0
[#]

Svētdien, 9. aprīlī Vecrīgas klubā „Depo” vienīgajā koncertā Latvijā uzstāsies poļu metalcore grupa Angelreich. Ar viņiem kopā spēlēs 2 smagās mūzikas aprindās jau zināmas vietējās grupas Enhet un Anpher, kā arī Saldus hardcore apvienība Kriegopfer.

Angelreich radās vēlā 2002. gada vasarā Polijas ziemeļos, kad kopā sanāca vairāki labi draugi, kas pirms tam ilgu laiku bija spēlējuši dažādos citos projektos, un radīja jaunu grupu, kas spēlēja melodiju piesātinātu, brutālu metalcore. Neilgā laikā tika ierakstīts pirmais grupas demo ierakts, kam sekoja disks ar nosaukumu „When the light fades away.... fear crawls out” 2003. gadā. Tajā bija klausāmas 6 dziesmas, kurās varēja saklausīt stipras black metal ietekmes, kam sekoja daudz agresīvas mosh daļas...

Disks saņēma daudzas pozitīvas atsauksmes gan no vietējiem, gan ārvalstu hardcore un metal žurnāliem un interneta portāliem.

Ļoti nopietnu lomu grupas dzīvē spēlē koncerti. Divu gadu pastāvēšanas laikā nācies kāpt uz vienas skatuves ar Narziss, Risen, A Traitor Like Judas, Fall Of A Season, Deadlock, Integrity, GFK, Cataract, Sunrise, Bora, Confronto, Nueva Etica, Bridge To Solace un daudziem citiem. Minitūre kopā ar Faust Again un No Heaven Awaits Us 2004. gada martā bija vēl viens punkts grupas attīstībā.

2005. gada februārī tika izdots nākamais ieraksts – splits kopā ar Torment of Prometheus(Vācija) uz jauna vācu leibla un albūmā tika izdotas 5 Angelreich dziesmas.
Angelreich Latvijā uzstāsies pirmoreiz, kaut arī Lietuvā tiem izveidojies jau diezgan prāvs atbalstītāju pulks.

www.myspace.com/angelreich
www.enhet.net
www.anpher.com

ENHET:

 

Komentāri
0
Labie!
0
Shitie neslikti
0
Baigi līdzīgie The black dahlia murder.
0
"Salīdzinoši jauna, bet jau labi atzīmējusies Polijas hc grupa" - Depo lapa.

Nu tad kaa tur iisti beigaas ir ? hc vai metalcore ? Bet nu uz Anpher jaaaiziet.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Komentāri
Viskas