spēlēt ar ir bijuši.
un jautājums infected, šoreiz arī taisās uzstāties vai kārtējo reizi ir tikai prikolam sarakstā?!
0
darkspirit, ja jau tev tik ļoti patīk paradise lost, entombed utt,tad toč jājautā, kur tu biji, kad viņi visi bija Latvijā ? pati palaidi garām un tagad ņerksti, ka neesot Latvijā bijusi neviena grupa normāla
iesaku acis vaļā turēt!
0
Man vislabāk patika šitā vieta:

"es neesmu maza meitene"

Uh!

Burvīgi! Priekš kam tad tas iepriekšējais teksts bija vajadzīgs, ja jau tu esi tik sakarīga, pieaugusi meitene? Tāda savāda pēcizkontakta kompromisu māksla.
0
Paradise Lost 19.12.2004 gads. njā, visādi gadās.
pasakiem man arī, ka pēdējo 3gadu laikā moospell bija Latvijā un es iešu pakārties
0
*moonspell
0
Ne nav bijushi - bet pakarties var meigjinat tapat :):):)
0
tu iesi tad pakārties točna ?
es varu pateikt-viņi bija Latvijā
eu,kārsies tagad ?
0
Fauns, šodien, plkst. 14:23
`Man vislabāk patika šitā vieta:`

preteen deathfukk?
0
mhe mhe... daudz esot dzirdējusi. Visu dzirdejusi, tikai ne to, kas degungalā notiek... muah! (izrunājot "muah!" ir teatrāli jāsaļimst uz klaviatūras, darot to ieliektos elkoņos, atslābinot apakšdelmus, ļaujoties inercei)

fwhq2vgfq2u
0
jajajajajaja :)
Jo ja viņi ir bijuši Lietuvā, var uzskatīt ka arī latvijā :)
0
O, šādu konci gan es gribētu redzēt, kur, piemēram, Fimoz speletu kādu, piemēram, Trendkill Method dziesmu. Gribētu redzēt:D
0
es varu iedot ieziepētu virvi, koks tev pašai jāmeklē
0
Fauns, braukšana citiem augumā sagādā baigo baudu?! man patīk kā jūs izgriežat visus tekstus otrādi. vienīgi es nesaprotu, no kurienes tāda agresija.

kāpēc, man būtu jāsaka, ka šis melnās piektdienas repertuārs ir pasakains un lielisks, ja viņš tāds nav?! es melno piektdienu jau no pagājušā gada piemēram gaidu, jo tas tāds zīmīgs datums, un ko man piedāvā? to pašu, ko parasti!
0
vai arii flaying kaadu skyfoger tautisko...?
0
Pierodi pie dzīves sūruma....
0
Myxu - ar dūdām..... vat tas tik būtu gabals!
0
Quorthon, aga, do šurp! ;)

Fauns, es sēžu mājās un klausos labu mūziku!
0
jautaajums - ja es klausos sliktu muuziku, esmu slikts un tie, kuri mauc labu muuziku ir labi?

!slikts/labs!
0
BigUgga, nu vismaz tu nesāc, ok?!
0
es klausos pašlaik Dødheimsgard
es esmu slikts vai labs,ko ?
0
BigUgga jau sāka
0
darkspirit, jautaajums, nekas vairaak. Tev liekas, ka visi Tev brauc virsuu?
0
piedāvājums par ieziepēto virvi vēl ir spēkā...
0
Fauns jau nu noteikti.
lai gan kā es paskatījos iepriekš tas ir tik eeem NORMAALI!
so, ok. es aizvēros.
0
BigUgga, visi visiem te brauc augumā. te ir vispārs viens braucošs forums. nezinu, kas jums pa dienu tāds notiek, ka jums šķiet vajag vietu, kur izārdīties, bet tā nav normāla attieske. vai varbūt esmu kaut ko palaidusi garām un mūsdienās tā izklaidējas?
0
Quorthon, paķer līdz uz koncertu, ja vien izdomāšu ierasties, man noteikti būs tāda velme.
0
bet apsoli, ka uzkārsies tuvējā margā,bet tā ar specefektiem, lai interesantāk
0
darkspirit, nju normaala letinju buushana, nekas nekad nav labi :]
0
MUHI ar duudam? hmmm, labaak ar zhileti pa venam...
0
lielaa tempaa pie uuberjuutiiga mikja buutu efektiivi. alternatiivie instrumenti, ihihihiii
0
es uz papīra un ķemmes varētu Myxu nokapāt
0
B@# te jau aiziet kautkaads dark/bright forces/sides... Gandriiz jau kaa Zvaigznjotajaa saagaa [juus jau zinat par kuru es runaaju ;)].. Gaidam džedaju brunjiniekus!
0
es būšu tas ar zaļo neona zobenu
0
darkspirit, šodien, plkst. 14:48
"BigUgga, visi visiem te brauc augumā. te ir vispārs viens braucošs forums. nezinu, kas jums pa dienu tāds notiek, ka jums šķiet vajag vietu, kur izārdīties, bet tā nav normāla attieske. vai varbūt esmu kaut ko palaidusi garām un mūsdienās tā izklaidējas?"

Nu bet protams, ka lielākajā daļā forumu, kuros vispār kaut kas notiek, tā arī izklaidējas; kur smalkāk caur puķēm, kur atklātā tekstā, bet savstarpēja diršanās tak ir nepieciešama, lai disputu būtu interesanti lasīt.

"Eternal Snowfall, ok, pārēji... mūsējiem mūziķiem kvalitāte smagi pieklibo. rūkt mēs visi mākam, spēlēt nē"

Neņemot vērā subjektīvas simpātijas/vienaldzību pret grupu vai to spēlēto mūzikas stilu, kā arī uzskatus par jaunrades trūkumu/esamību, neredzu, gan, kurā vietā, teiksim, Distant Light vai Preternatural, kā arī vēl daži labi no saraksta nemācētu spēlēt. Turklāt vismaz 3 no tām grupām nemaz arī nerūc, un arī tas ir jāmāk.

0
Njā,Distant Light nemāk spēlēt... Nu ko tur lai saka,laikam jāpiekrīt Fauna viedoklim.
0
es labāk (ne)teikšu neko!
0
un E.S. pamatīgi iesūkā.
0
Pats uz Fimoz paskatīties būsi?
0
Nu bet protams, ka būšu!! Vai kaut ko tādu drīkst laist garām?? Tam nebūtu nekādas morāles. Viņi ir foršāki kā jebkad!!!
0
jee dabuuju algu ! ja nepaspeeshu nodzert buus jaajiet!

heeh bet shi piektdiena kaa mellais caurums draudiigi zumm
0
gandrīz nokrītu no krēsla aiz smiekliem lasot šito:
"Eternal Snowfall, ok, pārēji... mūsējiem mūziķiem kvalitāte smagi pieklibo. rūkt mēs visi mākam, spēlēt nē"

Rūkt ne visi māk (es, piem, nemāku)... AHAHAHA...
nē, nu baigi smieklīgi... značit Eternal Snowfall spēlē labāk nekā pārējie. mož labāk nekā URSKMG, Sanctimony, Distant Light vai Neglected Fields...
Nē, nu beidziet mani smidināt...
Es, godīgi, labāk paklausīšos ФимозЪ...
0
0
Nē,nu rūkt tu vēl vari iemacīties.
0
:DDD ujj.. rēcīgs pikucis!
0
Laikam tomēr Sātans ir atgriezies Latvijā...
0
Kur? Atkal pagultē palīda?
0
tas E.S. gabals :DDDDDDDDDD jānostīpo vēders, savādķa pārplīsīs
0
Gabals izraisa... nja, visu ko...
0
šoreiz gan laikam būtu pakaunējies likt to gabsi iekšā....
0
nez,es tur neko tik baisu nedzirdēju.Nav jau death,bet klausīties var. (par tehniskumu paklusēšu). Pag,nē,ir gan baisi.
0
baisi ne
man bij vairāk vai mazāk jautri :DD
0
nu tas atkarīgs no tā,kā uz to skatās
0
arī
0
labu gabalu netehnisks atdarinaajums, gluzi taapat saak visi:)
0
Lasot shito forumu es dabuushu no smiekliem krampjus un beigaas veel nevareeshu ierasties uz pashu notikumu :D
Katraa zinjaa taa turpiniet jums sanaak mani izklaideet :D
0
ble bet ka piedirzuzhi hehe, liidz koncim veel darba nedelja viza a te jau pie diviem zotakiem veeztijumu hehe
0
atkal kaarteejais nekam nederiigais pasaakums,vieniigais tas ka alu varees iedzert un uz lesbiskajaam goteem paskatiities. Koncerts pats par sevi muzikas zinjaa nav ne plika grasha veerts! Ja kaads nezinaaja prezernatural atkal speelees savus vecos dimmu sortir kaverus,bet fizmoz peec ilgiem uzlaisti uz skatuves beksteidzaa nodarbosies ar savu geju seksu! Paareejaas grupas?? Kas taas par grupaam..
0
Artuuram par prieku saraksts ir papildināts ar grupu "Nasta" no Jēkabpils. Vēderaini 40-gadnieki spēlē it normālu 80-to gadu hārdroku.

www.nasta.lv
0
NU bļe!!! No kurienes tad tādi parādijās? Tad toč jāiet tos nasta ievērtēt.
0
jā,tas nu ir kaut kas!
0
citas grupas shajaa koncertaa buus taapat kaa loterija Metalistu Egliitee kas notika Kabataa ;)
0
oblja, veciit paldiez, entuziazmz krietni palielinaajaaz hehe :D
0
BLE ZHITIE IR LABIE! pizdec ! manaa zirdii ir veelvienz pazaakuma favoriitz! kaut nu dziivajaa labi nolaiztu, da ko tur, ezmu paarliecinaatz ka noalidiiz ar! JEAH!

ble zheel ka tie dziezmu fragmenti kaz lapaa tik iizi :F tikko zoolinzh zaakaaz taa izz, ehh ... ble nu ZUPER !
0
un zkan diezgan orginaali ;]

kkaz bizki ztaarp Areozmith un Uriah heep ja var taadu iedomaatiez ;]
0
2 eternal_hate - ты уж лучше рот прикрой, щенок. мы с тобой в реале поговорим
0
oriģināli - paņēmuši skeletgalvu no Sepultura "Beneath The Remains" - smieklīgi...
0
ha ha ha... laikam eternal hate uz konci neies... bla labs... FAG >:)
bildi ar izņēmis... щенок.
0
ko spēlē YEAR ZERO?
0
(blah, vienīgā grupa kas te interesanta izskatās, bet pat nezinu, ko spēlē, ue, nu ko - ko?)
0
akh Maksims, nu tad jau viss skaidrs, cerams, ka vismaz ģitāra viņam beidzot normāli skanēs
0
Tā, nu sāku to visu sāgu augšup lasīt - treniņa vietā, tāsakot, esmu jau ticis līdz Hopkinsa postam par autortiesībām - un jāsaka, ka manas aizdomas ir apstiprinājušās - tas pidriķis tak galīgi nav nekro. nekas, būs
0
nu, pssc, uzrakstījis tieši to pašu, ko Valdis & vēl piedūris to sev raksturīgo "skaiforžerisko" pazīmēšanos, tik vien
0
Kas tad būs šoreiz Melnās piektdienas izlasē diskā ? Vai pats disks būs ?
0
Wah... nu jauku daudz spama te meetaajaas .. :))
, laimes veestules arii vareetu pievienot kaa arii porno filmu recenzijas :)).. aj margariins naak aaraa :P .. sen te nav murgoc :) ...
Lab ejam uz pasaacienu m/ o_O m/ ,,,
0
Ziniet- pabiju kosmosā!!! Sapīpējos & Anti paklausījos...
0
A to Year Zero neko nevar saprast pēc tiem sampliem, ka siekš metalshow lapas stāv. Viens gabals tā kā tāds power ar šizīgu sintūzi, nākamais tā kā CoF...
0
kas tad nu!
0
varēja būt foršākas grupas, bet nu neko,nav ko sūdzēties
0
Nu riit tad tiekamies konciii ! Sen nav buuts ! Galvenais neapriities taa lai nekaa neatceras :))
0
nafig nav Flaying??
0
Что то мне этот плэйлист напоминает. Deja vu, наверное.
0
es nebūšu.
:P
0
ak nee ko nu, ble nu buus vairaak vietas :F
0
to hopkins; peec tam uzraksti cik daudz un kaados veidos sadevi pa muti tam zarnutrusim.
0
Bēēē, kāpēc pie jums, metālistiem, tā kā bērnudārzā - viss sākās ahūni ātri un vēl ātrāk beidzas. 19.00?? Gaidiet ar maisu, es ātrāk par 22.00 pat zābakus pucēt nesāku, nez, vai ir vērts šovakar darīt izņēmumu. Nu, bet, ja jau uz mani cer un tā... pacentīsimies paspēt, kamēr vēl nebūs tie visi Baloža nīdēji aizlējušies līdz nemaņai, citādi nebūs interesanti kauties :(
0
A ko man darīt, ja es nevienu neienīstu? o_0 Es tak ar jums visiem gribu mīļas attiecības... :((( tagad tur būs divas nometnes, bet es tāpat jūs visus mīlēšu. Ko mīlēšu, ko izmīlēšu, bet manā sirsniņā jums visiem vietiņas pietiks. :))))
0
Neraugoties uz to,ka Artur(4iks) ir pilniigs cirvis,naakas atziit,ka Ruusa gandriiz vieniigaa no grupaam nodeva normaalaa liimenii.Visu cienju...
0
man Y0 vislabāk!
0
nu,razborkas bija?
0
nebija ne vainas baļļukam.. tautas padaudz (lētas biļetes tomēr), bet skaņa ģermovā. viss vienā skaņu kakafonijā plūda, sevišķi pie Distant Light, kur vokālista spiegšana sāpīgi grieza ausis, neskatoties uz labu devu alus+degvīns.

p.s. razborku nebija... vismaz neredzēju.
p.p.s. Un ,ja jau tiešām kāds būtu gribējis Nefolkam uzšaut pa skaustu, tad sen to jau būtu izdarījis... mutes bajāri redz uzradušies. Es domāju, ka zaratustra var pilnīgi mierīgi staigāt pa ielu un pasākumiem. ))
0
tolx, beidz vienreiz par mazsvarīgo & atrodi sev meiteni. matu krāsai nav nozīmes!
0
normāls koncis, ja jau šodien spranda sāp.. bet tā Preternatural man patika...
0
zmerdeli tev ko pumpaz uz pakaljaz ?! ko kaziez ble !?

nu jaa bet ruuza protamz ohoho, gandriiz nokaveeju, tpu tpu tpu!

hehe par laimi paali izdevaaz zazniegt triecienntempaa :D

eu ir kaadz kaz uz NAZTU palika ? kaa bij ?!
0
pie pashas ieejas viens apmaucies skins saaka kasiities ar vienu potenciaalo apmekleetaaju.. nu tam dzhekam, kuram piekasiijaas, nepaveicaas, uzradaas veel otrs skins, nedaudz sagruziija praatu kaushanaas.. anyhow, koncis labs - kaads priecinjsh tika, kad pie skatuves saakaas gruustiishanaas.. par muuziku ar nevar suudzeeties..
0
Grustiishanaas bija.Naacaas iekraut vienam sejaa,bet pajautaajot peec tam "vai cilveeks uz metaala,vai leekaataaju pasaakumu atnaacis" aatri pazuda..
0
juu, tusinsh bi labu labais, par konci gan soreiz neko nezinu :D
0
Labs, labs pasākums. Bija labi! jē!
0
teikshu godiigi, man nevisai shis koncis_:(
0
Beidz! Visi tā ārdijās pie Rūsas, ka prieks. Sen nebij šitā āedīts!
0
ārdīts
0
Koncerts bija pat labāks, nekā cerēts Protams varēja būt labāka skaņa un publikā vairāk pilngadīgu personu (pārak daudz to mazo lekātāju saradies) Top nr. 1. - meitenīte rozā krūšturī!
0
Cikos vispār tas pasākums beidzās? (Es pirms vieniem aizgāju, tā arī nezinu cik daudz palaidu garām)...
0
Bildes būs?
0
laikam galīgi nelaikā tur ierados :D pēc ~20.00 sāku stāvēt rindā, bet tā kā tā līdz ~20.45 nemaz nepakustējās uz priekšu, bet tikai auga garumā, tad notinos. Es vēl saprastu, ja vispār nekas nebūtu sācies.. fuj vienkārši
0
Nokavēju Fimoz... :((( kā ienācu zalē, tā šamējie kāpa nost no skatuves... bla! Stulbi!!! Par pārējiem:

Distant Light

uh! Tas bija speku spēks! Es nekad nebiju ta nostāvējis un noklausījies šamējos. Un tagad esmu ar atkritušu žokli. Tik labs vokāls! Tik smukas meldijas! mm mm mm... Ņammīte!

Year Zero

Bla! nu tas bija pure love! Nu psc ku labu labss.. Pilnīga maucība, ka viņi bija ielikti pēdējie, jo nebija to pelnījuši! Uz Eternal Snowfall atraugām, kas uz pirmo dziesmu skanēja pēc Moonspell dēmo un uz beigām pārvietojās Sieiter Of Tradžedī virzienā, briesmoti izstaipītā un cietsirdīgi pliekanā veidā, visa tauta sāka gāzties uz mā pusi, tā nozogot īstiem gardumiņiem visu publiku. Fui! Year Zero ir tiešām konkurētspējīgs projekts. Un es nelietotu vārdu "konkurētspējīgs", ja tas attiektos tikai uz vietējo scēnu.

Rūsa, ZX Spectrum. Smuki.

Par pārējo nav ko lieki muti dzesēt, ja nu vienīgi te kādam nesāks kakas pa muti birt.
0
tad tas bi Year Zero, kas speeleeja vieni no peedeejiem un gasiija kauko, nu, prog/power veidiigu? skatuvi neredzeeju, bet muzicinsh spaardiija un vokaalis taads ljoti dziiveliigsizklausiijaas - laps laps.
0
a bet ka tad DISEASE, nu neiznu, varbūt viņi palaidušies, bet man liekas tiri klausāmi, man ta vijole paķera, ko padarīs. Par preternatural tadas kakas ? teisham ? nu varbut ka ne tik slikti, bet tas pa fimoz, tas labs fauns, ka ivenmer tev ordenis. :))))
0
pag a year zero, vai par viniem ir kada siikaka infa, ko vini dara, ar ko nodarbojas, kam lidzigi, orģināli ? no kura gala, kas tur spēle, un pie tam melan piektdiena taču ir izlase, ka viņi ta pa kluso tika izlasē un unzreiz koncī ? Valdi, somebody, kas viņi tadi ir ?
0
Man liekas, Nasta bij pēdējā. Nu vismaz pēdējā blice, ko es redzēju, kas spēlēja pēc 4 no rīta apmēram 30 cilvēku priekšā. Bij ok, tikai publikas atsaucība bija gandrīz 0, tāpēc vokālists nevarēja saprast, kādā valodā uzrunāt publiku, lai gūtu atsaucību - mēģināja gan latviski, gan krieviski, bet rezultāta tāpat nekāda.

Bet Year Zero es gan laikam palaidu garām, kaut gan tie bija vieni no galvenajiem ko interesēja apskatīt - tā dziesma,kas bija izlikta metalshow lapā priecēja ar lielisku vokālu. Anti gan redzēju, bet dzīvajā izklausījās švakāk nekā ierakstā. Laikam jau Rūsa bija vislabākā.
0
njeh nu zheel, naztu gribeejaaz paklauziitiez, demkaz jau zuper :F, bet nu pietruuka pulvera. konkreetaak lielakotiez vizi kaz zpeeleeja peec ruuzaz tik konkreti zuukaaja ka uzdzina veelmi aizpiztiez uz citurieni...
0
"Piespiedu" kārtā ierados uz pasākumu:)..un, pirmo reizi tā dzirdēju tos Fimoz... Cilvēkiem laikam patika, jo leca daudzi un grūstījās skatuves priekšā... Nu labu garīgo jau šie dabūja, atbalstu no zāles arī.. . goood for them...
Tālāk jau Infected, kas paliek arvien labāki un labāki ar katru reizi, kad viņus dzirdu... Respect Arney&Co, tā tik turēt... Skaņotājam gan pa pakaļu, jo šiem neskanēja ne bass, ne kājbunga zālē pietiekamā skaļumā...
Rūsa: nu ko tur piebilst, bija vērts patusēties pirmajā rindā pie steidža un kopīgi uzdziedāt"
"Man nekā nav,
Kā tikai Rokenrols,
Man arī citu neko nevajag,
Ja nu vienīgi tevi!" - Ko nu tur vēl piebilst:)
Preternatural neklausījos...
Distant Light - nu tiešām.. es jau nebiju dzirdējis un jāsaka, bļa - SUPER, Saša - visi 10 punkti par to, ka esi šai grupai "piešķīris" lielisku vokālu... Mūzika īsti tāda. kādai tai jābūt - heavy, melodic, technical... Priex ausīm... Likās vienīgi, ka Rustamam bija problēmas ar monitoriem un kardānu, bet tas nemazināja iespaidu, ko atstāja DL mūzika... Lieliski...
0
nastai jau maajas lapa ir ui ku brutaala... it seviksji taas nekro laapas stuuros, uh, tas i speeks, labaak i nevajag
0
Man atņēma brokastis :((((
0
Dziesma pec koncha:

- О, директор, ты могуч,
Ты гоняешь стаи туч,
Заставляешь и в субботу
Выходить нас на работу.
Аль откажешь мне в ответе?
Не видал ли где на свете
Ты зарплаты годовой? Я ищу ее...
- Постой, есть на севере гора,
В ней глубокая нора,
В той норе на трех
канатах Гроб качается из злата.
В том гробу твоя зарплата : )
0
nez.. vieniigaa grupa liidz pulkstens vieniem, subjektiivi, likaas vislabaakaa taa, kur chiigaaja tie divi chalji, un divas gjichas!
0
shitas pasaaciens man patika
0
labs Transss >> + <<
0
nokaveeju saakumu unj naacaas ap 1:30 naktii pazust no turienes, Eternal Snowfall bija saakumaa vai beigaas?
0
oho! vēlviena plikadīda parādijās!-crazyangel
0
heh, nevienu plikadiidu neredzu.. :D kur ir?!
0
kurš tev krūštura izmērs? vai C ?
0
sēž pie datora, un sauc sevi par psiho eņģelīti ;P.
0
seezh pie datora un sauc sevi par Viesuli ;P

heh.. un kaads Tava daiktinja izmeers, ko a? :D
0
saki labāk kāds ir pincīša izmers,viņam noteikti daikts ir kas liels un neatklāts!!!!
0
:D arii var gadiities.. :D varu pateikt priekshaa, kur taads atrodas.. :D man skolaa anatomiju maaciija... :)))
0
Nu, kā tad tur palika ar tiem Eternal Snowfall - kuri pēc kārtas šie bija, pirms krūtīm vai pēc pincīšiem?
0
skolā iemāca visu....:)))
0
Laikam diezgan no sākuma, vismaz man izdevās viņus nokavēt :)
0
viss noriteeja pa skaisto-cepuri nost!!!!!!!!!
0
Lielie kluba īpašnieki varēja bišku padomāt par to skaņu, kas darījās!!! Tusiņš bij tā - pa pillu programmu... bet par 3,50 es vareeju arii kādu maizes kukuli nopirkt, nevis skatīties koncertu, kas izklausījās kā izsmiekls! Ja ir mūzika, tad to vajag ar cieņu arī parādīt!!! Skaņotāji - lohi!!!
Sveiciens "Eternal Snowfall" Dačukam!!! :)
0
Kaut ko jau dzirdēja, tik traki nebija. Tiem kuriem likās, ka slikti bija par maz pālis ;) Kas tev normāli skaņos?Neviens!
Kura skola ta tevi begemot ir dzemdējusi, ka tik liels un varens jūties pincīšu un daiktu lietās?
Psihoeņģel, es savu daiktu šitai publikai tik daudz neizrādu kā tu savus pienadziedzerus.
Un ko ta izņēmi to bildi ārā? naivi domāji ka neviens neko neteiks?

0
skumji... šķiet būšu nokavējis kautko cicīgu.
0
nu saki paldies crazyangel!
viņai bija forša bilde...
0
Bet to bildi viņa aizvāca tavas neveselīgās intereses dēļ.
0
Jā? tu viņai prasiji?
0
viezuliz vecaiz rakariz, ez tik 3ikz pazpeeju uz vinj kulakaa noraut, un rekaa - jau prom ir !
0
man -1 popularitātes punkts :(
bet bij sexīga bilde... ek.
0
blin ja godiigi neaceroz vairz ;] hehe nu ta jau jadabon rokaa un dziivajaa jaaaizvaalee ;p
0
Video DiseasE group from fest. "black Friday"
zanoza.lv/blogs/
0
Jā pareizi, rīkosimies pēc plāna- atjāju izjāju aizjāju. :) he hē!
0
heheh labaiz ;]

a zhodien PIEKTDIENA !!! blee bet aukztz :F
0
piepisīsies un izrubīsies un nosalsi :=P
0
njaa jacenzhaaz zhitaa neizdariit zhovakar laikam lielaiz mellaiz nezpiid ;]

ko pac vakaraaa dariizi ?
0
sildīšos mājās ;) man mājā vēl viņčiks stāv.
0
sildīšos mājās ;) man mājā vēl viņčiks stāv.
0
ble pizdec kkadz arpratigz aukztumz aaraa, nebraukzhu dzert uz centru ble pizdec, pirmo reizi piektdiena zhogad ;]
0
Viesuli, vot samulsinaaji mani ar savaam pieziimeem, taapeec arii iznjeemu.. :DD heh, vispaar citus aprunat nav jauki..bet nju dazhas pieziimes uzskatiishu par komplimentu.. ;D
0
Piedod,crazyangel bet ja tu liec šitādas bildes te truemetālā, tad ir jārēķinās ar attieciigu uzmaniibas pievēršanu ;) un es neko rupju nejautāju :p
0
Tu gan...
0
tas jau nebija domaats rupji.. :/ tas taa miilji.. ;)) ko, apvainojies? ;D miers? :)) a par reakciju jau zinaaju :D tas bija eksperiments.. :))
0
Jā jā.miers. eksperimentātāja, ko tu neteiksi...
0
:D
0
patīk mēli rādīt? neturas tev viņa mutē?
0
heh, pats meeli raadiiji..ai, man jau apnika "striideeties".. :))
0
kur var apluukot bildes no ta pasaakuma??
0
Distant Light (foto D. Baribins)
www.distant-light.aeons.lv/dalbum/index.php?fo...

Distant Light (foto Skull)
www.distant-light.aeons.lv/dalbum/index.php?fo...

Year Zero (foto D. Baribins)
fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxI...

Anti (foto by me :)
fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxI...
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
pincītis
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas