0
[#]

Tabestic Enteron ielūdz visus savus mazos un lielos draudziņus uz garšīgu pasēdēšanu monitoru gaismā, atzīmējot oficiālās mājas lapas laišanu pasaulē. Par godu šim notikumam, nolēmām jūs pacienāt ar vēl viena ieraksta beta versiju. Gaidīti ir visi, arī pēdējie nīkuļi.

www.tabesticenteron.lv

 

 

Komentāri
0
Faun.. tu ir... bļā
0
Dziesmu teksti ir lieliski! :D
0
aaaaaaaaaaaa... kā Līziņai patīk >:)))
0
Apsveicu džeki, laba lapa un laba mūzika!
0
M-ja...... Galerija, Video un galvenā varone pa vidu.... Domāju ka driz Fauns vairs nevarēs tumša laikā uz ielas parādīties :)
0
Labs prikols, dodu 8 ceermes no desmit Tabestic Enteron anaalo fantaaziju homepagei
0
Sonnenmensh.. pavisam nopietni.
0
Kūl, kūl. Var, protams, viskautkur piepisties dizainam un viskautkam, man arī nepatīk, ja grupas bildē izceļ solistu, bet tas viss nekas, jeb, kā saka, huiņa, galvenais, ka TE spēlē ļoti labu muzonu. Un paši droši vien ir labi cilvēki.
0
Oki - es labāk tur pa vidu nejaukšos.....
0
Paskaties Elizabethe no otras puses, ja Tabestic Enteron klluus slaveni, tad slavena klluusi arii tu..., so : join the crew immediately :))
0
Es ar nejaukšos - man tā mūzkikas puse svarīgāka - vizuālais ir gaumes jautājums!
0
Ja kādam nepatiks video sadaļa, tad tas kāds var riskēt arī kļūt par komiksa varoni.
0
to jau arii gribeeju teikt, ka visi te vienkaarshi laiza pakalju, un pameegjini tik jautko pateikt ne taa..ha!
0
Eu!
A brivprātīgi var pieteikties tapt iemūžinātam komiksā?
0
tipo: i care big time, ou jee
0
brīvprātīgi piesakoties var pretendēt uz izmanojamajām lomām .:)
0
nē, es nepieteikšos, es vienkārši tur sevi ielikšu.
0
paliek bail...
0
pazīstamas sejas komiksā, protams, būs. Pateicoties tam, šķiet, sižeti būs nezismeļami. Pirmās skices jau izveicu kautkad laiciņu apakaļ, bet pieķerties sanāks gan laikam tikai uz vasaru, kad bakalaurs būs kabatā.

Tā kā vēl ir diezgan daudz laika, pa kuru paspēt atlaizīt tās pakaļas jēlas.
0
es pilnīgi no laimes paspēju apraudāties.Man prieks par jums.Tā turēt. p.s. Just,velcies fiksi šurp.
0
zjbs lapina, man patiik!!
0
nē, nu ir ok. vismaz nav kārtējā tizleņu mājas lapa, kurā līdz trulam riebumam apraksta grupas pirmsākumus, gaitas utt.utt. šitas ir samerā kičīgs variants.
ņjā, vēl tik atliek pašus TE dzīvajā redzēt un dzirdēt. no paziņām saklausījos, ka džeki samērā neslikti spēlē. atsauksmes bija nevājas.. tad jau laikam taisnība.
0
video sadaļa ir lieliska :DDDDDDDD
0
Faun tu esi pārspējis pats sevi!! Tev ir izdevusies vienkārši apburoša mājas lapa. Ar nepacietību gaidīšu tās piedāvātas ekstras!
0
Dziesmu teksti atgādina moralpain.bad.lv
0
Starp citu, kāds nepazīst Moralpain klasiķi Antonu Palučku? Kā varētu ar viņu iekontaktēt?
0
Mmm, šodien TE lapā izmaiņas.Kā tā?
0
Viss ir forši, tikai man neiet šitā mājaslapa - caur trijiem dažādiem browseriem mēģināju, varat šaut nost, bet neiet.:(((

Iesakiet man, dumjai sievietei, kas nav riktīgi!!
0
Tev nav pieejams flash uz kompja, skumji, būs jākačā...
0
atvērās. ir forši!:D
0
neteikšu, ka man nenormāli patīk, bet ir diezgan forši tieši no izpildījuma viedokļa. bet ja ņem vērā, ka beta versija, viss kedaa.
0
eu, par šito lapu MegaMedālis :P
laba attieksme.
0
euu a kur tur norm fochenes lai var uz tiem kjeemiem pastiities
0
Jelgab: Antonu Palučku nepazīstu, bet pazīstu Kailu Ozolu.
0
Uhū! Un varbūt Kails Uozols pazīst pārējos? Pats gan arī bija labs. Var viņam aiztriekt kādu vēstuli, vai viņš varbūt traki mizantropisks?
0
Skaidrs, ka ne vienu vien no pārējiem šis pazīst. Drusciņ jau es ar vienu otru pazīstu, pāris reizes biju uz MP sadzeršanu.
0
Es pazīstu Prieka Punduri.
0
animeets humoristisks grind - viscienj
0
jauna pornolapa? a kaapeec truemetaalaa ielikta?
0
tas bija skarbi..
0
truemetaalaa ielikta, lai Tu varētu pavērt...
0
izskatās jau nu ļoti smuki, par ilustrācijām žetons, muzons arī patīk :)
daži ieteikumi (iebildumi): varbūt uzreiz nospiežot uz "I agree", varētu ieet lapā, pēc tam spiest "Enter" kaut kā pastulbi.
Un "Gallery" pārdēvēt par "Main", jo maldināts gribēju ieraudzīt bildes, bet izrādās ka tieši tur var tikt pie visādiem labumiem.
Anyway, Latvijā kvalitatīvi flash saiti ir retums, varētu būt interesanti pat tiem, kam metāls neinteresē :)
0
"varbūt uzreiz nospiežot uz "I agree", varētu ieet lapā, pēc tam spiest "Enter" kaut kā pastulbi"

Lai pagaidām pastāv. Esmu kompozīcijas dēļ gatavs upurēt šo to. Galu galā, lapa ir domāta nevis ikdienas lietošanai, bet vairāk kalpo kā grupas prezentācija. Jā, bļeģ, jūs lohi, kas par to nekad nav aizdomājušies, liekot savām bandām kakainas lapas. Kakaina lapa arī lieliski parāda, cik jūs esat kakaini noskaņoti taisīt kakas. Ui, atkal paspruka bezmaksas konsultācijas...

"Un "Gallery" pārdēvēt par "Main", jo maldināts gribēju ieraudzīt bildes, bet izrādās ka tieši tur var tikt pie visādiem labumiem."

Man ir pie dirsas, ka vārds "gallery" ir apkakāts līz tādam līmenim, ka tālāk jau vairs nevar. GALERIJA, bļeģ nahuj, nav FOTOgalerija!!!! Galerija ir galerija, kur var būt jebkas!! NAHUJ IP##(# BĻEĢ! Atkal paldies visiem pidarasiem, kuri uzskata, ka taisīt pakaļ citiem ir kruta. Redz kā tie tur ielika "gallery" par nosaukumu bilžu sadaļai, un mēs jau nu nebūs sliktāki par šiem tagad.

Bet kopumā, es jūs mīlu... jā, arī jūs, mazos pidarasus, kuri taisa kakas...

cerībā uz turpmāku sadarbību - jūsu fekantrops...
0
ok ok, atvainojos par lamuvārdiem daudzajiem.. man tikai ir grūti sagremot to, ka manā specialitātē strādājoši cilvēki Latvijā netiek cienīti. Nezinu, kas tā par nolemtību... nezinu, kāpēc tā iegājies, ka tik daudzi taisa vai prasa lai viņiem taisa kautko, kas ir tieši tāds kā pārējiem. Kāpēc tik daudz cilveku cieš no ierāmētības kautkādos kreisajos standartos?
0
tev konstruktiiva kritika nepatiik ?

grr augstpraatiigais siicis, priecaajies buutu, alu saucis... te tev nahaljavu izpaliidz, pat nenodirsh neviens, kautvai pienaaktos, vismaz man... tev ir iespeeja mani par mani smalkjuutiibu pacienaat ar alu shai gruutajaa pirmdienaa, rokabilli
0
Čau Artuur! Es jau nepukojos par kritiku... es īstenībā ne par ko vairāk neopukojos. Es nepukojos uz viestardu. Es tikai pārak daudz aizdomājos. Es vispār pārak daudz domāju. Tas, kāpēc man izspruka tādas rupeklības bija tikai tāpēc, ka man savā specialitātē ir jāsaskaras ar TĀDU idiotismu, ka tev uz krūtīm mati sāktu augt, ja tu tajā visā iedziļinātos un ieurbtos. Es mēģinot uzrakstīt to, ka galerija nenozīmē fotogaleriju un vēl to par prezentēšanu, aizdomājos par dažādiem kadriem, ar kuriem man ir bijis !-jāstrīdās-!, mēģinot viņus pārliecināt, ka tā un šitā būs veiksmīgāks risinājums, lai viņu kautkas/jebkas izskatītos inči, pieklājīgi, pievilcīgi un ar savu odziņu. bet vai mani kāds ir klausījis? Zini kāpēc? Tāpēc, ka visi jūtās ļoti zinoši visās jomās. Es piem. uzticos kurpniekam vai zobārstam un neplijos virsū ar gudriem padomiem un idejām. Bet kāpēc viņi neuzticās man?
0
ok blin jaa jaa daudz sarakstits, forshi, bet tagad ir pirmdiena veciit = ROKABILLII ! ALUS! ROKENROLS... rakstu disku...

komenteshu velaak ;p
0
Paskatieties ko juus izdariijaat! Tagad muusu mazaa zvaigze sakjeera krenkji!..
Kushu, kushu, .. Visiem nekad nepatiks, un visi nekad nenoveertees tavu darbu..
Laba lapa!, viss.
0
Šito kreņķi es saķēru jau sen, nebēdā. Viss sākās ar to apelsīnu. Bet es vairs nedusmošos ne uz vienu. Īstenībā, zin kā ir? Ir tā, ka jaunajiem censoņiem ir iekšā vēlme darīt maksimāli labi, bet vecie kadri uz to noskatās smīkņājot. Un viss uz ko tas kopums virzās, ir iebraukātas sliedītes. Un es atkārtošu atkal, es runāju par savu specialitāti, tiem, kas vēl nepamanīja.

Mazā zvaigznīte ir galīgi morāli izļurkāta šodien. Tas dusmīgais teksts bija rakstīs no rīta, kad no manis nāca āra tas vulkāns. Tāpēc es ne no kā izvilku traģēdiju. Bet tā ir mana traģēdija, un neattiecas ne uz vienu citu. Un pēc tam es salūzu un gandrīz nomiru. Mhm. Šodien bija vidrausmīgākā diena manā mūžā. Es jūs visus gribu tā kārtīgi samīļot. Ja tu zinātu, kādai ellei es šodien izgāju cauri, tu arī mani gribētu samīļot. Nedusmojieties. No rītdienas es būšu maksimāli pozitīvs džeks. Jūs man visi esat baigi mīļie cilvēki. Jā, arī peteris.
0
man domāt, ka pasaule ne tur aizvēlās..
0
nē, tu vienkārši nespēj sagremot, to, cik labs un sirsnīgs patiesībā ir onkulis Fauns.
0
Faunonkulis mani tāpat nemīl, ta kam man viņš tāds...
0
aizdomiigi tomeer.. lai arii kas..
0
:)
0
Pēc otrā pasaules kara cilvēki bija ļoti labestīgi un sirsnīgi. Jo viņi bija izgājuši cauri daudzām ciešanām. Varbūt tieši ciešanas mūs dara labestīgākus? Kad tu pats zini, ko nozīmē ciest, tu to nevēlies novēlēt otram. Piemēram, nabadzīgās zemēs, kā Nepāla, cilvēki ir ļoti labestīgi un smaidīgi, bet attīstītās zemēs, kur ir lielāks komforts, cilvēkiem iekšā sēž lielāka zloba.
0
kā redz sāk īstenoties mana sen deklarētā "Pozitīvā pieeja" >:))
0
manis pēc, sauc to sadaļu kā gribi, es tikai izteicu savu viedokli, gribi uzklausi, negribi neklausi.
Parādīju lapu citiem - patika.
Kāpēc jābūt tāpat kā visiem- tāpēc ka cilvēki ir pieraduši un viņiem tā ir skaidrāk saprast kas ir kas(šeit seko gara gudra diršana par usability un kāpēc tā vajadzīga). Jebkurā gadījumā šāda tipa lapām galvenais ir izskats un tas jau ir ļoti labs.
0
aaaarpraaac, fauns tu par pidaru esi palicis vai ?! ble tev vajg kartiigi piemauties nevis te tagad siekaloties shitik sirsniigi, blin.
0
haha :))
0
nē nē, viestard, es tevi labi sapratu. Par to divreziējo ieiešanu ir kā ir, bet zin, tomēr vajadzēja ielikt to brīdinājumu, jo ir cilveki, kam citu nav ko darīt, kā ložņāt un sūdzēties redz kādi tie tur slikti. Bet tik daudz informācijas sabāžot vienuviet, tas vairs neizskatījās tik pievilcīgi.

Bet savukārt galerijas sadaļa, skat, ir patīkams pārsteigums. Tu gaidi bildes, bet saņem vairāk. Forši tak.

Es arī saprotu, ka ir izveidojies tāds priekštats, ka tam, kas to ir uztaisījis, neklājās runāt ar "parastajiem", jo tas vairs nav kruta. Bet es tā nedomāju. Ir inči izrunāt visu, izštukot, ja kāds ko jautā, atbildēt. Kas es tāds, galu galā, kautkāds ūber holivudas džeks, kurš nu tagad neies nolaisties līdz patērētāja līmenim? :) Es tak visu ko taisu, netaisu to uz dullo. Tam visam ir savs pamatojums, kāpēc tas ir tā un nevis savādāk, tapēc uz visu momentā varu atbildēt. vai tad tas ir kautkas slikts?
0
divreizējā ieiešana...
0
Cik jauki.. Fauns, sasniedzis slavas zenītu, nemaz nav palicis iedomīgs un joprojām sarunājas ar parastajiem.
0
:/ klusums pirms veetras?

ak piedodiet jel, bet neticu..
0
EJ DIRST KROPLI, RUNAA KAA FAUNAM PIENAAKAAS!!!! kur sarkasms, kur ironija ?!!!!
0
Artuur, zini? Es vakar iegrimu tādos moraļņikos, ka es nevarētu teikt, ka šodien jau jūtos īsti labi. Un es domāju, no kurienes tas viss ļaunums? Tādas negācijas? Nepārtraukta gānīšanās, kas daved līdz pilnīgai dvēseles caurejai. Es zinu, kur tas rodās. Bet tu zini, kur rodās tavējais? Piedod, bet es nespēju uz tevi dusmoties... Vari gānīties kāvien tev labpatīkas. Paldies, ka uztraucies par mani. :)
0
Man pēdējā laikā līdzīgas izjūtas t.i. pozitīvisma piplūdums. Laikam hc Boras koncerts mani iespaidoja. Līdz sirds dziļumiem. Vairs Behemoth un citu metālu nevaru uzlikt!
0
jā, es uzsēdos uz Single Unit (paldies konduktoram), un šķiet būs jāpaārstējas arī ar Mr.Bungle
0
dolbajobs, laikam draudzinsh pametis bleh

jee innokentijs ROCKS!!
0
forša animēta mājaslapa.

sāku apsvert domu apmeklēt konci... beidzot tač redzēt nešķīstos, virtuālos izvirtuļus darbībā.
karoč redzēs, kā būs ar apmeklēšanu.., bet vēlēšanās ir.
0
bla, Inokentijs totāli ROKS!!! Mr. Bungle arī, bet Fantōmas ir pat VEEL labaaks, The Pixies un Kvīni of Stouneidžas ir vienkaarshi BAUDA! Moraalaas zaales no metaala. Nu bet lapa ir vienkaarshi super - gjeniaala, Latvijaa neviens flash nestaav lapai liidzi. Gaidu papildinaajumus lapaa, video, komiksus, un visu paareejo. Ja nepietiek finanses kaartiigam porno videoklipam, domaaju, ka vareetu izliidzeeties ar animaaciju / 3D, uztasiit taadu multenjklipinju, man liekas, ka dziesmai Suukaa Pimpi taads baigi piestaaveetu. Nu vispaar Tabestikji un Fauns ir faking malacji, dzeki pilnveidojas un attiistaas. Bla, klips ir vajadziigs, es saprotu, ka Fauns jau tur njemas ar visaadaam progaam, nu vajag, jopcik ar aaraa.
0
:/
0
:D ahujenna!
0
Muzika jums ir forsa, bet lirikas gan man ne visai
0
toties latviski 8)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Komentāri
Viskas